17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Требал да сруши целиот паметник на тој Азијат ко куси крака и мали кончета кој дошол на Балкана кони да краде. Аспарух е срам за Балгарија

Хубава работа ама ... македонска ... А като гледам снимките - то пък един паметник - подбив. Да вземат да съберат пари и да сложат нещо по-внушително.

Не е виновно детето! Държавата и семейството в които е отраснал и възпитаван са виновни. Учат грешна история, живеят в общество на което е насаждано, чете са богоизбраните, на омраза към балгарската държава и народ и т.н. и т.н. РИБАТА МИРИШЕ ОТ КЪМ ГЛАВАТА!

Да се събере една наказателна бригада от футболни фенове и да го млатят обратно до БЮРМ.

Ние въобще даваме ли си сметка докъде се е стигнало в омразата помежду ни? Гражданин на РСМ идва в държавата ни, вероятно с български паспорт, и посяга на паметник на основателя на Българската държава Хан Аспарух? Без да му мигне окото, посяга на наша светиня! Това не е за подминаване. На северномакедонеца не бива да му се случи нищо повече от предвиденото в закона - не призовавам към разправа, опазил ни Бог! Това би било огромна грешка и ще налее вода във воденицата на пропагандата в Скопие. Нооо, българите и българските власти да вземат под особено внимание случая - тези хора си позволяват немислими неща. Гонят и репресират българите в РСМ, а тук, у нас се разпореждат и ни показват нагледно омразата си. Спомням си Миленко с кирката, който разби български войнишки паметник! Питам се с какво се лекува тази отровна омраза? Отговорът ми е - очевидно НЕ с топли приятелски жестове. А със смислена твърда политика от страна на Българската държава, вкл. и с вето!

Макак посърбак

То нема засвидетелстван български владетел с титлата "хан" - източниците говорят за "патриций", "канас убиги", "княз", "архон убиги", "кесар", "цар".

Това, че учените не мопгат да се разберат за титлата на нашите владетели до покръстването не променя нещата. Става въпрос за основателя на Българската държава, и за омразата на македонопитеците

А тия що не са уведомили МВР, а седят. Хем са ги установили. Ако българин разруши паметник във северозападна македония ще е във панделата. Е затова си мислят, че ще ни минат.

е етнически албанец.

Под надзора на гражданите това същество лично да възстанови паметника и за своя сметка. На стига, че де що имаше български паметник в РСМ унищожиха и подправиха, ами и тук започнаха. Полицаите да се отнесат към вандала с особена строгост. И лицето публично да се изгони от държавата ни. Моля този акт да се отрази от всички възможни медии. Наглостта на северномакеданците премина границите, в прекия и преносен смисъл. Като онези скакалци са, които унищожават реколтата - крадат история и език и рушат! И се надяват на преговори? Отговорът е ВЕТО!

как направо да се гони бе! Първо да лежи в затвора 10 години, да го смелят от бой там и чак след това да пущат да си ходи по живо по здраво. Ръцете му да отрежат, мамицата им српска гадна деба!

Виж надписа на гроба на Яне Сандански, на Роженския манастир

Да заяви щетите

Арест, съд, глоба за вандалската постъпка. Отнемане на българското гражданство, ако има такова. Експулсиране със забрана да влиза в България. Това от властта. От местната обюност - малко сурова любов. Без Вазелин.

За този сърбомански неандерталец от ромски произход-затвор, 100 тояги на голо и да плати в троен размер щетите!! Отнемане на български паспорт, ако има и на цялата рода също, доживотна забрана да влиза в Бг!!! А на сърбоманите-политици в РСМ да се заяви ясно и непреклонно, че България ще има вечно вето на желанието им за ЕС!!!!

Да се изнасили, но без да му харесва!

Некой руснак го е начупил. Искат да ни скарат с братята..

Боят си остава най възпитателното средство Друго е лошо. Това показва, че няма български юнаци. Две тояги Това е всичко Няма патриоти. Само като депутати, за пари разбира се. Къде е сега шкембе войвода Къде наркоманчето, той и барабанист волен Ма ка ви мекерета

ае спирайте им БГ гражданството на тия тикви малоумни !! тва що не го направи в щатите ?????

Помяр нещастен

Да видим сламката в действията на някакъв хулиган, а не гъостерицата на американската подмяна на историята.

Руската подмяна на историята, тролче Кремълско.

Я, па ке идем у Струмица да поломим паметната плоча ня Янето. Хак да им е на они, дека се прават на паметни.

Не се мъчи да превеждаш на македонски, не ти се удава.

А защо само на Аспарух е рушил, от цялата алея. Може просто да е грозен паметника и да иска да направи по хубав?

Не може ли да го намерят, бият и ебат за назидание ? Накрая може да му поблъскат главата в плочата - да се сети за какво яде бой !

Предполагам голяма част от четящите сайта сте ходили в чужбина? Някога хрумвало ли Ви е докато сте в чужда държава да трошите нещо, да не говорим пък за паметници. Каква смелост се изисква да направиш подобна простотия в чужда държава (не че одобрявам в собствената такова поведение).

Толкова ли няма Българи в Левски та да счупят капачките на това маке ?

Нека българската журналистика да описва подобни граждани, не като "македонци", а като " северномакедонци". Никой в България не би могъл да си представи, че подобна проява може да бъде извършена от истински македонец.

Още една такава изява да има и ще направя майките им жални където ги видя. Като искат проблеми ще ги получат.

И какво става,те наплюят,а ние продължаваме да ги целуваме,а сега ще им даваме ваксини,който са закупени с народни пари,без да на питат.То така е лесно,с чужда пита помен да се прави. Браво.

Шиптър командирован сред мангалите в гара Левски за пласмент на традиционна експортна номенклатура от западните Балкани.

Да се провери дали "македонецът" не е в творческа командировка, с пари на някое соросоидиотско нпо.

Леле колко умници има тука, които не знаят, че българско гражданство по рождение не може да бъде отнето…..

Наказанието ще е да построи по един такъв паметник по пътя от Гр Левски до кпп то с Македония през 1 км! Или да му се изреже с нож на челото Хан Аспарух

Това, че бил пиян или дрогиран не значи нищо. Като е бил пиян или дрогиран защо не си е счупил главата ,или да се метне от някой мост, ами точно паметник взел да чупи, паметник символ на България!!! :(

Тоа нема ли кай да го опуха по гърбината?!

първо влиза в панджара да си "отслужи" заслуженото - 5-10г. и след това черен печат и с one way ticket към измислената държава СМ !

Този е пратеник на Заев за подготовка на срещата му с нашия министър-председател.

moket1

"Не знаят дали работи нещо, но допускат, че двамата се занимават с наркотици, тъй като в малкия град това веднага се набива на очи." За родната милиция няколко месеца не са били достатъчни.

Некадърниците от Македония и България ще докарат нова балканска война... Верно и ЕС ще съсипем... :) :) :)

БЪРЗА ПРИСЪДА - ЗАТВОР И ДА ВЪЗСТАНОВИ ЩЕТИТЕ! АКО ИМА НАШЕ ВТОРО ГРАЖДАНСТВО- УКАЗ НА ПРЕЗИДЕНТА ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ ВЕДНАГА- СЛЕД КАТО ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДАТА- ЕКСТРАДАЦИЯ И ЗАБРАНА ЗА 10 Г. ДА ВЛИЗА В БЪЛГАРИЯ!!!

Не 10, ЗАВИНАГИ.

PEYTSCH

За тарикатите от опозицията на ГЕРБ - Кой е бил на власт в неделя? Бойко Борисов или Бойко рашков ? Или Радев ще ги обединява ?

А той защо живее в България, в Северна Македония нали е най-хубово според тях?

да му се отнеме БГ-паспорта, да плати щетите и задължително да бъде ОСЪДЕН.