Малко над 0,5% заразени с COVID-19 за последното денонощие, 1 човек е починал

През последното денонощие са излекувани 6 души, с което общият им брой достигна 398 151

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре звучи, но и децата знаят, че резултатите през почивните дни, не са реални.

При този вид статистика реалното е каквото е отчетено. И в другите дни има закъснения в отчитането, просто са по-малко. Да не би да мислиш, че починал в 21:20 в сряда има кой да го отчете навреме, при положение че деловодството работи до 18:00?

Прави ми впечатление, че си много въодушевен от желанието ти да наложиш "ваксините". Препоръчвам ти, да се осъзнаеш навреме и да спреш, защото си се насочил към място, където има "плач и скърцане със зъби" има и надпис пред входа "Надежда всяка тука оставете".

3евзек

Г-н Дьо Зевзек, Заплашваш ли ме бе? Май теб те е шубе да се покажеш под едно име какво пишеш? Че иначе току виж ти лъснала дезинформационната кампания, когато се разбере, че 30% от коментарите са твои и току виж от надзора те набелязали за следващата евтаназиационна сесия. Погледни само Без Паниката как се изгуби! Преди няколко дни за кратко се появи един с неговото име, опитваше да имитира стила му, но се усещаше разликата.

Предупреждавам те. Злото ще загуби в България. Няма да имаш добра съдба щом си с него.

3евзек

Г-н Дьо Зевзек, Хем си дезинформатор от класа, хем ми се правиш на дядо Коледа, който не дава подаръци на непослушните! Като нямаш какво да възразиш по същество, по добре да си беше позамълчал малко ли...? Не те ли е срам да пишеш неща, които са тотално несвързани с коментара? Да не би да е по задължение?

Предупреден си! Който служи на злото - неизбежно става негова жертва. Каквото и да решиш вече сам си отговорен за последствията.

3евзек

Г-н Дьо Зевзек, Колко мутри ще ми изпратите, за да стана жерта на злото? Не съм ти подписвал отказ от отговорност. Да не би вместо това да са ти дали на теб да подпишеш анекса за доброволна евта... вксинацията де? Това в случай, че след като изпратиш мутрите, вече ще знаеш твърде много. Не четеш ли ситня шрифт?

Боклуциии КОВИДИОТИ и ибрици на фарма лобито и глобалните сатанисти! КЪДЕ Е ПАНДЕМИЯТА????????????? За обявяване на епидемия е нужно да имате 200 заболели на 10 000 души! И поне в 90% от областите в страната да са достигнати тези стойности! Та къде са тия стойности бре вашта мама гнусна????? НЕ ПАНДЕМИЯ, ТО ЕПИДЕМИЯ НЯМА, КОЛКОТО И ДА СИ ГО СМУЧИТЕ ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ ТЕСТОВЕ - НЯМАААААА!!!!! КОГА МАХАМЕ ПАРЦАЛИТЕ И КОГА МАХАТЕ ИЗВЪНРЕДНАТА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА??? НАЛИ С МАСКИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ САМО ЗА 20 ДЕНА, НАЛИ АКО СИ ОСТАНХЕМЕ В КЪЩИ ЗА 2 СЕДМИЦИ ШЯХМЕ ДА СМЕ СЕ ВЪРНАЛИ КЪМ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ??? КУНЧЕВ, КАНТАРДЖИЕВ, МУТАФЧИЙСКИ - ИЗРОДИ ЛЪЖЛИВИИИИИ ЛИНЧ И ЗАТВОР ЗА ВАС Е НУЖЕН! КАЦАРОВ – ИЗРОДЕ, И ТИЯ ПРЕДИ ТЕБ И ТИЯ СЛЕД ТЕБ - ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗТРЕПАНИ С КАМЪНИ, ЗАСЛУЖИХТЕ СИ ГО И СИ ГО ПРОСИТЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН В КОЙТО ПРОДЪЛЖАВТАЕ ДА ИГРАТЕЕ ТОЗИ ТЕАТЪР! ДОЛУ МЕДИЦИНСКИЯ ФАШИЗЪМ!

Ало, маската, 200 на 10 000 е за грип. За друтите болести е друго. Цяла година не го научихте, пък не ви е срам да давате акъл.

BRAVO, TOVA E ISTINATA, PODKREPA.

последният трол и комунист ще умрат в БГ, ще троли и без да му плащат , по навик

Де а знам. Тук има гроб ковид тролове. Тоя зевзек така иска да се натегне, да го забележат кукловодите на пландемията и да го направят главен трол, защото си мисли, че е много ефективен във въвеждане в заблуждение на хората. По минусите се вижда, че не му вярват, ако съм на кукловодите ще го оставя да се мъчи безплатно или за стотинки.

3евзек

Г-н Наблюдател, Минусите ги слагате вие с IP сменявачката. Как така аз съм трол, пък вие сте трима души, пишещи под 200 имена. Мишоци, които криете реалния си брой. Не те ли е срам бе?

тая делта много бавна бе,в англия се изстреля като ракета,а тука едваедва пъпли, що така?

Най-добре внимавай какво си пожелаваш и с какво се бъзикаш. И сметни дали си струва да се излагаш да пишеш глупости за лайкове от няколко малоумни и няколко откачени.

Скрии се в мишата си дупка до края на живота си,да не случайно да те лепне някой вирус и да умреш...

при положение че аз и хората на които държа сме ваксинирани, нито ме е страх нито имам намерение да се затварям. Даже и маска нямам намерение да слагам. Беше то, да се притеснявам да не заразя някого. Свърши вече. Не считам, че дължа нещо на някого, че да го пазя, при положение че той сам не ще. Аз рискувам хрема при това положение. Какво рискувате вие си е ваша работа и ваш проблем.

"Ваксинираните" също се разболяват и пренасят заразата. В Израел юли до 21 от 20 починали, 15 са "ваксинирани" с две дози.

Абе ,не бъди толкова уверен ,че след ваксината си бетон.Може пък като си вървиш по тротоара ,тухла да ти падне на главата.А има и рак,инсулт ,инфаркт.Срещу тях не си ваксиниран.Като гледам колко си примерен,попитай за ваксини срещу всичко,че да си на 100% сигурен.

3евзек

Г-н Дьо То, Направо се чудиш защо имаш бетонен или метален парапет на балкона, при положение че починалите след падане от балкон са около 10 000 пъти по-малко, отколкото от болести по органите на кръвообращенито. А парапетът как ще те спаси, ако те уцели някоя негова тухла, докато минаваш под него?

Ало, онбащията, Вече цяла година не разбра, че в началото на епидемична вълна разпространението върви по експонента. В UK за последната седмица са 15% надолу, а тук са 45% нагоре. Ти си прави сметка къде е бавно и къде е бързо.

Не виждате ли, че за пореден път ни правят на балами, ама ние сме си виновни, защото им го позволяваме! Вирус и да има не е по-опасен от най-обикновен грип. В същото време, ваксина за грип никога не е имало, но се опитват да ги пробутат някакви боклуци, в които кой знае какво има! Аз се удивявам, че има хора, които наистина взеха, че се ваксинираха! Що за глупаци трябва да са това??!?!?

защо всички дебили говорите на въображаема аудитория на 'вие' и 'ние' ?

"ваксина за грип никога не е имало" Сериозно ли?!?

Реално погледнато една ваксина срещу грип няма. Всяка година има различна, като процентът на ефективност достига максимално към 30-40%, а често е около 20%.

Ето как се прави пландемия - с фалшиви тестове. До края на годината в САЩ спират с фалшивите ПЦР тестове които показват едно голямо нищо. https://www.zerohedge.com/covid-19/why-cdc-quietly-abandoning-pcr-test-covid

Както и прогнозирах ще ни занимават с тази глупост до края на годината след което фокуса се измества върху втората фаза от плана им - финансова криза.

Като Ванга си брато.

обаче се вижда съвсем ясно на ренгенова снимка на бял дроб тъпако

А ин витро тестовете какво ще показват?

От април го чакаме тоя делта да "настъпва"... Не увряха ли катунте ви, че повече от 50 процента го изкарахме вируса и затова не "настъпва"...

Миналото лято не беше ли същото? Тогава даже БЦЖ-то ни пазеше още.

В Израел, Индия, Гърция.... Там няма ли лято?!

не беше, миналото лято никой не го беше изкарал , вероятно заради изпреварващите локдауни.

Зевзьо, пак оплете опорките. Последно - хремата влияе ли се или не се влияе от сезоналността? Ако не, защо трябва да чакам есента за да се крия в мазето? Вече търпението ми се изчерпа, връзвам се с белезниците за радиатора още в четвъртък.

3евзек

Г-н стар ковидар, Разбира се, че се влияе от сезоните. Миналата година през лятото имаше удвояване на всеки 40 дни, а есента беше на две седмици. Само че сега лятото е за две семдици. Предстои да видим какво ще е есента.

3евзек

Г-н онбашията, Миналото лято лъгахте като разпрани, че всички го били изкарали на крак. Макар сега да е много по-близо, въобще не ви е сигурна работата. Има приличен шанс да разправяте друго след няколко месеца.

За една седмица плаващото 7 дневно средно е 50% нагоре. С тези темпове в края на август ще гони 1000.

не се притеснявай, нали си ваксиниран.

3евзек

За теб се притеснявам, ти нали не си? Хубавото е, че другите неваксинирани не се притесняват.

каза, ко?

3евзек

Сложна работа, не е за прости.

#КОЙ "Всеки нормален човек на практика е нормален само отчасти." Зигмунд Фройд От "политическа реализация" и брутално налагане на "законите" до "Радевото мълчание" Защо журналистите и политиците, и лекарите в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Населението в България е 6.9 млн. от тях над 381 човека умират на всеки 24 часа - от 01.01.2021 г. до 20.06.2021 г. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - 15,5 на всеки 1000 човека за 2019 г., 17,8 на всеки 1000 човека за 2020 г., 20.88 на всеки 1000 човека за първото шестмесечие на 2021 г. Над 70 % от работещите в България, заплатата им е до 1001 лв., но след взетите задължителни данъци и задължителни "осигуровки" (скрит данък) от тези 1001 лв, реално за цял месец "заплатата" е 782 лв., с други думи, над 70 % (мнозинството, а НЕ малцинството) от "работещите" в България разполагат с до 26 лв. за цял ден, а тези пари стигат само за храна на един човек, а за: деца, дрехи, обувки, лекарства, ток, вода, транспорт, течни и/или твърди горива, книги, задължителни предпазни маски и т.н... Над 30% от мъжете, над 15% от жените или всеки трети мъж и всяка шеста жена в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия или шестия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над световно много погребения на всеки 24 часа за всеки 1000 човека в България, над 65% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ. Комбинацията на ПОСЛЕДНО (или близко до последно) място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Защо Ви ограбиха и заробиха ШЕПА "хора", ето защо: "Бедността БЛАГОПРИЯТСТВА хората да бъдат ИЗНУДВАНИ. Бедността ПОДТИКВА хората към действия, които иначе НЕ биха извършили. Бедността ПОМАГА хората да бъдат ЛЕСНО манипулирани. Разликата между свинете и бедните хора е, че на свинете НЕ им се НАЛАГА да работят за помията: физическа, ментална и емоционална с която ги хранят ВСЕКИ ден." Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и "нископлатени", много над 10 000 лв. заплата всеки месец, журналисти в България. Докато другите държави си имат мафия, то мафията в България си има държава.

Властимащи ни правят на балъци. В цял свят има нов проблем с новия вариант на вируса, само в България няма. Трябва да си много сляп и прост да не видиш,че крият информацията, чакат да минат президенските избори и се слагат на Мунчо. За това дори само този трябва да бъде изхвърлен от власта и съден

Идиот!

Тук не се ваксинират хората, затова няма. Ваксините пренасят делта варианта

До тук, от 4 коментара - 4 агитатори за ваксиниране. Спрете се бе хора! Не се мислете за по-умни от другите, всеки си има глава на раменете и може да мисли. За да не се ваксинира българина, има защо. Не е виновен, нито сегашния министър, нито ботокса, просто не щем!

Ами на сороските свини са им дали опорни точки да агитират за ваксинация, но понеже там са само тъпи парчета толкова им се получава, гледам ги са пощръклели напоследък - сигурно им търсят сметка за грантовете, че и ги карат да "работят" в събота и неделя

никой не те агитира . даже на никой не му пука дали ще умреш от ПТП или от краста

Ей сега ще мине сутрешната тролска оперативка и резултатът ще се обърне.

виждам :))

Знаех си, има повишение в бройката. Вчера 100+, днес цели 57, растът... Дайте да мислим за 3-та доза ваксини. Те не помагат много, но да я слагаме докато я имаме и не е изтекъл срока и.

Къде го онзи чутовен селтак Стойчо Кацаров, дето от две седмици ни занимава с престоя си в Пирогов и карантиите си (черен дроб и прочее), но същевременно половин лято вече се почесва и не успя да направи една свестна кампания за ваксиниране. Престъпното бездействие на Стойчо Тъпото ще ни докара голяма беля наесен.

Ама при него по 50 заразени и по 2-3а починали!

3евзек

2-3 от 50 е добра успеваемост. А колко ли ще бъдат от 5000?

Я кажи как се прави кампания за ваксиниране????? Който и да е министър - аз ако не искам да се ваксинирам няма да се ваксинирам. Ако ще 20 кампании да направи. Ся някой ще каже - "ама по времето на щаба имаше повече ваксинирани". Така е. Но това бяха ковидарите - онези, които ги е страх. На останалите просто не им пука, а сега се ваксинират или само при крайна необходимост, или такива, които си купуват сертификатите.

Незабавна ваксинация на популацията ....

Незабавно забраняване на тролове да пишат

3евзек

Ало Барсата, Това е в правомощията на вашия надзор. Какво чакат още? Защо все действат на парче и ви евтаназират един по един?

За ваксинираните делтата е бустер доза. За неваксинираните потенциално геймоувър.

то така, обаче нещо не забелязвам безгрижност и спокойствие у ваксинираните държави, само англия се пробва уж да махне мерките, ама два милиона са под карантина , мерси за такова "махане" проблема с ваксините не е медицински, а психологически, използвани правилно можеха да дадат безопасен път за преминаване през болестта, но малоумната проваксърска пропаганда даде твърде маркетингаджийски обещания, които сега ще им излязат през носа

първо си е точно така. Второ спокойствие и безгрижност са някакви индивидуални емоции и нямат често директна връзка с обективната реалност. Трето и най-важно - Никакво значение ли няма за вас колко народ е лежал в болница? Никакво значение ли няма колко хора са умрели междувременно? И в тази връзка да те питам кой точно го отнася? И кой тепърва ще го отнесе? И между другото в Англия броят и на заразените вече рязко и устойчиво пада. А като гледам у нас предстои по български тепърва и това и другото и третото да си изсърбаме всичко което е забъркано.