17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малолетен северномакедонски гражданин = севермакедонски циганин, ли. опс. северномакедонски ром. Или си е обикновен циганин.

Шукар нито , ама романе бути ... ха ха ха

Македонец или северомакедонец (биви фиромец)?

Македонец или македонски циганин?

Яяя, и там ли има цигани.......?

Има и даже са повече от нашенските! Като туриш и албанците, картинката е пълна...

Циганска работа , искат в ЕС !

Цялата работа е била за да отмъкнат незабелязано наденицата.

е да наричаш циганите Българи и шиптарите Македонци ,...това обаче е задачата му ...да изтрие националното съзнание у българите

Комунистическа наглост е да наричаш циганите другари, ама вие така им викахте цели 45 години, без да се срамувате... е с такива другари, какво искаш :)

Е, вие като сега им викате "ромове" и какво сте! При нас нямаха правата дадени им от вас - да крадат, убиват, изнасилват (дори и в Германия), карахме ги да работят и да спазват закона, да са безопасни за нормалните граждани. Според вас е било грешно, а!

Това е за евтаназия; акъл никога няма да им дойде на такива подчовеци.

Чакай де Ванче - Те ги гласят за членка на ЕС и НАТО - Ти така грубо в топките : ''Подчовеци '' !!!! Младежи са , бързо се учат - всички само за тази ''Пазарна икономика '' ПЛЯМПАТ - Имал момчето 1600 €, решил да пазрува - Нали само за тези ''ЦЕННОСТИ'' слушаме . '' На тези с пари всичко им е позволено....'' , а и колко поколения с това израснаха вече - Мен ме остави , аз съм ДЪРТ , ама по мое време , лошите Комунисти ни караха да четем , да имаме уважение към по-възрастните , към учението , играехме НЕОБРЕМЕНЕНИ и облъчени от ''СМАРТ- играчки'', и живота вървеше плавно - Имаше време за всичко !!!!! НЕ ме разбирай погрешно , аз не се боря нищо да се връща назад , но трябва и да се мисли като се върви напред !!!!!

То мангали и в Македония има.

Всичко си го представям таман тъй като на картинката.

Хубава работа ама циганска, не виждам къде е проблема.

Примитивнu, първобитни същества ( бозайници ) !

За примитивните първобитни същества-+,но не обиждай бозайниците,те не правят така:).

Тюююю, не можал да изтрае още една година и да посъбере още някое евро за тескере ,че щяха да го пишат тогава в новините ..."не македонец ,купил булка...а БЪЛГАРИН си купил булка ":)))

Явно този е македонски тъмно-лилав!

При шиптарите е нормално! Македония е отдавна разделена!

Македония е много по-зле от шиптърите в Албания във всички отношения.

Този македонец да не се окаже нещо циганин?

100 procenta

Нали македонците бяха българи, а?

Това важи само за наденицата !!!!!