17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Права е. Загубят ли София са приключили, а нещата отиват точно натам.

Да им плати БСП тогава с пари на партията, а не с нашите пари и само на приказки. Нали много плаче за бедния народ? За българина "застраховане" е непозната дума.

тъпа о8ца

Сега Майчето, Радев, Корнелия и разни други популисти се опитват да трупат точки за сметка на нещастието на хората.

Защо трябва държавата /а това значи всички ние/ да заплаща обезщетение за убитите прасета по пазарни цени? Всеки носи риска от стопанската дейност, с която се занимава. За покритие на риска има застраховки. Да се бяха застраховали, но не – предпочитат да спестят някой лев. Сега искат някой друг да им плаща загубите по пазарни цени! А ако бяха отгледали нормално и заклали прасетата си щяхме ли да получим безплатно от месото им? Разбира се, че не. Тогава защо трябва сего да им плащаме убитите животни. Просто лош късмет.

Др.Манолова,като адвокат и защитник на хората,къде бяхте цяла година и защо не разяснихте закона на тези хора,защото вече цяла година държавата се бори с чумата по свинете.Закона трябва да се спазва от всеки в тази държава и най-вече от вас др.Манолова.

Ето как ДПС и БСП ще дойдат пак да опоскат държавата. Радев манипулира в тяхна полза, Манолова постоянно врещи и тя лъже-маже и така. Едни опорни точки повторени 1000 пъти почват да накланят.

За всяко убито здраво прасе - реалната му цена! - Защото некадърните управленци от 2 години се борят с чумата и ето резултата.

Тая за 5 стотинки работа не е свършила..... само хаби телевизионно време по което можеха да рекламират матраци.... Язък!

Много хора си регистрираха свинете точно преди да подпишат съгласие и да ги заколят, така че обещетение за всички тези доказано заклани свине е напълно резонно.

Вече преиграва ! Видяло се е,че без Нерез няма миряса.

Червената креатура вече преиграва с изявите си в стил "държавата това съм аз".

Защо не се приложи опита на Латвия, където са избивани само болни животни

Майчето гради кариера да стане поредния национален спасител в новата българска история. И стадото отново се връзва

Не се помайвайте из сайтовете, ами отивайте да бачкате за изкарвате за свинарите, за протестиращите и за разните други ревачи. Те на вас чакат.

Тъп шебек,на тебе никой не чака прекалено си тъп.

Тъй си мислиш ти. Ама не ти се получава мисленето. Никак.

Дайте ни париииииии ! Вий сте дръжни !

длъжни ? или дръжки ?

Длъжни сте да сте дръжни. Всякак сте длъжни. Понял?

не разбирам мисълта ти ? ако изобщо има такава

Не си дорасъл да ме разбереш. Анадън мууу ?

Мая Манолова за пореден път се изживява като защитник на някакви агресивни маргинални групи, които изнудват обществото. Не сме им длъжни на тези и на онези, дето мислят само за себе си и не са внесли и един лев в бюджета.

така написано , излиза че и полиция и армия са в тая категория на ;маргиналните групи; , 1. изнудват обществото 2, мислят само за себе си 3. не внасят и стотинка в бюджета

Много си прав (а). С какво са допринесли полицаи и военни? Съжалявам, но е се сещам за нищо значимо.. За това от мен имат 0 (нула) лв.

Айде не се извъртай и не търси под вола теле. Човекът добре го е написал .Или не знаеш какво е маргинална група.?

Знам! Това са безродните тролове, които плюят по форумите българския народ!

Кой и как разпространява болестта? Как е възможно при взети мерки все пак да се появи на толкова отдалечени едно от друго места? Да не би причината да е в това, че някъде има свръхпроизведено месо и то трябва да бъде продадено? И идва наивното обяснение за неразумното поведение на румънските туристи, заради които да си избием животните? Защо не вярвам?

YCBM

Тая голям театър прави, мисля че трябва да си гледа работата, а не да обикаля да прави предизборна кампания.

Тя прави точно това - гледа си работата! И тя е да защитава правата на гражданите.

Нередовните нелегални хитреци нямат права. Паразити, които изнудват обществото.

Който е против мерките за разпространение на АЧС, е ГОЛЯМА СВИНЯ....., а тази от снимката е добре известната костинбродска свиня !!!

А къде е другата спасителка корнела.

Спри да си правиш евтин PR, на гърба на хорските проблеми.

Много скъпо ни излиза тази жена. ако я пуснат за кмет, смятайте какво ще натвори! Обшо взето няма полза от тъпачки за кмет, но при толкова много путки в панталони изборът на жена вече е надвиснал със страшна сила.

Лъжата, Мая и Илиана Раева така ги треска критическата, че направо не е истина. Постоянно врякат, крещят, пищят, нервничат, все симптоми.. Наскоро слушах някакъв лекар по телевизията, че единственото лечение на менопаузата е добрия секс. При тези трите явно туй нещо липсва. Бойко също от време на време го гепва старческо слабоумие но при него не е чак така видимо и осезаемо. Годините не прощават на никого.

Ако не е Манолова,ще е оная свинка Курни,те са на всеки километър,когато трябва да трупат дивиденти,на гърба на хорицата!Срам нямат тези чафки,омърляни в гонене на постове,как не се задавиха от амбиция за власт и медийно присъствие! Отврат!

И на мен много ми се иска да няма избиване на прасетата, но чумата е страша, държавата не прекъсва движението на хора, багажи, товари , а възможността за разнасяне на заразата не е прекъсната дори частично. В този мсисъл Манолова е като майка Тереза, която забранява презервативите в Африка и Азия, като по този начин мнозина измират от сифилис. Докато Манолова говори ирационално, в същото време ще пламне още някой район. Тя е напълно негодна да препоръча мерки, а типично предлага някой друг да плати...Ами като пламне всяко едно лично стопанство и свинете са аут от самосебе си. Тогава селяните, които много знаят ще затриват продукция и няма да могат да купуват нова поне две години. Подотделът свиневъдство е сериозно застрашен. Пита се как стана това, след като няма как да се разпространи, освен от човек при тия условия, защото няма как животно или птица да го разпространяват?

Дано....иначе ще остане страшно глупава жена.....

Пиар по време на чума с микрофон!Срамота!Сега и ветеринарка стана!А защо не им са регистрирани прасетата?Минавал ли е изобщо ветеринарен контрол?

е ти като имаш паспорт , не се ли разболяваш ?

На това му се вика истинска свинска политика..!?!?!?

Манолчето пак се отнесе!Прасетата от задния двор не се убиват и заравят,ако са здрави,а се колят и нареждат във фризера.Това се прави превантивно ,ако в близост има зараза!Те сега може да са здрави,но утре да не са!Постоянно се появяват заразени диви прасета!!Но освен ,че ще ядат прясно месо стопаните ще получат и обезщетение,щото Мая обещала,ама не ги вади от джоба си!С нея или без нея пак ще ги обезщетят!

Мая освен, че взема всеки месец 8000лв. заплата и около нея се въртят стотина /може би и повече/ нищо правещи чиновници, нищо разумно не е свършила, Който не иска да си плаща парното му обещава че няма да плаща. Който не иска да си плаща електроенергията и вноските по кредитите му обещава, че няма да плаща. И така нататък. Празни обещания може да дава всеки. Единственото което свърши Мая е, че предложи един закон за изплащане на заплатите на работниците във фалирали фирми и който за съжаление управляващите приеха. Според този закон фалиралия олигарх прибира парите за заплати и офейква да си живее безметежно във Виена или Париж. А дължимите от него заплати ги изплаща държавата. Този закон предложен от Мая и приет от Парламента е повече в полза на олигарсите отколкото на работниците тъй като държавата не изплаща всички дължими заплати а само до някаква определена стойност, колкото да залъже матрияла.

Значи четем по страниците на медиите, какво е казал някой си от горе, че трабва да се борим с АЧС като избием всички прасета, които животновъдите гледат в някаква хипотетична карантинна зона. Аз си мосля, че у нас има достатъчно много и отговорни институции по този въпрос, но до сега тяхно становище не съм видял и чел в някои от медиите. Защо ли? Нали тези организации и институти са създадени точно за това и специалистите там, редовно си получават заплатите, част от които се плащат точно от тези свиневъди. Пример: Постоянна комисия по аграрни науки и ветеринарна медицина (ПКАНВМ), Регионални здравни инспекции (РЗИ) или т.н. бивши Регионален център по здравеопазване и ХЕИ, СТМ Национален център по хигиена медицинска екология и хранене и …. и… Лек ден.

Скоро може да се окаже, че избиването няма да е достатъчно и това е страшното. Прасе с чума се заравя, а какво става ако са 300 000? Това е пропусната полза от месо, но все пак да гледате прасето ви как страда също не си е работа. Това е точно катотрябва еболата - вътрешните органи се разкъсват в тялото и следват кръвоизливи, като прасето мре в страшни болки. И то има душа и вие гледате, тогава майката си е ебало. Тогава тъпите и нагли селяни да ги питаш какво ще правят като кочините им просто така не може да се изчистят, защото чумата ще се лепне и по слеващото им животно. А като чуят, че трябва да минат години, за да няма опаснот от чума, тогава да ги питаш какво ще правят? Срещу чумата с популизъм не може да се излезе. Ако са тъпи ще се убиве свиневъдството.

Мая, убава жена си, ама си и омбусман. Де го изби на политически речи сега? Ако можеш да направиш нещо за хората направи. Ама да копаш полит девиденти от ситуацията е малко грозничко.

Мая има половин кило боя на лицето, къси крака, смъкнат задник и никакви цици. И голяма уста. Това едва ли може да се нарече убава жена.

Марш мъстийо долна на село майка ти и прасе!

Манолова е майстор на симулиране на дейност ! Номерата и май вече не минават ! Никой не и вярва !

Правилно е хората да получат обезщетение! Хубаво ще е да го плати партия ГЕРБ, а не държавният бюджет, тоест всички ние. Аз не съм съгласен да плащам заради безхаберни управници! Да плащат тези, които са ги избрали! Те ликвидирали цял отрасъл, а после Мая Манолова била виновна! Някой ще го отнесе затова! Ще гледаме кой!

Пепи, гледам нещо деменцията ти пак се е обострила?

Тия неграмотни бесепейски тролове каква вреда нанасят на своята партия - огромна ~!

Тая, па!!! Аман от нейните предизборни кампании!

Иванчева и тя отиде да подкрепи своите хора - подстрекатели и активни участници в свинския бунт. Боже, прибери си вересиите!

Ахам, ако си прибере Боко СИКаджията и компания, цена няма да има ...

Манолова, ти ли ще удостовериш и как точно, колко прасета е гледал в къщата си Яшар Мангала от Токайто ма'ала в Пазарджик и още хиляди такива като него? Щото и аз мога да кажа, че съм гледал две свинемайки, които щяха да ми се опрасят с по 12 прасенца, а тях пък щях да продам по 100 лева прасенцето и т.н.и т.н....

Манолова не искаше ли по-добри битови условия за крадлата-фризьорка Иванчева в пандиза? Като с парите откраднати от крадлата могат да се изгледат и изучат десетки деца.

Тая толкова години мълча като мишок и когато реши че вече сме и забравили тъпотиите, реши пак да се покаже и да ръси акъл... е да ама не сме я забравили, тъй че да върви да се шиба...

Аз не знам каква е длъжностната характеристика на омбудсмана, но на Мая Манолова е "на всяка манджа - мерудия, на всяко гърне - похлупак"

И от къде накъде всички данъкоплатци ще плащат за убиването на здрави прасета? Къде тука е справедливостта, защо хора, които нямат или не могат да си позволят да гледат прасе вкъщи ще плащат масрафа на БАБХ?

ееееех мая, ех манолова, няма кщак да станеш кмет на софия със срещи с протестиращи собственици на прасета в първомай!! нема да се пАлучи!

Тя по принцип няма шанс да стане кмет на София, та затова в Първомай се пробва.

Като си представя само, че Манолва за президент се гласеше! Мая Манолова с президентски късмет от баницата 27 декември 2013 Зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова изтегли в Кюстендил късмет от баница "Очакват ви президентски избори".

Там като идем, ще видим! Да не стане уйт!

Няма ли кой да обясни на полугр.мотната Манолова, че всеки сам е отговорен за своето имущество! Всеки сам може да прецени риска за имуществото си и да сключи застраховка, която поема съответния риск! Обяснете на Манолова, че държавата това сме ние данъкоплатците! Защо ние данъкоплатците трябва като застрахователно дружество да поемаме загубите на свиневъдите? Свиневъдите си прибират печалбите, а загубите им трябва ние да възстановяваме!

ГЕРБ - Единствената ФАШИСТКА партия (начело с бивши комунисти) управлявала в Европа след 1945 година! ГЕРБ = ФАШИЗЪМ!

Тъпотата е заразна!

БКП не се усещат даже, как от години губят подкрепа благодарение на антирекламата на полуграмотните им пропагандатори по форумите! :-))

Затова пък цяла България подкрепя мютрите! Само да не ги изгонят със сопите!

???

БАСИ ГРОБАРИТЕ ти ги плюеш и факти им показваш тия мислят че дъжд ги вали но скоро ще е градушка

То боко го посрешнаха с аплодисменти,ама кметовете......да отидеш..пред протестиращите се иска да имаш топки

Няма такава държава! Сега ще опраскят всичко до дупка, живо прасе няма да мърда! От Брюксел са дали пари, ако трябва ще дадат още... Всечко под ножа- прасета, крави, кози, ярета! Това е новия етап - в нчалото бе нарязването на самолети танкове, пушки, топове... Няма такава държава!