Манолова: Митева нарушава Конституцията, като не свиква извънредно заседание

"Занимават се с глупости кой с кого си е говорил, си пише, какви бележчици си е пуснал с другарчето, а нещата, които се стопират, са реалните проблеми", каза Арман Бабикян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КНСБ: Храните поскъпват драстично, до края на годината хлябът може да стигне 2 лева Олиото е поскъпнало с 43% за година, най-скъпо е в Бургас и Ямбол Някои хранителни стоки у нас поскъпват драстично от началото на пандемията, а прогнозите са повишението в цените да продължи. Това са част от изводите на проучване за изменението на цените на 32 хранителни и нехранителни стоки от първа необходимост, проведено от ИССИ на КНСБ. Целта на експресното изследване, проведено в периода 26 август - 1 септември, е да представи ценовата динамика в началото на есенния сезон в условия на извънредна епидемична обстановка.

Майче, а къде забрави Хджигаменов?

Ти да видиш, имало конституция в тази държава! Кога се сетиха "хубавите и умните"?!?!? Когато им е удобно разбира се! Огромния проблем в държавата е, че няма еднакъв подход към всички по всяко време! Да питат киро канадския гларус как са нещата! Тука има тука нема!

На фотото са изтипосани две емблематични противни креатури които трябва да ги няма повече...

Липсва третият- хаджиГенов с характеристиката му от съпартийката Татяна Дончева.

А Хаджигаменов защо го забрави.

защо не се пени когато Радев нарушава Конситуцията? Или тогава е ОК, понеже я устройва? Какво е това бързане да се гласува баш този закон? От някакво жизнено значение ли е за България и българският народ? Ще каже човек, че кой знае какво ше стане ако не се приеме! Айде по-спокойно!

Аз съм да върнеш парите дето взе и нищо не свърши

На нас, БЪЛГАРИТЕ, ни трябват Депутати и Министри, които да МАХНАТ носенето на арабски МАСКИ в БЪлгария... Да ИЗГОНЯТ всякакви маймуни, които се разхождат по футболните стадиони и заразяват ни с ВИРУСИ, и КРАДАТ Парите и Работата на българите... Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... Това е Агенция за превърляне на арабско- негърски башибозуци през турксата граница.. Филип ДИмитров от СДС я направи през 1992 г, за да го сложат турсктие ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно останал от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Колкото и да се напишат, колкото и да се гушкат с ДПС, гербаджиите са пътници! Всичко след тях е по-добро!

Сакън ! И към кого ще присъединиш територията на българите ? Към Сърбия или Турция ? Щото СРМ не ще...

Вече и будалите са наясно, че славчовата сбирщина играе по свирката на Доган!

Пследни синкопи! Милата женица - побъркахте я! Тъкмо влезе в НС и айде пак стрес и разпускане! Сега пак - тъкмо да гласуват закона и бааааааам - разпускане! И тоя Бойко, бе - той па най-лошия - вече не знам има ли нещо за което той да не е виновен?!?!?

Ива Митева е баси сексито, направо ще и ям косматата путка! Ох мами падни ми!

Тая ми се чини,че е много мЕризлива.

А физкултурниците полковници от НСО казали че били незаменими ! Смях !

За кой фатмак пишеш бе селяк,единственият фатмак в политиката е Бай-Ганьо.

tonk11

Селяк е детето на майка ТИ! За разлика от теб вероятно, познавам радев от 15 години и най-отговорно заявявам - този човек НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ. Военен, свикнал да раздава и да изпълнява заповеди. Целия му живот е преминал по този начин а това е толкоз далеч от самата идея за президент колкото Земята от Луната. А това, че е фатмак си личи от начина по който се опитва да манипулира хората - тъпо и прозрачно.

Майче, ще ви дърпам ушите на теб и Дончева, ако не разкарате спец съда

Стига повтаря името на гн Борисов, с него лягаш и ставаш, студена желирана чорба от свински крайници

Мая видя микрофон и пак се възбуди. Окачете и две топки на тоя микрофон та белким свърши и спре да грачи.

tonk11

Бре да видиш. Значи пуделката нарушава конституцията и това е проблем. Когато го прави фатмака няма грижи. Що така?

Последни напъни на сифилиса във парламента после ще е във екарисажа Адиос курвета

48.НС ще е по-добро без тия исъс съкратените наполовина ДъБъ.

Бойко така ще удари комунистите и чалгарите, че ще излязат завинаги от политиката.

от Кюстендил и Арменския добитък в тандем на който когато и да му отрежеш главата все ще е късно ... мдаа

Ти като видиш микрофон и като хй му се нахвърляш ма. Еми няма повече трибунка с хища. Ходи питай майките от "Системата ни убива" от какво имат нужда, че едно пиленце ми каза, че си ги употребила много долно. От как си влязла в Парламента не са те чували.

Тея два минуса ги имаш от Майчето и Бабика хаха

Манолова, конституцията е на България, не на Народното събрание

Само на мен ли тези двамата са ми изключително ГНУСНИ?!

Като нарушава конституцията направи нещо бе Майче. Хаджигенов е гошем адвокат. Какво го казваш на хората? Бай Пешо ли да направи нещо по въпроса?

Радев назначи избори на 14 ноември, как ще има заседание на 15,септември, изборите трябва да са до два месеца от разпускане на парламента, той трябва да разпуска парламента до 14 септември

Хайде помисли какво значи "до два месеца" - т.е.не повече от два месеца. Значи може и да е един месец!

Ама и чета какво казват професори по конституционно право, а те казват, че парламента трябва да се разпуска веднага

Не съм чул някой на площада да протестира да се мести бюрото от Гешев към министерството на правосъдието, както твърди чушкопека

Явно че ДБ и ИБНИ за влезли в този парламент, за да изпълняват горещи поръчки на мафията. По-интересното е какво ще им случи, ако не ги изпълнят: загуба на комисионна или по-лошо? Скоро ще научим...

вече ма овцо само теб ли ще слушаме какво ти говори празната кратуна в тази държава . Не разбрали че , ти ма овцо и двата пъдала около теб сте аут от политиката !

500 K за майка на идиотче, или 500 К за депутат?

Тези е хубаво да постегнат палатките с майките, че 4-ри години ще трябва да лежат на площада.

30 г. Избира измамници

Имат по малко от 5 % на изборите но говоеят от името на народа какво искал. На народа не му дреме за спецсъда и спецпрокуратура а за цена на ток и парно, горива, храни да има работа.

Народът трябва денонощно и неотклонно мисли за Мая? Това са си цели 5% Суверенът и ги е определил Нека се простира само в тях

И тя да каже някоя дума.. Като види микрофона и се превъзбужа! Не и го давайте!

Основният орган провеждащ реформи в България е Парламента. Затова сме на тоя хал. За мен парламента е куцото звено, пълно със схемаджии от една страна, и безхаберници от друга. Надали има и 5% можещи и желаещи да свършат нещо полезно. С Майчето и Бабикян са най точното потвърждение на думите ми.

Стига плямпа като мокър .... ! Митева си знае Работата , тя не празнослови като теб , !

Щото си знае работата, затова хвърля документи и избяга от парламента, точно при гласуването на правителството на ИТН и всичко щеше да блокира

Русата кукумявка и Арменян не пропускат да се появят де що се появи журналист, за да не ги забравя СУВЕРЕНЪТ, щото друг Парламент за тях - нанаси !!!!

са глупости? Ами хайде да ми напишеш една бележка тогава и да я осребриш след това като са глупости. С глупости се занимавате ти и другарчетата ти.

Недей да грухтиш :)

И в пликчетата има ром и пурички :)

ЗаМитева не знам но Манолова има психически нарушения явно, хроничната истерия я тресе здраво.

Обикновени пумияри, Сър...

Ива Митева много ясно обясни защо не може и няма да свика такова извънредно събрание. Ако трябва да се сравняват познанията в областта на правото на двете, Ива Митева /без да съм й фен/ е на светлинни години пред МаяМа. Така че уважаемата госпожа да си прочете правилниците, законите и всичко относимо към случая и да се помъчи да схване нещата.

Тази Манолова колко ли пари е взела от Черепа и олигарсите, за да инищожи бюрото за защита на свидетелите?

Колкото са взели и Хаджигейов, Посран Бабикян, Чашков и Лайнаки Стоилов! Цифрата е на листчетата на Татяна Дончева!

"...нарушава Конституцията на Народното събрание..." Конституцията не е ли на Република България, а не на Народното Събрание?

Още няколко дни в политиката ти остават боклук такъв. Никога повече няма да си депутат, но винаги ще те помнят като долна кюстендилска пача.

Чудя се извън политика като я вземем в личен план, колко ли човека е оправила, мръсната разпоретина?

Това е въпрос от висшата математика :)

Гадже от ученическите й години в Кюстендил до ден днешен казва: " ей, малко я биех тая..."

Недей така! Кюстендилките са чаровни жени, секси и интелигентни. Галевата не е. Категорично. Пачата пък е вкусно ястие. Става за всякакъв алкохол. Студена и топла. Майчето не. Категорично. Абе не знам този буламач за нещо хубаво да става!!!

Манолова, Бабикян и ДБ(Хр. Иванов+Атанасов) са престъпници, на чиято съвест ще лежат убитите от мафията тайни свидетели, след като изземат Бюрото за защита на свидетели от Гл прокурор!

Каква съвест, требе да ги копаме!

Нма да бъдат убити свидетелите, просто защото ще си променят показанията. Народа видя каква е “промяната” и рестарта на системата. Слугите на олигарсите и фигуранта Радев изеха цялата власт и върнаха Октопода на власт. Единственото спасение е народа да гласува 40% за ГЕРБ-СДС единствената алтернатива на Мафията!

Прав сте!

Мая след изборите няма да споменава конституцията а оцеляването и забравата ..ха.ха никой няма даси спомня за нея и Ян Бибиян -кандидат мъж за оплождане..ха.ха

Аа, ние си я помним ...

Ха ха ха тази е взела парите и сега какво ще прави ако не съсипат съда и прокуратурата

Че няма накъде… хахахахахахахахах Имам чувството, че на някои по-разумни тийнейджъри да дадем, ще управляват по-добре тази държава.

от ИБГНИ плътно се придържаме към ангажиментите, поети към гражданите" Придържате се плътно към ангажиментите поети към Черепа и Мунчо.

Аа, и аз съм давал тук пари ...

"Конституцията на Народното събрание" Бахти и боклуците. Представляват законодателната власт но не знаят що е то конституция и колко такива има в тая страна.

божков недоволен...