Манол убил жена си Янка с 10 удара с чук по главата

72-годишният мъж сам поиска от магистратите в Бургас да го оставят в ареста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вчера и нападателят на адвокатката в София го оставиха в ареста,но и той не помнел,но помнел,че два пъти го лекували от шизофрения в "Свети Иван Рилски".

изгуби още един гласоподавател...

Статията е абсолютно манипулативна.убиецът е лежал 6 пъти,през последните няколко години в психодиспансер.бил е психично болен,не че това го оправдава,ни скриването на този факт,праща човешкото мнение в съвсем друга посока

Ще стане ясно от психиатричната експертиза дали ще е в затвор или в лудница и ако е последното на всеки 6 месеца управителят и прави искане до съда,прекратил наказателното производство и пратил го там да го лекуват,за удължаване на лечението,а до пет години този може и да не е сред живите - възрастните луди не живеят дълго затворени.

...а има и млади луди,извършили убийства,които са по-дълго в лудницата отколкото,ако бяха осъдени.

Пореднотои доказателство какво може изперкалия от глад, безпътица и простотия народ. Бай Иване, направо си го кажи, какво го усукваш и ти? Че искаш връщане на смъртното наказание, нали? Русе, сега и това, а утре кого и къде? И докога?

Какъв квартал е,днес това е летището на Бургас на 10 км от него,но все пак е само на един век. Там на хълма са заселили бежанците от Беломорска Тракия

...още половин век преди да се заговори за морски туризъм у нас е проектирано като курорт от инж.Сарафов като инфаструктура,на който е и кръстено.Квартал го прави народната власт преди 31 години.

Прочетете внимателно в края на материала какви наказания предвижда закона за такова зверство. Прочетохте ли? Е,и? Това спря ли го да извърши жестокото убийство? Не, нали?! Изводът? Ами при тия предвидени наказания убийствата и то особено жестоки ще продължат и ние с вас просто ще си приказваме!

Абе човека е болен и явно често не знае какво прави.Виновна е системата ,че не е осигурила съответните места за такива хора.Кой може да гарантера ,че утре няма да изперка и да направи нещо такова?Лекуващия лекар е трябвало да го прати в охраняем дом за психично болни но те са голяма рядкост и препълнени .Нацията ни застарява и прогресивно откача но по тези теми не де говори и не се отпускат нужните средства за домове.Медиите по цял ден ни надуват главите колко са обидени онези майки а за истинските проблеми се мълчи.Това не е случайно !!?

манол е направил това което би направил всеки истински женен мъж в българия...просто е изтраял много..

Хахаха....като ла.но на дъжд

Не е джендър - убива жени

Не си нормален - намеси Путин.

обадил се сам сам признал убийство иска да остане в ареста, ще рече вече не му пука дава откъслечни и неясни обяснения ама съществувала реална опасност да се укрие или извърши друго престъпление!

За съжаление език кости няма, но кости троши Народна поговорка.

Този е убил жена си съвсем преднамерено, а не да речем в изблик на гняв.Защото ,ако беше вторият вариант, нямаше да я удря 10 пъти с чук по главата с цел да я убие?!Нещо повече, дори, като е видял, ч3е още диша, че е жива я е задушил с възглавницата..Сега, ще изкара последните години от живота си в затвора.За мен той е завършен идиот.Каквото и да е направила съпругата му няма право да отнема живота и.

не , човече! просто му и свършило търпението! на 71г.!!? представяш ли си, колко години е търпял? съдиите трябва да идат и поговорят със съседите, преди да решат, макар че манол е взел решението

Възможно е съпругата му да има вина за случилото се, но както казах просто въпросният Манол няма право да и отнема живота..................

Абе и той знай, че няма право, ама жена му може да е била майсторка да го "прай луд".

Пътя, чантата и кой откъде. Продава се общата семейна собственост, разделят се парите и всеки да се спасява. 50 години да търпи /пак по презумпция/ и като последен глупак да си съсипе живота. Сорри, простотията вреди най-много на простия.

Манол моментално на ешафода, следващият ще помисли дали иска същата присъда при същото провинение!

А не моЕ ли първо де каквото има мангал престъпник, рецидивист и изрод, с доказани престъпления и убийства, да ги палнем на стадиона в Пловдив, пък после да кряскате за ешафоди?

търпението понякога не е добродетел! ако се беше развел преди 45 години, можеше да не се налага да я убива сега! ако я беше удавил в морето преди 35 години нямаше да му се налага да я удря с чук сега ако я беше бутнал през терасата преди 25 године, щеше да си е излежал присъдата отдавна и сега да си гледа старините! търпението не винаги е добродетел!

можеу да несте съгласни, но съм прав! аз съм на 62, жената на 60г. заедно сме от почти 40, с брак от 37г. обзаведохме дом, изгледахме си децата, построихме нова къща и я обзаведохме, имаме гости през ден два , дори и не сме се карали по сериозно! не виждам начин да ме принуди да и ударя шамар! а в съседната къща през улицата не си говорят от години, а та крещи непрекъснато ако я бях убил тогава, вика васил, щях да съм забравил че съм бил в затвора! "тогава" е още преди 30 години! някой ден търпялото му ще свърши като на манол!

Трябваше да приемем ИК, сега нямаше да стават такива неща.

Разводът не е ли много по-просто решение?!

20 години са прекалено много, осъдете го до живот

Няма ли да спрете да ни облъчвате с тези ужаси? СТИГА!

с руска и американска пропаганда ли?

Манол вече е дърт и мозъка му е изкофял. Дайте му чехли и 5-6 книги и да ходи в затвора да си доживее 2-3 години, колкото му остават. Смъртна присъда с хапче, също не е лошо за неговите години ... дето ще заема легло.

за руснак е направо дълголетник, за германец е още младеж.

точно :-)

НА тоя трябва медал да му дадат че е издържал жена си толкова години.... Всяко нещо си има граница, ама някои не знаят къде да спрат.

Осем идиота са ти сложили плюс! УжасТ!!!

А на жена му какъв медал да дадат, дето му е слугувала?Тя е била, перачка, миячка, чистачка, готвачка и още много професии от сорта,дето ги прилага една домакиня.Друг е въпросът,че някои не са признателни.

не бях прав. "Раздухаха" го и това. Не само Северинчо.