Македонското МВР разследва побоя над Кадриески като "нарушение на обществения ред и спокойствие"

Кадриески е гражданин на РСМ, но е с българско самосъзнание. Случаят предизвика гневна политическа реакция у нас

Обратно в новината

Коментари - Македонското МВР разследва побоя над Кадриески като "нарушение на обществения ред и спокойствие" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли крайно време да прекратим дипломатическите си отношения с тази измислена република и да престанем да се занимаваме с нея.А който не се чувствува добре там в България има достатъчно място.

Не знам коя политическа сила би се еманципирала от ЕС по отношение на тези междусъседски простотии. Тея новоизлюпени някакъвци ( защото не са никакви македонци, такива просто няма), диктктиват на ЕС какво да става, е, ако е така Булзит и гражданска война. ЕС е СССР.

е кочина , все ще е така ... защо не беше с Гърция така :))??

Значи по Европа има поне 200 000 макета с български паспорти които смело ги развяват по границите за да си минават и да си работят в ЕС спокойно.Като се приберат в Северна македония ги прибират в джоба и почва поголовно плюене и бой по българите! После хоп с паспорта пак по ЕС! Не е ли крайно време малко да покажем зъби и да се анулират тия паспорти и да им секне кранчето на комшийте? Ако и това не подейства и продължат тормоза над българи ,да организираме една подобна на руската военна операция в Северна македония и да се сложи край на това

Руските агитатори точно това искат! Военни конфликти. Европейското решение трябва да стане на дипломатическо и политическо ниво. За целта трябват политици които поне от тази страна липсват (с изключение, ако има пари да се лапат).

"подобна на руската военна операция" т.е. да влезем с армия, която македонците да избиват и с която да се гаврят, а и да спечелят уважението и помощта на цял свят. Ти малоумен ли си ?

Часовникът отдавна цъка и тия там ще убият българин накрая. Не, че ще им е за първи път, но позорните действия и безгръбначна позиция на политиците ни позволиха това и гледаха кухо от години. Самият факт, че липсва остра позиция от ЕС е показателен, че не сме си свършили работата. Що за наглост и безсрамие е това от РСМ хибридното образувание?

Няма ли някой да затвори границите с тия? Да изпаднат в информационна дупка, албанците ще.се погрижат после.

Турчина Иван.

Докато Кирчо Тъпото е на власт и му дърпат конците от Посолството, макетата ще стават все по дръзки и все по нагли.

"..Мигел Родригес Андреу, който е добър познавач на Балканите и редактор на списание "Балкания" Запитан за българското вето, той смята, че двустранните въпроси не трябва да бъдат част от преговорната рамка, защото по този начин се "отвлича" процеса на разширяване, което засяга както ЕС, така и неговата сигурност, което според него се вижда сега с заплахите, които идват от Русия...."

"...Чарлз Пауъл е изпълнителен директор на Кралския институт Елкано в Мадрид и професор по съвременна история в университета Сан Пабло За това каква е позицията му относно българското вето спрямо страната (Северна Македония), Пауъл казва, че то е изключително дразнещо, досадно, вредно и много неевропейско. - Испания не се присъедини към ЕС през 1986 г., за да стане член, което би усложнило нещата, а защото вярвахме, че нашето мото трябва да бъде "по-добри заедно". За съжаление, докато пътувам наоколо, изглежда, че някои държави-членки са по-заинтересовани да се карат със съседите си и да създават нови трудности, отколкото да дадат положителен конструктивен принос за ЕС като цяло. Ето защо осъждам този вид поведение и риторика, която води до разделение и обида...."

Дреме ми какво бил казал някакъв световнонеизвестен испанец. Грижа ме е за пребитите и унизени българи в РСМ.

Прав си. Но според вестника, Испания ще поеме през следващите 6 месеца председателството на Евросъюза. И ще има решаващ глас за много неща.

мачкането на смотаните туземци от територията , които според разпоредбите на амбасадага не трябва да имат българско самосъзнание и мислене продължава ..... честито туземци ....

Тук просто пишем, пишем, пишем! Може някоя неправителствена организация да организира протест пред посланичката Агнеса, моля Нейно превъзходителство да ме извини, забравих й фамилията. И толкова! На ход е БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, с всичките свои институции, начело с премиера и президента. На ход са българските евродепутати! Днес бият, палят, псуват, утре възможно и да убият! Само защото са българи! Министри, депутати, прокурори и всички останали - с мощна реакция! И сурово предупреждение за прекратяване на дипломатическите отношения! Това очаквам!

ПП/ДБ казали, че ще преразгледат о отворят наново аамолетната връзка Скопие -София ... накрая ще ми изсъхне ръката и аз ще сласувам за някой, който не се срами да се назове българин. Та, ПП/ДБ позиция нямат ли или им трябват дни да измъдрят каква е?

"Отношенията между Македония и България достигнаха най-ниската точка на сътрудничество от македонската независимост, а причините за това могат да се крият в радикалните български структури, които са твърдолинейни и работят по остарял, анахроничен и хегемонистичен дневен ред, извън про -Европейските тенденции и съвременното международно право." електронен превод на диалекта

Кире, Слави, Ристьо, Боко, Курнела са щастливи за ветото, другото - народа и желанията и проблемите му не са на дневен ред! На дневен ред е да закрепим Боко и Кире за 6 месеца.

Човекът се казва Кадриевски. Днес за втори път му бъркате името.

Външния министър??? Премиера???? Вето на Македония ще има ли???? Принципни решения на ЕС???

Гадни македонски селяни!

Еми може да са прави хората, гаранция ФРАНЦИЯ

А чиновничката Мария Неделчева как ли е реагирала?

НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПОБОЯТ БЕЗ ОДОБРЕНИЕТО НА ГОЛЕМИТЕ ЗАПАДНИ ДЪРЖАВИ: АМЕРИКА, АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ! РЕАКЦИЯ ОТ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ НА ТОВА БРУТАЛНО НАРУШЕНИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА-НУЛЕВА!!! ТОВА ПОКАЗВА КОЙ СТОИ ЗАД СЕВЕРНИТЕ И ЗАЩО СА ТОЛКОВА ДРЪЗКИ И НАГЛИ.

Абе късопишештите , които много искате да направите паралел с конфликта Русия и Украйна да ми отговорите на един въпрос. Кой създаде македонската нация, укронацистите или Москва?

Лицемерче, ти защо искаш да буташ паметника на Трети украински фронт и защо твоите идоли са все от тъмно червени фамилии, като Манол Пейков и Ристо Иванов?

Създаде я ТИТО! А ТИТО беше британски агент. В мемоарите си Уинстън Чърчил описва тайната си среща и преговорите с Тито на изолиран остров в Средиземно море в 1943 година. Разбира се Чърчил не съобщава какви задължения е поел Тито към Запада. Но след 1948 гдина Югославия е неформален член на НАТО, получава западно оръжие и води дебългаризацията в Македония със западната подкрепа. Нито един западен политик не е поставял пред ТИТО втпросът за българите в македония.

Мамини златни. Тито се е възползвал от ситуацията. 1924г. Москва, Коминтерн, решение за създаване на македонска нация.

В 1924 година Македония е изцяло завладяна от Сърбия, като нейна територия. Тогава дори не съществува още държавата Югославия (френски проект!). А има само Сръбско кралство. Така че създаването на Македония е означавало и опит тя да бъде откъсната от Сърбия и сръбското господство. ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ (ШЕФ НА ВМРО ПО-КЪСНО) също има идеята за създаването на държава МАКЕДОНИЯ, която е отделна от Буългария и от Сърбия. НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ТОВА?

И освен това, ако Берлинският конгрес не беше разделил България на три части, днес изобщо нямаше да съществува проблемът Северна македония. Такава държава нямаше да съществува, тъй както не съществува и Добруджанска държава и нация или източно-румелийска държава и нация!

Австроунгария

На никой шиптър от за насЗападна Македония по никакъв повод не трябва да се дава гражданство във България , достатъчно мангали си имаме.

Какъв шиптър бе, тъпоъгълник. Човекът не е шиптър, а е помак.

Конкуренцията ли те плаши?

Какво е това "Македонско министерство на вътрешните работи" в държавата северна Македония ? Моля изписвайте правилно: северно-македонското министерство на вътрешните работи!

Север е географско определение , за България е Западна Македония.

Ако е Западна Македония, тогава къде е Източна Македония!?!?

Масова омраза към българите в РСМ.България до ден днешен не може за даде правилните,адекватни отговори и продължава до води погрешна политика към братовчедите.

Май трябва една намеса, която да определим като специална военна операция, ама ни останаха само ловните дружинки и оффроад джиповете им - другото замина за украйна.

Ами отивай. Кой ти пречи?

Не ни трябват , проумейте го.

Нарушение на обществения ред и спокойствие... Трябвало е да го бият по-тихо и по-тайно. Сега остава Тъпиро Парапетков и обкръжението му да ръкопляска на северномакедонците и да им благодари.

И най вече на спокойствието.

ПП-ДГБТ - ГЕРБ - ДПС са доволни, затова свалиха ветото.

Това Бекир е чист/ако се е къпал/ шиптър (албанецмюсли ) сигурно след някой сън е станал с българско самосъзнание и е искала свободно да пътува в мюсюлманска Европа.

Тъпак , ако бе искал това да имаше български паспорт до сега

Не става точно ако иска , трябва да го докаже и шиптъри с българско самосъзнание няма.

То си пише , че от торбешите , кви шиптъри те гонят ?

Какви торбеши , утре ще пишатче е от денковите . Ако не знаш какво е денк питай Гугъл.

Същите като напите помаци , ако не знаеш за тях провери в гугъл

PEYTSCH

Как ще реагира Скопие ако почнем в България да пребиваме всеки който има „македонска идентичност, език и история“ ?

То освен 10 изкукали пенсионера от Омо Илинден други има ли ? Но виж национални предатели като ДЕчев, Бечев и Дайнов са за бой

ДенаZификация до последния укромакедонец!

ЕПМ русофистик смотан и беден

И кои ше сте в нея,ти още 3ма малоумни бакшиша муахахахахаха

Да. Ще ти издигнем кандидатурата за кмет на Столипиново.

Аз да не съм руслямски ман..л бе муахахаахаха