Турското МВР: Ветрове от България носят семена канабис

Ветровете от България носели в Турция не само студено време, но и семена канабис, които след това израствали в пограничните райони на Одрин и Къркларели.

Обратно в новината

Коментари - Турското МВР: Ветрове от България носят семена канабис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еи какво нещо е вятърът на българската псевдодемокрация на главатарите от саморазпадналата се бивша бкп!започна да вони и при съседите!

Добре се посмях - и се сетих за оня виц - дето жената забременяла от изпаренията от казармата. Ама това е виц! А тоя "експерт" май е позамесен със "случайното" израстване на канабиса.

Еий живи да ги оплачеш. Цялата им дрога е по "второ направление". :)

А кой казва че замеделието запада?

драги ДИРници. Понеже този коментар няма да се появи, искам да ви питам - къде ви бърка това, че не можете да ми прихванете реалното IP, та ми спирате коментарите? Дано сте го прочели това и слон да ви го насвятка голям, четвъртит и с контра!

Такива са си турците Няма да са те ако не измислят някоя простотия точно на националния ни празник Сега се очаква да арестуват няколко българии да ги обвинят че заради тях ще се затрие света в стил Кадафи

хахахах! това е вятърът на промяната, комшу;) тази статийка ме развесели.

Няма страшно семената са "РЕЗАНИ"-Вятъра от Шипка духаше.Тъпи милиционери,разузнавачи.

турците да си построят висока и плътна стена ,по границата..

ще построят ,кой бяга от безплатен внос ?

Тук е мястото за бойкот на турската продукция, до изясняване на въпроса. Ние ли ги заразяваме с наркотици или те сами си ги внасят? Понеже в страна диктатура не вярвам мехмедовците отговорни за накропренасянето да са на случаен принцип. Говоря за главните, не за тия работещи на улицата с обикновеннят наркоман. Просто не го вярвам, диктатурата да не оказва контрол върху вносителите и те да не са турци.

снег до кръста-ние жънеме отпред снегорин,отзад-комбайна

МВР да се изкажат по въпроса, има ли такова нещо по границата на метри от тяхната ... понеже не вярвам канабиса да лети 10км специално да цопне в хумус разположен в останките на провалилата се империя.

Спрете им тревата на турците

А от вас само баклава, шербет и гласоподаватели долитат...

Ами турските ТИР-ове с домати да не карат срещу вятъра!!!

и турската крушовица ко казва?

ние му кахваме на ,,вожда,, че ,,мрежата,, е ниска и с ,,дупки,, а тои не верва...!!!

Едно вятър го докара гусин гусин пулицай. Аз ни бешил го сади, аз само дишал

от наглост ,та са чак смешни тия турчеля....

Голям ветрилник в тази Турция!

Ми като не си затваряме вратника на задния двор, кой знае какво ще ни довее в отговор турския горещ ветър.

Да се смееш ли, да плачеш ли на турските глупости. Явно ненормалник го е писал. Ветровете носели, и то канабис?

Ама добре са му платили в Лозенград и Одрин,а? Защитава ги като ДАЛАВЕРИ Симеонов Цеко - безумно, без смислени аргументи но и безрезервно.

Ох, задуха и пак ми прилоша!

Не трябваше да казвате това. Сега трябва да си плащате данък ДДС. Пък и нашите транспортьори като разберат ще ви налазят с една дума отърваване -трудна работа. А може би се надявате на повече туристи--знае ли ми х..

Тоя много се е напушил и говори глупости.

Чак сега разбирам за какво е пеела Лили Иванова! о.О Ветровееее...

Това твърдение е равносилно на твърдението, че част от българите си мажат телевизионните антени със свинска мас, за да не хващат турски сериали!!!!!

Аз и така не гледам нищо турско, но това със свинската мас ми харесва като идея.

Това беше лафа на деня! Благодаря ти!

а от Турция никакъв наркотик не идва, ха-ха-ха...

Легализирането на канабиса у нас би увеличило значително БВП,и парите вместо в мафията ще отиват в хазната и народа ще живее по добре ! Е, да, ама мафията ни управлява вече десетки години...

Откакто президентът на Турция Ердоган натъркаля по затворите сума ти специалисти от тяхното МВР, явно са дошли по-сериозни хора на работа, дето могат да обяснят всичко на тоя свят, дето е вредно за турската държава... Ние се чудим тука, как да излезем изпод снега, в Турция им се вижда на техните метереолози това "студено време" и не само, ами и че марихуаната цъфти... Какво ли ще бъде, като вземе наистина да цъфне?!)). Смятам, че дотогава и този служител, ще са го натъркаляли, защото тяхното население ще продължава да си сади марихуана)))).

"През 2016 г. унищожихме 82 милиона насаждения канабис" ТЕЗИ СА НЕНОРМАЛНИ. Дори всяко второ семе да се хваща - значи 150 милиона семена са "минали" (прелетели) границата по въздуха. Турците знаят ли колко са 150 милиона семена? Това са десетки тирове бе!

Къв вятър те трябва да се изсипват като Ямболска градушка тея семена :)

Ами платете ни такса!

Щв трябва да построим 6 метрова стена че на скъпите ни съседи да не им носи вятъра семена от канабис

Вълкът пиел вода над бързея, а агнето под него. Вълкът изръмжал, че агнето му мъти водата, като този турски "специалист". Амфетамини в Турция внасят Боко Тиквата и СИК, а канабис в Турция има в такива количества, които са достатъчни за цяла Европа.

От България не пристигат с вятъра семена от "индийски коноп" в Турция, а контрабандни амфетамини. Обаче амфетамините не са във фокуса на вниманието на агата Йомер Улу, ръководител на отдела за събиране на разузнавателни данни и действия за борба с контрабандата. /3.3.2018/

Канала за Анадола на амфетамин в Бивола казват че го държи СИК, а от там на сам внасяли опиум и хероин на Баце групата. Много работлива група не спират.

Чак такава дивотия не бях чел,а защо българска сперма не префърча в турция бе

От него се забременява, когато се минеше покрай някогашните казарми.

Вижда се минусът ... на една забременяла от вятъра някога, в потвърждение верността на вица на РАДИО ЕРЕВАН по тази тема.

Вятър ти е отнесъл кухата глава, бати разузнаването и специалистите. Турците ще излязат още по прости и от нашите!

Не са прости Сега ще не поискат пари за унищожаване на донесения от вятъра коноп Боко нали им е пощенски гълъб може и да им плати