Нападнаха с бокс охранител на магазин в София

Охранител на магазин в София е бил нападнат от четирима младежи, заловени да крадат в помещението.

Обратно в новината

Коментари - Нападнаха с бокс охранител на магазин в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да ги осъдят да бачкат в магазина без пари 3 години, че да им дойде акъла в кратуните. Изобщо това да ги съдят и после да има да вземаш пари от извършителите е вредна практика. По-добре е веднага да ги назначават в държавна фирма и да работят работа, която никой не я иска. И от заработеното да връщат парите на пострадалите.

До всички по-долу, дето лаете по охранителя - човекът си е свършил работата! 1. Забелязал е нарушителите; 2. Взел е адекватни мерки за да пресече действията им. Ако си мислите, че сам човек може да се справи с 4-ма, лъжете се; 3. Уведомил е полицията, която пък е задържала поне някого. Ако си мислите, че трябва да се стреля на месо за няколко салама, идете на психиатър! Адекватно в случая (мечти) би било крадците да бъдат установени, заловени, набити в районното (по съдебна заповед) и разкарани из квартала, на показ. Така хем данакоплатеца няма да се бърка за съдържанието им "на топло", хем може и хора да станат.

до журналята не пишете глупости има гляма разлика между охранител и пазач-падар

И според тебе каква е разликата? и двата индивида са чалгари единия пие по кило канче и бурканче ракия шизофрен произведена от цар Киро а другия зоби анаболи до припадък нищо че оная му работа служи само за уриниране висне в фитнеса по 5 часа на ден за да си избие комплексите и после отива на работа миришещ на пор, но и двата екземпляра нямат курсове или квалификация за тази професия

Se taia

Единия е млад и може да охранява (разбирай - поне да се отбранява). Другия е просто част от интериора.

Утре ще ги пуснат - в джунглата бг всеки се спасява както може. Държавата отдавна е абдикирала.

Охранител? И някави дрогерчета го пребили? Ееее. Това само у нас може да стане. Този сигурно е шишо 120 кг, на 90 години и само да пляснеш с ръце, се напикава... На такива гаменчета не трябва с никаква милост да се опитваш да ги вразумяваш. Просто бой, бой и пак бой, докато не се научат на ред и дисциплина. А охранителите да се подбират адекватно, иначе те ще ядат бой, както в случая.

Боко и ГРОБ гарантират спокоен и безметежен живот на овцете

БСП ще спаси България.

И БСП и ГРОБ са еднакво вредни за България, лольо.

К,фа Русия те клати па тебе, бе гълтач.....??

рано или късно ще попаднат на въоръжен военен пенсионер

Подрастващите копеленца са много мръсни, играят курвачката, нагли, озлобени, гадни мръсни, татуирани копеленца Назобани торби с лайна. Бионаболни и умнадренови, метанови, ритаболилови уроди с дебели татурани ръчища - по 52 санти и с обръснати хилави краченца. Дрогирани и пияни боклуци. Затова- за да не ти изигарят курвачката, първо им изиграйте вие курвачката. Пръскай със спрея и тогава- бий, бий по мръсните назобани празни тикви и миризливи устенца- колкото ти е кеф и додето те заболат ръцете и краката! Това е. иначе- губите. Може да ползвате и дървен прът, тояга, бокс или верига.

"тийнейджърите" са били от някоя от специалните неприкосновени бои, дето не ходят на училище и гледат на нормалните хора като на беззащитен източник на доходи.

ИВРОПЕЪСКИ ЦЕННННОСТИ отмените смъртната присъда не било ДЕМОКРАТИЧНО НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ

Ако трябва да бъдем коректни човека не е никакъв охранител, а натискач на паник бутон. Тези, които идват след натискането на бутона могат да се нарекат леко охранители, но практиката показва, че към днешния ден, когато има задействан паник-бутон патрула тръгва в обратна посока на нападнатия обект и се стремят да стигнат до него по-възможно най-дългия маршрут. Все пак на тях им плащат за да установят с протокол, че е имало нападение, а не да предотвратяват престъпления. И го пиша това от личен опит.

ха ха ха! ек това е евро-бъдещето на територията! младежи - престъпници! бизнесмен - психопати и плачи държавници и политици - чужди агенти и зомбита! ха ха ха! --- забранете латиницата и латинските езици! унищожете европата!

Тези "охранители" са живи мощи на пенсионирани военни тъпанари, някой трябва тях да охранява. Професията "охранител" е жалка и трагикомична, защото тези, които я изпълняват са или тъпи мутри или пенсионери глухи, слепи и дементирали старци. Такива охраняват и гробищата и делят с циганите парите от откраднатите паметници. Менте държава, менте закони, менте хора, съд, полиция, дупетати, министри.. най големия ташак е, че тазибскапана и корумпирана държава ще води ЕС през следващата година. Развитите не и гласуват довериетобда я приемат в Шенген, но тя ще ги ръководи

Ами такива са охранителите...Други няма...

За толкова пари толкова.

Бързо производство и да обяват присъдите

За тия наркомани, со кротце, со благо, па со повечко кютек.

Това са сигурно деца на които родителите не им обръщат достатъчно внимание. Така ние навремето в училище като бяхме деца се фукахме с разни боксове и ги показвахме да ни видят колко сме "яки" и "готини". Ако бяха истински бандити щяха да им хванат опинците! Като ония дето плеснали няколко шамарчета на охранителите на инкасо автомобила и задигнали парите!

То така се започва - с малкото.

Пиротска е арабски сектор. Може и да са от гостите на Тиквата.

Млади бели момчета бяха, от Лефски. Видях ги

като назначават разни чичаци, пенсионери от полицията, що не сложат някой як батка, да видим какво ще стане

за 500 лв на месец як батка няма да си губи времето там

ДО ДОБРЕ И ТИКВУН ТИКВУНОВ- БЛАГОДАРЯ ВИ,ЧЕ МЕ РАЗБРАХТЕ!АЗ ОТ ДВА ДЕНА САМО ХВАЛЯ ГЕРБ,ТЪЙ КАТО ПИША ПРОТИВ ТЯХ И МИ ТРИЯТ КОМЕНТАРА!!!

САМО ГЕРБ!ВИНАГИ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТАЗИ ПРЕКРАСНА ПАРТИЯ НАРЕЧЕНА ГЕРБ!ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ ДРУГАРЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

Явно са ти отказали държавна или общинска работа след като така си се озлобил към ГЕРБ. Да не мислиш че ако дойде БСП/ БКП на власт всичко престъпно ще изчезне ей така с магическа пръчка. Между другото в най-престъпните и мутренски години БСП беше на власт. Дано преодолееш комплекса ГЕРБ по-безболезнено. А не са ли ти ГЕРБ виновни за поредното лунно затъмнение ?

Не променя нещата - Герб по начало са тоталитарна организация с престъпни принципи на работа - банда. БСП не са, другите партии също. Така че, алтернатива на Герб има - който и да е, ще е без бандитизъм в политиката. По-натам трябва и идеология и смелост, каквито засега липсват.

Младежите са без никакви задръжки....

Хората просто си крадат, а гадният охранител тръгнал да им се меси... От къде, накъде?

Вероятно им е направил забележка на висок глас като учителя в Садово.

имат ли национална или етническа принадлежност. Нищо лично но пак се прмълчава

Те не са крадяли, а са си беряли...