17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка детска градина се посещава от логопед, заниманията са безплатни. Детето е малко, няма пет години и точна диагноза, а вече се събират пари за някакво лечение, сигурно ли е, че ще подобри състоянието му, или се работи с прогнози, като опитно зайче.

Защо 8 посещения месечно при логопед струват 2 800 лева? Егати и логопеда.....

2800 на година, при 8 посещения месечно. Значи 96 общо. Няма 30 лева на посещение.

Пак е много! Логопед все пак не е хирург или зъболекар

Плащам си вноските за може всеки нуждаещ се да получи лечение. Въпреки това разбирам, че това не е така. Аз също като се разболя си плащам ... Кой ползва безплтна помощ в Б-я освен мургавите орки и политиците?

Успех на малкия Коко! Пуснахме малка помощ по банковата сметка

Егати държавата!

Доколкото разбирам, това са процедури, които се правят в България, изписани от лекари. ДИР, я се поразтърсете и попитайте Здравната каса с какъв аргумент отказва заплащане? Или Фондът за лечение на деца? Нали като ги потърсиш за лечение в чужбина се кълнат, че отказват, защото и в България можело? Е това сега е в България, КАКВИ СА АРГУМЕНТИТЕ ЗА ОТКАЗ? Ако се позоват на Закона, просто ще потвърдят, че Законът е човеконенавистен. Искаме отговори!

tonk11

Ами за съжаление проблема е в диагнозата-не е уточнено заболяване. Затова няма и направление и затова няма и как да се провежда терапия по каса. А докторите не щат да сложат диагноза щото било малко детето. Като порасне ще поставят ама ще е късно и проблемите ще са по- големи.

И защо хората трябва да помагат на дете на 2 години на което са му предписани процедурите които би следвало да са безплатни за родителите??Къде са ония от ''фонда'' за лечение на деца?? Не съм против да се помогне а само питам къде са държавните хрантутници..

tonk11

Не са предписани. Това е проблема.

Няма ли DMS номер за СМС-и?