Макрон страдал от синдрома на "разглезеното деспотично дете"

Марин Льо Пен осъди "антирепубликанското поведение" на френския президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се дава изява на тази нещастна женица - Марин Льо Пен ?! Тази повлекана върна ли руските миризливи кредити, с които се беше нататрузила по време на президентските избори ?! Защо се прави опит за внушения, че тази нещастна женица е алтернатива за Европа ?!?!?!?

ей, вие, тъпчовците на сороската хранилка не може да не се обадите, бе!

Макрон страда от синдрома на слугинажа и корупцията.

е диагнозата на посредствените бг-медии и неграмотните им коментатори. Някой да знае, че Макрон доведе хронично високата безработица на Франция до най-ниското ниво от 10 години насам?!?? Едва ли, важно е жълтото да върви и да се продава !

А бе, този с какво толкова е ,,работил,,?

Според мен страда от синдрома на незадоволения лигав педал, както и повечето лидери на Европа. С изключение на Хер Меркел, която е единственият истински мъж сред тях :DDDDDDDD

Макрон страда от синдрома микрон!

Марчето Льо Шон Пен греши, Макарон страда от геронтофилия. Скоро ще страда от некрофилия.

Макрон може и да има синдрома, но не е вярно, че страда от него. Той се кефи, а страда Франция. Да я видим Льопенката каква ще я свърши тоя път.

Макрон страда от шизофренична неистова комплексарщина. Виждате, уважаеми зрители на какво е способен един идиот на който му бъде дадена властта.

Отдавна сме го видели това. Примери много.

..,,разглезеното деспотично човече /чаве/ ,,!

Макрон е новата Мария Антоанета. Жалко че повечето младежи израстват като абсолютни невежи и дори не разбират за какво иде реч.

Тъй като Макарон е педерунгел, се е оженил за баба си, за да прикрие, че е гей.

Макрон страдал от синдрома на "разглезеното деспотично дете"?! Има нещо вярно - по време на протестите на "жълтите жилетки" Макрон отмаряше с Бриджитката във вилата си на Френската ривиера... ... "... ако не успее / Макрон/ да излезе начело на тези избори, той ще трябва да си иде". Един по един до един трябва да си заминат провалилите се политици - Меркел, Юнкер, Мей, Макрон...

Европейския съюз да е пред разпад 50% обезценени валути, за България 1500 % ..........

Прав си - ако не беше Макрон, ЕС щеше да е пред разпад. Той дойде на власт и ЕС вече не е пред, а в разпад.

Дреме ми на Макарона за този ...,,държавник,,.

детето Макаронччо много обича черни шоколадови пръчки-затова напълни ЕС с африкански мигри. Баба му не успява да му избърше устичката,на баби хубавеца((

Абсолютише Некрофилише

Отново подвеждащо заглавие на статия в Дир. Едва с малък шрифт е написано, че това е мнение на оная кифла Марин Льо Пен. Много плоско Дир, много плоско...

Мари си е Мари, на и МИкрончо си е Микрончо. Нищо и половина с претенции.

Тая "кифла" има повече сърце и кураж от 1000 бездушни педали като теб.

този страда от толкова много заболявания и има безброй много отклонения, за които още не е създаден медицински състав който да може да диагнозира неговото състояние. Ще трябва да бъде съден в Хага за геноцид към френския народ, но ще бъде оправдан именно поради тези си отклонения.

Диагностицира, а не диагнозира

На всеки, който не върви по свирката на Шорош, все му има нещо явно...

логиката ти куца, Микрон е пръв почитател на Калерги и Шорош

Синдром на разглезено деспотично дете жертва на педофилия и принудено да крие собствените си сексуални предпочитания.

Интересно - Марин Льо Пен участва в Европейски избори на същия този европарламент, който иска да реформира или закрие. Уникална легитимация на институцията!!!

Би трябвало да се радваш. Защото, ако една неефективна или ретроградна организация (в момента ЕС е тръгнал по пътя на СИВ и СССР) не може да се реформира "от вътре", тя или умира или я "реформират" от вън - чрез революция.

Констатирам... Макрон и Льо Пен са две страни на една и съща монета - Капиталът!

АМИ ЕС СИ Е НАПРАВО ЕССР - ТОВА И СЛЕПИЯТ ГО ВИЖДА, НО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СИ ГО ПРИЗНАЯТ. ПО ДЕЛАТА ИМ НАЙ-ДОБРЕ ЛИЧИ.

спи с майка си ,това е олигрофенично маниакално безумие на пълен идиот.

А за Алла Пугачова и Максим Галкин нещо да кажем ? Там имаме ли баболюб или е по-различно ?

Ми ще ти кажа нещо и за тях - когато Алла Пугачова и Максим Галкин започнат да определят политиката на Европийския съюз.

Нищо общо няма между МИкрончо и Максим Галкин. Там е МНОГО по-различно. Имат две деца, които отглеждат чудесно. Има смисъл от съжителството им и то не на сексуална основа. Да не навлизам в подробности. А Максим създава толкова рабост и позитиви на хората. Алла създаваше и сега се опитва да си доживее живота.

Нищо общо с темата.

Бабоеба като малък е играл на чичо доктор с Ротшилд и баба си.

И още играе и като пораснал.

Случих се във Франция в дните на избора му. Официалните институции бяха пощурели да рекламират Макрон, като говорят зле за Мари, раздават кроасани на хората (у нас ГЕРБ раздаваше козунак с парите на гласоподавателите), всячески го хвалеха! ХАК ИМ Е! Вярно е, че при нулев рейтинг на Оланд преди него (такъв рейтинг има само цвъцко у нас апартаметнчика с частния асансьор и дългите уши), но да бяха мислили. А французите ще се оправят. Представяте ли си ние да се организираме като жълтите жилетки???!! Имаме всички основания срещу комунистите-милиционери-коленки.-суджуци-гуменки от ОПГ ГЕР(БКП) с лозунга Кражби и Продажби? Затова само ще коментираме другите и се ТРАЙКАМЕ за нашите бабаити и мутри.

Марин Льо Пен е изключителна жена. Умна, одухотворена, логична.

тъй де ама Пандо от горно нанадолнище много ги разбира тия неща....

Макрончо страда не само от едипов комплекс и бабоебство, той си е един ЗАВИСИМ жив ДЕГЕНЕРАТ - примери дал Господ. Вижте му изказванията, действията, типичен пубер отглеждан в саксия и създаден от фамилията Ротшилд. Натресоха го на франсетата и сега му берат плодовете, НО НЕ САМО ТЕ!!!. Оная лудата Льо Пен и тя е същата само, че с обратен знак - типична феминистка!!. А от такива добро не чакай.

тая лелка просто има късмета, че фотографите са го уловили Макрончо в такава "поза" :-) Много ми е чудно обаче, защо ги изказва такива, като десните са по-големи "деспоти" - т.е. не зачитат друго мнение и смятат само себе си за прави. Освен това са и лицемери - опитват се с думите за нарушаване на републиканс ките и там разни други демократични принципи, да подкопае ямата за Макрон, за да се намърдат там, накъдето всички искат - е, и те си имат някакви принципи и се водят от някакви идеи, но с ДЕЙСТВИЯТА ИМ, явни или неявни, те вървят срещу демокрацията, УЖ защитавайки я. Така, това са само мои предположения, което включва и дестабилизаращи действия зад завесата от думи...на Люпенката.

то ДЕМОСРАЦИЯТА е мехлем за балъци , каквито хич, ама хич не липсват....

Като е "мехлем за балъци", заминавай в путиновия рай! Или най-добре в Северна Корея!!!

По-скоро от едипов комплекс страда човека с тази баба дето си я е взел.

казал съм, казал съм - от Атлантика до Урал....и задължително без дребнобритания....докато бях жив тя си беше на мястото, а не в ЕС!