Любители на животни протестираха и настояха за зоополиция

Протестиращите граждани искат правосъдие за хората, занимаващи се с организирането на кучешки боеве

Обратно в новината

Коментари - Любители на животни протестираха и настояха за зоополиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1-2-3 човека да имат искания, които обаче са регламентирани в редица Закони! Относно животните и най вече кучетата. Полза от тях има макар и съмнителна САМО за стопаните си. Каква е, те си я знаят и не бива да ангажират с мнението си/да дразнят/ хора, които не споделят вижданията им. Например: Замърсяват с изпражнения, налитат да хапят, лаят без стопаните им да се съобразяват, че това дразни, в блок, където живеят много хора пикаят в асансьорите. Тези деяния не са похвални и никакви оправдания не са на страната на засегнатото лично пространство на потърпевшите! Когато се правят такива показни демонстрации веднага следва въпрос: За какви пари става дума от кого да се вземат и на КОИ да се дадат!

Неприятно е, че има толкова злобни и негативни коментари, а темата е наистина актуална и наистина го има този проблем. Уж имаме закони за защита на животните, а няма кой да ги прилага. Нали все се сравняваме с цивилизованите държави - ами там си имат ефективна зоополиция. И тази зоополиция също санкционира хората, които си изхвърлят домашните любимци - което си е проблем при нас. И общинските приюти също са под всякаква критика - не само, че условията са отвратителни, но и много се краде. И вместо да си вършат работата - да кастрират, прибират и т.н. улични животни, там просто се краде!

в които е показано с какво се занимава американската зоополиция. Предимно следи притежателите на кучета за нарушения и ги глобява и/или им отнема животните. Закарва ги в приют за известно време и ако не ги потърсят срещу заплащане, ги унищожават след определен период време. Природата се е погрижила за тоя вид животни да не изчезнат и те се кучат в голяма бройка. Животните не са проблем стига да е по железен ред притежаването и осиновяването, както му казват там, не само за кучетата като животни и други също. Никой не е длъжен да дава аванта на тия, които искат да осиновят животни, срещу нарушаване на спокойствието и пространството на околните. Това е демокрацията.

E томно това момченце, беше нападнало една майка с дете в парка на Славия.

Тия Протестиращи са пълни Идиоти, а може би и Мошеници. Ако ИСКАШ и ИМАШ пари, можеш да отглеждаш различни животни както стадо овце, стадо кози, стадо кучета, котки и други. НА някоя нива може да направиш Огромни Кашли( покрито място за събиране на стадо животни) и да ги храниш. Но не да се месиш как Другите да се отнасят към скитащи безстопанствени животни... А, ако нямат пари, шпо- добре да простестират заради тия , които убиват ХОРАТА в България- фирмите ЕМтел, Вииваком, а Топлофикация- ограбва.

Ти си изключително прост "аграрин" - какви стада какви 5 лева?? Става въпрос за кучета и котки скитащи по улиците и насилието над тях от комплексирани малоумници - същите като теб .

Обичам животните,но колко ПОЛЮЦИИ ще издържаме.Не прекалявате ли вече.

Редакцията, луди ли сте!? 6 пейзана на кръст, без да броим кучето. И това е повод за новинарска емисия! Посочете ми произволна кауза и аз ще доведа повече симпатизанти. Дори няма да им плащам. И айде пича ми е ясен - мъчи се да се докара пред мацките. Ама момичетата изглеждат съвсем нормални, че да се занимават с тъпотии в това хубаво пролетно време.

Зоополиция... Ами защо не, стига да глобява собствениците на дрискащите по целия град помияри. И да отнема животните при рецидив.

Добре казано ! Макар, че в първия момент под "дрискащите по целия град помияри" разбрах един вид кореняци софиянци със специфичен дъх на чесън и курешки ... обърках се нещо ... точно тези кореняци мнооого мразят всички животни , щото им напомнят за далечния им , забравен и изгубен по моловете произход ...

Не искам да плащам за приюти на кучета. Нека кучкарите сами да си плащат, а не да искат нашите пари.

Достойна позиция ! Плащаш за вили на мутри и депутати, плащаш за бедните попове и имами дето са в злато целите и се возят в лимузини, плащаш за 'хидроинжинери' , плащаш за отглеждането и насърчаването на престъпността .... и за още много други такива хубавини ... НО си избрал да се репчиш на животните и тези които се грижат за тях - Браво господине !!!

Мръсни зоофилки и зоофили! Да си сменят половите партньори с човешки същества най-после!

Ако имаш сексуални проблеми - потърси помощ от лекар, не си проектирай проблемите на другите хора!

Любителите на животни да не превръщат маниите си в обществен проблем като застрашават здравето и живота на хората на обществени места. Любимците им да обитават само личното им изолирано пространство - без паркове, улици, градски транспорт, жилищни сгради, входове, стълбища, асансьори и т.н.

Идеш от гоуемото село нали ? И си с висшу ? Епа не научили в университето, че ти дефакто живееш на територията на животните бре ? Ама говориме за американците , че навремето били индианците и им зели земите ...

Ти заслужаваш евтаназия!

Точно така, да си разхождам кучето от терасата до входната врата и обратно, така ли?

Като прочетох "любители на животните" реших, че искат легализирането на секса с животни.

Всъщност... правилно си прочел.

Хайде троловете пак се разпищяха. Абе дир хайди закривайте коментарите към статиите, да не четем простотиите

Ама, то зоополиция нали съществува в България. Поне на хартия. Както и законите, де. Иначе всичко си имаме. Смях, смях, смях.

Аз пък искам контра зоо-полиция, против любителите на животни, защото някои доста прекаляват

хората няма кой да ги пази, те за животните се притеснили. Не върви на добре светът.

Хората нали са върха на еволюцията , господари на света и природата и тнт и тнт великата работа ? Кой и от кво да ги пази БЕ ?! Не си спомням кога за последно котки , кучета или еноти са дошли и са изравнили един комплекс с панелки , та да си построят там бърлоги ...

Нека да позная: държавата трябва да финансира приюти на НПО-тата така, както финансира кризисните центрове за хора. Също така трябва да им плаща пари за писането на стратегии и концепции за бездомните животни.

Много по-добре е държавата да финансира и организира 'евро-ромската ' престъпност, и еФтините апартаменти за 'нуждаещи се' депутати и министри ! Тва е истината ! И мъдростта и пътя !

Да бъдат съдени тези изроди. Нямат място в обществото.

Аз пък искам да правя любов с любителка на животни,от любопитство.

Бриджит Бърдо била свободна дочух ... пробвай се... ако изобщо ти става де ...

Опасно е. Любителката на животните се сношава с тях и може да пипнеш някаква зооноза.

Да ! - направо на кладата в центъра да ги изгорим ! Изроди !

Казва са 'На центъра' бе простак !

И аз искам зоополиция. Някой да е видял да се правят проверки на кучкарите по улицата.

Абсолютно и ако някое куче ме нахапе на улицата, да дойде зоополицията и да го застреля.

Ми след като човешката полиция , ако те хване в чужд имот да си 'береш' - няма да те застреля, защо па кучето да затрелят ?

Ти наистина си спрял умственото си развитие някъде между маймуната и кроманьонеца. Кви проверки бе примат. В тази държава пълна с нищожества като теб, нима проблемът е хората, които обичат и се грижат за животни?? Не съм подръжник на комунизма, но специменти като теб не биха съществували в комунистическа държава.

Ти помниш ли в комунистическата ти държава да имаше бездомни псета?