Зоран Заев ще води Македония към ЕС и НАТО

Мандатоносителят Зоран Заев заяви пред македонския парламент, че ще ръководи реформаторско правителство с приоритет интеграцията в ЕС и НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Зоран Заев ще води Македония към ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С , такива реакции от такива учени, Македонците окончателно си ЗАТВОРИХА вратата към България ! през 2001 година, когато Албанските главорези ги колиха насред Македония , тогава всички в един глас се признаваха за Българи и искаха да се връщат тук.....Нашето правителство тогава подари на Македония 100 танка, които имахме от времето на СССР, а те някак си се оправиха и пак станаха Македонци! Сега, след тези глупости , когато Албанците ги смазват и пак поискат да станат Българи , ВРАТА вече за тях е ЗАТВОРЕНА, времето НА МАКЕДОНИЯ ИЗТИЧА !

Типично по либерастки - ще интегрира страната в ЕС, като подкрепя малките и средни предприятия. Дървено желязо е това. На собствените си гърбове го изпитахме - първто, което се случва с интеграцията е унищожаването и съсипването на малкия и среден бизнес. Щото малка е Македония, но все е пазар. Що да го оставят на местните, като могат да го прилапат големите добри чичковци от Запада? Макетата да кзват "З"богом на домати, чушки, картофи и всичко друго родно производство. А останалото - що ли ми се струва, че след около 10-15 години ще приемаме македонски бежанци и ще граничим с Албания...

Жалко, отидоха си макетата! Сега суперчовеците-македонци ще станат най-обикновени евроатлантици с мека ценностна система.

А НАТО е учреден по заповед на Александър Македонски!

Какво ще е делим тази кукя като всички има място в нея.

Не мога да разбера защо на България са и нужни две правителства, това политически феномен ли е???!!! :) :)

Зоране, докато се наканите за НАТО, то НАТО се разпадна, бе! Решавайте бързо, срби или бугари сте, преди шиптарите да ви изядат. Ако решите да сте от нас, бугарите, даваме ви 60 депутатски места в народното събрание и един министър на регионалното развитие. Ще измислиме някакво ново име за новата българска област, името да е близо до "Македония", ама да не е "Македония", за не дразниме маляките. Те са хора също, а са и наши и ваши съседи. Имат много трактори. Ще му намериме колая, не се мотайте, времето на балканите тече много бързо.

Ще води македония към закриване на експеримента - д-ва. Има грешка в заглавието- първо нато после-ще видим- Е. Такива като нас ахмаци не ни пускат в ЕС без да ни вкарат в нато, сърбите го усетиха отдавна.

Социалистически простотии.

"Зоран Заев ще води Македония към ЕС и НАТО" По-скоро към Велика Албания...

хахахахахаха. Зоран ще види ЕС през крив макарон. Дори и за пореден път да направим реверанс към тъпите про-сръбски мекерета, Гърците никога няма да позволят страна която се казва Македония да влезе в ЕС. Освен най-накрая да вземат да се прекръстят на Северна Албания или Южна Сърбия, друг вариант не виждам.

долна България. очевидно е склонен на прекръстване за да избегне ветото на гърците.

Ехее, значи ако влезнат в ЕС пак България ще е страната с най-ниска заплата.

Коя част от Македония по-точно, че докато македонците се дистанцират от България, пропуснаха да забележат, че Албания ги завладя в гръб.

погледни кандидат члена на НАТО, Черна Гора. Същия въпрос. Е, САЩ ще им съдействат за утвърждаване на шиптърската диаспора.

Ами точно за това написах по-долу, че стига вече дистанциране и противопоставяне. Македонци срещу българи то си е българи срещу българи. Няма полза от тези дразги. Полза има, но не за нас. Тук сме все русофоби срещу русофили, американофили срещу американофоби. Всъщност големите си гледат интереса и ако ние не мислим за нас си ще ни подмятат както си искат. България си граничи от всякъде със себе си и трябва по един или друг начин да почне да се събира.

Този курс на Македония в момента е добър за България. Добри или лоши, македонците са си наши. Ние да не сме много читави? Едно членство в НАТО и ЕС, би могло да успокои и албанските проблеми в Македония. Това неминуемо ще помогне и за все по-голямо сближаване с България. А когато сме повече, всичко е повече. Не казвам, че всичко по този път и за нас беше и е гладко, но като сме поели тази посока, ще я следваме. Всякакви суетни сега са глупави.

От такива наши!

...ма дааа ...разбира се ....ще ги успокои ..проблемите ...ха хаа !!!....ще започнат направо да "патрулират " албански самолети в вече "не вражеското " македонско небе и да ги пазят от "лошите " руснаци !!!....а за турските да не говорим ваобще ...ще са си като у дома !!!

това си ти зоране, последния мохикан

....варви ..варви ....те SHте ви го забiят и на вас !!!

трогнате!

не става тъй байно. Първо с двата крака в НАТО, после...в тинята

ще ги изстискат и тях яко

Зоран Заев е човек на Сорос.

И какво от това, важното е че изклати сръбската агентура.

Пожелавам им го! Македония в ЕС и НСТО ще е обединение на българският народ в две държави.Сърбия ще остане изолирана.

Каква радост, цялото семейство в един гроб, а!

що не си ходиш в руският мир? Там ще проумееш ,че за за рашанският дебил си поредният задунайски туземен донор.

Дрън, дрън! Няма да има никакъв ЕС за балканските държави! При това ще го разберете още догодина, когато СПРЕ НАПЪЛНО СУБСИДИРАНЕТО ВСИЧКИ СТРАНИ от бившата Източна Европа!

Реформаторско правителство? Хайде и тези настъпиха мотиката! Вкарат ли ти тази дума в употреба, пази си топките от менгемето. Зорлем Заев ще демократизира братята с албанска помощ. Пази Боже!

БЮРМ ще просперира . Направи ми впечатление едно , две неща - Ваучери за ромите и по-ниска цена на тока . България трябва да се поучи от тази малка за сметка на това проста Държава .

Чрез България, Македония ще стане член на НАТО и ЕС.

И ще втаса като България, изсмукана от колониалистите на Запад

Скоро май не си бил там да видиш в какъв кенеф са станали любимата ви Сърбия, за Фирома да не говорим изобщо. А някога бяха като западна витрина.

Сигурен съм, че когато в БЮРМ отношението към нас се обърне към подобряване, албанците ще бъдат подтикнати да нанесат удара си. В България доста хора са изненадани от действителното положение на нещата в БЮРМ. Това е като един вид шок за мнозина българи, но по-добре е да се знае реалността. Хората там искат пак да се върне Югославия Това потвърждава, че само авторитетна и просперираща България,ще върне македонците към истината. Другото е връщане към 50 годишните безплодни усилия на България. Не искам да повярвам, че това се прави може би съзнателно.

Истинските Югоносталгици не са чак толкова много. Доста хора прогледнаха и процесът на ребългаризация във Фиром тече.

през Македония. Русорастите вече пикаят таз.

Турски поток ще мине и оттук и през Македония. Хаййде гит

Алфа Вълка

Стига с тоя "турски поток", че ставате смешни вече!

Добре, де искам да питам троловете на братушките, Фиром като влезе в НАТО и ЕС, откъде ще мине газовия поток?

Щом влезе в ЕС и НАТО, западните колониалисти ще я разпаднат. Това е и проекцията за България.Турски вилаети

Е то видяхме кого разпаднаха - СССР. Но аз сега питам за газа, откъде ще мине? Пак ще ни кацнете на ...

То половин македония вече е в ЕС. С БГ-паспорти.

Елай, елай Путине Владимире да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци

Този нещастник е купен от Сорос (ЦРУ) и ще продаде Македонците, тогава и те ще разберат къде спи рибата.

Едно маке - воевода. Две макета - воевода со чета. Три макета - чета с предавник.

Що е маке се е юнак, що е юнак се е лайно!

и що е лайно все е българин... Изводът? Македонците са българи :))

да се съмнява, КОЙ прати щурмоваците, подкрепени от сърби - руски изтривалки, да щурмуват парламента в Скопие? Кого го стяга чепикът, че Македония се ориентира към ЕС и особено към НАТО? А?

А съмнява ли се някой КОЙ изпрати полски снайперисти на площада в Киев и бяха убити 32ма украинци, копеуе?

американски снайперисти? Или бяха американски снайперисти от полски произход? Аз даже им знам имената, бяха трима - Ковалски, Пшишевски и Пишкевич. Родени са в Чикаго, в кочина накрая на града, от майки полски еврейки и бащи - шляхтичи.

Извън ЕС Македония е с 24% по високи заплати и пенсии от българските

Това вече е откровена лъжа. Фиромските заплати са по-ниски от българските, освен това имат 40% безработица.

Брато, дека ке водиш твоите войвода у ЕС и НАТО бре, они ке се разпаднуват во скоро време!

След това изявление на Заю Заев русите може наистина да се сетят, че кирилицата не е дошла от македонската земя.

" България ще достигне нивото на слабата ,комунистическа 1989 година, едва от 50-70 години " 2003 година, 12. Август

Е това аз съм го казал още в 2002, ако е за въпрос. Тролчо, ако не беше оня тъпунгер Горбачов да ви еве макята на държавата, че и на нашата, това никога нямаше да се случи. Нали тогава ни посъветвахте, че сиренето било с пари и да се оправяме сами. Ето как се оправихме и вас ви оправихме. Сега колкото и да тролите освен да си поблучавате известно време заплатата, друго няма да стане. По тоя случай, ще ви цитирам един панагюрски лаф - "ойде коньо о ряката".

Иначе руснаците пак ще почнат да пишат на българска кирилица, а не на "македонска", както е сега!

Кирил е византиец, за сведение

Личи си по името му , нали? Типично византийско име е Кирил. Всеки втори византиец така се казва!

Чудесно, браво! А сръбската ченгеджийница в Скопие какво мисли по въпроса! И те ли ще се маскират на евроченгета?

Човекът на Станишеф ще води Македония на заколение и ликвидация. Справка: изтривалката на Европа-България

Ако ги поведе Бойко Борисов - човекът на Решетников, по улиците ще потече мед и масло.

Преди да влезете в ЕС ще ви сложат фесовете, Зоране!!!

още крави влизат в краварника

Да взимат акъл нашите ненаучили се управляващи и да не говорят че не може това и онова а тук безплатно лечение заплати по високи и минимални и средни Какво да говорим и 10 мандата да спечели има да се учи още сумата поколения г-н Борисов....

Македония, да я водят в Евразийския умрял съюз при Путьо и да си пишат на макесонски език. България трябва да блокира макетата за ЕС за да се научат на уважение, долните и мръсни руски мкерета !!!

Може малко да ги гърчим македонците, но накрая трябва да ги подкрепим за ЕС и особено за НАТО, за да се изплюем в сурата на джуджето, което се подигра с българската азбука. Че на него целта му е именно Македония да не влезе в ЕС и НАТО, а обратното за него ще е enema с най-големия накрайник...

Ти гледай Русия да не те блокира в Сибир, че като нищо ще ти замръзне пишленцето и ще пикаеш през устата.

Е, проблемът си е твой.

Кажи бе венерическо произведение на Анадолските манафи ? Много си нервен бе-. Ако не беше Русия, сега манафите щяха да трамбоват жена ти ,докато им сервираш.Марш във фъшкиите боклук скапан

да ни освободиш от... ко беше? Ха, ха, ха, дори и тъпите македонци не щат с Терораша.

Тези пак са объркали посоката! требе да одят към софията и към Балканската Федерация около кирилицата, българския и руския!!

Гоце Делчев. В едно писмо до свой съратник той пише "... Европа и Русия никога няма да п р о с п я т второ "Съединение". Ние трябва да се борим за Автономия на Макединия." Сиреч , трябвало е да се заблудят Великите сили.

на македонците, ако президентът им беше казал оная свинщина, но я каза Путин. Какво е виновен Георги Иванов за провокацията на Жужака?

А не!

Макетата ще се насерат, но няма да се изложат, превърнали са Скопие в един бутафорен декор от филма Александър Македонски. Продадоха се на сърбите и рушняците.

Отначало мислех,че Макетата не трябва да са в Европата заради скандала с азбуката.После обаче разсъдих,че по този начин наливаме вода в мелницата на Путин основен за мен и българите дразнител за глаголицата ни! Запомнете! Македония трябва да бъде приета в съюза,за да накажем руското президентче дето така ни поруга! Ако макетата влезнатв НАТО Сърбия ще не ще и тя и Русия е в капана! Това ще бъде едно малко отмъщение за изказването на Владко! Путин, Путин загуби и малкото българи дето бяхме на твоя страна!

Още една заблудена,а по-скоро угоена и готова за жертвоприношение овца!

ОК ? НАТО,ЕС....ама като смениш името на жалката си държавица ! Няма държава Македония ! В ООН сте с името БЮРМ . А гърците ви наричат Скопиландия !

Още една заблудена,а по-скоро угоена и готова за жертвоприношение овца!

Браво Български Юнак, следвай светлия пример на Молдовците /изгониха петима путлерски дипломата/ и Черногорците /връчиха Протестна Нота на наглия рашистки посланик/ !!!

Хайде сега , а Майка Албания ? Макетата са сбирщина от сърбомани, шиптъри и чисти Българи , и е крайно време тази измислена държавица , основана изкуствено от Сталин , да прекрати жалкото си съществуване. Ай лека вечер :)

Зоран Заев ще води Македония към ЕС и НАТО Само , че първо трябва да го одобрят Гърция и България. Ама с досега сътворените простотии от македонците няма хич да им бъде лесно.

то и холандия не подписваше за украина, но днес подписа, нали? и гърция ще подпише! иначе парички за спасителната реформа няма да има!!

Е това искам да го видим :-) как Гърция поТпоисва че македония Флиза в ЕС.... Имам и гръцка и македонска кръф, и честно, ама ми е загаТка как Гърция ше подпише за Македония да влезне в ЕС....