Борисов се закани на Македония заради Спаска Митрова

България ще бъде много стриктна, когото се приемат критериите за присъединяване на Македония към ЕС, заяви Бойко Борисов по повод решението на македонския съд да отнеме правата на Спаска Митрова над детето й. Няма такова отношение от Сърбия и Косово, каза още премиерът на среща с косовския си колега Хачим Тачи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се закани на Македония заради Спаска Митрова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През последните години на Х век в Златната орда избухва ожесточена разпра за властта между хановете Ногай и Тукту. Та ника ти скъпи Хане подсеща за татарската хегемония в България и влиянието на Златната орда в българската политика, то по добре остави Коминтерна и македонците на мира да да ни ти изправят кривите татарски крачета

признахме ги за дарява но не и за хора. далече от балгаря не ни трябват. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

срам за БЪЛГАРИЯ

Аз и друго не мога да разбера. Куде е нашият съд в цялата тази работа? Спомням си преди година или малко повече приу почти същите обстоятелства от България бяха дадени в ПОлша две деца, които баща им, българин беше взел със себе си. Взеха ги от човека насила, и то по съдебен ред. Защото имало решение на полския съд да се дадат на майката. Ами че по линията на прецедента, каъв е проблема нашият съд да се произнесе дтето на Спаска Митрова да бъде присъдено на нея. Същият съд, който насила отне децата от баща им и ги даде на полякинята (аз не коментирам дали това е правилно или не, просто случаят е много подобен.) Или нашият съд освен да пуска престъпници за друго не го бива.

взел си да разсъждаваш, KGB, което е похвално... в случая грешката ти е, че не знаеш, че у нас не се използва правната система на прецедента... може би в случая за съжаление, но ... ти все пак чети повечко!

Какво е това заглавие?! Бойко ако е прост, и вие ли сте такива?

Един стар виц за Македония. Китай обявил война на Македония. На един македонец казали, че са във война с Китай и че китайците са 800 милиона (по времето на вица бяха толкова). Макето казало: "Лелеее шо стана сега? Дека ке ги копаме?"

Къде са "кралете"?

Чета какво пишат червено-кратунковците и за пореден път се убеждавам в анти-българската същност на комундетата. И вместо да си мълчат за това, какви са ги вършили, пак ровят. и подкрепят антибългарските позиции. Я да видим какво пише в историята. Родните национални предатели с червени будьоновки, следвайки "ценните указания" на тов. Сталин признават че има македонска нация. И приветстват сръбската позиция по този пъпрос. Но това не им е достатъчно - започват гонения и на територията на България - с бой и заплахи принуждават българите от югозападна България да се пишат македонци. не българи, а именно македонци. по друга странна логика не принуждават шопите в Софийско да се пишат шопи, или пък добруджанците в Добруджа да се пишат добруджанци. Не се повдига въпроса и за тракийците - нито тези, живеещи около Пловдив, нито за тези, живеещи около Одрин Серес и Дедеагач. И за мизийците - нито дума. Щом така е заповядал др. Сталин от Москва - това е положението. И БСП продължават да се държат не като българи, а като руско-съветски агенти. Каквито и всъщност са.

Въпреки че съм доста далече от БКП-БСП в интерес на историческата истина ще кажа че те нямат никаква вина за изкуствено създаданета македонска нация .За съдбата на следвоенна Македония се е водила оживена дискусия между Сталин Тито и българските комунисти още преди края на войната.Тито е писал в характерният си стил до Сталин че докато югославската армия заедно със Черваната воюват с Хитлер България е негов съюзник.Като как те ще получат след войната тази окупирана от тях територия.С това този спор приключил.Мисля че звучи достатъчно достоверно за да цитирам в уверение и разменените по тоя въпрос писма.

Крайно време е на тия пичове да им се покаже, че няма да обръщаме постоянно и другата страна когато те ни удрят! Аман от нахални тепегьози!

Хъм, ами преди 2 години като бях в Скопие имаше дори огромни билборди анти-ЕС. Май услуга им прави на мекетата наш Боко. Те не щат ЕС.

Пак Бойко крив. Нема угодия еииии.

по нашите 3акони детето е балгарче,а македонzите не могат да ни налагат тяхната правна система..ха даите им пак паспорти и гражданство на тя и3ван3емни...

Български фирми инвестират отдавна в Косово, особено от фармацефтичния бизнес. Правят едни шарени бонбонки, продават се без рецепта и струват малко по-скъпо. А да, и в търговията с пудра захар също много инвестират.

Kaква дърава е и тва Маедония - на един косъм живот, май ги подготвят заедно със сърбетата скоро да се събудят като част от България - послушното куче на големите в региона

Нали Бойко трябва винаги да стане за смях.

Дедо, ти не си македонски, ами си от мойте дето се пребоядисаа. Ха-ха-ха-а-а-а-а

Не знам дали е правилно да се "заканваме" на суверенна държава.

Ти на Македония държава ли и викаш???

Като не знаеш, не се изказвай...аман

Ти пак не си разбрал за какво иде реч:( Изобщо не става дума за закани и за бъркане във вътрешните работи чужди суверенни държави. Тук става дума за нашето съгласие дали Макетата да влезат в ЕС. Само една единствена страна - членка на Ес да каже "не" и макетата ще видят ЕС през крив макарон. Ако България каже НЕ!, макетата няма къде да мърдат - или спират с антибългарските си изцепки и стават член на ЕС или на практика България ще граничи с Македонска Албания само след 10-20 г. и официален език в Македония ще е албански....

Нали безродсвениците от БКП СЪЗДАДОХА ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА НАЦИЯ !Ако имаш брат или сестра защо не се отречеш в името на БКП от тях??????????????????

А що се отнася до македонския съд (не че са ми симпатични македонците) едва ли държава, която преди няколко дни е оневинила Вальо Топлото може да критикува нечия съдебна система.

От морална гледна точка е така. Само че има разлика. При съда на макетата въпросът опира до сръбска геополитика.. а при нашия съд въпросът опира до криминалната му природа....

Пак някои (.......) пуснаха повредения стар коминтерновски грамофон. ББ тук е точен и думите са му на място.. А за Македония дали ще се нарича Северозападна Македония или Македония на сръбските ченгета, за мен си е Охридска България защото и името ми е от там и българския ми корен ...

Български фирми да инвестират в Косово....това точно не го вярвам :D Виж да изнасят за Косово - ОК, продажбата си е печалба. Ама да си закопат парите в онази дупка... не сме толкова лековерни вече.

България имала пари за инвестиция... я виж ти. Това е ново 20. Борисов като говори глупости ти защо трябва да ги повтаряш, ти акъл имаш ли? За него знаем, че няма...

Въпроса с детето на Спаска Митрева се следи изкъсо от Димитър Стоянов и лично за мен си аз съм убеден че той ще получи достоен финал.Може би някой ще здапочне да псува като чуе името му но на такива аз ще припомня че на един внук на Радой Ралин може да се вярва.Защото той направи това което дори и Бойко не направи - докато не я взе под покровителството си в Брюксел не мирна.Това е много повече е от всякакви лафове.Сутринта каза и по телевизията - отивам при Бойко да говорим по въпроса и след това заминавам да запозная и Европа със случая.

не ми го хвали тоя жалък миризливец Стоянов...

тук става дума за една достойна стъпка, а не дали някой се е напикавал в детската градина..

за всички БЮРМ-чета. Строг граничен контрол и нулева толерантност към мелезите. Те не само, че не са македонци, а напротив това е най -смесената балканска кръв. Тез земи там са осеменени от, както следва: - Българи - Турци - Гърци - Сърби -Албанци Та къде са македонците, че нещо не ги виждам?

само че визите да се издават от консулството в Белград, а да се затвори съществуващото посолство и консулство в Скопие

МЕКЕДОНИЯ КОПАЕ ОКОПИ ПРЕД КРИВА ПАЛАНКА! Скопиянки примрели,трепетно очакват Бойко-Мъжът !?

Наш Боко кратуната е кротко пуделче в сравнение с главореза до него на снимката. И с това изражение "прост съм, ама ми отива", показва още повече какъв и колко е премиер.

Докато тази партия и това правителство е на власт ще бъде така , защото това са хора от миналото издигнали в култ комунистическата титовоюгославса доктрина ! Това са хора от смесени /сръбски/бракове или са изцялзависими те и семействата им от сръбските служби ! В Македония все още управляват сръбските служби , тя е така да се каже задният и двор !Вземете телевизията ,вестниците всичко се управлява от сърбите !Македония се е превърнала в психиатрично отделение на сръбската клиника ! Жалко за българите там които са повече от милион , защо гласуваха за нзи просръбска върхушка или и те по някакъв начин са зависими отслужбите ! Ей сърбокомунизма е страшно нещо !Браво на албанците ,те поне се самоопределят !

Защо българите толкова слачат за Македония. Всеки, който е прочел няколко истински книжки, знае, че Македония е била българско владение нито повече нито по-малко от от 216 години. Изминаха 2 хилядолетия от новото време, да не броим античната история. Гърци(византийци) и турци имат много повече основания да претендират за тази територия, защото са я владели столетия наред. Абе, то жалката България е същата история, но никой не го прави проблем. Или да викнем римляните, да си вземат всичко, може и траките.

Хайде в първи клас !

Фен( скопски си пропуснал) , та я ги датирай тия 216 години, да ни ограмотиш малко. Шут комуно-милиционерски.

Във Външно едва им стига ума да разберат колко края има тоягата!Дипломация на махленско ниво!Като си признал една държава дръж се достойно!Това е живо клюкарене!Ако има да кажеш нещо кажи го на македонеца а не в Косово на Тачи!

Бойко взе да усеща как втория мандат му се изплъзва, и извика старата си дружка да разработят некоя нова схема за канал и трафик на амфети (предимно), и каквото друго падне за трафикиране. Да не го мислим, пак се уреди за после.

браво бе боико бе, оправи дарявата и сега идва реда да оправаш македонците. и кво се занимавате с тая спаска, ако таргне всеки македонец с гражданство като има проблем да не тарси нема да имаме време да ядем. и другото е че таа спаска е апсолутна тапачка, достаточно е да чуеш една дума от неината уста и веднага разбираш че това момиче не е добре, парво се е чукала с сарбин наркоман, след това е взела гражданство за да може да патува, да си карапа сега трябва и газа да и покриваме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Редно е да затворим посолството в Бившата Югославска Република Македония да въведем визи и те да се издават за македонците САМО от консулството в Белград.

Близките отношения с Косово са СРАМ за България! Една шапка глупости, наговорени от страна на премиерът ... Етническа толерантност, подсигуряване здравето и живота на сръбските "малцинства" са само мечта за тази територия, която никога не трябваше да бъде признавана за независима държава ... Премиерът слуша твърде много приказки за деца ... Всички негови твърдения за Косово са точно обратното на това, което се случва ... Да, манастирите са запазени, защото се охраняват от силите на КФОР ... В управлението на държавата няма сърби ... Повечето от тях ги е страх дори да излязат от анклавите си или да слязат до центъра на Прищина ... И това любезно ръкостискане с човек, чиито ръце са потънали до лактите в кръв ... в повече е, г-н Премиер ...

Америка ще Ви помогне във войната! Не губете време, уплътнете го с нещо, най-сетне...

Ми те не са предатели като тебе Бойко .Македонците си защитават техните си хора,а ти помниш господин предателю как не защити българския баща от Асеновград и зорлен им предаде 2 българчета и то на майката пияница и наркоманка Полската блядиха и сега заинтересовал ли си се какво им е дереджето.Или ти предателю си свърши мръснишката работа както винаги и остави един български баща да гори.Не се пиши сега за патриот защото си оставаш завинаги само предател

Да тази трагедия я видя целият юначе български народ, когато две българчета щаха да ги разкъсат но да не ги оставят тук. И ниско се наведе и настана голяма тишина в България, ведно с "Юначните вмро" и атакисти и много други баш юначни кръчмарски сумунисти-патриоти. Е Полша се оказа голяма лъжица за нашата пинчерска усти, а виж Македония е как беше изконна наша сладка и лесна дъвка. Има ли проблем в България, дружно и с много слюнка да се дъвче маке-дъвка.

Братя Българи, така е, щом Желев(дето се пишеше първият Президент) нема акъл и ги призна за държава, а те просто са наша област и скоро ще станат. пак им давайте паспорти, нека ни плюят по цел свет. Тия неграмотници и безродници още малко ще искат да правят велика Македония- нека първо си запазят териториите от албанците, пък тогава да говорят. БЕЗКРАЙНА Е МИЛОСТТА БОЖИЯ, ама защо...?

боко сигурно има нужда от присаждане на бъбрек или главен мозък защото е в много близки отношения с хасим тачи-трафикант на органи #1 в европа

"Македонци" и "българи" са синоними на едно и също явление - "нашенци". Разпознават се по мизерията.

днес се ежи утре, ще му мине.такъв си е Б.Борисов, работещ по пиар системата "тука има тука няма".

Още им се сваляйте и после ще кажат че и цялятя ни държава е тяхна,с такива измислени държавици по далеч от тях.

Рядка снимка - Тачи, трафикант на оръжие, наркотици и човешки органи се ръкува с Борисов, покровител на контрабандните производители на бира и регулатор на мутренски босове. Всъщност това до тук е нормално и не е новина. Смешното е , че двамата са вождове на две държави.

само заабрави че държавите са БАЛКАНСКИ така че и това не е чудно

мишо бирата не произвеждаше бира в фабриката "леденика"произвеждаше амфетамини.

И имат едни и същи задокеански покровители...

Лошо заглавие за сериозна тема. И да се смени е късно.Вече е казано.

'Декларация, осъждаща насилствената асимилация на българските мюсюлмани Гласуваха я ГЕРБ+Сините. Сега Доброволно Изселилите се Турци(320 000) Съдят България,и цитират декларацията гласувана от ГЕРБ, като Аргумент !!!! Не ги слушайте как ви Лъжат, Гледайте ГЕРБ какво Правят !

Борисов може да гони мутрите и да строи за много пари не особено качествени магистрали, но от външна политика не разбира! Там прави каквото му диктуват американците! И това са не само фатални грешки в отношенията ни с Русия и наколенките пред Турция!Слаб 2 за ГЕРБ! Няма да е далече времето и безкрайно търпеливия народ български ще поиска сметката за обучението на неграмотните си политици!

Събуждаме се вече, остана да се отърсим от сковаващият Страх,насаден напоследък от ГЕРБ. После на улицата и....ще си изчистим сами!

КАКВА Е ТАЗИ НОВИНА БЕ ЧЕДА, ВИЕ ЧЕТОХТЕ ЛИ Я???

Бойко е мъжкар,изумителна е готовноста му да излуша всички и желанието му да помогне на всички!

И аз това забелязах последно време, много омекна още малко ще се разплаче в скута на някоя пенсионерка да гласува пак за него.

"Дрски" е на 9 мили от Скопие, зад нега са трите атомни подводници ! Свршено е с "македонците " ! Започва се Втората троянска война !

Само така батБойко! Тези неблагодарници друго не заслужават! Даваме им български паспорти, за да шетат безпрепятствено из Европа, а те ни псуват! Я спирай таз глупост и докато плямпат глупости по адрес на немалко български исторически личности - никакво толериране от наша страна пред, когото и да било! Вземай пример от гърците - още им сочат среден пръст за името Македония!

Тъпия милиционер,като види,че и кучетете вече не го искат и всички го мислят за диктатор започва да се спасява в плосък национализъм.Досега не му пукаше за българите в Македония,каквото и да им се случваше,пръв гъзоблизец е на Ердоган и направо подари на Турция Родопите,сега помпа мускули в празни приказки.Нали за Външно е важна Сирия ,а никога битите българи,какво да кажем за върнатите полуживи от Гърция.

Айдеее,гладните червени кхмери се напапкаха и пак се почна лаенето-в този сайт си има няколко зрънца,червенички тикви които цял живот са писали доноси с/у хората и са ги клепали и сега тази работа им е като мана небесна-всичко разбират и за всичко имат готово мнение с/у правителството.Толкова сте прозрачни,че чак невидими ама ще ви надживеем накрая