Коментари - Манолова все още твърди, че истината за резултата от местните избори е в чувалите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази още не може да осъзнае, че е прекарана от Корни. То бива забавено мислене, ама това вече е прекалено.

Самият отказ на съда да преброи не само бюлетините, а и изборните протоколи говори, че искат да прикрият нещо твърде нелицеприятно. Както например онези 100 хиляди попаднали"погрешка" в избирателните списъци и впоследствие премахнати, но гласовете им са отчетени! И това го каза не Манолова, а Михаил Константинов!

PEYTSCH

СЛОЖЕТЕ МАНОЛОВА ПРИ ,НЕЙНАТА. ИСТИНА. В ЧУВАЛИТЕ...

Какво толкова има с истината за местните избори в София. Пребройте наново бюлетините и натрийте носа на Манолова, като докажете че не е права. Хайде де.

Но с по-малък резултат от отчетения от цик.

Я виж каква хубава кметица, като слънце, си избраха софиянци. И данъците нагоре, и далаверата върви, всичко е точно.

НЕ Манолова а поне 70% от българите с ръка на сърцето го твърдят... А и това беше доказано само с отварянето на няколко чувала при референдума на Слави където излезнаха бая неотчетени гласове и забраниха други да се отварят... Когато има спор е напълно логично да се преброят отново от независимо избрани преброители бюлетините ама в България не им стиска за да не им се види още по големия резил

Ако бяха сигурни сами щяха да предложат да ги броят гербавите, ама поне си знаят резила не смеят да го направят...

БЕз да коментирам Монолова, искам да попитам как се преброяват повторно бюлетините? По закон чувалите се съхраняват до следващите избори така както са подредени от съответната СИК, а ако някой има претенции след отварянето им следва да се оставят по същия начин. Май, този закон (или изборен кодекс) го писа самата Манолова. В София имаше 1610 секции - или 1610 чувала на II тур (3200 на I тур). Колко съдии и къде ще разопаковат чували, старателно опакованите вътре действителни, недействителни и сгрешени бюлетини. Записват цифри и отново опаковат, както са ги намерили. Дали ще се оправят до следващите избори? Със списъците е по-лесно. Винаги са откривани хора, без право или гласували два пъти и глобявани

Самият отказ за извършване на повторно преброяване е повод за съмнения, че "има нещо гнило в Дания". Нека истината да излезе наяве, каквато и да тя. Какво толкова има?

Тъй де , от тия 190 000 лв. дето ги дадоха за нейният предизборен фарс нали повечето отидоха за подкупи а резултата пак не е в нейна полза ?

И като ги преброят реалните ще цъфне , че Галева е едва трета или четвърта а не втора ?

У твое село нали всичко е на шеС ?

Истината е в алчността българска. Гроб тикви и кауни така са се наркоманизирали от крадене, че няма да си идат без бой. Игнат Раденков каза, че най-тежкия случай на установена от него строителна кражба от гробарите мутрафонски е 82 процента. Подизпълнителя остава с 18 процента да извърши дейността, а 82 процента са за купуване на гласове, апартаменти и са изнесени и по чужбина, щото гроб знаят, че са си комунисти и ще си идат и те , както и предните комунисти - през 1989та, техните предшественици обаче, БКПто не са се оливали така и са направили много и за народа си. Гроб само краде до самозабрава. .

Тази жена не може да губи и от нерви окончателно се е сбабичосала.

най-големия засега установен процент на крадене от вас гробарите при строителна поръчка е 82 процента бе тиквунийй мухлясъл. 82 процента вземате гроб за апартаменти и имоти по чужбина и купуване на гласове. 18 процента остава за фирмата да свърши нещо - например да санира. Качество под нулата мама ти каунска, тиквенска. За кви 190 000 говориш бе тъпунгер семкоглав, еднокнижен. Гроб крадете повече от милиард месечно бе шибанк.

Важното е да счупи на тиквата тиквата и да изтекат отвътре семките. хахахахахахахахахах.

Ей тикво мутренска ти можеш ли да броиш бе еднокнижен?

Зевзек, тиква е от женски род. Коя женска тиква искаш да се прасне. Тази на снимката е презряла, и лесно ще се пръсне.

Какво друго може да се очаква от нея? Държа се недостойно по време на предизбората кампания, прави същото и след като загуби. Както и да се тръшка и да реве, за да продължава да привлича внимание върху себе си, обречена е безвъзвратно на забрава.

не е само в чувалите. тя е много обширно понятие

Чудех се къде ни е проблема непрестанно с изборите а пък той бил в подредбата на сик:))))) Тези чували се преброяват за един ден ама не от шайкаджийски неброители дето си пишат според заръката.. Само като се видят елементарните греши и поправки на поправките на човек му е ясно какво значи стъкмистика а не преброяване.. Защо ли в нормалните държави ги карат на едно място запечатани и пред свободна комисия ги изсипва на масата и почват да броят пред всички?????и за ден резултатите им са готови защото не им трябват ТРИ дена за стъкмистика като при нас.

Ами това си може, това прави.

Да я напълни със семе казваш?

когато човек не го слуша главЪта , търси истината по чувалите ... ха ха ха

Като ходиш да ти спускат поредната опорка на Позитано 20 си искай редовната лоботомия, че издишаш.

А ти какво можеш, лешперчо..

Ако се отворят ще цъфне фалшификациите за самоковката и само така съдът може да докаже че е независим

Щом ми цитираш изявлен варненски комунист и крадец, значи и ти си боклук..

Dimitar

Тази много огладня след като вече не е омбудсман. Няма вече служебна кола, тоалети и прически на гърба на народа, сега ще тръби до дупка че има манипулации.

На вас какво ви пречи.Нека се преброят бюлетините.Да видим истината.Защо се страхувате.Ако Мая не е права ,тя сама си прави автогол.Ако е права ,всеки да си прави изводи.

Този кукундрел а и президента правят всичко за да омаловажат резултата от изборите!

"Съдът обаче за пореден път отказа / броене на бюлетините /, тъй като след анализ на 1612 протокола на СИК се установява липса на възражения на членовете на комисиите по отношение на начина на преброяване на гласовете. Множеството жалби не касаят протоколите на СИК и начина на отразяване на резултатите от вота, прие съдът." Съдът ГЛЕДА протоколите; Еко НЕНО следил ВНОСА НА БОКЛУК по документи и НЕ ОТКРИЛ НИЩО НЕРЕДНО...

Следващият път ПАК не гласувайте или НЕ гласувайте за Мая Манолова, защото е комунистка, а вие сте принципни. По-принцип мразите ГЕРБ и ФАндъкова, но сте срещу комунистите и НЕ гласувате или гласувате за някой идиот който очевидно е слаб кандидат на демократите, ама вие сте принципни. Ето сега ГЕРБ БЕЗпринципно ще ни обира всички ни. Да припомна на всички принципни и НЕ гласуващи: Вдигат Гражданската Отговорност - ще стане към 600 лв. с бонус-малус и т.н. глупости. а сега и ... нови по-високи данъци. Ама нали те домързя да ходиш да гласуваш, особено на балотажа. Викаш : сестра Галева е комуниска, пък и Фандъкова не понасям - отивам за гъби. Сега ще ти е скъпо .... ГЕРБ не са виновни. ГЕРБ съществуват заради пасивни принципни идиоти като теб който не си гласувал. Да - ГЕРБ са мафия, но ти си НЕгласуващо мекотело което сега ще бъде обрано. Очаквате още чудеса от ГЕРБ - мекотели. /Това НЕ променя факта , че и БСП са мафиоти, но вие мекотели дадохте на ГЕРБ абсолютната власт/

Изборите в София бяха грубо опорочени от РИК и ЦИК.Не става въпрос за Фандъкова ,а за страха на Герб да не е загубил и София.Виждате българи ,какво става в Благоевград и политическата роля на съда да играе с Борисов.Не очаквайте в София да се отворят чувалите с бюлетините и да се преброят ,пък и да се преброят достатъчно месеци отлежаха ,за да бъдат подменени.Корупцията и политическото влияние над съда от управляващите вече 10 години. е обществено медийна тайна в Републиката ни.България не е държава на гражданите ,не е Америка или и която да е държава от ЕС.,а една евробананова република с авторитарно посткомунистическо управление на Борисов .Мнението,че Борисов е Ердоган в България действщ с кадифени ръкавици е голата истина.Въпроса ми е :Изгодно ли е на територията на ЕС да има такава Република? Поради политическата коноктюра в ЕС и политическите игри в Брюксел вероятно е Да!

Гладна кокошка просо сънува!

Мая, все още си въобразяваш,може би твоите неосъществени амбиции отидоха в чувала и ще си останат там ! Възмутително как хора като Мая и Слави, нагли , се опитват да баламосват народа! Незная и Слави как не се срамува да се прави на толкова честен човек?

'Волята' на народа е едно, а обработката на масите - друго. Питайте някой политолог и тойще ви каже, че народът няма воля, няма собствена такава. Резултатите от тези поредни смешни избори са същите като резултатите от референдума за премахване на монархията в България. 'Волята' на народа е била да изпрати Цар Борис Трети по пътя към рилския манастир. Само няколко години по-късно този народ изведнъж е решил , че монархията е една прогнила структура и трябва да се замени с Политбюро на ЦК и че там е истината. Та не ми говорете за 'воля на народа'.

Абе стига с тези оценки какви били Мая и Слави. Истината е, че всички изборни победи на ГЕРБ са резултат не само на корпоративен вот, насаждане на страх сред населението, особено в малките населени места, но и на всичко това, описано от екипа на Мая Манолова. Идеологът на тези "победи"колкото и парадоксално да звучи е Цецо Умното.

Тя да вземе да направи един задълбочен анализ на ланския сняг.

Како,ма ни съ излагай ,ма !

Ами, пиши се доброволец и отивай да броиш, няколко пъти, ако искаш.

Манолова иска безкрайна рекламна акция, ама няма кой да си губи времето с нея.

Гжо Манолова колкото повече мърдате доставяте повече кеф на противника. Загубихте и поста който имахте, и позициите в БСП. Сама сте си виновна. Истината си е в чували те но тя няма да се промени.