17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те така трябва и с Пеевски да се действа! Тогава нещата ще потръгнат в татковината. Време е да се поучим от китайците. Не напразно дърпат напред и нямат рецесия от 50 години насам!

е те така трябва да се действа и с богатите русофили у нас , които са в сговор с евразийците с/у Майка България ..требе да ги изкривим от пандиз !

Нещо не разбрал. Човекът е демократ и се бори срещу китайския тоталитаризъм. Тук копейките са проститутки и работят за руския тоталитаризъм. Къде видя съвпадение в противоположна картина.

Ето това е комунизъм! А не, както тука си мислим, че ако не признаем съществуването ан 73 пола, значи сме Русия!

Има и такова Правосъдие....мдааа...

Кое точно му е правосъдното на това правосъдие?

Сега веднага Световните демокрации да наложат ембарго на Китай и да спрат внос-износа на стоки. Ще имат ли топки да го направят?

Откъдето минат тия скакалци Трева не никне

На Пеевски номерата не минават в Китай! Затова поднебесната се развива и просперира!

Колко да просперира Китайската народна република с брутен вътрешен продукт на човек (и съответно заплати) като българския...Освен това тези нямат много общо с 'поднебесната империя' - с идването на комунистите създават нова култура и разрушават старата. Явно не си чувал за 'Културната революция', когато хунвейбините са пратени да разрушават исторически манастири, храмове и статуи, за да се направело място за новата комунистическа култура. Сменят половината йероглифи, в резултат от което, за разлика от хонкгонгците и тайванците, не могат да четат цялата хилядолетна китайска литература създадена преди 50-те години на XX-и век. Помня как от любопитство питах един китаец (уж образован, ама номенклатурчик тамошен, яено) за будизма в Китай, а той ме гледаше с празен поглен, в неведение какво да ми отговори. Истинският Китай е Република Китай (т.е. Тайван).

Ами само сравни Китай с най - голямата демокрация в Света - Индия! Уж и те 1,2 милиарда уж Демокрация ала бала ама тънат в бедност и сиромашия!

Комунизъм в действие! Да си знаят келешчетата в България какво е истински комунизъм. А не лакърдиите на некадърните им родители, свикнали да крадат....

китай, русия, сев корея- същите говна.

Диктаторът не прощават на успелите сами и свободомислещи личности.

По - скоро Китайския Пеевски..

Не те знам какъв си българин, но си глупак.

Toй и Сатаната е свободомислеща личност... И все помага на хорицата и те да бъдат големи радетели на свободомислието - кеф ти сектантство, кеф ти фарисейщина, кеф ти смяна на пола, кеф ти сексуална ориентация. На тезгяха има всичко, няма ограничения.

H