Манолова срещу Симеонов: Няма да чакам покани, за да си върша работата

Омбудсманът заяви, че може да си потърси правата в европейски институции, но няма да го направи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Мая Манолова! Разръшка оядените, самозабравили се търтеи.

Щеше да е добре, уважаема госпожо Манолова, ако все така отговорно бяхте действали, барабар с един друг уважаем господин, по повод случая с оная печатница, довел до сегашното състояние в политиката: да е нужна промяна и да не е останал НИКОЙ който да иска, да знае и да може - всички те, доколкото ги е имало, бяха "избутани" - сега сме потопени в мъглата на безвремието и безсилието...

"Омбудсманът подчерта, че би могла да си потърси правата в европейските институции, но няма да го направи." Защо бе Мая? Точно затова са европейските институции! Бих добавил че даже е наложително, като се има предвид в каква държава живеем само!!!

От теб се искало единствено да пуснеш едно циркулярно писмо до тристранката, с което ги уведомяваш, че ще присъстваш на срещата. Така се прав в белите страни. А не да се изтипосаш изведнъж, защото само 15 минути преди това са ти казали, че ще ти повдигне рейтинга, ако след това си изпъчиш доматите пред камерите и започнеш да разтягаш локуми как усърдо работиш на парче!

Съветниците на г-н Симеонов са много далеч от класата на Омбуцмана. Личи си ,че не си е извадил поука след скандалите около кадрите му.

Вие изобщо не познавате този човек !!!

в нашата Родина ,където привилегиите и правата важат само за богатите,в страна на подкупни чиновници,синдикати ,висока престъпност и отчайваща бедност,в страна ,където ежедневно ни унижават,тъпчат ,мамят и залъгват с небивалици се опитват да омаловажат ,да неглежират работата на една институция,в лицето на г-жа Манолова,а не може да се отрече ,че тя си гледа работата както трябва,а това не е по вкуса на герберската върхушка,защото почти всеки ден ставаме свидетели на престъпната им небрежност,нехайството им за съдбата на хората,унижението ,на което са подложени нашите бащи и майки,ще кажете и какво ни засяга това,засяга ни всички -утре ние ще сме на тяхно място,правителството на Герб ,чиято социална политика е сведена до минимум трябва да понесе отговорност за некомпетентното си управление,защото да си на власт не е само да бъркаш в кацата с меда и стига бате се кри зад нечия фуста или партия....

Всичко е пушилка и пиар! Целта - лично облагодетелстване! Не Батман, а по-скоро баба Яга!

Глупако и всички малоумници като теб! Тая жена върши съвсем реална и полезна за хората работа! Спомнете си предишните двама "омбудсмани" - кукли на конци, сламени фигури, несвършили нищо запомнящо се! За по-малко от два месеца тая жена-героиня принуди спящите общински и държавни власти да изградят перфектна светофарна инсталация на изхода от Пловдив за Марково и прекъсна серията от наистина многобройни катастрофи, вкл. с човешки жертви!!! Само това да беше, заслужава почит и уважение!

Истината не е приятна! Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме! Кой прави законите и кой управлява държавата - гроб и бай хой! Защо Мая не се бори срещу Народното събрание и правителството, а се занимава с овцевъдите и майките?

Само едно се чудя,колко ли им плащат на тези мизерници тук да пишат срещу Мая Манолова? Както и да го мисля,не е жълти стотинки,бая пара е, и то народни пари.

Мъжко момиче е Мая Манолова,не цепи басма никому .Валери Симеонов и без друго си е жалък грубиян,но тя го направи съвсем на посмещище.И защо? Защото си гледа работата на народен защитник,колкото и неприятно да ви е това господа управляващи.Едитствено тя остана бранител с реални права. Браво Мая!

Костинбродската Мая де с Бареков излъгаха България в деня на изборите...

Колко ти плащат уа брат?!?

Каква рацота свърши с инвалидите питам? Извади накакви стари законопроекти и нищо не докара докрай. Само използва хората Май работата й е да подклажда неефективни протести

Тази Мая много лесно стана омбудсман и много лесно медиите я отразяват и то само положително. Българинът "трябва" да обича Мая, но това наблюдение надхвърля мисловния капацитет на мнозинството българи.

Ей, герчек бе! Много ми е интересно как симеонов гони биби да го видя...

Мая Манолова има пълно право да присъства на заседанията на Тристранката по силата на Чл.Чл. 2 и 20 от Закон за омбудсмана и Чл. 3а от Кодекска на труда. Като не я допуснал на заседанието, вицепремиерът ВалСим е нарушил законите на страната.

Далавери това не го интересува. Той е над закона.

Не съм много сигурна, май вчера беше,но онази бърборина Елена нещо заплашваше,че щяла да разкаже за къщата на Мая в Барселона. Или е налапала пари от бюлетините в Костинброд или нещо друго са въртели с някакви офшорки и белградският емигрант с банката.

За коя Мая обаче - тая дето сега купува ЧЕЗ и дето е нас парите на Бойко - има разлика между Манолова и Христова.

Мая Костинбродска се превърна в Робин Худка с две цели - стола на Нинова или стола на Президента. Ца целта монипулира и промива успешно и бед това малкото мозък на болшинството българи, което разбира се върши перфектно защото е майстор по маниполациите

Дали си Робин, не знам, но че си немислеща лайкучка е ясно на всички, особено на тия, които са усетили пряко ползата от активната дейност на тая дама.

Само на сбор и на новобранска се ходи неканен. Симеонов ме изкефи като изгони тази червена простакеса.

ти си на всяко гърне мерудия. Има ли въпрос, по който не си (най-) компетентен? Когато човек чете многократните ти словесни издрискваия, остава с впечатление, че, има епидемия от дизентерия. Сигурно затова някой е останал с впечатление, че в България 80% от хората са олигофрени. Очевидно олигофрените са свръхактивни и зацапват терена колкото 80% от прасетата в държавата. Хаиде спри се малко - тоалетната хартия е кът.

Не мога да повярвам какво селяни са останали в България . Червени , сини , лилави , абе бастун недоклатен , кой ти плаща да на теб и на повечето тъпунгери , че явно освен да трови те за друго не ставате , я бегай на село да ядеш чумави агнета , че ако барна някой от вас ще ви стане много тясно помияри продажни .

Не мога да вдяна как става така? Докато са опозиция тия топузи говорят едни хубави неща,като отидат у властта нещо превъртат и почват да ни учат кво е бело и кво е черно. Нещо,като професионална деформация ли е или безгранична алчност и обикновена простотия?

Български политици! Без цвят и принадлежност. Изключенията са толкова малко, че са невидими.

Мая Манолова, Велизар Енчев, Татяна Дончева и др. синове и дъщери на Българският народ.

Е-е-е-е-е, ако и омбудсмана потърси закрила в Евросъда.....по ниско от такова дъно няма!

Би ли те учудило ако у нас омбудсманът се налага да прибягва до европейски съд, за да си върши работата? Мен не. Нашите дотолкова се смятат за недосегаеми, че и хабер си нямат от законите.

"То тая работа не е като оная работа"- както казва законът. Омбусманът не е журналист. За да отиде някъде, трябва да се подготви. В заявлението си трябва да иска и материалите за заседанието, за да отиде там подготвена. Защото тя ще представлява онази част от хората, които не са обхванати от Синдикатите, но няма как да има право на глас

Много силно застава и Радев и МаяМа зад хората. Пожелавам на умните и красивите някой ден и те да стант като тях, защото за БСП няма да гласувам, нито за Демократична България в този и изроден вид, а иначе много икам да пусн бюлетина.

Госпожо , Поведете Народа .Само една ваша дума може да промени Модела на Държавата .

Г-жо Манолова, Моля Ви да заведете дело срещу Валери Симеонов и другите, които Ви пречат да изпълните конституционните си задължения. Заведете дела в българските и международните съдилища.

Манолова не обръщай внимание на Мангала от Монтана ! Тъпо Копеле ! Слушах при Хикимян , Манолов и Велев ,големи капути и двамата ,Мая им наруши спокойствието което имат при Борисов ! Единия не мяза на Профсъюзен деятел ,а другия на индустриалец ,всичко в България е МЕНТЕ ! И двамата са подлоги на Бойко и на двамата жените , Бойко ги е уредил на парично място ! Българино няма защитници на трудовия човек в България всички са Далавераджии от Управляващите пазят си кокала като златен жезъл ! Чакам както другите да дойде новия 10 ноември за да се почистим от тази миризлива пасмина ГЕРБ !

Те двамата не са ли от жените на Боко? Сигурно са много страстни , особенно ямболския пезевент .

Мая Манолова върши повече работа в интерес на хората в пъти повече, отколкото всички двукраки пародии, които не я допуснаха на онази среща.

Ако от едната страна на кантара сложим Президента и Премиера, а от другата страна Омбудсмана на Републиката, кой ли ще натежи повече? Просто ми е любопитно... Макар, че първите двама ще имат преднина от четири топки, Мая ще се окаже по-голям мъж от тях.

Мая Манолова е основен лобист за приемането на чл. 417 от ГПК, даващ безумни права на кредиторите срещу потребителите! Да не се прави на света вода!

А някакви по-конкретни факти?

Клевета от злоба или завист?

И към двамата...... /в случай че не сте ЕДИН/ Просто на пишете в търсачката - Мая Манолова чл. 417 стенограми и пр. Ще има да четете до утре. Ама нали искате да ви е "смляно" - НЕ няма да го правя за вас, част от 80%!

Но има черти, които не се прекрачват, не го прави и ти, а иначе натискай педала, както и досега.