Макрон защити френско списание, нарекло Ердоган диктатор

Продавач принуден след заплахи от турци да изтегли от вестникарска будка изаданието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приматите нещо са се засегнали. Те освен да заплашват, колят и убиват, друго не умеят с увредените си от кръвосмешението гени. Това е дълбоко повредена нация - макар през вековете да са взимали за жени българки, иранки, албанки, кюрдки, дори арменки, не са успели да разнообразят генофонда и приматството си е останало в тях завинаги.

той не е само диктатор той самозабравил се турчинл

Цяла Франция и Европа е скочила срещу промените които иска Макрон, но той продължава да диктува, значи е диктатор.

Да си мислят всички дето се напълниха с работници от Турция и с мюслита като цяло... Ей това ги очаква - нямаш право на критично мнение срещу вярата им и вождовете им...

Бойкот на хладилниците "Беко"!

Ами прав е Макрон. Признаците за диктатура в Турция са налице от години. Едва ли това е новина за първа страница на списание, но има нещо друго много интересно. Турците в чужда страна се държат като най- долни нахални простаци. Представете си какво е да ви управляват в единен съюз. Толерантни ли? Глупости! вижте ги навсякъде в Европа! Трябваха само тридесет години свобода на българите , за да се види разликата с турския народ, който се наричаше демократичен, но бе управляван от военни и корумпирани политици. Представете си тези хора да са ви началници и да ви мачкат. Не знам кой французин би ги понесъл или кой германец, но вече е ясно, че Турция може да влезе само като християнска държава в ЕС и то категорично след ясно изтегляне на изповядващите ислям зад Босфора и Дарданелите. Тази нация е меко казано опасна за европейците и те ще я изгонят от Европа. Турците не се различават по нищо от африканците и циганите, които вярват, че всички са им задължени за нещо.

Епа Ердоган си е диктатор

Европа най-после трябва да разбере - ВСИЧКИ МАЙМУНИ ПО КЛОНИТЕ, ВСЕКИ ТАМ ОТКЪДЕТО Е ДОШЪЛ!!!

Бойкот на всичко турско докато Ердоган е на власт.А ония във Франция дето са късали плакатите да си му ги пратят по най-бързия начин в Турция!

...и ти се изходи по въпроса.

Ганъо прост...

Ти като се погледнеш в огледалото какво виждаш? Гадно е, нали?

+++++

Жалкo и рacиcткo изявлeниe.

А някои франсета така мислят и за источноевропейците.

+++

Соросоидно педалче!

И много правилно мислят. Онова си е тяхната държава, ние си имаме наши собствени за оправяне. Стига толкова омесване и всеки да си оправя своята кочина.

А ти като се погледнеш, какво виждаш?

"... свободата на словото и плурализма на печата..." Има доста голяма разлика между свободата на словото и налагана пропаганда и непоискани чужди определения за едно или друго нещо. А и Франция и Турция имат сериозни спорове относно Сирия, от там и тази пропаганда какъв и що е Ердоган. От трета страна, турците във Франция щом са решили френски хляб за ядат, да си натискат парцалите и да се съобразяват с местната политика. Ако не им харесва, да си се връщат от където са дошли.

Вместо само да даваш реплика, защо не изкажеш и ти мнение? Или не ти стига акъла?

Още ли не сте разбрали че Ердоган е новият Хитлер

Когато пуснат списания с плакати: "Блеър/Мей - лъжецът", "Меркел - малоумната", "Саркози - убиецът" "Оланд- глупакът" "Макрон - клоунът" ще им повярвам, че имат свобода на пресата

Иначе става като в съветския ви дето американецът казал: - У нас има свобода, мога да изляза пред Белия дом и да критикувам президента без да ми се случи нищо. А руснакът отговорил: - И у нас е така. И аз мога да изляза пред Кремъл и да критикувам амер.президент и нищо няма да ми направят!

Имаше списание с Меркел оприличена на Хитлер, Саркози наречен фашист заради изгонването на български и румънски ц.г.ан.и. Имаше с Оланд наречен мекотелото на Европа, Берлускони наречен перверзник, Мей наречена пионка на САЩ, за Тръмп няма да коментирам. Изказваш се безкрайно неподготвен/а. Само в източна Европа и Турция пресата е поръчкова на 100% в останалата част от белия свят е поне на 40% свободна.

Много голямо търпение към откровенния диктатора Ердоган проявява Запада! Търпение равнозначно на глупост! Следствие на което наглостта му нараства в пъти. Това много напомня отнощението към Хитлер на времето от техните предшественици. Последиците са известни но очевидно забравени точно от ЕС лидерите!

Tova vsichko se otnasya za tvoja mi,lost ganjo - tatarski - shiban v ga-za

"търпението към Ердоган" няма нищо общо с политиката на Запада спрямо Хитлер. Западът тогава подтикваше Хитлер към война с Русия, затвори си очите за Рур, благосклонно погледна на Аншлуса на Австрия, подари му Чехословакия на тепсия и накрая дори не защити Полша. Западът се размърда едва когато Германия нападна самия Запад през 1940 г. А сега е обратно - Западът просто гледа как Русия и Турция се сближават и не прави нищо, освен да плаши Ердоган с неприемане в ЕС. НИЩО ОБЩО НЯМАТ ДВЕТЕ СИТУАЦИИ. Освен резултатът - съюз на Ердоган с Путин. Но за разлика от съюза Хитлер-Сталин, който беше временен и ситуационен, сега този ще е доста по-различен май.

Меркел оприличена на Хитлер в Гърция! но не в Германия или Франция.

Саркози беше наречен "фашист" в Турция, а не във Франция! не знам кой се изказва неподготвен

Чак сега видях края на поста: "поне на 40% свободна". ХАХАХА... ТОВА Е ВИЦА НА ВЕКА! Не знаех че свободата се мери така в проценти и че под 50% пак минава за свободна! Ми тогава и в СССР имаше 10% свобода. Виж вица!

Клеветите и обидите по адрес на лидер на друга държава не са никаква "свобода на словото и печата. Откога клеветническата кампания стана свобода? Не им харесва на франсетата турската външна политика и айде дай сега да хулим и плюем по турския президент. Не я разбирам аз такава "свобода", хем съм българин. Не съм турчин и пряко не ме засяга. Обаче французите взеха да прекаляват. То не бяха карикатури по адрес на чуждата религия, то не бяха хули за Ердоган, Владимир Путин, Виктор Орбан и всеки, който не им харесва. Представям си турците колко обидени се чувстват.

За мен Ердоган не е никакъв диктатор. А демократично избран лидер на Турция, избран заради способностите си от турските избиратели. Това са пълни глупости, че бил диктатор. Макрон и Доналд Тръмп диктатори ли са?

Ама тя пресата в твоя "бял" и "свободен" свят, драги ми Папсувий, също е поръчкова. Но по тарикатски начин. Поръчва се и се пише това, което нареди собственикът на списанието, вестника и изобщо медията. Да ти припомням ли купуването на гласове у нас, а и поръчкови статии? На запад е същото. Държавата нямала право да пуска поръчкови статии, но частният бизнес няма проблем да пуска хиляди. Нали така? Щом е частна медията и частна поръчката, тогава можеее.

Е, какъв е проблема, че бил турчин? Турците са наши добри комшии и ние българите трябва като европредседатели да им помогнем Турция да влезе по-бързо в Европа. Днешните турци са нашите най-добри приятели.

На Ердоган не му стиска да се провъзгласи за диктатор. Целта му не е да бъде просто някакъв светски диктатор, а ислямски вожд със 100% власт. Използва "пълзяшо" узурпиране на властта, т.е. всеки път по малко, тъй като не е възможно да прекатури 100 годишната светска традиция на Турция. Едно просто доказателство: Дал е под съд ьиляди хора за обида. Да сте видяли да съди някого, за това че го нарича "Султан"? Но "султан" - това е едноличен управител, без констутуция и без парламент. Само шария и корам Това ме е ли диктатор?

Истината боли, нали? Освен генно-увреден, си и неграмотен. Приеми го, че си от най-долнопробната нация!