Македонски вестник: В България има всичко, но не и българи

В България има всичко, но не и българи. В България няма македонско малцинство, защото македонците са мнозинство, пише в статия председателят на неправителствената организация Световен македонски конгрес (СМК) Тодор Петров, публикуван в скопския вестник “Вечер”.

Обратно в новината

Коментари - Македонски вестник: В България има всичко, но не и българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунизмът умствено ги е побъркал тези неомакедонци. Няма да учудя, ако утре някой от тях се обяви за пряк наследник на Адам и Ева.

МАКЕДОНЦИТЕ ЌЕ СТАНАТ БУГАРИ КОГА НА КУРОТ ЌЕ МУ ПОРАСНИ НОКТ

Шо се смета македонец, се е лайно.

А в провинцията на България- Македония какво има освен шиптъри, май са българи.

Докога любимите ни политици ще продължават да "гледат" със затворени очи на случващата се македонска пропаганда по отношение на всичко българско??? Ограбват ни, приписват си всичко наше, изхождат ни се в устите, че даже се опитват и да ни ч*кат....а ние кво, траеме си, че да не вземем да ги обидим нещо, любимите ни братя, вместо да ги наврем на кучето отзад! Докога ще позволяваме да ни ебат, народе мой, къде отиде българската гордост?

Ах, народе! Македонците започват да си признават, че сме един народ постепенно, а как реагирате - псувни и глупости! Срам ме е от това невежество!

Планета Земьо, земльо македонска :)

Защо се допускат тия скапани македонци в България и им се издават лични карти за да са в Европейския съюз, а те непрекъснато говорят против нас! С това тяхно прииждане в България наистина ще станат мнозинство!!!!

Ведна да се измеман на всички българските карти .

ха-ха-ха - македонски полустров! направо и континента да прекрустят от европа на македоня; смешници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо държавните служби допускат да се учредяват в България промакедонски организациии с незнайно от къде наливани пари ....и да мътят ббългарското самосъзнание отвътре...!! ОРГАНИЗАЦИЯ НА МАКЕДОНЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Аз предлагам да не им обръщаме повече внимание,те са с промити мозъци още от времето на Титова Югославия.Да си пишат,на когото трябва- е ясно,че са българи,каквито и да ги дрънкат.

Аз предлагам да поканим т.н. македонски учени да участват в "Пълна лудница"- ще падне голям смях.Може да измислят и още по-големи глупости!

Ами да-пълно е с македонци ,чакащи за бълг. гражданство

не се намериха хора от външно министерство да милеят за БЪЛГАРИЯ Този външен министър не става за нищо.Затова македонците ще си развяват баирака

Друже, образован си, но май не познаваш достатъчно истинската история. Тези неща, в които упрекваш Б-я за "нехайната " й политика към Македония, са следствие на наложената от външни сили (проучи въпроса) политика на бълг. правителства след II Св. война. И тази полритика продължава и днес (т.нар. македонски език) и за съжаление нашите политици не смеят да се противопоставят. ЮЖ.Желев пръв (под въшно давление) призна новата държава Македония - а тя с какво отвърна на Б-я?!

Ами, срамуват се да се нарекат открито българи, щото май имат хормонални отклонения, които им пречат да се държат като достойни мъже. Но...това си е техен проблем (на хормонално обърканите). Проблемът (истинският) е тук при нас. Не се ли питате , от какво се страхуват нашите политици, та не смеят да излязат с ясно становище и предупреждение към тези мекерета. Спомняте ли си за наскорошния филм (продукция на едно маке), където се обвиняваше Б-я , че изпратила мак. евреи в лагерите. Еми, вържете двете неща и ще разберете кои са вдъхновителите на тези злостни кампании с/у Б-я, началото на които е поставено още от Коминтерна.

Г-н Димитрав, Излезте Вие или правителството с официална реакция в някой ежедневник, в която открито и ясно да се предупредят македонските мекерета да престанат с подобни провокации (от арсенала на магистралните труженички) или ще има дипломатически последствия и санкции от страна на Р.България - член на ЕС. На тези хора ишм се плаща от едни други хора, за да плюят Б-я и това трябва да е ясно на бълг. политици. В тази връзка веднъж за винаги трябва да се излезе със спец. офиц. становище и предупреждание към "анонимните" вдъхновители за тази злостна кампания с/у Б-я, за която се използват платените им агенти в Македония.

Ей сега е монентът Македония да присъедини България към себе си - ха-ха!!! Браво македонски юнаци!!! Само дето от неграмотност не знаете, че България е най-старата държава в Европа, запазила името си през вековете! А македонците тотолно се изложиха пред света и това ще им струва много в бъдеще - защото докато лаят по България като палета, албанците се размножиха, умножиха и скоро ще им покажат истинския проблем на Македония. Скоро ще видим "македонците" не само на опашки за български паспорти, но и като бежанци на границата ни-дано не забравят за днешните си малоумни брътвежи. Аз самата произхождам от два рода -македонски и добруджански, но и през ум не ми е минавало да преиначавам историята на Гърция и Румъния.

мине се не мине и от репууууублика мъкадонкиja напомнят за шизофренията си....ма те косово ще ги оправат....косета, босета и мъкадонкоvци....и никаква помощ за ес....

докато България продължава да се държи като големия бял брат,разни измекяри ще говорят и пишат каквото си искат, 90г. трябваше да се раздели на 3части както искаше Гърция и сега нямаше да има проблеми

Сега с мъка в душата ще открият, че македонците са ги изпреварили на Марс.

Тия са като малкото братче в едно семейство с две деца,където малкият,сополив недораслек дразни с простотиите си големият и чака да види ще изяде ли шамара или ще му се размине!

македония е квазидържава на около 12 години. това им е трън в задниците, но няма да им излезе от там. а срещу нас и да плщят и да ближат... все тая. ние ще пребъдем в хилядолетията!

Много пъти сам казвал и пак ще го кажа: Македонец и на снимка да го видиш пак шамар му удари...

Живота е пълен с кукавелници. Обче не разбирам защо трябва да се тиражират глупотиите им. Убий глупака с мълчание.

ЛУНО,ЛУНО ЗЕМЬО МАКЕДОНСКА И ТЕБ ЛИ ТРЕБЕ ДА ТЕ ДЕЛИМЕ!

+1

Къде е МвНР ?

аззз

айде ангелчо джамбазки да почва да защитава хората си македонци, нали партийката му е за македонската револуция

Тия измишльотини с Македония , започват да ми приличат на вицовете с Чък Норис и Бойко Борисов! Има ли нещо , което не се е зародило на територията на днешна Македония ??!! Че ми убягва ...

Това е поредната политическа провокация от страна на Скопие,която отново е подкрепяна от великите сили.Смехотворни на пръв поглед твърдения ,доказват до колко е изкривена историческата истина в служба на големите държави.На Балканите от столетия се трупа толкова много неправда на гърба на обикновения човек ,че е страшно да се мисли до къде може да стигне.От друга страна не са една или две неадекватните реакции на София.Оказва се ,че възелът се заплита все повече и не един политик си позволява да бълнува на яве каквото си пожелае!

Според тях и Адам и Ева били македонци. Няма да се учудя че ако дойдат извънземни и те да са македонци заселили вселената!

Македонците мисля, че прекаляват с абсурдното си и най-вече антибългарски и то агресивно поведение. Аз лично не ги признавам за българи, тъй като те дори не говорят български език. Държат се абсолютно подигравателно не само с нас, но и с цял свят. Интересно защо все с нас се заяждат, а не например с гърците, които категорично не ги признават и дори имат област, наречена Македония. Препоръчвам на правителството да престане да дава българско гражданство на македонци!!! Трябва да има, и то остра политическа реакция!

Докато повтаряме измислицата, че Ал. Македонски е грък никога няма да разберем къде е заровена македонската брадвичка.

Македонците това са българи втора ръка, посръбчвани, погърчвани, поалбанчвани, потурчвани, и какво ли не още поебавани, затова сега са неопроделени какво са всъщност

Защо ли след като се изкъпя се чувствам чист българин???

Защо ли след като се изкъпя се чувствам чист българин???

Никога не е имало, няма, няма и да има по - прост народ от македонците.

Те да приказват и пишат каквото искат. Само чисти българи могат да бъдат така късогледи и при заливащото ги албанско море да продължават да се опитват да дистанцират единствения си естествен съюзник. Само едно ме притеснява че нашите късогледи продажни политици независимо от националния ни интерес ще се опитат да има съдействат за приемане в евросъюза. Трябва още от сега твърдо да им се каже че могат да влязат единствено и само като българска провинция. Иначе евросъюз само през крив макарон. Изборът е техен или като българска или малко по-късно като албанска провинция.

То е повече от ясно, че сме и по-красиви и по-добри от тия сельовци около Скопие ама се питам защо все на нас се зъбят бе! Дали не е защото все им траем а даже и свободен достъп из Европата им дадохме ?!

братя не се ядосваите на нещастните макета. трябва само добре да пазим границата защото скоро ще се разбягат от там подгонени от шиптарите и ще трябва като в миналото да ги приютяваме и храним.

Жалки майкопродавци с еничерски синдром, нищожествата на Балканите, целукупно психясяли отрепки, които нямат и не си пият редовно хапчетата...А и жегите се отразяват. Трябва да бъдат отрязани от нас от всички мераци за Европа, още по-твърдо отколкото гърците. Повече никаква прошка и аванта за тези ненормалници на всички нива и по всички поводи!!!?

България е просъществувала въпреки 500 години ,, присъствие ,, робство ,, или незнайно как ще го нарекат ! Тя ще продължи да съществува именно защото българина от добрина ли от покорство ли е добър с всички . Няма такава злоба и е толерантен към своите съседи , които за радост ли за тъга ли са българи . А вашата измислена държава според нас си от ден до пладне .С обединена Европа младите хора най-много да се сбият на някой стадион не можеш да ги накараш щик да извадят . И за добро е това ! А вие макета по-добре му сложете и горнище на паметника , че да ненастине !

Подобни личности като тази писала статията се нуждаят от специализирано лечение, най добре в психиатрия. Вместо това го направили и председател на някакво си движение. Не е ли крайно време българските власти да реагират по адекватно и да искат прекратяване на подобни провокации и изказвания от разни представители на тази държавица. И е крайно време да спрем да даваме българско гражданство на македонци. Тези ни се качиха вече на главата. То бива бива комплексарщина ама това тяхното минава всякакви граници. Това е насаждане на междусъседска омраза, трябва да се вземат вече мерки.

Да,Хане,един народ живее сплотено,докато не се намерят използвачи.И да накарат такъв народ да мрази брата си.За мен македонска държава не съществува.Това са Титовите измисшльотини.Разделяй и владей.Само че Тито го няма,ала остана промитият мозък на тези,дето проповядват историята.Хората в тази държава са същите като нас,само че ги управляват про сръбските вождове.А нещо,повторено многократно се приема за истина,нищо че не е вярно.Така много вода требе да изтече,та тамошните Българи да узреят и да разберат,че са част от един народ.Без манията за величие.

Тряяяяяяяяяяяяяяяяяяяя...с... в скопски окръг! Тия откачиха от жегите, викайте психиатри!

link Предлагам да им кажем лично на този линк какво мислим по въпроса. Няма да го публикуват естествено, но някой несретник - редактор ще трябва да прочете неща от които надали ще може да спи довечера! Напред!

Е, линка и нашите редактори го забърсаха, ама който иска - ще си го намери и ще прати лични поздрави на скопски окръг!

Национал-шовинизма -убежище за всеки беден простак!

Ако на някой още не му е ясно: всъщност Господ е македонец, защото още преди Сътворението е имало - във Вселената, разбира се - единствено и само Македония и следователно Господ не може да е нищо друго освен македонец. А ние нека пак да ги признаваме, коткаме и подкрепяме. Ако зависеше от мен, Македония ще гледа ЕС през крив макарон до второ пришествие. Егати нахалството!!!

Аз нещо не мога да ги разбера нашите управници- гърците яко подразяха макитата заради името и знамето, албанците им изпиха мизъка и вече си има нова албанска държава косово, остана една сърбия дето ги подкокоросва само и ние. Е? питам аз защо нашите не втвърдят тона и да им поставят на всеослушание условието - докато плюете по нас и крадете от историата никакви ес и нато и яко санкции, визи и проверки на всеки и всичко. Тогава подпрени от три страни тези изкуствени същества може и да се замислят дали да си се връщат в югославия или да се сдобряват с нас и гърците щото с албаците е ясно , че не става.

отговорът е прост: защото това, което се пише не идва от обикновените хора, а от македонците-сърбомани.... и ако им "ударим балтията" ще пострадат македонските българи... а сближаването на хората от двете страни на границата в крайна сметка си е един необратим процес, който само ще се засили с влизането на Македония в ЕС...

абе тия макета може ли да са толкова заблудени, направо ми е жал за тях, ебати селяните прости...