17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да щурмуваме "частната" бариера на морските сараи на Доган https://www.facebook.com/events/1350385858480625/

Ярък пример защо не ходим на мутроморието.Мутрите са заградили държавна собственост ,събират пари,,и никой не може копче да им каже.Това десетки години.Майката му е БОЙКОТ.

Това е соц. курорт от.преди 10 ноември. Кои са тия Баневи да се разполагат там. Би трябвало да го дадат на някой под аренда и да има нормален достъп за всички.

Предполагам, че сега Баневи ще се притеснят много от тая заповед и тичешком ще тръгнат да махат бариерите от ареста... Всички знаем, че ще последва съдебно обжалване на заповедта, а докато то трае ще мине не само това лято, а и следващото...

Вчера бях на Русалка, такса бариера беше 6лв/кола, ако искаш. (имаше и възможност да се спре горе над спускането към курорта, но пешеходстването е много). Е, платихме си ги. Предния път, преди 2г някъде, беше по 65лв/човек, щото щели сме да ядем и пием вътре без пари. Беше позапуснта комплексът, поне на пръв поглед...

Колко са тези "няколко години"?! Защото са над 10 години своеволие, през цялото царуване на герб и бб!!!!

А защо чак сега? Дремахте ли? Или цицахте на хранилката?

Нема такива нагляри като отрочетата на партизани(тетерорстите), първо крадяха кашкавал и разправяха, че ресурсите и кашкавала били общи, а като дойдоха на власт си заградиха всичко читаво(даже и с фалшиви нотариални актове) и твърдят, че било тяхно, и кашкавала вече е с пари.

От поне 10 години държавата маха бариерите на Русалка и Баневи си ги слагат отново. Последно щяха да ме стрелят от охраната, защото се скарахме. Обяснявах им че по Конституция нямат право да ми събират такса плаж. Що за държава е България щом за 10 години не може да осигури законен достъп на гражданите си до плажа на Русалка ???

Кой Ви е излъгал, че съществува такава държава?

Искренно съм благодарен за това на съответните институции, че се погрижиха за тази неправда!!! И на премиера благодаря сърдечно!! Заспали идиоти ...

Какво става, бай Тошо да не е възкръснал ??

нещо свяатно....

Наистина нямаме държава щом години наред я имаше тази бариера на престъпниците баневи на Русалка!

Защо сега го правят, когато баневи са аут? Къде бе досега кметицата? Безсилна, или в комбина?

A бариерите на Кк Албена ще се премахнат ли

Едно по едно , всичко се връща!

Собствениците на комплекса не са подсъдими засега, така че едва ли. След няколко години като ги окошарят може и това да се случи.