Маджарова: Със закриване на спецправосъдието ще се създаде правен хаос

Разследването срещу братята Пламен и Атанас Бобокови не е приключило

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти беше само осми клас. Вярно секси се държиш... Но да си остане между нас. Я върви да спиш.

Хаус ще се създаде да намерят работа на калинки като тебе...

Хаос да кажа...

На тази снимка гледа като милф от филм за възрастни ;)

е работната и поза при изпита за спецпрокурор...

Спец съдът работи по НКК и НК.Гова саонеконституционни по форма актове на НС понеже то издава само ЗАКОНИ но не и кодекси. Кодексът ката форма на изказ е заемка от друга правна система, била въздесъщата до 1773 г. когато папа Свети Климент 14 дабранява инквизицията. А тя горката си има своя законова опора-кодекс.

Ако правеше свирки на Баце нямаше да остане без работа тази нагла и неграмотна кучка,я вижте Деси курвоазието вече е дори деПУТАТКА.

Отивай, си на село ма,аз вече съм там .

Ма верно бе! Що ги закриха? Ето сега Валенцето Маджарова ще трябва да напусне София и да си ходи обратно в Средец! Ще й вземат всички напълно заслужени благинки дето ги взимаше плюс заплатата на прокурор в Средец - командировъчните - дневни и пътни, безплатното жилище... Ми, не е честно! Кво като 2/3 от Спецпрокуратурата и съда бяха командировани от далечната провинция в столицата! За да я облагородяват! А сега кво - обратно в Средец! Ми не е честно, бе! След такива успехи - ето, разпитаха и вакараха в затвора олигарси като Черепа и Цветан Василев, разнищиха до дъно ролята на Влади, севда и Боко тиквата по получаването на едни милиони и успокоиха мъжлето на Севдето, че не е ходила всеки месец при Черепа за пари, а за друго... Даже разпределиха правилно златото и парите по аферта "8-те джуджета". Заловиха куп руски шпиони (е, верно, че никой от тях не е осъден, щото доказателства май нямало). Абе успехи от всякъде! А тези душмани ги закриха! Ето и сега - продължават да тормозят Валенцето! А то, милото, просто не спи, не хапва и вода не пие - тормози се, как точно щели да се гледат делата, дето били висящи? Милее за службата на Родината и на Темида! Чак се е просълзила от незаслужената обида! Неблагодарници, сексисти, женофоби, пречещи на две дами - валенцето и Темида! Ужас някакъв!

- Спец-а е закрит, ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАКОНА! - Кога ПРОКУРАТУРАТА ще ИЗПЪЛНИ ЗАКОНА и ще рапортура прогреса???

Слагайте, слагайте минуси мунчовски тролове! Факт е, че закриването на спецправосъдието е успешна акция на укрилите се в чужбина престъпни олигарси чрез доказания канадски лъжец и престъпник, клетвопрестъпника Мунчо и платенета му протестърска банда, които с престъпната си дейност унищожават българската икономика и докараха народа до отдавна невиждана мизерия, така че съм прав да кажа 1:0 за престъпниците, ама мачът не е свършил! Не е свършил, защото Гешев ще оцелее и ще им бие дузпата!

Че след закриването на Спеца, В. Маджарова ще има голям успех ако започне работа на пилон! С тоя поглед - направо прогаря...

То пък вас като ви имаше ама голям ред и правораздаване имаше..... Направо да ти се доповръща от тази служба създадена само за репресии и разчистване на лични сметки.

Ми то сега какво е?Същото даже и по -по-НАЙ зле.

Хората в България ГЛАСУВАХА за партия ""Продължаваме Промяната"" : ПЪРВО- да МАХНАТ маските и да ИЗГОНЯТ Китайците и негрите РАЗПРОСТАНЯВАЩИ вируси. Което е ПОЧТИ направено. Остава само да ИЗГОНЯТ китайците... ВТОРО- да ЗАКРИЯТ турско- негърските фирми А1 (ЕМтел), Вииваком и Йетел, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия.. Някои дори Ослепяват.. После може да направят КОНКУРС и да изберат една фирма за цяла България , която да осигурява телефонните разговори с мобилни телефони... И да ги накарат да сложат станциите си на ПОНЕ 5 -10 километра от градове и села, за да НЕ ни РАЗБОЛЯВАТ... ПО- добре, разговорите с телефон да са СКЪПИ, както до преди 1999 г, но българите да са ЗДРАВИ и да РАСТЕ БЪлгария като население.. Щото като са БОЛНИ българите, НЯМА и кой да РАБОТИ... ТРЕТО- Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци( направена от ФИлип ДИмитров, през 1992 г, за да го сложат турците-ДПС да управлява за една година) , да ЗАКРИЯТ Лагерите за бежанци ( направен от Боклук Борисов Банкя-лията). И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на бедните българи. После може да ПРЕИМЕНУВАТ ""Агенцията за Българи в чужбина"" на "" Агенция за Истински бежанци- българи"". И да ЗАКРИЯТ Лагерите, които Боклук Борисов направи за да храни Ислямските башибозуци Нашественици и да им дава къща и пари, ВМЕСТО да дава на бедните БЪЛГАРИ.. Ето как българите-бежанци бягаха преди 100 години от тия араби- Нашественци, които сега НАПАДАТ БЪлгария.. Арабите да бягат обратно към Турция с РАЗПРАНИ гъззове, както бягаше Осман Ага през 1865 г. https://glasove.com/categories/skandalyt/news/polovin-milion-bezhanci-idvat-v-bylgariya-sled-balkanskite-vojni

Спри да пиеш белина, че само глупости пишеш после.

Ще настане хаос.. то сега какво е?

Е, сега ... сега си има ред за взимане и раздаване на подкупи ...

Не пипайте организираната престъпност, ще настане ХАОС!

То това е целта - пълен хаос, за да се измъкнат престъпниците.

И какво за Бобокови? Разследване ли? Какво разследване след като вече всичко беше събрано и изпратено в съдът!? Сега след кратко информиране, делото е на практика в задънена улица и е в ръцете на прокуратурата, тъй че това дали го има или не спец. съдът защо трябва да е от значение? А другите дела едва ли са по-добре!? То обикновеният съд едва работи както трябва пък какво остава за специализиранията? Най-вече след като бивша съдийка призна в национален ефир как работата им е на практика невъзможна! Е хем невъзможна работа хем хайде още да съществува както си е защото се пишат съд от по високо ниво!?!

да яде. Друго нещо ще закриваме ли? Училища, детски градини, университети?? Олигархията си има държава, честито. МВР ако не е на Рашков и него ли го закриваме?

А ти си правно нищо.

Точно така да и всички ти вярват! Сега щото Законът е над всичко. Точно вас до един трябва да ви няма. Как заспивате бе? Нямате ли поне грам съвест и морал?

Грудовската калинка да се връща в родното си място.

Закривай не се обяснявай

Спецпрокуратурата трябваше да удря по Бобокови и Черепа, за да им вземе бизнесите, отвличайки вниманието на обществото от Шишака и цялата банда крадци и далавераджии около ГЕРБ и ДПС. Нямаше никаква друга функция. Закривай и пращай Маджарова на село да правораздава.

Герберодепесарските бухалки у лево и после на чеченски Хой !

Познавам 2ма съдии! И двамата са корумпирани! На единия хванаха партньора му да отглежда марихуана, случаят се потули, но на къцата краката са къси!

Глупости. Това беше бухалка на Делян Пеевски. Квичете си колкото искате, но няма връщане назад. Никога повече ГЕРБДПС.

Сега ще трябва да се върне в гр.Първомай да разследва местните организираните престъпни групи, където се квалифицира за шеф...

съд, и прокуратура и всичко... Един умопобъркан канадец ще е в ролята на султан и ще издава смъртни присъди по Гугъл справки...

Затова сме на такова дередже ,защото в правосъдната система попаднаха такива недоразумения като тебе ,като милиционерчето Гошев ,90% от висшия съдебен съвет. Разжалване до градски прокурори в Карнобат например и 10 години забрана за кариерно израстване и може би тогава ще се оправите

Това г-жа Маджарова в Грудовския университет ли го е учила?

Единственото което ще настане е че няма да можете да крадете чужди бизнеси. Съдебната мафия в Бългапия е известна вече в цял свят. Спрете да виете. Крайно време е да свърши Герберо-Гешовския рахатлък.

си направят паралелен съд и прокуратура. Незаконно е, но пък какво толкова...

То понеже сега всичко е перфектно :)

Много от тях си купиха диоломи, лошото, че не можем да докажем. Но те си го казваха. И във Великотърновският също. А някои преди 20 г ги приемаха в свободни университета и срещу пари се, ги прехвърляха в Пд и Су, право.

Именно, мутри в тоги. За спраква дипломите на Гешев и Пеевски.

"почти две години след арестите на братята Пламен и Атанас Бобокови разследването срещу тях не е приключило. " Ало, първо се раздледва, после се коли. Колко пъти ви осъдиха в Европа? Споко, Герб ако се върне на власт ще ви създаде пак за удобни поръчки.

Братята Бобокови , също така и баневи вече осъдиха веднъж в България в Страсбург има вече и второ дело което скоро ще приключи ,става въпрос за много много милиони и надали кифлата с очилцата или милиционерчето Гошев ще платят и една стотинка затова. С това трябва да започне реформата в правосъдието. Максимален срок на водене на съдебно производство от примерно една година и персонална отговорност- материална и професионална на прокурори съдии и разследващи. Незабавно разследване и уволнение и съд на всички калинки и маши в правосъдието.

Точно !!! персонална отговорност- материална и професионална на прокурори съдии и разследващи! Като бъдат осъдени по ЗОДОВ 2-3ма и платят разходи и неимуществени щети, ще видим как ще се подвигат само качествени обвинения!

С откриването на шпиц командата се създаде хаос. Със закриването на шпиц командата ще се оправи.

голям плач изплакахте за това спецправосъдие! А защо не разследвахте Бойко като сте толкова спец?! Кажи си, Маджарова???

как защо?! Нали Цвъ Цвъ ги създаде по инструкции на ортака си Бъ Бъ.

по-полека с дръвченето щото шъ ти плисна на очилата едно кило мъжки човечета. Има да се облизваш цял ден.

Ама, какво има да им разследвате вече две години? Още на третия ден се знаеше, че са правили яки пари от забранен внос на отрови, които са заравяли в български земи. Един петокласник досега десет пъти щеше внесе точните доказателства и крадливите Бонбонкови отдавна щяха да бъдат осъдени. Закривай наред!

Абе не се създава никакъв хаос. В закона е записано ясно кое дело къде трябва да се прехвърли. Но важното е да виете ;)

тая когато и да си отвори устата винаги става за фелацио .....евала на такива прокурорки минетчийки

Плачи Валенка, Плачи! Спецпрокурорите и спецсъдиите взимаха 18 заплати на година. Голям рахат беше, ама свърши! Щяло да има хаос! Глупости! Мързеливите следобеди свършиха. Ще трябва да работите като колегите си от нормалните съдилища и да не бъдете поръчкови магистрати, милники!

Да видим дали разбрах въпросната г-жа? Ако тръгнат да ме съкращават от работа трябва да сезирам всички международни институции, защото аз съм толкова важен, че без мен България ще пропадне. Въобще започвам да се чудя, абе тази страна как е съществувала преди да се родя? Специализираната прокуратура е най-важната институция в България, защото сложи край на престъпността и направи страната ни своеобразен рай на Земята!

Каскета се усети, че като си показва мутрата той лично, само дразни народа още повече, затова по примера на Шефа си си намери кой да врещи от негово име.

"Не пипайте организиратата престъпност!" - Каназирева от ГЕРБ на трибуната на НС.

Също Гешев в затвора, неговите назначения вън и така...

Тая когато и да я утрепят, се ще и късно!

Ужас и хаос при разделяне на големите заплати в прокуратурата.

Наводниха Спецпрокуратурата със селяни и селянки ,като тази на снимката и онази от ГоцеДелчевско - на шлифованата кратуна придворната .Сега не им се ходи обратно в къщи и правят струват да останат в града.Баси наглата селянка .Аре заминавай си обратно в прованса ,и ти и другите селяндури и не разваляйте облика на столичният град.И без това вече не се издържа от цървули като вас

Сийчето ли е от Гоце Делчев? С голямата пъпка на лицето...

Ама още ли не е закрито това дъно на корупция и бухалка в ръцете на овластени крадци..?! Вииият на умиращо вече, бавничко се случва, но явно се върви в правилна посока..! Ииизмет ГРОБ-аро - ДПС-рска...