Манолова: 3,26 лв. ще стане цената на водата в София, но Софийска вода не представя бизнес плана

Онлайн общественото обсъждане продължи малко над час, а засяга над 1,4 млн. столичани, посочи лидерът на "Изправи се БГ!"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същото както правеха/правят с обществените обсъждания по градоустройствения план... Наужким, колкото да се отметне, че е имало, защото иначе е незаконно... Пародия... Кметицата е пародия... И ние сме пародия на граждани, че търпим тъпаци по 15-20 години да ни ограбват най- нагло: ТЕЦ, Софийска вода, Паркинги и гаражи (или както там го преименуваха и го дадоха на частна фирми), Транспорт, Метрополитен- касичките на ГЕРБ ...

Еваалата бре, мърсоч ... Ама мнооого ми харесва как изглеждаш ... Готова си ...

Маямата да каже в какви комисии учавства, каква им е заплатата в тях и до колко осъдени са я докали?..

а защо за тези проблеми Мая мълчеше когато имаше власт да реагира на това . Нали имаше такава длъжност в държавата. За какво е взимала заплата ... тогава да мълчи?

Да се беше заела с тези въпроси още преди няколко месеца, а не да си дере гърлото за снемане на охраната на главния прокурор или други подобни тъпизми.

Пет лева да стане кубика, пак ще си поливам нивата с конопа на околовръстното.

А в Бургас кубика е 3,90 лв с ДДС

Имам чувството, че самата Мая се пени тука в коментарите. Какво е виновна Мая ли ? Докара Пеевски, след което разправя на цяла България, че Борисов го докара. Върши поръчки на Черепа, иска да закрива спецсъда, за да може нейния ШЕФ да се отърве. Такова долно същество което обвинява всеки и всички, само и само да може да ми се разхожда боса с кола в едната ръка и цигара в другата в парламента. Мая ми прилича на Радев ама в женския му вариант.

Не, не съм Мая и нямам нищо общо с нея. Просто разсъждавам по темата. Но, бай Иване, ти явно си повтаряш фейк-новините на нИдялко и не искаш да разсъждаваш... или не можеш!

Ама, че си и злобна пача. От утре боса пред парламента. Кукувице 3,9% боли ли ? Ай мрънкай тука по форумите белкем се излъже някой, нагла твар.

Не мога да разбера коментиращите по-долу - какво е "прегрешението" на Мая, която публично извади на показ още една далавера, та така целенасочено я плюят? По закон, преди да се внесе в КЕВР предложение за цените за следващ период, първо трябва да се проведе обществено обсъждане. В случая, една фирма - Софийска вода (концесионер на водоснабдяването в София и дъщерна фирма на френската Веолия, изгонена от много градове и държави поради високи цени и разкрити далавери) провежда "обществено обсъждане", НО, първо - по интернет и второ, по-важното - без да покаже бизнес-план. Освен това, залага неизпълнение на задачата за намаляване на загубите, която е част от концесионния договор, сключен със Столична община. И, накрая, за капак, иска увеличение на цената на водата?!?!?! Соф.вода купува водата от община София за 0,04 лв/куб.метър и иска да я продава обратно на жителите на столична община точно 80 пъти по-скъпо!!! Поне да бяха извадили някакви числа, да кажат: "Ей, шебеци, инвестирахме толкоз и толкоз пари в подръжката на мрежата, толкоз и толкоз пари в нови и подръжка на старите мощности - пречиствателни и помпени станции и т.н., инвестирахме толкоз и толкоз пари в подобряване условията на труд на персонала и т.н. ЩЕ ИНВЕСТИРАМЕ още толкоз и толкоз в нови тръбопроводи, в канализация на нови квартали - тия и тия и т.н. и ЗАТОВА са ни нужни за следващите 4 години тия пари." Ама НЕ - тия са толкова нагли, колкото и топлофикацията и енергото, взети заедно! Водата им се подава гравитачно, т.е. без помпи, а В цяла София я има 15 помпени станции за повишаване на налягането, я няма, а и от тях поне половината не работят. Никаква канализация на нови квартали не изградиха за 15 години! Но затова пък, непрекъснато им се увеличава цената! Как става това, къде е столичната община, къде е кметицата, за да защити гражданите си?!?!?! И накрая Мая била виновна, така ли? Ами, не, не Мая е виновна, но на коментиращите предимно герберунгели така им е по-изгодно! А пък въобще не разбирам коментиращите извън София - за тях важи принципа на шопа "Не е важно язе да съм добре, важно е комшята да е зле!" Стегнете се малко бе, хора! Вижте в Гърцшя, в Румъния, в цяла Европа как всички се дигат като един, дори когато само на един човек са му нарушени правата или е ощетен! Ама не, прав излиза поета, който е написал "Не сме народ, а мърша!"

Ето ви един много показателен факт, че наистина сме мърши - точно 10 секунди, след като постнах коментара си, се появи първото минусче. Абе, Аланкоолу, ти кога го прочете и осмисли, че вече и минус слагаш? Явно, герберунгел си - вероятно, щом си видял въпроса какво е виновна Мая и, автоматично, си сложил минуса... е, така няма да стане, няма да се оправим никога!

Ами да стане журналистка и да изкарва далаверите в репортажи. Работата на политика е да се погрижи това да не се случва. А тя в парламента само комисийки за разследване. Хайде нещо градивно. Като не можете, следващия моля.

Ще стане и 10лв патко заспала ... Още ходи с майките с увреждания да биеш тенджери по площадите и зорлем да чупите работеща държава ...

но е ясно, че ти не си от най-умните . Как точно се "чупи " държава ? Чул си някоя глупост от вожда си и я повтаряш като папагал . Не можеш ли да мислиш сам ?

И каква беше тая "работеща държава" и, най-вече, за кого работеше досега, та да не я "чупим"? Май, само за #КОЙ в тройка с Буци и Доган работеше тая "работеща държава" досега. Е, как да не я"чупи" нормалния човек, забравен от "работещата дъжава"?Не само, че ще я "чупи", ами на трески ще я направи! А ти поработи да си обогатиш малко лексиката - чети книжки, та да не повтарящ като папагал дебилните мисловни изхождания на вожда, да се свети Името Му Банкянско (нищо, че родът му е от Хераково)!

Те майките й са ядосани. Тя ги използва за предизборна агитация и в мига, в който влезе в парламента ги забрави.

ама в евро да стане.Столичаните като крепост на българската икономика и двигател на същата предполагам ще издържат на напрежението

Дори няма да я коментирам тая дето предложи Пеевски. Коментарите надолу са пропити от всенародната "любов". Манолова определено си ги заслужава.

Кучката мая манолова...Помните ли как изгони карфура от БГ щото не искаха да продават БГ болкуци произвеждани от фирмите на дрОгарЕте.На кауфланд им е през кура.Щом ги карат да продават немското масло за 5 лв колкото е БГ масло,що па не.След като немското масло струва по 2лв а наще хубавци ги карат да го продават колкото маслото на вълчев,ми тогава кауфланд са с 3лв. за 250гр. лв подарени от БГ купувач.Помните ли как направи така че СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ ДА ОСТАНЕ НЕ ПИПНАТА-48% ОТ ЕНЕРГИЯТА ЗА ОТОПЛЕНИЕ Е "СГРАДНА ИНАТАЛАЦИЯ". И така тези които не са изолирани разбира се че няма да се изолират .Да не са луди след като изолираните им плащат парното.Ама нали има една газ дето трябва задълже да се изгори,щото сме обещали на "освободителите" да купуваме колкото може повече газ от тях.Шибана комунистическа кучка.Сега и с водата...И това ше продължава и продължава след като вие БГ сте народ от тъпи говеда

Скрий се бе травестит един път завинаги.

Мая само говори, но нищо не върши и затова ще си ходи! Толкова закани имаше за Бойко и нищо не направи дори не предприе?

Уй същество преди 4-5 години поне приличаше на нещо! Сега какъв е тоя фейс, какви са тия струпеи, брадавици.. Бляк

На Майчето мокрият сън - да стане кмет на София.

Във Варна от 4-5 години цената е 3.30 за кубик. Ако на софиянци ще им стане по-леко в Добрич кубика е над 5лв. Сега не знам, но преди 15тина години част от града беше на постоянен режим - денем има вода, нощем няма!

Или водка, или сперма

Като казахте Сестра Галева, та къде се ошмулиха майките с анални увреждания?

Гнусен си по отношение на майките. За твоя информация те са си още там с нерешените си проблеми. Само Божковата, дето предложи Пеевски ги употреби за користни цели.

Няма такива гнусове като Маямата и Дончева ...

Шаврантийо недоклатена! Говори за каквото разбираш - конилингуси, анилингуси ...

Кои е производителя на водата пари и сметки идват и никъде не пише произвеждана стоиност чудите как не са взели такса чист въздух на известната наша тв водеща рилските хижари това си е бизнес нямаш производство и цяла държава ти плаща.

Замириса на немита шунда :(

Млъкни бе , недоразумение такова

как ще я изтрая таз бангия го изборите идея си нямам.. Моля ви не я вкарвайте пак в парламента, окончателно ще ме откажете да чета новини.. И Дончева също...

От моите приятели само аз ти вярвах - е и аз вече ни ти вярвам . За всичко ти е виновен някой- даже и слънцето не ти е известно че изгрява от изток. Такава демагогия на друго място като твойта няма.

Леле какво е станало с "хубавата" галевка? Мяза на джинки.

Манолова: Разклатихме държавата, одрусахме я направо, надивяхме се, два пъти я оставахме без правителство, утрепахме котката и пуснахме мишките, създадохме го тоя хаос и сега съм излязла, да филососфствам и да ви обяснявам, как са виновни международното положение и ретроградния Меркурий.

С това повишение да се финансира канализацията на Ботунец и Волуяк. Фандъкова нали сметна 250млн. лв и с Борисов само се чудят в кой План или Програма да ги набутат. Време е Софийска вода да си влезе в правомощията и да изкопае канала за своя сметка!

Много нашенци дават по 1 лев за бутилка минерална вода и това не е скъпо за тях, но 3 лева за 1000 л. вода било скъпо.

tonk11

Нали? Ама друго си е тая скубла да реве по новините. Чудно ми е ако направят водата по 30 ст за какво ще реве тогава? Сигурен съм, че ще измисли нещо ама се чудя какво ще бъде?

a

tonk11

И какво?

Спете и дрънкайте глупости Мая е права

Обикновено е легнала или клекнала ...

Маноловаааа, във Варна от два месеца водата е 3,26 лв.!!! Няма да жаля по софиянци, които по-принцип са и с по-високо заплащане! София не е България! Време е всички кандидат-управляващи да го разберат!

И щом София не е България, над милион и половина човека трябва да плащат необяснимо високи сметки? Хайде да спрем с принципа "Щом не ме засяга, не ме интересува"!

Те и за Топлофикация са ви високи сметките. но пък цяла България после плаща задълженията й. За да е тънка лайсна топлото за столичани

Що? Варненци са прости да плащат скъпа вода, а софиянци тарикати? С какво сте по-различни, че ще са ви тънки сметките? И защо да рева, че след година чак ще ви я доближат до нашите? Цялата страна плаща, за да живеете като "столичани"! В София реално нищо не се произвежда. Там е администрация на всичко. Вратовръзки и токчета!

тая овца се изтече от парламента да се навре във водопровода ... ха ха ха ... майките комай вече не и вършат работа .

Екстра! И когато имаш нужда от водопровод пак ще има "Моля изградете го и ни го подарете!"

Няма нещо на този свят, от което г-жа мая да не разбира професионално. Тя е в перманентна предизборна кампания. Не се съмнявам в нейната политиканска повратливост, но мисля, че трябва да сме благодарни на новият проект на румен радев, кирил петков и другия министър. Този проект ще изхвърли мая и триото от парламента. Другите също не са цвете, но ибниги трябва да потърсят помощ...

Ще вдигат ама ще видат Триумфалната арка разопакована скоро тия ненаяли се французи Българска вода ще плащам скъпо и прескъпо на французи