Мая Манолова застана зад строежа на АЕЦ "Белене" и още един блок на АЕЦ "Козлодуй"

В координация сме с "Демократична България" и "Продължаваме промяната" за общо управление, заяви лидерът на "Изправи се.БГ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е добре с построяването на АЕЦ , но ГОЛЯМИЯТ ПРОБЛЕМ Е СЪХРАНЯВАНЕТО НА ОТРАБОТЕНОТО ГОРИВО В ТАЗИ МАЛКА БЪЛГАРИЯ. НЕДАЙ СИ БОЖЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ В ПРИРОДАТА --ЗАМЕТРЕСЕНИЯ НАВОДНЕНИЯ И ДРУГИ КАТАКЛИЗМИ.

Тази е готова да полегне с всеки политик който я пожелае, но вече почти няма такива.

По голям ветропоказател няма в целия свят. За да е отново в парламента, Мая ти си готово да е съратник и на дявола .Сега и Белене да се достроява .С кои пари бе мила2с кои пари?? .Там няма енергийна инфраструктура няма го това, което е налично в Козлодуй. Дори и цвета на прическата си да смениш, и на горния, и на долния етаж ,ти си болен човек, много болен ментално човек! Вече не те презирам, съжалявам те ,защото съм нормален човек.

Майче, как бе батковото ще строиш Белене и ще управляваш с ДъБилите на Костов? Ами че те нали за това са инфилтрирани в бъллгарската политика да рушат всичко градивно що е свързано с Русия. Нали веднага ще ги привикат на Козяк и ще им набият канчетата!

Всичко е лъжа, докато публично не бъде оповестена истинската причина за спиране на проекта за АЕЦ "Белене".

Ти тъп ли си? Всички знаем кой и защо спря Белене! „Уважаема г-жо държавен секретар. В момента се намирам в Атина като част от пътуване до Брюксел, Рим и Атина. Бих искал да ви известя, че преди малко получих обаждане от външния министър на България Младенов, който ме извести за решението на България да спре ядреният проект „Белене“, изграждан съвместно с Русия. Това бе основна тема на обсъждане по време на вашето посещение в София. Той каза, че Русия ще съдейства при процеса. България ще добие един напълно изграден реактор, който ще бъде прехвърлен в АЕЦ „Козлодуй“. Westinghouse разговаря с българите за действия около проекта „Козлодуй“, използвайки руския реактор. С най-добри пожелания, Дик“. Припомняме, че Хилари Клинтън бе на посещение в София в качеството си на държавен секретар на САЩ именно по време на първия мандат на ГЕРБ и по покана на тогавашния външен министър Николай Младенов. Визитата на бившата първа дама бе проведена през февруари, а решението за спирането на АЕЦ „Белене“ е произведено в края на март. Още на 1 април пък в разговор отново с Николай Младенов Клинтън е намерила време да поздрави малка България за „трудното решение“ на кабинета да спре проекта „АЕЦ“ Белене. Клинтън е заявила, че оценява и начина, по който българската страна е съобщила решението си на Русия. Eто и пълният текст на писмото на Съливан до Клинтън.

Щом Мая взе да размята ядрени блокове където и попадне нещата не вървят никак на добре.

Ей това изказване окончателно ме дистанцира от ДБ!

Егати мерака за депутат. Неам думи.

А кой я пита?

Кой я бръсне таз за слива ?