Джурич: Сърбия винаги ще бъде до народа си в Косово

Директорът на сръбската правителствена служба за Косово Марко Джурич присъства на Великденската служба в полунощ в манастир в северно Косово.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поради некадърносста на сръбския шувенист националист и тъпанарски мозък загубиха огромна територия , искаше се компромиси както в бизнеса така в политиката

А бе, Сърбия винаги щяла да бъде до народа си в Косово, но косовският премиер се похвали, че "САЩ подкрепят създаването на косовска армия". САЩ-исаните ще ги демократизират...

на србите им бяха дали да командват седем държави разположени на 247 542 кв.км. и с население 23 724 919 души! под мъдрото ръководство на комунделите я докараха до 88 361 кв.км. и население 7 076 372 души и още ще намаля!

А хърватските ни братя имат сърбосек за подобни случаи...

Косово е Сърбия! И това го знаят всички. В момента, в който американците се изтеглят оттам Косово се връща в Сърбия...

Що не обясниш на сърбите, какво им се случва с държавата, когато искат да сложат ръка на косоварите?

Те знаят и го изпитаха на гърба си ама не се отказаха и подложиха като нашите дето само благодарност и паметник наново не издигнаха на американците чиито бомби се изсипаха в Сърбия та не пожалиха и България..

Президентът Вучич е издул големите си устни сякаш се готви да прави свирка!

Колко си глупав и прост..... Добре, че НЕ ВСИЧКИ са така неуки. Имаш ли представа кое е коренното население на Косово? По твоята логика и Македония е на скапаните рашки!!!!

Сърбите ако са видели какво се получи от България, след влизането й в НАТО и ЕС - да си направят изводите и да не се заиграват със западните алчни кучета. Да поддържат приятелски и всякакви други отношения с Русия, и за нас ще добре когато се разпадне ЕС-а, ще имаме близо приятели които да ни въстановат от неолибералния колапс в който сме сега!

Какво се случи, шушляк? През 2006 заплатите им бяха повече от два пъти по-големи, а сега са по-малки...