Меркел, Вили Бранд и усмирителят на Балканите Бойко Борисов

Ангела Меркел похвали усилията на България за нормализиране на отношенията на ЕС със съседните му държави и за намаляване на напрежението между Гърция и Турция.

Обратно в новината

Коментари - Меркел, Вили Бранд и усмирителят на Балканите Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А като пролази пред турския премиер направо е като Пикачу.

добре че е тунингования и епилиран боико да подарява лъвчета и тигърчета на зоологическите градини и с това се изчерпва политическата му деиност

Постиженията и успехите на баце набъбват като списъкът на Шиндлер...

Америчка пали фитилите,баце усмирява...Да ни погледнат, какви постижения имаме НИЕ,УСМИРЕНИТЕ...

Що за глупост Борисов е това да сравняваш Били Бранд и Борисов. Света все още, дори не е запознат с истината, около благородната роля на България в тази драма. Всички знаят, за Сисъка на Шиндлер, за Дания, че била изнесла своите 7000 евреи в неутрална Швеция. Загинали все пак има водят се 500 умрели в лагери. А бедна Б-я никой я не знае, че е спасила 100% от свойте евреи дори е единствената страна в Европа с демографски ръст. Освен това по-неофициални данни сме спасили около 15 000 чужди евреи от цяла Европа (с Български документи), слагали са им български имена, поне едното, от трите. Евреите в БЮРМ и Беломорието не са имали шанс, защото са били военен трофей на Германия. И не сме имали Юрисдикция на тези територии. Администрирали сме ги но не сме ги владели.

Изобщо не харесвам Борисов, но този път се държа точно и не направи грешка в изказването си. Обикновено не буди възхищение и не съм сигурен доколко са искрени европейските лидери, когато го хвалят. Силно ме смути непочтителното отношение на Юнкер, когато минавайки зад ББ, снизходително го погали по главата. Така се постъпва с дете, не с премиер, с когото иначе се прегръщат приятелски.

Дайте Нобелова награда на Бойко Борисов !

Да, вярно е, че под натиска на Третия райх подконтролните му държави са принудени да създадат антисемитски закони и органи. Въпросът е, че в България те на практика са общо взето симулативни. И питам, има ли държава, която да е предизвестена от Третия райх за целите на неговите "трудови" концентрационни лагери и негова подконтролна държава, от която да няма депортирани евреи ? Няма, нали ? Даже Френското правителтво е принудено да прави депортиране на френски евреи. А има ли държави, чиито народи спасяват всички свои сънародници от еврейски произход ? Единствено България и Дания ! И факт ли е, че българските евреи като никои други по света тъгуват за България и я обичат и досега като своя родина-майка? Факт е ! А за сведение на БГ зложелателите чувствата не се доказват и измерват с никакви "документи" !

Бря,НЕ ЗНАЕЛИ!!!!!Ма като ти гледам капацитета ,знам ,че за теб Гинка Върбакова е най ,най подходящият човек за ЧЕЗ...

Оооох.... извинявам се, но си изцапах гащите още като видях снимката в анонса! Ей хора, писна ми от тия кретени....

Въпросът ми е кои са собственици на банките финансирали Хитлер?

хайде бе ??????? направи анализ за борисов и тато или не му глозгай костите ...

Браво на Борисов ! Някои мръсници се опитват дори в България да повдигат въпроса с извинението ,въпреки ,че всичко е кристално ясно ,Германия не разрешава тези хора да получат българско гражданство !!! Спасили сме 50 000 ,толко можахме толкова спасихме ,а другите ,които грачат и имат претенции КАКВО НАПРАВИХА и точка по този гаден и ку.. въпрос !

Бря,САМО ХУБАВИ ВЪПРОСИ ....Ма то макетата питат бе простак...пфууу този гаден и курвенски въпрос!!!!!Значи сме избили курви и гадняри а??????

И кой от тримата на снимката е Меркел?

Хей ??????? борисов тиквата по слугинство е на светлинни години пред тато. ако не си съгласен коментирай защо смяташ, че е след тато?

Прав си ,грешно се оизразих

усмирителят на Балканите? Не е ли вече време да го обявим за Вожд и учител на българския народ?

на ОЛАФ пред Юрген Рот, немски разследващ журналист:"Бойко Борисов е нещо като политически Ал Капоне". Нанси Макведаунас,бивш американски посланик: Бойко Борисов -"недодялана и непостоянна личност,която слуховете свързват с организираната престъпност." Джеф Стайн,американски журналист,публикация в" Конгрешън куотърли":"Най-могъщият политик в България,най-новият съюзник в глобалната война с тероризма е близък съратник на известни ганстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства..." Из официален сайт за Б.Б.

Имали ли сме по сервилен прислужник на чужди интереси от Борисов,след Тато?

Тия много о о о смешни...ама важно, че целулитката Меркел ги е похвалила.

А, Баце, аз ако съм на твое място ще ѝ се разсърдя на танте - ми тя те понижи до някакъв си "Усмирител на Балканите", моля ви се?! А само до преди два дни чичко Дол те беше издигнал до "Най-големия шеф в Европа";))

Кой друг освен БОКо може да признае (без даже за миг да се поколебае) измисления "македонски народ", в речта си която касае некви 7-8 'иляди евреи...!!! КОЙ?... А?...

Борисов е велик ,оправи всички народи ,само неговия тъне в мизерия ,може би защото не го чувства -НЕГОВ?

Усмирител. Беше Спасител, Единсвеният, Винету, Боко...еди кой си. Ся остава евреите в Макединия да му издигант паметник защото се е поклонил. Ам добре, че ЕНП го натискат, че у него де акъл да бъде толкова дипломатичен. Не че не ръси бисери къде, що ходи и дрънка....

Усмирителят сега ще види зор с истанбулската конвенция :D :D Bye bye ББ

Баце, внимавай!Когато атовете се ритат, магаретата го отнасят!Сещай се какво става с посредниците, тъпа главо!

Меркел явно е загубила контакт с действителноста, а българите си заслужаваме европейските идиотщини во веки веков.

на Винету. Хау.

Пощенският гълъб отново си изпощи перушината и се помисли за орел.

Хванали са се за танца със саби! Ова е любов!

БЛАГОДАРИМЕ ВИ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР И СЕ ГОРДЕЕМЕ С ВАС ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД НАРЕЧЕН БЪЛГАРСКИ!!! БИЕ СЕ ПОКАЗАХТЕ НА СВЕТЪТ КАТО МЪДЪР ДЪРЖАВНИК И КАТО ИСТЕНСКА ДЪРЖАВНА ГЛАВА КАК ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ СТАБИЛНОСТТА ДИСЦИПЛИНАТА И НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ БЛАГОДАРИМЕ ВИ И ВИ ОБЕЩАВАМЕ ДАЖЕ СЕ ЗАКЛЕВАМЕ ДА СЛЕДВАМЕ ВАШИТЕ МЪДРИ СЪВЕТИ И НАПЪТСТВИЯ!!! БЛАГОДАРНИ СМЕ И НА ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМА И СТЕ БЪЛГАРИН!!!

чак са разплаках от умиление и възторг!

Е, и сега ако се окаже че не си си сложил портрета Му на таблото в автомобила си - нИ тЪ призна'ам дъ знаиш...!!! :::))) Дааа...!!!

94,mnogo negramotno pishete!

снимката обаче вярно изкъртва фаянса. простият каунь както винаги е небръснат и две копчета от левия ръкав на сакото липсват. явно, предвид размерите, е ползвано за палатка.

Турция е ВЕЛИКА държава.България не може да се похвалиснещо такова.

али, време е да биеш чело в плочника, не се произнасяй по теми, които за теб са като ядрена физика за нормалните. хайде, хаирлия.

Пълни глупости-"умиротворителят Борисов"....смЕх! Бла,бла,на кого му пука за Борисов!? Ердоан Султан,заяви,че български град-Кърджали е в душевните граници на Турция.Както и Комотини/Гюмюрджина,Ксанти,Босна и Косово. Прилеп също е в моите душевни граници,защото баба и дядо са от там.Мега Дерион/Голям Дервент и той ми е в границите-другите баба и дядо са от там.Ама аз съм никой,а Ердоан е най-силният в региона!Добросъседство....друг път.

Това срещането от кога стана работа бе. Два мандата ни дума ни вопъл за подобно нещо , като интеграция , партньорство и не знам още какво и сега изведнъж оп мисия на ''усмирител'' , или не знам там какво , откъде падна това , от небето?!

меркел ,вземи си го.Не знам как ще го разделите с юнкер.

Самохвалство .няма нищо вярно

Грешка - пиша Ви ПЛЮС.

А ще разнася ли шербет във Варна неразбрах?

Снимката кърти! Като три самодиви същи са се прегърнали тримцата и се въртят ли, въртят в танц... Сал едни бели роклЕта им липсват.

Абе не знам какъв бил, но едно е разбрал - като си малък и седиш на това буре с барут, наречено Балкани, работата става с потупване по рамото, усмивки, съгласяване - като в казармата - казваш "да, да" пък си правиш каквото искаш. Ако почнеш да се дървиш - няма да станат нещата.

Усмирителят?! Все животински инстинкти му приписват. Дали не е свързано с криминалното МУ минало?!

Защо криминалното Му минало? То е и криминално настоящ- грабеж на общественото богатство през обществените поръчки, рекетиране и присвояване на печеливши частни бизнеси, преследване на неудобни опоненти, убийства на неудобни /рискови свидетели...

оооо и ЗВЕРОукууутетело бат Бойко пожарникаря е там

"Меркел поздрави България (нейното правителство), че се е ангажирала да работи за стабилност, за подобряване на отношенията със страните от Западните Балкани,... " Така-а-а-а, при толкоз западноевропейски целувки по теменцето на премиер-мутрата Борисов да видим сега каква геополитическа услуга ще му поискат...на гърба, срещу интереса на и за сметка на всички българи.

Айде , ако обичате си се правете на идиоти колкото си искате , но нас моля не ни правете.