Любовен триъгълник в Добринище: Стрелец откри огън по прелюбодейци

Пристигналите на място полицейски служители установили отвор от куршум с голям диаметър на предния капак на лек автомобил

Обратно в новината

Коментари - Любовен триъгълник в Добринище: Стрелец откри огън по прелюбодейци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кърския ебач куршуми няма открити,няма открити..,

На младия баджанак сигурно му е умрял хея за дълги времена.

“Стрелецът направил автомобила на решето, полицията открила дупка от един куршум върху автомобила” Поредните смехории, написани от писач на дир.бг

С тези социални мрежи, фейсбук, вайбър и тинтириминтри цената на българките съвсем дсе сгромоляса!

Спрете да се ебете

Добре, как точно протича мисловния процес в такава ситуация??? "Леле, верно ли Иване?? Тая моята ше я Убия!!!" "Оф, сега казах на Иван, че ше я убия, пък той ше каже на цяло село, пък те вече знаят, че съм и рогоносец... Ужас. Сега и страхливец ще си мислят, че съм... Ужас. Ще трябва да направя нещо! Ама, бързо и без да го обмислям!" "Прибирам се тайно, издебвам ги и ги почвам с ловната пушка. Пък след това... След това, кой ти планира в България за 2 дена напред. Планът си е добър и така! След това, каквото сабия покаже! Чудно! Сега ще им покажа на всички, какъв съм мъж!" 2 дена по късно... "Леле мале, какво стана!..." Завеса.

Отстрелът на диви свине да започне сега!

От прочетените коментари може да се направи извода, че мъжете живеещи без половинките си в чужбина са едни от най- рогатоте :-)

Заминал за Англия сам, хаха, все едно няма жена спътник в живота.

1. Тя вероятно не знае английски. 2. Физически труд й е под нивото 3. Предпочита да си седи при приятелките и тъпкача докато съпругът превива гръб в чужбина. Понеже аз така си взех гаджето в чужбина та знам какви жени има. Рев за приятелките и семейството... Сега като сме разведени живее в Бг и върти двама като живее ту при единия ту при другия ту при родителите си и всеки месец ме моли да се върне при мен.

И аз искам да благодаря на всички оставени женички, които забавляват и са забавлявали вече бившия ми съпруг, който работеше до късно и в къщи само стенеше от умора, прегърнат и куцук куцук стигаше от масата в кухнята до дивана в хола. А сега, свободен, ела да прочетеш вайбър чатовете му - левент, не - Лъв. Премята ги по няколко. Аз, патицата, седях като някой фикус загледана в децата си и в семейното добруване.

От една дупка го направиха на решето...

Ребри Стойчо. Мажо ми е у Англия

Започнах да се смея още на новината, но на коментарите вече с просълзих! :))) Голям цирк!

Като прочетох първоначално за стрелба по автомобил в Банско, и че вътре има мъж и жена, точно за това си помислих, но реших да не спекулирам. Нищо сериозно не е станало, очевидно мъжагата се е върнал, издебнал ги е, а и знае как да стреля. Ще им държи влага цял живот. Лошото е, че на връщане към Англия, трябва да се навежда на вратата на самолета, че да не си удари рогата! А благоверната му ... Ами има си законна процедура за подобни ситуации - нарича се развод и се случва често. На 26 годишния ще му напомня един рефрен от една песничка - тръгнах за млади невести, но изядох дренови тоЕжки ... за съпругата ... е, тя е ясна, ще си бере срама в цяло село и ще я знаят. Мъжа и - пич, не се занимавай с глупости - отделна сметка, спираш и парите и документите за развод. После да ходи да пасе джанки. Риба в морето - бол! Свестни жени има много!

Брат, аз много свестни жени не виждам наоколо. Сигурно се крият някъде. Само несвестни срещам. Ама, поне духат и гълтат. То, кво му трябва на човек...

Хем ти духат, хем си недоволен.

Триещия в диро има РОГИ като на лупатар, изтрими предишния коментар,, ... каква поза са били тия че са успели даже да избягат'' алооо триещият оди си таковай жената.

Извода е - купете си Мерцедес. Води до висока успеваемост при жените. А, и нещо друго много важно. Да сте също около 26, че да има мъгел.

Джефри Чосър е написал навремето, че "Близкият хитрец измества липсващият хубавец"! Има няма 500 години от тогава ...

Българките не могат да си затварят краката. Клетви и морал не признават. Отвратителни същества!

Аман от комплексари! И какво като си е "разтворила" краката - да я убие ли? Затова е жена, да си разтваря краката! Има една пхриказка - ако се дебнем, щуе се хванем! Като не му харесва това на мъжа и като се е стигнало до там / и признавам - не е за харесване, ако ти е собствената жена/, има си законоустановена прлоцедура и тя се нарича - развод!

"Затова е жена, да си разтваря краката!" Без коментар. Горко им на близките ти.

Той в Англия му е баел сигурно.

Не знаех, че решетото има една дупка само. Иначе хората са казали "невиждани очи се забравят".

По заветите на великите ни ,български прадеди- за държавна измяна и кур..валък се повелява най висшата форма на народно възмездие!!!

Рискована е кърската " любов ". И жертва можеш да паднеш !

Как са го пуснали стрелеца с рогата на борда на самолета се пита в задачата? Вместо да си хаби нервите и да стреля по "благоверната" и любовника просто е трябвало да спре траншовете от Англия.

Какви глупости има написани не е истина. Колата на решето, едвам избягали. А ченгетата една дупка от коршум намерили. Смях бате на талази! Вие у дира сте уникални! Тва като че ли го е писал селския пияница на 7 ракии!

Е че как, нали трябва да е ГРЪМКО заглавието, да хваща очото, да има драма!

Трябвало е и по тях да стреля с английска сол . До Англия чак стигнало ..... Ами тя що не е утишла с мъжа си да му помага , а тръгнала байраци да вее ? От единия пари , от другия любов и после в куфар .....

Първо жените убиват психически мъжете си !

който е цъкнал минус да му изсъхнат атрибутите било то мъжки или женски

Курви бол!

Тоя едва ли ще си помисли пак да лашка в колата :) Може вече , от уплах да не може да вдига самолета :)

Това е бай Ганю... да не настине и да не се мине... При толкова хотели в града, ще кажете, ама те там го познават... Ами да отиде в съседното село Разлог бе! Да отиде в Гоцето... но-о-оооо друго си е в колата - БЕЗПЛАТНО... Бахти гнусляра...

Щерефф, жотем❤️

Защото, като го правиш често, ще ти коства цяло състояние... Ама ти от къде да знаеш какво е често...

Аз нали това съм написал - да е безплатно. Може да е като кучетата, в калта, но да е безплатно. България ще се оправи, когато всеки започне почтено и честно да си плаща. И преди да плюеш, келеш гнусен, вземи прочети на кого са тези думи.

ЩерЕФ...проблема не е в плащането, а във фактурата. Една ми потърси пари,аз и казах- ок,ама дай фактура. Кат се озъби. Кво се зъбиш, има Закон за защита на потребителя. Ами ако услугата е калпава,а???

В колата да беше най-лошото, ами по кенефите??? Как може да имаш мерак в тая смрад...

Кви хотели бе, манго е инвестирал в кола...