Мадуро прекъсна интервю с 6-има US журналисти, "арестува" ги и конфискува техниката им

Светът наблюдава ставащото, заяви ТВ каналът, представители на който са се срещнали с венецуелския президент

Обратно в новината

Коментари - Мадуро прекъсна интервю с 6-има US журналисти, "арестува" ги и конфискува техниката им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БГ мога да покажа много хора да правят същото. Значи ли че положението в БГ е същото както във Венецуела. Само питам.

Винаги е било ясно, че Канада (една доста приятна дестинация за емиграция, с тяхната дългосрочна стратегия за приемане и благоустрояване на емигранти) води политика, с цели- доста сходни с тези на САЩ, само дето прийомите са по- различни и не изхождат от позицията на силата. За тях (САЩ и Канада) тези политики са доста добри, за целия останал свят са ужасни. Крайно време е, ЕС да се разграничи от тях и да престане да им козирува.

Този журналист да дойде в България и ще направи цял филм с ровещи за храна в боклуците хора, а не само една снимка! Ама нашия премиер не се трогва от това и харчи на поразия паррите на данъкоплатеца за да хрантути приближените си...

Справедливо е постъпил Мадуро ! Трябва да се знае кой командва парада.

Обърнете внимание, че след като Русия се настанява във Венецуела всичко тръгва надолу. Така беше и с Куба навремето. Една богата държава беше превърната от брадатия козел Кастро и под диктовката на СССР в една бедна държава със сгради и коли от около 50 години. Искам да кажа, че от 50години там всичко е замряло. Едни мързеливи, бедни хора стоят пред едни ожулени къщи и гледат в нищото. Сега е същото във Венецуела. А онзи педераст, наистина е такъв, Чавес искаше да управлява вовеки веков. Добре, че Господ погледна отгоре и каза стига толкова...

Поредното ОЧЕВАДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ТАМ КЪДЕТО Е СТЪПИЛО КОМУНИСТИЧЕСКОТО АНТИЧОВЕШКО влияние дори и трева не расте. На този фон е толкова странно че все още има зомбирани червени кремълски тролчета, които да защитават тази античовешка червено-фашистка мъгла.

Кризата във Венецуела се влошава с всеки изминал ден. Много неща могат да се променят за едно десетилетие и Венецуела е пример за това. Държавата с най-големите потвърдени петролни находища в света преди 10 години беше в топ 10 на най-важните търговски партньори на САЩ и се славеше за жив пример за работещ социализъм. Сега е на 33-то място, износа почти спрял, а топче тоалетна хартия има по-малко хартия в себе си от купчината боливари, което струва. Както и преди сме споменавали, няма по-добър пример за силата на златото освен да се види цената му по време на криза. Във Венецуела, за една година златото е поскъпнало с 3730957% - да това са 3.73 милиона процента! Ако досега е имало скептици, дали златото пази от кризи, примера е нагледен. Следващата кратка инфографика има за цел да покаже какво може да се случи в една от най-богатите на природни ресурси държави за 10 години. И какво значи истинска хиперинфлация. В заключение, след социалистическото управление и икономическа политика през последните десет години, над два милиона венецуелски граждани са се превърнали в икономически имигранти избягали в други държави и над 35% от венецуелците останали в държавата си живеят под прага на бедността, под авторитарно управление, стремящо се да запази статуквото си и излязла извън контрол инфлация от милион и петстотин хиляди процента. В сравнение по-време на супер инфлацията в през 1997 година в България инфлацията е скромните 300%.

Викторе,Викторе то и ние преди 30г.бяхме в топ 10 ама сега сме изпадащи от групата!

Една малка разлика: Америка изпраща храни за гладуващият народ на Венецуела. Руснаците изпращат на Мадуро оръжие с което да убива гладуващите.

Сигурен ли си? Или на един чувал ориз-един сандък патрони, на един чувал брашно-пет пушки! Както искаш, така интерпретирай помощта, няма да сбъркаш! И Мадуро не сбърка! Америка никога не дава помощи безвъзмездно, никога!

Така постъпват фашизираните режими , подкрепяни от фашистката червена хунта в кремъл - очаквам сега да започнат да горят и книги по площадите. Тези комуноидни фашисти отдавна надминаха Хитлер...

Тоя Мъдуро да го изгонат а също и негоната клика комунисти спонсорирани от Москва

аре бееее, все едно Тръмп не ги гони от пресконференциите.....айдееееее , нооооо той ги гони демократична а Мадурата-диктаторски........големи мъдурииии бреееееййййй :))))) Яжурналята да се стегнат и да не преписват глупостите на заинтересованите

Млад венецуелец , ял от кофите . Ние си имаме доста "венецуелци" които събират от кофите в София , храна , дрехи и всичко . Имаше вдднъж предаване и питаха такива "венецуелци" дошли в софия и се бяха самонастанили в Студентски град . дошли от някакви цигански махали и го питат, защо е дошъл в София и той отговори , защото са пълни кофите и там имало много храна. Така, че вместо тоя американец , да реве за венецуелеца , да дойде в София , столица на страна от ЕС и да види мургавите си събратя . Чове , ако има желания в Западен парк , може да видипървата смяна от циганите , вече обикаля в 7 часа, през целия де в тоя квартал минават десетки цигани през кофите . Влезте вътрев циганска махала и тогава "ревете" за икономическото положение в Венецуела

Ние сме демокрация и яденето от кофите за боклук е въпрос на личен избор. Тоталитарният режим ни беше отнел това право, но сега всеки свободно може да се храни оттам.

аман от демагози,що не дойде да покаже на г-н Борисов,че и на испанския ни цар,сигурно,защото няма български клошари,даже и в САЩ има бездомници,един руснак-ММА боец даваше пари на един такъв срещу лицеви опори

Браво на Мадуро! Няма да им цепи басма, на тези провокатори!

Подход си трябва, подход, да питат кака им Анелиз :)

Ако спирането на хуманирана помоще се обяви за престъпление, то тогава блокирането на сметки на нуждаеща се държава трябва да се обяви за геноцид.

Брей! Това ли е критерия? Някой дето рови в кофите? В щатите такива няма ли? Това ли е пример за глада и мизерията? Като снимката на празния супермаркет дето я пуснаха от Венецуела пък то се оказа от щатите от урагана Катрина!

Ако мексиканеца вземе да направи репортаж от столицата на неговата държава - Мексико сити съм убеден, че ще заснеме много повече народ ровещ за храна по контейнерите за смет и не само това....

Не съм гледал заснетото с храната от боклука. Явно имат храна, за да я изцхвърлят. ;) Но такова нещо си има тук. Но както знаем как се снимат сега кадри от такива актуални събития, като в Сирия, то възможностите са: 1. Нека допуснем възможността да е истина; 2. Снимано е отдавна и сега извадено. Същото го имало по времето на Обама и давано по американски телевизии; 3. Не е снимано изобщо във Венецуела. Така например събитя уж в Сирия бяха снимани в Египет и Ирак; 4. Платено е на онзи да го направи; 5. Изобщо не е снимано, а само така казват. Малко вероятно за първото ако трябва да го потвърдят; 6. Може и интервю да не е имало. 7. Друго.

Ние ограбихме Венецуела и след това ги обвиняваме че са бедни. Нагли сме на н-та степен. Да живей кравария.

Не е добре, трябваше да им разреши да го почешат по фамилията...

ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА ЗАПОВЯДАТ В БЪЛГАРИЯ! ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА НАМЕРИЛИ ЕДИН САМО РОВЕЩ ПО КОФИТЕ, ТУКА ИМ ГАРАНТИРАМ,ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ СТОТИЦИ!!!

Ха ха, ние не сме във Венецуела, но хранещи се хора от боклукчийските кофа са редовна гледка в големите ни градове!

Според западните журналя венецуелците мрат от глад, защото в магазините нямало манджа, а където се намира хората нямали пари за да си я купат... и накрая испанчето е намерило най-големия късметлия сред венецуелците, намерил годна за ядене храна в боклука на изключително богат прахосник, и забележете късметлията дори няма конкуренция която да му оспорва намереното в кофата. Абе тия вече съвсем за идиоти взеха да ни мислят;)

Не е верно че венецуелците са бедни. Всеки венецуелец получава трилиони и всеки месец заплатите се утрояват.

И като се вземе в предвид че 70 литра бензин струват 1 американски цент а за двуседмична дажба за 9 членно семейство плаща на държавата стойността на 2 американски цента... става ясно защо 1 000 000 еврограждани са предпочели да се преселят във Венецуела-)

Само така Мадуро, сечи злобата на американците заедно с корена. А Колумбия може всеки момент да пламне, та ще ги видим тези Лима, а бразилският Трумп както наричат техният президент ми се струва че ще има проблеми да се задържи на власт без да употреби насилие- тогава ще видим какви аршини ще са на мода.

ръчкаме ли ръчкаме ли

Как спасявахме света преди Венецуела. С кредити от “гнилия” запад Тодор Живков щедро финансира режими в Азия, Африка и Латинска Америка 17.02.2019 author Иван Бутовски Сериозна дискусия се разрази у нас около въпроса трябва ли да ни интересува какво се случва в далечни страни. Поводът, разбира се, е Венецуела и по-специално режимът на Николас Мадуро, по отношение на когото президентът Радев призова да не се съобразяваме с европейската позиция. Наистина е спорно доколко събитията в далечната латиноамериканска държава ни касаят пряко, макар че според тамошен депутат вече има и “българска следа” в източването на държавните й финанси. Но само преди няколко десетилетия именно такива световни проблеми заемаха централно място в живота на българите. Заради политиката на управляващата БКП всички са длъжни да се интересуват от “международното положение” В продължение на половин век уморени работници са принуждавани от партийните велможи да остават след смяната си на “политпросветни” събрания, а дори и бабите в ТКЗС-тата на село са принудени да сричат труднопроизносимите имена на различни комунистичски вождове и “прогресивни” движения от най-далечните точки на света. Нерядко се организират и кампании, на които всички са длъжни да носят лични помощи на закъсали “братски” народи. Отделно тоталитарната държава щедро подпомага сродни режими предимно от най-изостаналите държави – с пари, оръжия, храни и “специалисти”. Макар и по-слабо известен факт е, че се създават и съвместни предприятия (основно за наша сметка, разбира се) . В тази връзка и досега се носят легенди за българо-етиопския завод за танкове, както и за българо-венецуелското дружество наречено “Алусур”. Въвеждат се извънредни трудови дни, в които се работи специално за закъсалата братска държава. Този почин е обобщен в сполучливата епиграма на Радой Ралин: “Едвам, едвам събирахме за Виетнам, с последни сили събрахме и за Чили. И тогава дойде партийната повеля да се работи в събота и неделя.” Като част от програмите за подпомагане на далечни соцстрани се канят и гастарбайтери, които да заемат работни места в България, както и чуждестранни студенти, които да се учат безплатно в родните висши учебни заведения. На места се създават и специални пансиони за чужди граждани пострадали от военни конфликти.

честно. върни се в средновековието за доводи.

Говорил половин час, че венецуелци събират боклук от кофите, да дойде в България, да го каже на Радев и Цачева да се самопровъзгласи за президент.

Хвани глупав човек да ти помага ,да се видиш във беля. що не си кара автобуса? хак му е сега.

се иска майсторлък - твоето любимо инженерче гуано е издържало зад волана на камиона с "помощите" 5-6 минути и е станало да седне водача.

Русия остават все по-изолирани в опита си за Преврат във Венецуела. Вчера ЕС и Лат. Американските страни група Лима.. Категорично отхвърлиха възможността за Военна Интервенция на САЩ във Венецуела! Те бяха категорични и че териториите им Не могат да се използват за база на нападение срещу Венецуела. Опозиция срещу Ястребите Болтън и Пенс се вдидна и в САЩ ския конгрес. Подкрепа за Гайдьо във Венецуела... Няма и Намалява по света. 300 хилядната отлична армия отказва всеки да се пробва да напада. Инструменти за финансов натиск... Няма.. Всички бяха Използвани вече от САЩ, и резултата е Бедни но АнтиСащ настроени Венецуелци. Гайдьо е на боклука, САЩ отново със строени зъби.

Невероятно, дори и с помощта на Гугъл транслейт не може да се получи такъв брилянтен текст. Явно се появява нова генерация от млади, талантливи и политически ангажирани граждани у нас. Похвално!

Браво на автора. България има нужда от такива честни и ерудирани хора, с политически мащаб от рода на Кисинджър и Бжежински. Венсеремос!

"Русия са в Изолация" за президент!

Русия винаги е била изолирана, защото е империя, разпаднаха Съветския съюз и вместо да ѝ извадят очи, ѝ изписаха вежди, вече не помага на хрантутници като азиатските републики.

Това със строените зъби кърти мивки.

Комунистите в България родени след 1946г - вероятно са деца на съвецката червена армия за това милеят за Мъдуро

САЩ остават все по-изолирани в опита си за Преврат във Венецуела. Вчера ЕС и Лат. Американските страни група Лима.. Категорично отхвърлиха възможността за Военна Интервенция на САЩ във Венецуела! Те бяха категорични и че териториите им Не могат да се използват за база на нападение срещу Венецуела. Опозиция срещу Ястребите Болтън и Пенс се вдидна и в САЩ ския конгрес. Подкрепа за Гайдьо във Венецуела... Няма и Намалява по света. 300 хилядната отлична армия отказва всеки да се пробва да напада. Инструменти за финансов натиск... Няма.. Всички бяха Използвани вече от САЩ, и резултата е Бедни но АнтиСащ настроени Венецуелци. Гайдьо е на боклука, САЩ отново със строени зъби.

Днес явно е Деня на строените зъби.

Сега като пуснат какво са записвали ''журналистите'' дали няма друга песен да запеят???Абе ей авторитетните журналисти защо не дойдете в България макар че и във вашите страни ако ви стиска може да запишете много репортажи как се рови из кофите за боклук а не паднало от камион за да се хапне нещо... Именно заради надупването ви за собствените ви интереси журналистиката веч е сприема като държанка на властите..

Яде храна от кошовете за боклук ? Значи комунизма е близо ! При развития комунизъм , ще ядат и пластмасови отпадъци !

За такова заболяване при вас лек няма как да се намери, защото тази картинка реална у нас дето я описвате при демокрацията не бяхме и сънували преди нея.....

Долу ръцете от Венесуела руски изро-и . Вън от България руски окупациони части. Народен Съд за всички комунисти след 1949. Имат нужда от сапун. Е то Елена пере най добре

: )))))) соросоидните се изживяват като защитници на планетата

Русия и САЩ се бият за петрола на Венецуела. Русия като голям износител на енергийни ресурси желае цените да се задържат високи. Ние ще си купуваме бензина винаги на високи цени и ще си мърморим по форумите

Яде храна от кошовете за боклук ? Значи демокрацията е близо ! При развитата демокрация , ще ядат и пластмасови отпадъци !

Долу ръцете от Венесуела американски изро-и . Вън от България америкаските окупациони части. Народен Съд за всички политици след 1989. Въжето е от мен

Руските терорсти комунисти Че Гевара, Фидел Кастро, Уго Чавес са мъртви! Ред е на Мъдуро и комунизма изчезва от латинска Америка

Да комунизма изчезва в латинска америка и става рай.

С такива действия понякого Русия застопоряват някой. Като Асад. Вероятно сега Мъдуро, където опита за преврат вероятно бе с участието на Русия. Ако не успеят да го утрепат Мъдуро, може да управлява още някоя седмица. Не знам колко е възрастен. А Русия пак ще генерират омраза към себе си. И може отново 2/3-ти от Латинска и Южна Америка да станат пак едва ли не социалистически държави.

Тая журналя е късметлия, че не е на интервю със саудитския принц. Там щеше да свърши като барбекю.

Уау! Във Венецуела човек яде хранителни отпадъци зад камион-Мадуро арестува журналиста за провокация. В Русия всяка кофа за боклук се претърсва щателно и многократно от бедни хора-на Путин му е все тая. Те това е днешният комунизъм-красива на приказки, уродлива на преживяване.

Ти си копи-пасте :) Всъщност в Русия ли живееш, че си ядосан на Путин за българските клошари?

Със своите действия Русия обрича венецуелският народ на глад ...не се месете ,нагли сте !

Руснаците имат над 15 опита за отравяне на хора зад граница, защо не отровят и опозицията.

Русия е готова на всичко за нефт

Уау! Във Венецуела човек яде хранителни отпадъци зад камион-Мадуро арестува журналиста за провокация. В България всяка кофа за боклук се претърсва щателно и многократно от бедни хора-на Борисов му е все тая. Те това е днешната демокрация-красива на приказки, уродлива на преживяване.

КОМУНИСТИТЕ НЕ МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ НА НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ! И НА РАДЕВ ТАКА ДА МУ СПРЕТНАТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЙКА, ДА ГО ПИТАТ НА КОЯ ДАТА ПОЛУЧАВА РУБЛИТЕ, ОТ КОЯ БАНКА, КОЙ МУ Е ПРИКРЕПЕНИЯ АГЕНТ И ТН...

ИСКАМЕ И В БГ КАТО МЪДУРО - НЯМА ИЗБОРИ, БОКО - ПОЖИЗНЕН, ГРИПЕН НИНОВ - В ИЗГНАНИЕ! КВО ЩЕ КАЖЕТЕ, РЕБЯТА? ВЪРВЕТЕ ТЕГЛЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ ОТ ВТБ,Ч Е ВЧЕРА ГИ ПРЕВЕДОХА, И ПОЛЕКА С ЛОСИОНА:))))

С тия лафове за заплатите баба ти гонеше византийците бе шебек :)

Със своите действия САЩ обричат венецуелският народ на глад ...не се месете ,нагли сте !