Започна строителството на още 24 км от магистрала ”Струма”

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова даде старт на строителството на нов участък от автомагистрала "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Започна строителството на още 24 км от магистрала ”Струма” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще построят оградата с Турция? тя е много по-спешна и необходима. Това са 300 МИЛИОНА! КАКВА ОГРАДА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОИ, КАКВИ ГРАНИЧНИ СЛУЖБИ ДА ЗАРАБОТЯТ ... Но ако се строи ограда, няма да има кой да изстисква ЕС фондовете...затова бълХар ше лапа турския хуй .... НЕ ЩЕМЕ СТРУМА, ИСКАМЕ ОГРАДА ПО ГРАНИЦАТА!

Ей не разбраха, че магистрали се строят помежду другото и то без да вдигаш шум. Кога ще откриваме проиводства, додея се вече 27години мафиотски кръгове да смучат пари без да инвестират в икономика. Кой ли ще е българина, който ще изчисти Родината от Боковци, Станишевци, Догановци,Костовци и сие кукловоди зад тях разсипници на тази хубава страна?!

Така е, но като 20 години в държавата няколко власти тухла връз тухла не сториха, какво очаквате. Сега хората и на това се радват.

Mного яка, "кака"!!!;)) боцето я определи веднъж като, "фадрома"!!;))

Е те с тая "фадрома", Бойко смаза и последня одъртофял, изкукуфял и обеднял комуняга, Амин !

тез по 23 по 23 км магистрала докато я построят може вече да са фалирали държавата и даже да няма кой да живее за да се движи по некачествените им пътища.

догодина ще стане и тунела под шипка... поредния изборен пирон в ковчега на дрътофелницата и сидерастията!

Като няма магистрали лошо ,като се строят пак лошо какво искате бе о.иоти нищо ли да не се прави.Къде карате колите си ви питам,дребни нищожни г.дини.

Хе-хе, добре казано. Сетих се за оня виц дето бай Иван мрънкалника (българин) спечелил световното по мрънкане и оплакване. След победата дал интервю: - Абе какво да ви кажа, зле организирана работа, добре че аз бях та да вдигна нивото ;)

Искаме си ХЕМУС,другите магистрали да чакат

ами пари за Хемус няма, тоест имаше но останаха само за 25 км Струма

Павлова правете Хумус,45 години не стигнаха на Т.Живков да я направи,26г още демокрация това са 71 г,колко години трябва реално за да се построи Хемус,а е толкова нажна на Севера БГ,е не е около София но е н България нали?

Без участъка през Кресненскот дефиле , автомагистрала "Струма" е безмислица!

"На този свят християнски празник се надявам, че с Божията помощ ще започне безаварийното изграждането ... АЛАХ ВИ ПРАЩА МИГРАНТИ. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ГИ. ДЕНОНОЩНО. НА ТРИ СМЕНИ ДА ПОСТРОЯТ БЪЛГАРИЯ. САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ТЯХ.

+10

Ех, колко е добре да си на власт жалко е че няма нищо вечно

След смяната на проекта и изявлението, че пътят в едната посока ще мине от едно място , а в другата посока от друго място, вече нямаме магистрала, а скоростен път с по две ленти в посока. Вече е редно да се каже, че това е провал на проекта магистрала "Струма". Редно е да се каже, че властта лъже народа. Редно е да се каже, че някои са направили далавера и сега продават земи по новото трасе на завишени цени и то въз основа на вътрешна информация... Редно е да се каже, че магистралните проекти, макар и важни отнемат ресурс, който изисква още толкова средства, а връщане няма да има този век. Редно е да се каже, че опонентите на ГЕРБ са толкова бездарни, че мъката ГЕРБ ще продължи с ясната подкрепа на опозицията. Тогава имаме ли многопартийна система в България?

че такива като теб са малцинство в тази държава;) Имаш ли представа как се сдоби с толкова негативизъм ? Да не си болен нещо? Или си в депресия? Не е нормално насред лято.

Така е изградена А1 в Македония-"Автопат Ал. Македонски" от Скопие до границата с Гърция. Магистралата се разделя на две при Катланово и се събира отново при Велес. Простэ се строи по пътя на най-малкото съпротивление. В Румъния съм пътувал по участък от подобен път както Кресненското дефиле, вярно не е магистрала , но едната лента беше на пилони в коритото на реката

бате Бойко е обиколил света, видял е много пътища и магистрали. Странно как на тези негови лотове си изкълчва езика и криви душата да ги нарече магистрали. Интересно е ако комисията по приемане е от друга страна, дали ще бъде приет който и да е лот?

По кози пътища се връщаме на гости от гурбет да видим близките си.

Няма пари.

От стратегическа гледна точка е най-важна магистралата София - Видин, която ще отклони потока от Сърбия през България, но кой да мисли.

То и Марица беше по-важна от продължението на Тракия, ама нали шопските задници трябва по-бързо да стигнат до морето и да се напекат! Всичко се мисли през собствения му задник! А, той не е малък! Доста производство прави....

Нашите пътища ги прецаква най-вече температурния диапазон през зимата - около нулата градуса. Ту замръзват, ту се стоплят! В Южна Турция и по Анадола пътувах с кола по магистрали и пътища, по които минават непрекъснато тежки камиони, обаче коловози няма, пътя е като огледало. Дали качеството или заради постоянните температури над нулата - не знам

в Турция съм гледал феномена... опесъчаване на път...лятото ! Е не беше от големите пътища, а по пътищата на едно островче, но си е куриоз.

Химическите съставки на асфалта който се полага у нас се влияе от 40 градуса плюс и 20 градуса минус. Това е асфалт който се купува от ЛукОйл. Има албански битум който се добавя и той издържа на 50 градуса плюс и 35 градуса минус. Е, не се купува, защото ако това стане, то няма всяка година да се правят ремонти.

Лукойл продава битум, а асфалт правят на асфалтови бази

не е само асфалта! Под него слагат бетон, за товароносимост. Поради това не пропадат и не се налага да се ремонтират, т.е. пак да се дават пари! Прави се вечно! Но не и тук.

23 километра .Вероятно ще бъде завършена след...абе важното е едни пари да се въртят..Гледам Свинетка като комсомолски първенец се пъне нещо.Трагедия!

Плюете по строителството на магистрали, ама карате по тях нали, не заобикаляте по селските пътища. Малки злобни душички.

Че то между селата е само за бронетраспортьори. Дай един и няма да обръщам внимание на акъла ти.

странно... кой го построи тези м/у селата че са за бронетраспортьори? а) Тато б) БСП в) СДС

Строите ама и крадете ето затова и ние ще плюем и ще караме

Обкръжението на предатела / премиер / му казват,, падишаха ,, а на нас ,, рая,,. Некой знае ли как се обръщат към минетката ?

Ко стана с "държавата ще бъде безкомпромисна за качеството" и псевдомагистралата около Чирпан??? То кърпена магистрала не е магистрала май??? Ма МНОГО СИ ТЪП БЕ САШЕЕЕ!!! кво ще стане с комисиона тогаз!!!! Да хващат и я правят наново, не ща кръпки.

Съжалявам, ама ако трябва да оценявам кой е с по-високо качество задника и или магистралите, спирам се на първото.

Той и попът на снимката е съгласен с теб :)

Тогава остава въпроса какво е благословил Попа - задника или магистралата ?

Защо не минеш по АМ Марица, дето я откриха преди няма и година? Да видиш на колко места е пропаднала!

трябва да се отърколи на трасето, та да стане голя-я-я-я-ма и широ-о-о-ока магистрала.

Браво! Дано се изградят всички магистрали до край и да се пусне и некой скоростен влак та хората да се придвижват по-лесно от вкъщи (Провинцията) до работата им (София)................. че с тези цени на панелките и малките заплатки мизерията все по здраво ни сграбчва! Успех!

Колко злоба, простоти и обиди под една добра новина - народе, народеее !!!

Ако това е добрата новина... по-добре БЕЗ НОВИНИ! :-(((((

Защо какво и е на новината, да не са открили чешма или фонтан, или стадион в село с 65 човека.

Стига с тия магистрали, дъги и тангенти, че сте резил вече! Пътища се строят навсякъде и това се смята за нормално, а не за подвиг! А медиите умиргат да ви снимат с менчета и ленти! Кажете какво правите със стандарта ни на живот, здравеопазването, престъпност и прочие.

Прав си, но престъпниците от БСП/ДПС строиха само водни огледала и цанкови камъни и сега когато се прави инфраструктура си е събитие :(

Забрави за Путин и да ти имам кривия космот като ви гледам ракетата.

Права съм я! И стига се сравнявахме с по- лошото! Като са престъпници що не ги осъдят!? Или са си дружинка по " усвояването", не ли!?

За последните 7-8 години в Хърватска построиха над 1000 километра магистрали. И представете си, не започваха ремонтите 10 дни след прибързаното откриване. Та питам се аз, колко пъти трябваше да ходи министър по стартирания, откривания, повторно откривания на 20-километрови отсечки? Много е лесно да се сметне: 1000/20=50 такива "велики" отсечки. За всяка от тях по 1 стартиране, 2 "проверки", 1 откриване, 1 откриване след задължителния ремонт. Стават 50 x 5 = 250 министерски работни дни. Не мисля, че в Хърватска е станало така. Вие как мислите?

Тук се работи по Български,без значение в каква система сме:)))

поне стотина пъти отрепетира това поливане наща Лилянка Само си сменя костюмчета и се кипри, она е много добра!!!

Тази магистрала трябваше да бъде направена още преди 15 години, ама нали червените другари асфалт не ядат ...

в България всяка трета новина е за откриване на магистрала....ама никой не е виждал истинска магистрала! В Белгия никой не пише в медиите за магистрали, но всички карат по магистрали!

Много точно казано. Ама на село е така. Хване ги селския тарикат, излъже ги, че без него не могат и те са доволни и щастливи. Казано е: Прост народ - слаба държава!

РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ! "Първа копка на детска градина за ромчета в квартал "Кошарник", Монтана, направи кметът Златко Живков." Аз си плащам данъците и искам общината в София да уреди градски транспорт само за бели!

Абе тия наред ли са?!? ЩЕ правят 24 км . за около 20 месеца.. Къф е тоя километър дето ще им трябват по няколко седмици за един ?!? Да не правят тоя път ръчно?!? Знам,че сме изостанали поне на век след света, но тук май се забелязва още по голямо изоставане!

го строили 40 години, а ти питаш за някакви 24 месеца

Нека не говорим за египетските пирамиди ,китайската стена и Мачу Пикчу! :-)))))))))))))

Да ви го, стига сте яли от общата каца с меда, и ние сме гладни пуснете малко и на нас. Аман от крадци без чувство за мярка.

На всякъде по света,,лапат от кацата с мед,, но с мярка и работят...

Новина за строеж на още 24 км. магистрала е превърната няколко човека в обсъждане килограмите и гръдната обиколка на Павлова. Не се чудете защо печелите избори само в циганските махали и малките забутани селца, другари! Защото толкова ви е умствения хоризонт - стига до задника на магистралата. Не летец трябва за вас, а комбайнер ;))

Българина от край време е като селска клюкарка:стар виц,,баба Митка-вълната на автобусна спирка/я го ТОЯ,я па ТАЯ...я па аз как изпуснах РЕЙСА,,:))))

що бе лейке добре е опънала тюркоазената поличка, луксознте обувчици са и очертали и прасеца, с привлекателен загар е, явно чернокосата министърка буди в теб животинска ревност, да не страдаш от любовна нега

Тролеща ми приятелко, Радев и всеки летец от ВВС е класи над всички Тикви и Калинки. Летците са смели мъже, често даващи живота за Родината си. Нищо общо с разник мазни Боковци и тлъсти Лиленца. Колкото до "магистралите" - 24 километра магистрала не заслужават 5 откривания и 10 часа пропаганден материал по ТВ-тата. Не мислиш ли?

Първо - Радев си е жив и здрав Второ - даде живота си на авиацията. В резултат тя умря, той стана генерал, взе 30 пенсии и отиде в политиката да оправя и държавата, не само армията. Първо, второ - това са фактите.

в Маалите си ги пичелим нии гласувете чирвена другарку!!! Нии сичкуто глас си давами за бати Бойку и бати Гойку

Извинявай, но то има ли какво друго да и се обсъжда ?

Да, например качеството. Много бих искала обществен надзор над пътните строежи. ..или задника, а?

Това са им приоритетите на другарите...Цици, кибапчаата и кюфтаци..Ако може, всичко това да е безплатно..Само се чудя защо не осъждат другарката Дърева?!Или другарките Нинова и Йотова..Че такива задни части са отпрали..И то в опозиция...Ако започнат пак банки да обират...Ще се станат като балони

Иди нахуй, тупой пиздобол!

Престанете да наричате този път - магистрала. Ще бъде магистрала когато тръгна от София и стигна до Кулата по МАГИСТРАЛА. Сега какво е- няколко километра магистрален път, няколко километра скоростен път, няколко километра междуградски.Направете магистрала и тогава бийте тупана.

Пътувай от Дупница до Перник и ще ти бъде цяла магистрала.

Пак не си в час - от Дупница до Перник е скоростен път.А, и нямам никаква работа нито в Перник, нито в Дупница.

Абе Лилянка Партизанка - Минетката да не я готвят за президент? Щото как може Тиквата да изпусне такова паметно събитие, като рязане на лента и лисване на менчето?

Ама и 40 нови автобуса за София са на пристанището.Дали пък не готвят Фандъкова?Ей, тези гербаджии докато подготвят кандидат, ще вземат цялата държава да обновят..Лоши хора.Вместо да фалират банки, както умеят другарите.

на мен пък един ръководен другар от ГЕРб ми разказа играта!

Кандидатката на ГЕРБ ще е Мария Габриел

stan_posta@

Не може - няма 40 г.

Логично. Нали Плюфчо от там тръгна - Боко го мъкнеше по строежите и в един момент го определи за Магаре (персона, нарочена да бъде избрана). Пък и Цв.Цв. нарисува образа на бъдещия президент - жена, вярна на ГЕРБ (наша маца партизанка) с богат управленски опит, познат "По света и у нас" чрез Канал 1! Най-вероятно Кака Данче няма да бъде, защото не е толкова лукава като Лилето. Пък и нали София е България и тук се въртят 90% от далаверите в държавата. Затова Боко няма да се лиши от "обновителката (според "орс")", защото тя ни "обновява за своя сметка" (т.е. пълни си я). И още нещо. Машината в Столична община е добре смазана и всяко сътресение ще доведе катастрофа във редиците на Партията - в управата ще влязат едни лоши хора, които ще питат, питат, пък може и да бият, бият...

Тази табуретка, Цецо Ушето и плевенската стругарка Цачева са ми любимите същества от ГРОБ. При тях външността напълно отговаря на съдържанието.

"защото това е европейски транспортен коридор" Явно се отнася за Е79, на юг от София. А Е79 на север от София, какво е, бе? Нищо! Него го е, *!

Е79 на север не е транспортен коридор. Транспортен коридор е АМ Хемус. Интелигентният човек преди да попита първо гледа на картата.

ЩЕШЕ да бъде ,ако не беше свършила войната в "Югославия". Нали за това направихме "Дунав" -2! Но най-прекия път остава малко"по- в страни" от него.

ах, на боко лешникотрошачката

Брей то Кларк Кент по-лесно можесх да разконспирираш от кандидата на ГЕйБ. Сега народа се пита с чорапогащи или с пола им е кандидата?