Манолова застана зад трите закона за хората с увреждания

Тя ще настоява още хората с увреждания да имат възможността да участват в изработването и на трите закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИТАТ ОТ ПИСМОТО НА МАЙКА ОТ ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР: "Та взимам си вертикализатора, магазинът ми дава няколко фактури обаче за онези неща, които сте ми изплатили. След 3 години същата врътка, ама за количка само. Накрая продавам нещото и си гушвам кинтите. Ако пък в магазина са ми приятели, оставям им някакъв процент от парите, те ми дават фактурите и си гушкам кеш кинтите в джобчето. Айде, по селата ги проверявали, ама в една огромна София....кой го интересува какво съм взела"

Манолова се гласи за президент, помнете ми думата! Всичко това са средства, които целта оправдава!

Мая си играе и злоупотребява с нещастието и болката на инвалидите, предложила без да има право з-н за майките на деца инвалиди за създаване на домашен хоспис и лукс а Майките и Бащите безгрижно да работят за сметка на данъкоплатците за стотици милиони. НИКАДЕ НЯМА ЗАКОН ЗА МАЙКИ С ДЕЦА ИНВАЛИДИ, а сега разобличена от много др. инвалидни групи и организации. Мая Костинбродска провокативно предлага някой да изготви още два закона, което е нов абсурд .ВСИЧКИ СТРАНИ ИМАТ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЗАКОН ЗА ВСИЧКИ ИНВАЛИДИ балансиран без да ги противопоставя едни с други, както в случая с фаворизирането на майките..

Незнам кой ,,крив,кой прав,,но не е нормално. ,,ИНВАЛИД 100%С ЧУЖДА ПОМОЩ,,А ДА НЯМА ЕДНА ГОДИНА ,,НИКАКВА ПОМОЩ,,чакат закона.Ами човека може и да си ,,отиде,,през това време.За едни има помощ,А ЗАЩО ЗА ДРУГИ ДА НЯМА.Геноцид към инвалидите.100% случаят е истински.

Да помним думата на един анонимен простак...хахааа

Закон , не един ами три !? Г-жата да вземе пример от Танзания , там хората имат 10 Закона- не стотици , и без това сме по зле от към заплащане на РЗ , Помощи, Болнични и т.н . "Битер" Африка сме ....

Ако повече от управляващите работеха като Мая, проблемите в държавата щяха да се решат много бързо. Тя е много дейна и съпричастна към всички жалби и оплаквания, получавани в приемен ден. Колко други министри имат приемен ден ?

другарките не обичат да вземат пример, те дават пример...

Така е никой няма против тези хора, но има злоупотреба на родители, които набеждават децата си с измислени увреждания, водят ги по комисии и дори не им давали храна само и само да достигнат големите пари, нещо като надпревара и долна манипулация на цялото общество.

верно ли това много долно бе

Един от предпазните клапани на сегашното управление. Ужким извоювани победи за хората, но в посоки и количества удобни на управлението така, да се пази статуквото. Помним падащи правителства.

А сега де,Омбдусманката се попредаде.Що така?Прекали с гадостите и подцени останалите.Искаше под натиск да се наложи чрез майките с клетви и идиотщини,с бруталности,но не стана.Доста хора се възмутиха.Чак сега разбра ,че има и други хора с увреждания.Обаче нещо много през дедото гледа госпожата,не е очаквала ,че и възрастните да се появят да и го кажат.Тези с палатките ще си поискарат лятото с децата,ще има субсидия за тротоара ,тоалетна и легло за децата няма,храна ще им носят ,изобщо тъпотии.И какви са тези 3 закона ,все пак-Закон за хора с увреждания,Закон за личната помощ и Закон за социални услуги,защо се припокриват последните два?

Дядото плаче,а тя го гледа безчувствено и лицемерно.

Тези закони не ги е правила Манолова !! Четете, образовайте се бре!

най лошото е че хората бяхме подценени и прецакани в тази абсолютно грозна исинуация

Майките с деца с увреждания - добре, но какво става с хората, които са навършили 18 години и им се налага да живеят със 130 лв.„ на месец? 130 лв. цял месец??? ИО на това нещо му се казва геноцид и по ясен, и по завоалиран начин. Такъв позор са управляващите от ГРОБ, че до един са за затвора, без изключение. Цял един народ живее като пълни мизерници, едва свързващи "двата края", цените на всичко непрекъснато растат, той тръгнал да обикаля държавите, като, че от него нещо зависи! Смешко! Жалкото е, че си вярва,, че е "голямата работа", голям фактор в политиката, но в същото време е просто един подлизурко.

Чудя се на тези инфантили, които вярват на плямпалото Мая костинбродска???????