Манолова депозира в съда жалба с 56 подписа срещу "зеления сертификат"

Нарушават се основни граждански права, заложени в Конституцията, каза председателят на "Изправи се.БГ"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и показваха снимки като девойка, а в реалност вижте на какво ренде мяза околовръстната Мая.

Много просто ! Тези които бяха диагностицирани бяха и карантинирани със семейства си ! А тези които уж са го карали не се карантинираха семействата си ! Отново се видя кои са Бай Ганьовците ! Майче стига с този популизъм ! Не може от всички да трупаш дивиденти ! Този път си вкара автогол !

..."Едните получават "зелен сертификат", а други не могат да го получат. Не стана ясно защо хора, които са преболедували вкъщи и са диагностицирани без тест и не са в регистрите, но имат антитела, не могат да получат сертификат", каза Манолова. Ку.рво не разбра ли, НЕ ИСКАМЕ НИКАКВИ СЕРТИФИКАТИ, НИТО ОТ ВАКСИНИ, НИТО ОТ АНТИТЕЛА. НЕ МАНИПУЛИРАЙ. МАРШ.

обикновен чушкопек.

Виновен е народа които и дава трибуната

Чушкопека е пълна карикатура!

Овцо овцооооо... Вълкът кожата си мени, но нравът не - е казал народът. Олицетворение на "нормалният" български политик си: Нагла, нахална, проста, надута. И главата да си смениш,не прическата, пак същата ще останеш....

Подобно безгръбначно в природата няма

56 подписа? Много бе Мая. Сега някой ще се занимава с теб и тия друготе 56 балъка. Симулираме работа нещо или просто Ей така?

"Ковид сертификатът, въпреки че е въведен доста тромаво и на пожар от българското правителство, е единственият начин да продължим напред в пандемията. Юридически е изпипан до най-малкия детайл от ЕК и ЕП, чиито решения са с наднационална валидност, така че е наивно и безсмислено да се подлъгвате по популистки обещания на партии и сдружения срещу него, с обещания за успешни дела и пр. Всяко едно решение за мерки извън заложените в сертификата (във формата му според ЕП) има само локално национално значение и не може да бъде основа за валиден Европейски сертификат. Броят болни и починали продължава неудържимо да расте и наближава моментът на повсеместна здравна катастрофа. Това е важното и там трябва да са усилията ни". Този коментар написа на личната си страница в социалната мрежа д-р Аспарух Илиев- експерт по безопасност на ваксините и завеждащ лаборатория по инфекции към университета в Берн

тая ПАТКА още не е прочела 1 ЕДНА страничка от 80 000 листа дето ги искаше спешно и на пожар в неделя от БУЛГАРГАЗ Селска артистка Става само да прави кафета и да бърше пода в селсъвета на ПЕПЕРКОВ ЧИФЛИК

против Правилника за движение по пътищата. Искам да се отмени, като противоречащ на свободата ми на придвижване!

Причина за протест винаги се намира. Ако в регистрите на професиите не е записана професия „подпискар“, ще се наложи да бъде вписана. Има хора които вдъхновено я упражняват. Например Манолова.

Тотални популисти ... гледат къде има електорат от малоумници и са там. Ако има търсене и майките си ще продадат.

Позагубиха се тия. Най-наглите мутрофили. Почти бях сигурен че са им платили да не мътят водата на Кирчо и Кокорчо. 3.5% на вятъра.

Даеева и скумрията!

Тая на снимката коя е?

Баба Яга!!!

Маяма пак тръгна на лов за балъци.

"Става дума за правото на труд и придвижване" Стига да е на територията на България иначе за навсякъде другаде няма проблем! За възпиране на наши граждани на границите с тестове и после с поставяне им под карантини в чужбина, никой не се е оплакъл с жалба пред европейският съд нали!? нито пък за граничните пунктове по градовете ни миналата година! Пък и в случая имаш право на свободен избор - или ваксина или тестове през два дни. Основният отказ в момента е "ама аз съм го преболедувал и за това не трябва да правя едното или другото", въпреки дискусиите че това не е от значение пред новите щамове. - Ама хората с автоимунни и прочие не могат да се ваксинират. А хората с бъбречна недостатъчност и всякакъв сходен проблем които повече не могат да посещават обичайните си медицински заведения специализирани специално за тях защото са САмо ковид отделения те какво да правят? - Болниците се пълнят и препълват с ковид пациенти защото кой преболедувал, кой ама не съм решил за ваксина и ако ти се наложи по спешност да търсиш помощ ще си обикаляш на ред заведенията до де намериш маясто. Но хей това не било проблем за който трябва да се притесняваме. - Ограничаването на правата на хората е проблема защото "аз преболедувал" и миналата година някой някъде заявил че това било достатъчно. Нищо че никъде в Европа това не се признава! "Подписи има и от лица, прекарали COVID-19 в болници, но нефигуриращи в регистъра за "зелен сертификат", както и от заболели от COVID-19, които са се лекували в домашни условия и въпреки че са диагностицирани от личните си лекари или с антигенни тестове, не могат да си извадят сертификат" Ама преболедувал в болница и преболедувал удома и нямало сертификати за това? Ами може би защото не признават преболедуването за издаване на сертификати!!!! Колко пъти трябва да го повторят за да го разберат тези хора? Никой никъде, нито в България нито където и да било в Европа не признава преболедуването като опция за сертификат. Ама еди кой си така заявил някога си еди къде си?!

Какво ли няма да направи в името на това да събере няколко антиваксърски гласоподаватели? Такива партийни лидели са опасни.

Право на труд - труди се, но не застрашавай здравето на другите. На полето на никого не пречиш. Право на придвижване - движи се колкото искаш. Само не влизай там, където правилата не те допускат.

Ти застрашава здравето ако човек е неваксиниран?

и си мисля: Откакто стана ясно, че Манолова няма да влезе отново в НС, тя погрознява с невероятни темпове.

Вярно, изглежда рошава и жалка.

Браво ! Мамайа е успяла да събере цели 56 подписа... :)

Довечера пред президентството Бабикян ще пали маски. Митинга ще протече под наслов, няма вирус 2.0, където пенсионери с червени книжки над 65+ ще горят маски. Това ще е възстановка на летните протести. Очаква се спонсор да закупи пъдпъдъчи яйца , за да има какво да мята Хаджигенов.

Стига размътва водата, защото на запад вече ходят без маски, а ние мрем като мухи. Хората трябва да се ваксинират и дръг оът няма.

де го пише това са автоимунните заболявания? НЕ са противопоказани, а не действат !!!!! и ТО КОГАТО СИ НА ЛЕКАРСТВА !!!!! Значи за едни 10 000 да мрът 6 млн... или ще ми кажете, че са повече тия на лекарствата... и що не казваш НИЩО за този КОЙТО ГО НАЗНАЧИ???? Ако беше Бойко, а не Рублен щяхте да оревете орталъка тъпа червена патко...

Това свинче си е сложило звънче!

Маноловица отново се опитва да яхне хорскотото недоволство!!! За нея няма значение за какво точно

Определено има много неща дето могат да се оптимизират. Хората с антитела не трябва да се ваксинират, независимо дали са били регистрирани или не когато са карали вируса ! За хората които са карали Ковид и антителата им са свършили има тестове с клетъчен имунитет. Ако нямат клетъчен имунитет значи нищо не са карали. Хората със забрана за ваксинация по медицински причини трябва да получават безплатни тестове. Хората, които не са ваксинирани и отказват ваксинация трябва да подписаш съгласие, че отговорността за здравето си го носят те, в случай че болниците се запълнят на определен капацитет и не могат да бъдат приети.

Никой не може да ме задължи нито да се боцкам с експериментални течности за което аз да си нося отговорността, нито да се подписвам, че аз си нося отговорноста - която за така или иначе си я нося(гений)!!! А здравните осигуровки се събират всеки месец по няколко стотака нали?! Които иска да е тестер на лекарства - прав му път никой не го спира, да се подписва и да си носи последствията!!!

Затова си бачкай за 1000 лв на месец и спри да сравняваш колко добре били в Европа, а в България ... В развитите държави отдавна се боцнаха с "експерименталната" течност и вече си вървят към нормализиране. Само бай Ганьо е акад. по медицина, издаден от интернет. Като искаш - плащай си по 10 лева през 2 дни и си ОК - ама не мрънкай! Идеята на коелгата много ми харесва - такива неваксинирани, които могат да се ваксинират, въобще не трябва да се приемат в болница, защото зраади ВАС все още има пандемия и болниците са претъпкани. Освен това, като не искаш да си слагаш ваксини и лепнеш КОВИД, откъде знаеш, какви ще са ти пораженията върху тялото след това?

Какви 1000 лв. бе мозък откъде го измисли това? Или троловете имате готов текст дето да пляскате без значение какво е коментирано??? Къде се нормализира Израел, Англия...къде? Безплатен тест - 10 лв =само в България може да има такъв парадокс... НЯМА ВАКСИНИ -А ЕКСЕРИМЕНТАЛНИ ТЕЧНОСТИ ЗА КОЕТО ВСЕКИ САМ СИ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА. КОНСТИТУЦИЯТА - ЧЕТИ ПО ВЪПРОСА КОЙ МОЖЕ ДА ТЕ ЗАСТАВИ ДА УЧАСТВАШ В ЕКСПЕРИМЕНТИ.!

Манипулира с минус и плюс

Аз подготвям молба до секционната избирателна комисия да ми счупят ръцете, ако гласувам вече за Мая Манолова и нейната сбирщина!

И аз след последната седмица се отказах от нея и глупаците около нея. Опитва се да яхне антивакс населението ...

Е вие сте луди, че изобщо някога сте си дали гласа за нея...

Бе имах някаква скрита надежда и ми харесваше какъв "план" имаше за разликат от повечето други ама сега с тая си позиция ме загуби безвъзвратно.

Не и вярвам много, но в случая е права. . Щом имаш антитела трябва да получаваш сертификат . А на тези които са се лекували в къщи трябва медал да им дадат. Нали все се реве че болниците са много натоварени ,...

Защо ако си преболедувал Ковид преди повече от 6 месеца не можеш да даряваш плазма? Защото нямаш антитела.

Едно заради това и друго вече не се лекува с плазма защото се доказа как не върши никаква работа такова лечение.

По време на пандемия действат други заповеди. Борбата за власт и невежеството на Мая са грозна гледка.

А някой замислял ли се е, че "групова жалба" в нашата съдебна система няма.... Или е жалба от заинтересовано лице (физическо или юридическо), и всеки от тези трябва да пусне отделна жалба за себе си, или си играем на популизъм....

Очевидно много разбирате от право, но ще си позволя да ви кажа, че има колективна жалба.

Както винаги готова на всичко..за внимание,за някой да се излъже да и пусне бюлетина.. Така използва и майките и мед сестрите..

Да депозира и жалба, че не можем да я понасяме! Може да си боядиса косата и лилава- все същата пуйка е!!!

Гъска смотана. Това е предизборен популизъм. В другите страни се взимат много по-строги мерки.

Хората трябва да се имунизират и то най- вече от такива като тебе. Изпадате от играта - КРАЙ.

Шефът ѝ РадеФ си погазва Конституцията когато си иска. Трябва да е свикнала вече....

Курв@ прическата си мени курвенск@та си мутра и поведение НЕ

Я, Манолова "продължава промяната" - боядисала си е косата. Но има една поговорка: "Пременил се Илия - пак в тия!" и на това му казват: "гьон сурат".

Кво и е на face-a

сбабичосала се е

Хубава работа, ама нещо не Й вярвам на Мая.

Е как пък не стана ясно,. Антителата не гарантират нищо. Възможно е дори да бъдат от друг тип коронавирус.

Доживях тоя червен парцал да ми говори за граждански права! Такова лицемерие е достойно Путин и Ким Чен Ун.

обаче булгаристан никога не е бил правова държава. Законите в булгаристан се използват не за защита на хората, а за да ги тъпче държавата както и скимне. И така е от турско насам. Не очаквайте много от това действие.

България е в разцвет до 1944 година. После, е... после знаете...

Разцвет! С 50 000 лева за отрязава глава, с 9- то юнски преврат, с избита интелигенция, втората в света фашистка държава след Италия, преди дори Германия! Верваш ли си!

Закона за Защита на Държавата е въвден срещу крадците и разбойниците по междуселските пътища. Защо комунистите са се припознали в него, това не знам. Но знам, че от цяла Западна Европа са идвали гастърпайтери да работят на полето за българските чорбаджии. Най-вече германци, австрийци и чехи. Историята ни е пълна с подобни случаи, които систематично са били заличавани през годините.

Тая лъжа за това как МАСОВО са идвали чужденци в булгаристан да работят дори няма да я коментирам подробно, защото не е по темата "правова държава".

Драпа зя Парламента. Иска кухите антиваксъри да гласуват за нея.

Куцо, кьораво и сакато се юрна да вади политически дивиденти. Сопрете се малко бре, ахмаци !

Тая "м.исирка" да отиде в едно ковид отделение да види за какво иде реч и тогава да се "пъне", щото накрая хора няма да останат в тази държава. Гинем като за световно, българи! Опомнете се! Зеленият чорап ни закопа с неговите неадекватни действия!!!

Смъртността не се е променила от 10г насам. Кой гине?

НСИ лъже. Бойко им плаща!

Всъщност смърността миналата година се е вдигнала с 27% средно спрямо средната смъртност от последните 20 години. Някои области гони дори 35% по-висока. Виж НСИ преди да плямпаш глупости.

Засега сме 2-ри по смъртност. При твоят идол Боко Тъпото бяхме Първи. Ама за него думичка не каза.

Мая Мая Мая-само площада ти остана да знаеш. Вече и на околовръстното не те искат. Колкото и да се мъчиш да подскачаш по телевизиите и да правиш безсмислени акции твоята свърши. Като си толкова против, да беше отишла при най-великия български президент и най-успешното правителство за 30 години дето толкова му ръкопляскаше. А не да ми се развяваш с тия измислени дела.