Макрон обсъди с Байдън перспективите за трайно връщане на мира в Европа

Според Елисейския дворец двамата президенти съюзници са говорили и за индустриалната политика на САЩ, която по думи на френския президент от края на 2022 г. е "супер агресивна" спрямо Стария континент

Обратно в новината

Коментари - Макрон обсъди с Байдън перспективите за трайно връщане на мира в Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А двете баби-наборки кво са правели през туй време? Говорели са си за плетени терлици, плетки, яхнии и внуци?!

Траен мир в европа имаше до като имаше ВЪРШАВСКИ ДОГОВОР. Отиде се договора с него трябваще да си иде и НАТО. Но НАТО се разширява с завоевяателна цел., ликвидаране на източно православните.

На борба за трайно връщане на мира с планина от оръжия за Окрайна!

освен стари баби налита и на старци...... хванал го под ръка деменцията като любовница и току виж го изпържил!

нек са вземат!

Геронтофил

Няма инфо за поредната изцепка н баш краваря. На една сбирка пред микрофон казва, че са му бъркали в мозъка и са му отваряли черепа. После явно се усети и каза, че е шега и отново обърка посоките.

"... индустриалната политика на САЩ, която по думи на френския президент от края на 2022 г. е "супер агресивна" спрямо Европа". Започна да ви идва акъла в главата, а? Дано да не е твърде късно. Жалка Европа, смешен ЕС.

Кравария в последните 30г където ида воюва се проваля ! И в Украйна ги чака провал , но те са свикнали да се провалят ! Най-скорошният им е провал е видим за всички - Афганистан !

В Афганистан не беше просто провал, а направо осиране. Даже не им остана време да си избършат задниците.

триене от педеругите.

Тези усмихнатите като си отидат ще настъпи мир не само в Европа, а по целия свят! Разсипаха ни с техните болни амбиции.

Впрочем новината, че руснаците са превзели източната част на Бахмут пропуснал ли съм я или още не е отразена?

Намерих я!

Връщане на мира чрез още война... а европейските концерни да си изнесат производството в САЩ дето цената на енергията е поносима. Добре го е намислил. А Маркон се прави, че не забелязва стачкуващите тълпи по улиците. Е, сами си го избраха.

За вашия мир в Европа - ИДИОТИ!!!

Алоууу ДИР-а! Престанете да триете коментари! Стига с тази идиотска цензура!... КОЙ ВИ ПЛАЩА ЗА ТОВА?!

Оня, "доцентът" с папийонката и бивш шеф на СЕМ – Гого Лозанов! :-D

МИкрон има доста по-големи проблеми, защото цялата му държава буквално се тресе от протести и стачки, но той с БайГън обсъждат "преговори"... Типично. Всъщност, докато украинците извършваха няколко успешни пробива на фронтовата линия миналата година "за заблуда на врага", всякакви идеи за преговори бяха изрично забранени от западните господари, а самия Зеленчук сам си забрани със закон, да преговаря с Русия (поредният абсурден прецедент)... Сега обаче, след като вече и на най-големите лаици им стана ясно, че в тази война УСрайна просто няма как да победи, господарите извисиха тънки гласчета с призиви за преговори... ОК, но има един съществен проблем. Междувременно, през последните три месеца изявени представители на западния "истаблишмънт" се скъсаха да обясняват, как нееднократно са подвеждали и лъгали Русия с цел да съберат сили, за да ѝ скочат отново и веднъж завинаги да решат "руския въпрос", а черешката на тортата беше признанието на Меркел, Оланд и самия Зеленски, как всъщност Минските споразумения са били една добре скалъпена манипулация и лъжа за пред Путин, с цел да се даде време на Киев да бъде въоръжена за бъдещата война с Русия... Е, има ли някой трезво мислещ човек, който би си помислил, че след всичко това, сегашните призиви за фалшив "мир" биха трогнали и подхлъзнали Русия отново? Някой смята ли, че Путин е глупак, който пасе трева? Едва ли... Така че, едно вече е ясно - тази война ще продължи до край, единствено и само в два варианта – или до последния украинец или до пълната капитулация на фашисткия режим на Кървавия клоун, Зеленски. А после, ще видим, защото Украйна е само началото на края на една епоха, което неизбежно ще бъде последвано от идването на нова епоха... или от края на Човечеството... А "златния милиард" определено не е готов да приеме леко тази нова реалност. От съществено значение обаче е, тези които сега вземат решения да имат предвид, че вече не става въпрос за противопоставяне или за това, кой какво го устройва, а за ОЦЕЛЯВАНЕТО на човешката цивилизация, ако не и за самия човешки вид! Нещата наистина изпълниха със смисъл и съдържание определението „на живот и смърт“ и е редно да бъдат оценявани точно така, ако искаме изобщо думичките „бъдеще“ и „утре“, да останат в речниците ни!

Джуджето в Кремъл и другият дребнопишков в Пекин ще се замислят: това са Франция и САЩ - 1/4 от световната икономика, т.е. сила

нещо си се заблудил, ама карай...

особено САЩ, най-големия длъжник в света!

А, не бери грижа! Те вече са се замислили... сериозно, при това. Ще спретнат и на краварите и на петлите и на целия "златен милиард", "шапката на майстора"...;-)

войната е мир,робството е свобода -1984

повториха, че са решени да предоставят на Украйна необходимата военна подкрепа , и тези двамата искали мир? хахахахахахахахаха

За едни пари става на въпрос. Укро-анците са само средство, не цел.

и са обсъдили този мир да го осигури САЩ и Европа трябва да слуша какво и се заповядва.

Жалка картинка. Наистина, по-добре да идват руснаците, поне ръководителите им изглеждат по-нормални.

още малко публични свирки , ще му направят

Защо САЩ, които са отатък океана трябва да имат каквато и да е дума към мира в Европа ?!

Ще правите санкции? Русия и Китай ви благодарят. Отново им вършите черната работа, малоумни краварски фашисти.

Следва същият опит и в Унгария, Узбекистан и други местенца.

встчки педали на поклон при сатаната

Разбира се, че след като спрат да подклаждат войната, мир ще има ... но вече "демократичните" и "свободни" западни страни няма да определят сами правилата ... ще трябва да се съобразяват с Китай, Русия, Индия, Бразилия ...

"...френската дипломация постоянно полага усилия да бъде открит изход от ситуацията чрез преговори между руснаците и украинците." От ВРЕМЕТО на МИНСКИТЕ споразумения е така... ... На снимката Макрон така се е вкопчил в Сенилния, че приличат на Родител 1 и Родител 2.

Тия как са го хванали Байди от двете страни , още малко и ще го затърпат към вкъщи за тройка , и докато разбере какво е станало .... !

Решението е лесно - импийчмънт на Байдън

Няма Еми, няма - ше боли още много и дълго ;-).

След като беше публично унизен от Конго в ефир, е отишъл да реве на господаря на рамото:)