Малък самолет се разби в сграда в Милано, 8 загинаха (видео)

Изгорели са няколко автомобила, които са били паркирани пред сградата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изненада. Имотаджия даде фира.

Пилотът е румънски крупен бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти. Повреда в двигателя на едномоторен самолет(предполагам е такъв) си е руска рулетка. Жалко за загиналите. Само едно се питам - по телевизията преди 20 години ни учеха, че бая по-големи сгради от тази падат при удар със самолет, даже някои си падат от страх, ама тая си седи. Странна работа! Знам, че някой може да го намери за неуместно, но така изглеждат реалните неща. И пак да кажа, жалко за загиналите.

Грешка, грешка и пак грешка. Дори и без работещ двигател самолет е в състояние да планира. Втора грешка - не сравнявай малка черупка голяма криво ляво колкото кола с голям пътнически самолет за стотици хора. Не за първи път умира богаташ на години доакто пилотира собствения си самолет. Рефлексите след определен момент силно се забавят. За един любител като Петреско, на дали е имал кой знае какви рефлекси да реагира при извънредна ситуация, каквито би имал пилот, който е летял 30 години и това му е била работата.

Между сграда и сграда има доста по-голяма разлика отколкото между това самолетче и А380 ... Да не говорим че има огромно значение къде и как е удърът (както при автомобилна катастрофа). И понеже визирас СТЦ - кулите не паднаха заради самолетите , а заради пожарите захранени от пълните резервоари с керосин (металната структура омеква от температурата и се срива).

Хайде да ме светнете как омеква метална кострукция от запален керосин горящ на 400 градуса без въздух - черен дим и тъмночервен пламък. А тука до мене идиотите режат желязо с азцетиленови резаци и чист кислород на 3000 градуса и едвам се справят. Аз имвикам сипете едно канче керосин и нагрейте релсата и тя трябва да стане на дъвка...

Най-ставам зъл, като ме обработват анално с черни паламарки, внимавайте, тогава съм много страшен !

Радев е виновен!

Самолетите са все още в моя ресор. Аз ще бъда виновен за всичко поне до 2030г, когато се очаква да дойдат самолетите от америка.

Румънски пилот с дете, жена и приятели. :) Някой румънски череп?

Ще трябва да е от борците против корупцията на сегашната брюкселска комисарка. Бореше се яко и сега все преброени ходят. То и тук така с Мунчо юмручков, бореца.

Кобе Брайън да не би да летеше с ракета ?

пилотирането, не е като онази работа лапането....

Абе не ни занимавайте с малки самолети, бе!

Не ни занимавай с малката си персона, БЕ!

И с малката си пишка да не ни занимава глупака

Малки самолети и въртолети, яхти притежават и се кефят с тях ГОЛЕМИ МАФИОТИ - КРАДЦИ.

Знаеш ли че един малък самолет струва колкото една малко по-читава кола на старо ? Така че не е задължително да е мафиот и/или крадец, еле пък голям ...