Кореспондент на ”Утрински вестник” убивал жени

Кореспондентът на вестник "Утрински вестник" Владо Таневски е сериен убиец, който по особено жесток начин умъртви три жени в съседна Македония.

Обратно в новината

Коментари - Кореспондент на ”Утрински вестник” убивал жени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами вие другарки какво правите в ресторант? Не искате да се грижите за къща, да готвите боб, така ли? Вместо това търсите мъж дето да ви заведе на ресторант. Ами такива са тия мъже, мошеници , паразити и тарикати, продукт на лесните пари.Такива лумпени се отнасят с пренебрежение към всичко , към труда на хората , към любовта, към жената. Каквто потърсило това и намерило. Поплачете си в тоалетната на ресторанта, дано ви олекне.

Добро утро! Станал си рано днес. И... както казва АХА, имаш достатъчно време.... за кафе. Но, аз съм досадна и няма да ти оставя толкова време да се наслаждаваш на .... кафето си. Ще те върна към темата...Разбирам, те! Има много истина в това ,което си написал. Жените играят огромна роля във формирането на мъжкият характер. Мъжете обаче стават по-агресивните. Нека махнем малките изключения. В повечето случаи една обидена или ударена жена ще си замълчи. Както госпожата в по-долният пост. Тя ще влезе в тоалетната и ще си поплаче на спокойствие, ще преглътне с болка.... И това обаче не е решение. Тези жени страдат тихо, и в един момент насъбрали достатъчно гняв избухват и разбиват всичко около себе си, което биха могли да спасят, ако имаха адекватна реакция при всеки един случай. Ние жените сме понякога по-импулсивни. Но в повечето случаи отстъпваме или превръщаме разговора в смях. Много добре щеше да е ако и мъжете превръщат всяка наша грешка в шега. От това се учи много! Освен това засилва и заздравява връзката между партньори. А сега ще трябва аз да прекъсна голямото си удоволствие - да си пиша с теб. Трябва да тръгвам за Италия. Ще се радвам да те открия пак в следващите теми. Всичко най-добро до петък, и... не прекалявай ..... с кафето!

Като чета какво е написала L.G. се сещам за любезния чичко, дето се обръщал към съпругата си любезно с Моя галяма бяла птицо...

Ами......Lappland Green е напълно права. За всичко. Нямате представа какво е да се криеш в тоалетната на ресторанта и да плачеш с недоумение защо този, който по презумпция трябва да се грижи за теб и да те закриля, ти крещи така грубо.....като на животно, като на евтина стока, която е закупил на символична цена. И виждаш как ръката му се свива в юмрук. Това беше първият път. Поводът? Абсурден. Защитиш се-то се разярява още повече, извиниш се (с ясното съзнание, че всъщност няма за какво, че нищо не си направила), то те заплашва с бой, ако не млъкнеш. Красива любов...... И осъзнаваш, че целият труд, който си положила върху себе си изгражайки се като личност, като жена, като човек, е бил напразен. Напразен и без стойност.

Ти не си агресивен, това е добре, но ти си от хората, на които могат да вземат и последният залък от устата. И няма да направиш нищо за да си задържиш залъчето. Ще наведеш глава и ще кажеш Ами какво да се прави такъв е живота. Права ли съм? До някъде имаш право, че жената се концентрира повече в поколението, ДОРИ И КАРИЕРИСТКИТЕ. Грешиш обаче ако мислиш, че жените трябва да търсят по-добре устроеният на вън живот. С тези мисли и това безразличие ТИ ги тласкаш на там. Аз като жена бих ти казала само ,че ВСИЧКИ ЖЕНИ търсят в мъжете първо: Уравновесен и спокоен характер, високо чувство за отговорност и вярност, трудолюбив, чистоплътен, добре изглеждащ. И след това идват и останалите желания... - те обаче не са РЕШАВАЩИ! Освен това ми е направило впечатление, че МЪЖЕ С МЪЖКИ ХАРАКТЕР винаги са толерантни, и не са агресивни. Те не са способни на психически или физически тормоз върху по-слабият, имат учтиви обноски. Останалите, знаейки, че имат един орган в повече си мислят ,че това е достатъчно за да се нарекът мъж. Точно тези мъжлета, избиват целият си комплекс върху жените, с цел да покажат мъжественност. Мисля, че от тях бягат българските жени. А МЪЖЕТЕ не правят нищо за да ги задържат. Дори и да стане някъде кавга по някаква причина, съм сигурна, че един интелигентен МЪЖ, ще си послужи първо с ума за да предотврати възможен креш, ако не е възможно по този начин, ще си послужи с чужда професионална и компетентна помощ, и в краен случай ще прибегне към животинска разпра. Има разбира се и изключения. Но колкото и суров да е живота на един мъж, той никога не трябва да забравя, че той е основата, опората и надеждата на една жена. Тези жени, с които аз съм имала връзка и съм разговаряла по този въпрос са разведени българки с по едно или две деца. Някои са били бити от мъжа си. Оставяни без пари, при положение, че съпругът им е получавал добра заплата. Една е била изнасилвана от съпруга си, а вде са сигурни ,че скъпият е изневерявал със съседки/приятелки. А аз лично се сблъсквам почти всеки ден със теми като ...Мъж изнасилил, убил, изхвърлил през балкона и т.н. Може да се случи на всякъде разбира се, но честотата в България ме притеснява. Не, че контрата пак остава във вас, но кой освен вас може да се справи с този проблем?

до Lappland Green. Не обвинявам жените които искат да се омъжат за чужденец. Жената е центрирана главно на потомството. (Изключвам жените омъжени за кариерата си.) Майката я боли най-силно за децата, а у нас не е мястото за гледане на деца. А и тук човек обикновено може да си позоли едно дете. Това го разбирам. Не разбирам обаче, защото цялата контра трябва да бъде у мъжете. Нашите условия на живот в момента произвеждат такива мъже-груби и агресивни. А Вие ги искате мили, чуствителни и грижовни. Да но човек не може да има две идентичности-една за любимата и друга за социума. Ами ако утре някой ви бръкне под блузата на улицата, не мислите ли, че възпитаният и чуствителен партньор само ще кръжи на метър (толкова беше личното разстояния, ако не се лъжа) от грубиянина и ще го укорява, че не е добре това дето прави. А и дори да се намеси по-енергично пак няма да успее да ви защити. Изисканият симпатяга, мадам, който сритва задниците на половин бар и след това галантно отвежда дамата си до колата съществува само във филмите. Човек е или едното, или другото. По обективни причини. Този пример е само един щрих. Се ля ви, както първи забелязали франзузите.

makedonia - tova e goliamo nedorazymenie!

Скандалното е, че двама са били осъдени доживот без да са виновни. Как да се осланяш на такова правосъдие и колко ли още невинни хора са осъдени и в затвора?!

Отворената?- Хм, защо ми се струва, че не съм прозорец или врата за отваряне или затваряне? Желани обръщения биха били, съкровище...зайче... миличка......сладурч ... и т.н. Особенно обръщение на един темпераментен българин към жена. По натам, такива като теб не заслужават добър и възпитан мъж ! Благодаря за сърцераздирателните пожелания! Колко мило от твоя страна. Трогната съм! Но още повече се радвам, че не си ти човека,от който зависи изборът ми. По натам, селска селяндурка недна. Абе хора, защо вечно се натискате да живеете в голям град - на мръсотия, прах, задръствания, шум...Тук при нас по големите градове живеят само чужденци, социално слаби и отхвърлени от щастието хора.Най-вече заради транспорта и за това,че не могат да си намерят на друго място работа. Друго си е в предградието! На около 20 км от столицата, спокойствие, чист въздух, градина с цветя, басейн...Сега обаче разбрах,че имате и три сорта : селска, градска и недна селяндурка. Освен тях друго обкръжение? Имаш право,че с много не съм на ясно! Аз срещнах тук в този форум един, с мъжки характер, с добри маниери, интелигентен..., е, повече не искам да пиша,че е възможно и той да чете тези редове. Срещнах и множество бисерчета като теб! За мое потвърждение за това, което чувам и от многото българки. Напълно си прав! Не трябва да ви слагам под един знаменател ! Има мъже, има и мъжлета, които биха искали да са мъже, но не им достига IQ- то, дори за една нормална дискусия, камо ли да разберат ,че това са само въпроси зададени без агресия и само информативни. Аз не съм имала възможност да пробвам български мъже. Как ги пробвате тия работи? Хахахахх, едно ще ти споделя, създаваш ми огромно настроение.... Та да доизясним, ако ти пасне - го задържаш, ако ли не - обратно в съблекалнята и следващия? Иии.... какво точно пробвате? Страшно ми харесваш за забавление, но едва ли ставаш за друго! А и нямам желание да пробвам нещо, което може само да забавлява жените! За тази цел тук си имаме театри,кина,цирк и подобни.

Ало отворената недеи да слагаш българските мъже под общ знаменател такива като тебе незалужават добър и възпитан мъж селска селяндурка недна. Освен това май доста не си наясно щом си затърсила мъж от чужда страна. Нима си мислиш че ония са по добри от нас да ама не. Сред чужденците могат да се срещнат също толкова лоши и добри мъже както у нас само че в повечето случаи са по зле защо ли ? Поживей малко в чужбина и тогава говори. Българските мъже и жени са за предпочитане пред всяка друга народност които е пробвал достатъчно си го знае!

Гледах по БТВ интервю с един български психолог, който беше практикувал 20 години във Франция. Човека обясни нещата доста добре що се отнася за душевността на българите (мъже и жени). Той там на запад никога не се е сблъсквал с такава омраза, каквато се среща в България, но пък и никога и с толкова силна любов. Т.е. българите са по-крайни в чувствата си от западняците и по-импулсивни. Защо 70% от българските жени си търсят мъж от чужбина за мен си остава загадка (освен ако просто не искат да емигрират някъде, където се живее по-добре от финансова гледна точка и изобщо мисли в тоя дух). Колкото до браковете - 50% от тях в цяла Европа завършват с развод. Разводи има не само в БГ. Друг е въпроса, че на българските мъже (и жени) им липсва често елементарно възпитание, култура, обноски и визия за бъдещето. Смятам освен това, че не може просто ей така да се генерализират нещата. Някой имал неприятни изживявания с някой друг (който сам си е избрал) и изведнъж хоп готово - всички били такива. По-спокойно трябва да се гледа на нещата. По-полека с генералните оценки - то това да не е балон с вода да го боцнеш с игла и да потече :)

Жена съм, за ваше най-голямо угорчение! С възможност да разговарям с български жени. Над 70 % търсят мъж чужденец. Защо? Не искам да ви нападам, просто ми прави впечатление агресивността ви към жените и по-слабите. Ако това бяха само няколко споделени мъки на български КРАСИВИ момичета и жени, щях да си помисля, че е изключение, но и в този форум срещам агресивността ви към жените. И това бяха няколко дружелюбни въпроса, които вие обърнахте пак в агресия. И все пак искам да ви споделя, че няма нищо по -хубаво, от един усмихнат и загрижен за по-слабият близък до него човек, мъж. Вие трябва да сте основа за сигурност и доверие! А не от вас да се плашат, че ще бъдат удушени, хвърлени през балкона, изнасилени или ..... и т.н. Вие подсвирквате по улиците, гледате натрапчиво по кафетата, не давате предимство по пътищата, а ако паркингите са малко.... може и да ни отнесете като бръмбър сламка. А така ми се иска да се гордея с вас! Не мислите ли ,че и на вас ще ви е по-приятно ако горим от любов и доверие към вас?

Този наистина е писал убийствени статии...

тия са започнали сами да си произвеждат новините и скандалите може друг техен журналист да го пратят и у нас на производствена практика ...

Poredno dokazatelstvo za divite balgarski nravi, makar i v izmislenata darzava, na makedonskite balgari.

Такива трябва да ги палят защото имат дяволска душа!

Единственото положително нещо е, че са го заловили,за разлика от убиеца на сестри Белнейски.

Ей сега ще го изкарат единствения българин в Македония.

От възмущение съм направил грешка в името ви г-н Green, но това не променя нещата.

Господине (Госпожо), твърде прозрачни ви са намеренията да очерните по някакъв начин българите. Изводът, който може да се направи от двете изказани от вас мнения е, че или сте от ония българи, които се смятат за македонци, а може би и сътрудник на цитирания вестник, или някой сополанко, който не знае какво говори. Едно е напълно ясно, че вие мразите българите и България. Убийци и манияци по света колкото щеш, но само вие сте се наели да коментирате новината по най-недостойния начин, опитвайки се да очерните цял един народ!

Кой ви е казал, че най-накрая ги връзвал с телефонен кабел бе, уморих се да ви повтарям, че така започват някои садо-мазо игри - истинското садо-мазо винаги завършва със смърт, а не с гъди-гъди като в фешън порталчетата с BDSM курви.

Не си напрягай мозъка за характера на българският мъж. Бягай на далеч от него и не се обръщай. Иначе мъка, голяма мъка. Бой и изневяри. А може и на кайма да те направи. От нещастно омъжена и щастливо разведена.

тия докато не спрат с антибългарската си и гръцка кампания-няма да се оправят никога,а може и да се изколят!!!

ako imashe smyrtno nakazanie v mk, onezi sega niamashe da sa zhivi

Психо.

ехехе надявам се,че твоят коментар e чиста ирония. както и да си го мислил насрах се от смях! :)))))

Що за изверг трябва да си?!

Джак изкормвача - се завръща в съседна македония. Дано за доживотен затвор, без право на помилване да отсъди съдът

А този Владо специално е известен с негативните си статии за България...

как се прават новини...а....

Владо Таневски не е ли българин? Името му е много българско.

Абе тия са некво племе изпуснато, мое ли да пише някой от тях, за разстрел е начи.

И аз мисля като оня (09:56ч). Тук няма нищо за коментиране. Няма специфична професия за серийните убийци. Не са съвсем наред. И полицията не ги открива лесно

И след това се чудим защо фиромската преса бълва простотии срещу България. Ами такива са им журналистите - убиици и изнасилвачи, какво да очакваме от тях. Добросъседски отношения, ли?

Убитите били пенсионерки, които чистели по къщите. Убиецът после следял развитието на процеса. За убийството на едната са осъдени на доживотен затвор някакви мангали, които се кълнели че по това време са били за дърва. Сега ще се върнат на бял кон и със солидни обезщетения. Бай дъ уей, тия от Утрински вестник се скатаха типично по социалистически и не публикуват името на кореспондента си - отличник.

Силно съм заинтересуван от криминалните събития в Македония и не мога да се въздържа да не коментирам подадената ни тема. Щастлив съм че живея в България и че у нас всичко е наред. И че България е едно приятно място за живот.

Кой познава характера на българският мъж? Какъв е той като човек, като приятел ,като съпруг и баща? Защо често посяга на по- слабият, независимо дали роднина ,приятел/ка или съпруга? Кое го прави агресивен? Възможно ли е да се превъзпита, така ,че да стане търсен партньор и приятел? Да може да му се вярва, да може да се дискутира с него без да се достига до повишен тон? Може ли от него да стане спокоен и уравновесен кавалер - мечтата на всяка жена?

Всичките им журналисти са крейзи там.кой убиец кой болен мозък.

Kakto te obicham-shte te otkradna. A ako ne moga-shte te ubija! Tova e otkus ot edna ciganska pesen i go pisha vuv vruzka s komentara za silnata agresija, omraza, ljubov i prochie emocii, vse silni, u bulgarite. Ami izliza, che sme kato ciganite....... Neznam kakva tolkova silna ljubov e sreshtal tozi psiholog v Bulgaria, v goljama chast ot bulgarite spored men tja e naj-silna kum sobstvenite im potrebnosti, jelanija i kaprizi. Ljubov oznachava predi vsichko prosto da se radvash, che tozi muj/jena sushtestvuva, che sushtestvuva do teb i ti da se grijish toi/tja da e dobre-a tova kato cjalo lipsva na nas, bulgarite-grijata za drugija. Logicheski sledva, che povecheto ot nas ne sa v sustojanie da obichat. Do vuprosite na Lappland Green-v goljamata si chast sme divashka nacija-i muje, i jeni. Prosto mujut kato fizicheski po-silen moje da reagira po-rezultatno i vidimo. Njamash predstava i kakvi otvratitelni jenski osobi ima. Ne sme naucheni da uvajavame i drugite-tova e osnovnijat ni problem, egocentruzmut.

Ти не си агресивен, това е добре, но ти си от хората, на които могат да вземат и последният залък от устата. И няма да направиш нищо за да си задържиш залъчето. Ще наведеш глава и ще кажеш Ами какво да се прави такъв е живота. Права ли съм? До някъде имаш право, че жената се концентрира повече в поколението, ДОРИ И КАРИЕРИСТКИТЕ. Грешиш обаче ако мислиш, че жените трябва да търсят по-добре устроеният на вън живот. С тези мисли и това безразличие ТИ ги тласкаш на там. Аз като жена бих ти казала само ,че ВСИЧКИ ЖЕНИ търсят в мъжете първо: Уравновесен и спокоен характер, високо чувство за отговорност и вярност, трудолюбив, чистоплътен, добре изглеждащ. И след това идват и останалите желания... - те обаче не са РЕШАВАЩИ! Освен това ми е направило впечатление, че МЪЖЕ С МЪЖКИ ХАРАКТЕР винаги са толерантни, и не са агресивни. Те не са способни на психически или физически тормоз върху по-слабият, имат учтиви обноски. Останалите, знаейки, че имат един орган в повече си мислят ,че това е достатъчно за да се нарекът мъж. Точно тези мъжлета, избиват целият си комплекс върху жените, с цел да покажат мъжественност. Мисля, че от тях бягат българските жени. А МЪЖЕТЕ не правят нищо за да ги задържат. Дори и да стане някъде кавга по някаква причина, съм сигурна, че един интелигентен МЪЖ, ще си послужи първо с ума за да предотврати възможен креш, ако не е възможно по този начин, ще си послужи с чужда професионална и компетентна помощ, и в краен случай ще прибегне към животинска разпра. Има разбира се и изключения. Но колкото и суров да е живота на един мъж, той никога не трябва да забравя, че той е основата, опората и надеждата на една жена. Тези жени, с които аз съм имала връзка и съм разговаряла по този въпрос са разведени българки с по едно или две деца. Някои са били бити от мъжа си. Оставяни без пари, при положение, че съпругът им е получавал добра заплата. Една е била изнасилвана от съпруга си, а вде са сигурни ,че скъпият е изневерявал със съседки/приятелки. А аз лично се сблъсквам почти всеки ден със теми като ...Мъж изнасилил, убил, изхвърлил през балкона и т.н. Може да се случи на всякъде разбира се, но честотата в България ме притеснява. Не, че контрата пак остава във вас, но кой освен вас може да се справи с този проблем?

Ти не си агресивен, това е добре, но ти си от хората, на които могат да вземат и последният залък от устата. И няма да направиш нищо за да си задържиш залъчето. Ще наведеш глава и ще кажеш Ами какво да се прави такъв е живота. Права ли съм? До някъде имаш право,че жената се концентрира повече в поколението, ДОРИ И КАРИЕРИСТКИТЕ. Грешиш обаче ако мислиш, че жените трябва да търсят по-добре устроеният на вън живот. С тези мисли и това безразличие ТИ ги тласкаш на там. Аз като жена бих ти казала само ,че ВСИЧКИ ЖЕНИ търсят в мъжете първо: Уравновесен и спокоен характер, високо чувство за отговорност и вярност, трудолюбив, чистоплътен, добре изглеждащ. И след това идват и останалите желания... - те обаче не са РЕШАВАЩИ! Освен това ми е направило впечатление, че МЪЖЕ С МЪЖКИ ХАРАКТЕР винаги са толерантни, и не са агресивни. Те не са способни на психически или физически тормоз върху по-слабият, имат учтиви обноски. Останалите, знаейки ,че имат един орган в повече си мислят ,че това е достатъчно за да се нарекът мъж. Точно тези мъжлета, избиват целият си комплекс върху жените, с цел да покажат мъжественност. Мисля, че от тях бягат българските жени. А МЪЖЕТЕ не правят нищо за да ги задържат. Дори и да стане някъде кавга по някаква причина, съм сигурна ,че един интелигентен МЪЖ, ще си послужи първо с ума за да предотврати възможен креш, ако не е възможно по този начин , ще си послужи с чужда професионална и компетентна помощ, и в краен случай ще прибегне към животинска разпра. Има разбира се и изключения. Но колкото и суров да е живота на един мъж, той никога не трябва да забравя, че той е основата, опората и надеждата на една жена. Тези жени, с които аз съм имала връзка и съм разговаряла по този въпрос са разведени българки с по едно или две деца. Някои са били бити от мъжа си. Оставяни без пари, при положение,че съпругът им е получавал добра заплата. Една е била изнасилвана от съпруга си, а вде са сигурни ,че скъпият е изневерявал със съседки/приятелки. А аз лично се сблъсквам почти всеки ден със теми като ...Мъж изнасилил, убил, изхвърлил през балкона и т.н. Може да се случи на всякъде разбира се, но честотата в България ме притеснява. Не ,че контрата пак остава във вас , но кой освен вас може да се справи с този проблем?

Здравей АХА, от дълго време следя коментарите ти в ДИР. В повечето случаи те разбирам и подкрепям, или по-точно моето мнение е идентично с твоето. Има обаче теми, в които сме в креш! Тази е една от тях. Имах една баба. Бях още малка, и гледах на живота с други очи. Имах учителки, които ми пишеха шестиците без много да съм учила. Другите ме мъчиха из целият материал и търсеха, местата където бях слаба. Точно там наблягаха най-много да уча. Имах и приятелки ,които винаги бяха съгласни с мен, за всяка глупост! Други, които веднага ми казваха, че греша. Имало е и моменти, когато са се присмивали за нещо. Тогава още не можех да повярвам на бабчето ми, че строгите учителки ще ми покажат правилният път в живота, ще ме научат да се трудя, да не отстъпвам пред трудностите. Не вярвах, че подигравката на приятелките ми, ще ме накара да се замисля повече за грешките, и по този начин ще ме дръпне напред в оформянето на характера ми. Аз предпочитах лекото, потвърждението дори и фалшиво и съчувствието. Ако не беше бабчето ми, което има огромна роля във възпитанието ми, сега щях да съм една подметка, съгласна на всичко, търсеща само лекото и на проблемите щях да реагирам с какво да се прави , не може. Надявам се да ме разбереш защо ти давам този пример с бабчето ми. Ясно ми е,че живота в България не е розов! Това, обаче не е причина да губите жените си! Стига с тия социални слабости! Това са само оправдания на мъже мижитурки! И понеже съм жена, ще ти кажа важните точки, по които жените се придържат към избора на партньора за живот. 1- спокойни и коректни обноски, 2- чувството за сигурност и единство ако ще и най-бедният ,но с богата душевност и чувство за отговорност , 3- готов да се бори за нея и семейството, а не да се отпусне като чувал, така, че от всеки да е подритван, 4-обич, която се чувства с всеки поглед, всяко докосване, всяка дума, която не те напуска дори за секунда независимо при каква ситуация. Това са по-важните точки. Всеки ,който твърди, че жените искат само материални придобивки, добър и лесен социален живот, и само да са възпроизвеждащи - потомство, се заблуждават много лошо. Това са мъжете които обикновенно са агресивни към тях и си мислят ,че само защото са физически по-силни, трябва да имат последната дума. Да се налагат с психически и физически тормоз. Обръщенията към жените или по-слабите са им точно такива ,каквито са те по характер - празни и примитивни. ОК, те са по-силни, могат да причинят болка на някоя жена, която е физически слаба. Но те не искат да са умственно слаби. Ако им се подиграеш и им кажеш това в очите, ще го запомнят! Следващият път ще бият с думи.С конкретни примери и спокоен и уравновесен тон. Вярвай ми ,този бой е много по-качествен! Всяка жена ще я заболи много повече, ако ще загуби умен и спокоен мъж. И всяка ще се зарадва час по-скоро да избяга от примитивният служещ си само с мускули. Ако се опита да я защити с мускулите си от други грубияни, трябва да е в състояние да прецени дали това ще е възможно с мускули, с мозък или ще потърси професионална помощ. Това също зависи от IQ то. Не мислиш ли? В този форум станаха вече много темите за насилие на мъже върху жени или по-слаби. Аз не искам да си затворя очите пред тоз проблем. Искам да се подиграя, да им покажа, че има и други методи освен бой и убийство. Искам да им покажа,че за да търсят жените мъже на друго място ,са погрешните представи на мъжете за жената ДНЕС! Замислете се, ако държите на себе си!

Здравей АХА, от дълго време следя коментарите ти в ДИР. В повечето случаи те разбирам и подкрепям, или по-точно моето мнение е идентично с твоето. Има обаче теми, в които сме в креш! Тази е една от тях. Имах една баба. Бях още малка, и гледах на живота с други очи. Имах учителки, които ми пишеха шестиците без много да съм учила. Другите ме мъчиха из целият материал и търсеха, местата където бях слаба. Точно там наблягаха най-много да уча. Имах и приятелки ,които винаги бяха съгласни с мен, за всяка глупост! Други, които веднага ми казваха, че греша. Имало е и моменти, когато са се присмивали за нещо. Тогава още не можех да повярвам на бабчето ми, че строгите учителки ще ми покажат правилният път в живота, ще ме научат да се трудя, да не отстъпвам пред трудностите. Не вярвах, че подигравката на приятелките ми, ще ме накара да се замисля повече за грешките, и по този начин ще ме дръпне напред в оформянето на характера ми. Аз предпочитах лекото, потвърждението дори и фалшиво и съчувствието. Ако не беше бабчето ми, което има огромна роля във възпитанието ми, сега щях да съм една подметка, съгласна на всичко, търсеща само лекото и на проблемите щях да реагирам с какво да се прави , не може. Надявам се да ме разбереш защо ти давам този пример с бабчето ми. Ясно ми е,че живота в България не е розов! Това, обаче не е причина да губите жените си! Стига с тия социални слабости! Това са само оправдания на мъже мижитурки! И понеже съм жена, ще ти кажа важните точки, по които жените се придържат към избора на партньора за живот. 1- спокойни и коректни обноски, 2- чувството за сигурност и единство ако ще и най-бедният ,но с богата душевност и чувство за отговорност , 3- готов да се бори за нея и семейството, а не да се отпусне като чувал, така, че от всеки да е подритван, 4-обич, която се чувства с всеки поглед, всяко докосване, всяка дума, която не те напуска дори за секунда независимо при каква ситуация. Това са по-важните точки. Всеки ,който твърди, че жените искат само материални придобивки, добър и лесен социален живот, и само да са възпроизвеждащи - потомство, се заблуждават много лошо. Това са мъжете които обикновенно са агресивни към тях и си мислят ,че само защото са физически по-силни, трябва да имат последната дума. Да се налагат с психически и физически тормоз. Обръщенията към жените или по-слабите са им точно такива ,каквито са те по характер - празни и примитивни. ОК, те са по-силни, могат да причинят болка на някоя жена, която е физически слаба. Но те не искат да са умственно слаби. Ако им се подиграеш и им кажеш това в очите, ще го запомнят! Следващият път ще бият с думи.С конкретни примери и спокоен и уравновесен тон. Вярвай ми ,този бой е много по-качествен! Всяка жена ще я заболи много повече, ако ще загуби умен и спокоен мъж. И всяка ще се зарадва час по-скоро да избяга от примитивният служещ си само с мускули. Ако се опита да я защити с мускулите си от други грубияни, трябва да е в състояние да прецени дали това ще е възможно с мускули, с мозък или ще потърси професионална помощ. Това също зависи от IQ то. Не мислиш ли? В този форум станаха вече много темите за насилие на мъже върху жени или по-слаби. Аз не искам да си затворя очите пред тоз проблем. Искам да се подиграя, да им покажа, че има и други методи освен бой и убийство. Искам да им покажа,че за да търсят жените мъже на друго място ,са погрешните представи на мъжете за жената ДНЕС! Замислете се, ако държите на себе си!

Здравей АХА, от дълго време следя коментарите ти в ДИР. В повечето случаи те разбирам и подкрепям, или по-точно моето мнение е идентично с твоето. Има обаче теми, в които сме в креш! Тази е една от тях. Имах една баба. Бях още малка, и гледах на живота с други очи. Имах учителки, които ми пишеха шестиците без много да съм учила. Другите ме мъчиха из целият материал и търсеха, местата където бях слаба. Точно там наблягаха най-много да уча. Имах и приятелки ,които винаги бяха съгласни с мен, за всяка глупост! Други, които веднага ми казваха, че греша. Имало е и моменти, когато са се присмивали за нещо. Тогава още не можех да повярвам на бабчето ми, че строгите учителки ще ми покажат правилният път в живота, ще ме научат да се трудя, да не отстъпвам пред трудностите. Не вярвах, че подигравката на приятелките ми, ще ме накара да се замисля повече за грешките, и по този начин ще ме дръпне напред в оформянето на характера ми. Аз предпочитах лекото, потвърждението дори и фалшиво и съчувствието. Ако не беше бабчето ми, което има огромна роля във възпитанието ми, сега щях да съм една подметка, съгласна на всичко, търсеща само лекото и на проблемите щях да реагирам с какво да се прави , не може. Надявам се да ме разбереш защо ти давам този пример с бабчето ми. Ясно ми е,че живота в България не е розов! Това, обаче не е причина да губите жените си! Стига с тия социални слабости! Това са само оправдания на мъже мижитурки! И понеже съм жена, ще ти кажа важните точки, по които жените се придържат към избора на партньора за живот. 1- спокойни и коректни обноски, 2- чувството за сигурност и единство ако ще и най-бедният ,но с богата душевност и чувство за отговорност , 3- готов да се бори за нея и семейството, а не да се отпусне като чувал, така, че от всеки да е подритван, 4-обич, която се чувства с всеки поглед, всяко докосване, всяка дума, която не те напуска дори за секунда независимо при каква ситуация. Това са по-важните точки. Всеки ,който твърди, че жените искат само материални придобивки, добър и лесен социален живот, и само да са възпроизвеждащи - потомство, се заблуждават много лошо. Това са мъжете които обикновенно са агресивни към тях и си мислят ,че само защото са физически по-силни, трябва да имат последната дума. Да се налагат с психически и физически тормоз. Обръщенията към жените или по-слабите са им точно такива ,каквито са те по характер - празни и примитивни. ОК, те са по-силни, могат да причинят болка на някоя жена, която е физически слаба. Но те не искат да са умственно слаби. Ако им се подиграеш и им кажеш това в очите, ще го запомнят! Следващият път ще бият с думи.С конкретни примери и спокоен и уравновесен тон. Вярвай ми ,този бой е много по-качествен! Всяка жена ще я заболи много повече, ако ще загуби умен и спокоен мъж. И всяка ще се зарадва час по-скоро да избяга от примитивният служещ си само с мускули. Ако се опита да я защити с мускулите си от други грубияни, трябва да е в състояние да прецени дали това ще е възможно с мускули, с мозък или ще потърси професионална помощ. Това също зависи от IQ то. Не мислиш ли? В този форум станаха вече много темите за насилие на мъже върху жени или по-слаби. Аз не искам да си затворя очите пред тоз проблем. Искам да се подиграя, да им покажа, че има и други методи освен бой и убийство. Искам да им покажа,че за да търсят жените мъже на друго място ,са погрешните представи на мъжете за жената ДНЕС! Замислете се, ако държите на себе си!

Здравей АХА, от дълго време следя коментарите ти в ДИР. В повечето случаи те разбирам и подкрепям, или по-точно моето мнение е идентично с твоето. Има обаче теми, в които сме в креш! Тази е една от тях. Имах една баба. Бях още малка, и гледах на живота с други очи. Имах учителки, които ми пишеха шестиците без много да съм учила. Другите ме мъчиха из целият материал и търсеха, местата където бях слаба. Точно там наблягаха най-много да уча. Имах и приятелки ,които винаги бяха съгласни с мен, за всяка глупост! Други, които веднага ми казваха, че греша. Имало е и моменти, когато са се присмивали за нещо. Тогава още не можех да повярвам на бабчето ми, че строгите учителки ще ми покажат правилният път в живота, ще ме научат да се трудя, да не отстъпвам пред трудностите. Не вярвах, че подигравката на приятелките ми, ще ме накара да се замисля повече за грешките, и по този начин ще ме дръпне напред в оформянето на характера ми. Аз предпочитах лекото, потвърждението дори и фалшиво и съчувствието. Ако не беше бабчето ми, което има огромна роля във възпитанието ми, сега щях да съм една подметка, съгласна на всичко, търсеща само лекото и на проблемите щях да реагирам с какво да се прави , не може. Надявам се да ме разбереш защо ти давам този пример с бабчето ми. Ясно ми е,че живота в България не е розов! Това, обаче не е причина да губите жените си! Стига с тия социални слабости! Това са само оправдания на мъже мижитурки! И понеже съм жена, ще ти кажа важните точки, по които жените се придържат към избора на партньора за живот. 1- спокойни и коректни обноски, 2- чувството за сигурност и единство ако ще и най-бедният ,но с богата душевност и чувство за отговорност , 3- готов да се бори за нея и семейството, а не да се отпусне като чувал, така, че от всеки да е подритван, 4-обич, която се чувства с всеки поглед, всяко докосване, всяка дума, която не те напуска дори за секунда независимо при каква ситуация. Това са по-важните точки. Всеки ,който твърди, че жените искат само материални придобивки, добър и лесен социален живот, и само да са възпроизвеждащи - потомство, се заблуждават много лошо. Това са мъжете които обикновенно са агресивни към тях и си мислят ,че само защото са физически по-силни, трябва да имат последната дума. Да се налагат с психически и физически тормоз. Обръщенията към жените или по-слабите са им точно такива ,каквито са те по характер - празни и примитивни. ОК, те са по-силни, могат да причинят болка на някоя жена, която е физически слаба. Но те не искат да са умственно слаби. Ако им се подиграеш и им кажеш това в очите, ще го запомнят! Следващият път ще бият с думи.С конкретни примери и спокоен и уравновесен тон. Вярвай ми ,този бой е много по-качествен! Всяка жена ще я заболи много повече, ако ще загуби умен и спокоен мъж. И всяка ще се зарадва час по-скоро да избяга от примитивният служещ си само с мускули. Ако се опита да я защити с мускулите си от други грубияни, трябва да е в състояние да прецени дали това ще е възможно с мускули, с мозък или ще потърси професионална помощ. Това също зависи от IQ то. Не мислиш ли? В този форум станаха вече много темите за насилие на мъже върху жени или по-слаби. Аз не искам да си затворя очите пред тоз проблем. Искам да се подиграя, да им покажа, че има и други методи освен бой и убийство. Искам да им покажа,че за да търсят жените мъже на друго място ,са погрешните представи на мъжете за жената ДНЕС! Замислете се, ако държите на себе си!

Здравей АХА, от дълго време следя коментарите ти в ДИР. В повечето случаи те разбирам и подкрепям, или по-точно моето мнение е идентично с твоето. Има обаче теми, в които сме в креш! Тази е една от тях. Имах една баба. Бях още малка, и гледах на живота с други очи. Имах учителки, които ми пишеха шестиците без много да съм учила. Другите ме мъчиха из целият материал и търсеха, местата където бях слаба. Точно там наблягаха най-много да уча. Имах и приятелки ,които винаги бяха съгласни с мен, за всяка глупост! Други, които веднага ми казваха, че греша. Имало е и моменти, когато са се присмивали за нещо. Тогава още не можех да повярвам на бабчето ми, че строгите учителки ще ми покажат правилният път в живота, ще ме научат да се трудя, да не отстъпвам пред трудностите. Не вярвах, че подигравката на приятелките ми, ще ме накара да се замисля повече за грешките, и по този начин ще ме дръпне напред в оформянето на характера ми. Аз предпочитах лекото, потвърждението дори и фалшиво и съчувствието. Ако не беше бабчето ми, което има огромна роля във възпитанието ми, сега щях да съм една подметка, съгласна на всичко, търсеща само лекото и на проблемите щях да реагирам с какво да се прави , не може. Надявам се да ме разбереш защо ти давам този пример с бабчето ми. Ясно ми е,че живота в България не е розов! Това, обаче не е причина да губите жените си! Стига с тия социални слабости! Това са само оправдания на мъже мижитурки! И понеже съм жена, ще ти кажа важните точки, по които жените се придържат към избора на партньора за живот. 1- спокойни и коректни обноски, 2- чувството за сигурност и единство ако ще и най-бедният ,но с богата душевност и чувство за отговорност , 3- готов да се бори за нея и семейството, а не да се отпусне като чувал, така, че от всеки да е подритван, 4-обич, която се чувства с всеки поглед, всяко докосване, всяка дума, която не те напуска дори за секунда независимо при каква ситуация. Това са по-важните точки. Всеки ,който твърди, че жените искат само материални придобивки, добър и лесен социален живот, и само да са възпроизвеждащи - потомство, се заблуждават много лошо. Това са мъжете които обикновенно са агресивни към тях и си мислят ,че само защото са физически по-силни, трябва да имат последната дума. Да се налагат с психически и физически тормоз. Обръщенията към жените или по-слабите са им точно такива ,каквито са те по характер - празни и примитивни. ОК, те са по-силни, могат да причинят болка на някоя жена, която е физически слаба. Но те не искат да са умственно слаби. Ако им се подиграеш и им кажеш това в очите, ще го запомнят! Следващият път ще бият с думи.С конкретни примери и спокоен и уравновесен тон. Вярвай ми ,този бой е много по-качествен! Всяка жена ще я заболи много повече, ако ще загуби умен и спокоен мъж. И всяка ще се зарадва час по-скоро да избяга от примитивният служещ си само с мускули. Ако се опита да я защити с мускулите си от други грубияни, трябва да е в състояние да прецени дали това ще е възможно с мускули, с мозък или ще потърси професионална помощ. Това също зависи от IQ то. Не мислиш ли? В този форум станаха вече много темите за насилие на мъже върху жени или по-слаби. Аз не искам да си затворя очите пред тоз проблем. Искам да се подиграя, да им покажа, че има и други методи освен бой и убийство. Искам да им покажа,че за да търсят жените мъже на друго място ,са погрешните представи на мъжете за жената ДНЕС! Замислете се, ако държите на себе си!

Здравей АХА, от дълго време следя коментарите ти в ДИР. В повечето случаи те разбирам и подкрепям, или по-точно моето мнение е идентично с твоето. Има обаче теми, в които сме в креш! Тази е една от тях. Имах една баба. Бях още малка, и гледах на живота с други очи. Имах учителки, които ми пишеха шестиците без много да съм учила. Другите ме мъчиха из целият материал и търсеха, местата където бях слаба. Точно там наблягаха най-много да уча. Имах и приятелки ,които винаги бяха съгласни с мен, за всяка глупост! Други, които веднага ми казваха, че греша. Имало е и моменти, когато са се присмивали за нещо. Тогава още не можех да повярвам на бабчето ми, че строгите учителки ще ми покажат правилният път в живота, ще ме научат да се трудя, да не отстъпвам пред трудностите. Не вярвах, че подигравката на приятелките ми, ще ме накара да се замисля повече за грешките, и по този начин ще ме дръпне напред в оформянето на характера ми. Аз предпочитах лекото, потвърждението дори и фалшиво и съчувствието. Ако не беше бабчето ми, което има огромна роля във възпитанието ми, сега щях да съм една подметка, съгласна на всичко, търсеща само лекото и на проблемите щях да реагирам с какво да се прави , не може. Надявам се да ме разбереш защо ти давам този пример с бабчето ми. Ясно ми е,че живота в България не е розов! Това, обаче не е причина да губите жените си! Стига с тия социални слабости! Това са само оправдания на мъже мижитурки! И понеже съм жена, ще ти кажа важните точки, по които жените се придържат към избора на партньора за живот. 1- спокойни и коректни обноски, 2- чувството за сигурност и единство ако ще и най-бедният ,но с богата душевност и чувство за отговорност , 3- готов да се бори за нея и семейството, а не да се отпусне като чувал, така, че от всеки да е подритван, 4-обич, която се чувства с всеки поглед, всяко докосване, всяка дума, която не те напуска дори за секунда независимо при каква ситуация. Това са по-важните точки. Всеки ,който твърди, че жените искат само материални придобивки, добър и лесен социален живот, и само да са възпроизвеждащи - потомство, се заблуждават много лошо. Това са мъжете които обикновенно са агресивни към тях и си мислят ,че само защото са физически по-силни, трябва да имат последната дума. Да се налагат с психически и физически тормоз. Обръщенията към жените или по-слабите са им точно такива ,каквито са те по характер - празни и примитивни. ОК, те са по-силни, могат да причинят болка на някоя жена, която е физически слаба. Но те не искат да са умственно слаби. Ако им се подиграеш и им кажеш това в очите, ще го запомнят! Следващият път ще бият с думи.С конкретни примери и спокоен и уравновесен тон. Вярвай ми ,този бой е много по-качествен! Всяка жена ще я заболи много повече, ако ще загуби умен и спокоен мъж. И всяка ще се зарадва час по-скоро да избяга от примитивният служещ си само с мускули. Ако се опита да я защити с мускулите си от други грубияни, трябва да е в състояние да прецени дали това ще е възможно с мускули, с мозък или ще потърси професионална помощ. Това също зависи от IQ то. Не мислиш ли? В този форум станаха вече много темите за насилие на мъже върху жени или по-слаби. Аз не искам да си затворя очите пред тоз проблем. Искам да се подиграя, да им покажа, че има и други методи освен бой и убийство. Искам да им покажа,че за да търсят жените мъже на друго място ,са погрешните представи на мъжете за жената ДНЕС! Замислете се, ако държите на себе си!