1,60 евро такса за магистралата Димитровград-Ниш

От днес Сърбия въвежда "отворена система" за плащане на пътни такси за автомобили, преминаващи по новооткрития участък на магистралата между Димитровград и Ниш.

Обратно в новината

Коментари - 1,60 евро такса за магистралата Димитровград-Ниш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко! Още не приети никъде, и се държат като такива. А приемат ли ги, ще ни отвеят. Още по Титово време ходехме там да си купуваме "Нутелла" в бирени чаши и перилни препарати, невиждани у нас. Нерде "Робна куча" и "Теразия" нерде "кръстовището на "Халите".....

Ти пък, кога си ходил/а в Югославия по Титово време? Ако случайно не знаеш, докато беше жив Тито, България се управляваше от БКП начело с Тодор Живков! Тогава не пускаха пиле да прехвръкне през границата, камо ли да ходиш да си купуваш "Нутела" от сръбските магазини. Освен ако не си член на същата тази партия, БКП, или имаш приятели комунисти? Знам това много добре, защото селото на баба ми беше почти до сръбската граница. Всяко лято прекарвах там ваканцията като ученик, и много ми беше мъчно че не ни пускаха навън. Даже имах печат в зеления паспорт "Жител на II гранична зона". Защото в един прекрасен момент сложиха будка с бариера и войник с автомат Калашников току на метри от къщата на баба ми. Ходил съм най-близо до браздата - на детски лагер, където имаше шефство с граничарите от заставата. Та ни водеха до физическата граница - да видим браздата. По-нататък не съм стъпвал. Сега вече само с лична карта си минавам без проблеми. Разбира се, и аз имах познати и роднини комунисти, те си ходеха където си поискат, но никога не се бях сетил да търся връзки - да ги моля да ме пуснат.

Само в БГ няколкото милиони бедни плащат масрафа на няколкото хиляди кифладжии да се разкарват до вилите си и до морето безплатно.

Долу бойкотиквата

едно си тролка знае едно си бае.

кат си нямат Бате Бойко да им строи беьплатни пътища, нека плащат! Бате Бойко прай по 1000 км магистрала на ден! при тва много по-хубави, здрави, издържат по цел месец без ремонт!

Едни могат и строят,а българите УСВОЯВАТ средства.....

За далечни пътувания е добре да се ползва магистралата а пътуване до НИШ стари път е добра алтернатива . Поне за сега може да се мине в страни от магистралата и да се тръгне по стария път за разлика от влизането в Гърция там винаги трябва да платиш е има и една пролука и се минава отстрани на пункта .

През 1991-ва година Бойко Методев Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Методиев Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Когато хората си крадяха чистачките от колите, при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България... Фирмата не е закрита. В управителния й съвет влизат Бойко Методиев Борисов, който по-късно става министър-председател на република България, и Пашата ... Атентат срещу приближени на СИК-31 март 1997 г. в. Капитал Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма Ипон Бойко Борисов , който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица Раковски и бул. Евлоги Георгиев около 8 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й Опел Фронтера хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от Ипон...

Да разбираме, че ти не си българин, а просто смотаняк храчещ из българските форуми. Така ли? А въпросната магистрала е строена от българи.

Точно така, българи от Трейс я започнаха, сърбите ги изгониха и гърците от Актор я довършиха. Нашите си мислеха, че ще крадат ,както у нас!