Лятото и есента на студентското недоволство: Галерия и хроника на събитията от 1990-а

Допринесоха ли окупациите на университетите за падането от власт на Андрей Луканов?

Обратно в новината

Коментари - Лятото и есента на студентското недоволство: Галерия и хроника на събитията от 1990-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ни подсещате че това ни чака и сега

Нека в деня на християнското семейство се обединим в името на обичта и взаимопомощта и да ОТХВЪРЛИМ ОМРАЗАТА! Великият ХАН КУБРАТ е завещал на българите да бъдат единни, защото сноп от пръчки трудно се пречупва, но единичните пръчки лесно се пречупват!

ние не сме в 7 век и не сме обединени заради политическите паразити кланящи на задокеански интереси и зелени парички

30 години по късно тъпаците искат да гласуват за комунисти. Жалко за студентите

Скоро много неща ще си спомните.

преди да съдиш - помисли - един от лидерите на протестиращите е Емил Кошлуков .... той е доказал невероятните си идеи после през годините.

30 години папане на чепараткото и яко слугинаж. булгаристанеца е мноо тъпо животно.. ббаахаха

Не... отдавна ни пречупиха. Приличаме на препикан огън... Няма бунт в очите на днешната младеж.

Те всьшност защитаваха хората около Тодор Живков. Петар Младенов и Луканов искаха всичките да ги махнат, но единия го убиха а другия го изпратиха на село. Тогава още гласяха Луканов за мястото на Костов. За Костов никои и не беше чувал. Сега сигорно от всички тея, само Слави и Кошлуков са останали.

Колко от онези студенти имат хотели и яхти? Май у нас НИЩО не се случи, след като придворен на правешкият шоп Живков, управлява Родината 12 години. А синове и внуци на комунагите обраха народа и държавата.

Кви студенти бе, кви образования, кви стачки? Вече са бабички и дядовци тия наши "студенти", а със сигурност половината са емигрирали отдавна, а другата - в родния черен "бизнес"! Но си остават за историята като първите глупаци, които не са се усетили и надлеждно обяздени. доказателство - днешното положение, че и бъдещото!

Днес 3-ти ден краварско - еврог.ейските самолети не пръскат от въздуха химикали и зарази над населението. Защо ли?..Защото ядосани българите няма да отидат до урн...

Преход, режисирана от БКП и кучетата им пазачи - ДС.

Теорията за кемтрейлс е прекалено идиотска и за идиоти като теб!

Дали?

Пеше, може да си вярваш на каквото си искаш, включително и, че Луната е от кашкавал, а земята е плоска!

30 години управление на Слави))) Тои свали Младенов. 6 години след това, тои издигна Костов като го свали след това. 4 години след 96' започна опростачаването което посла червен килим за Боико. И Боико сега пак Слави го бутна. ПП и те Слави ше ги дьржи. Тоя Слави е Бьлгарски супермен ама само за боговете от Бояна, Бистрица и Драгалевци.

За който и да гласу....получавате ФАЩ, Сертификат и бъркане в мозъка с клечка.

не знам къв е Путин, но точно ми е известно, че ти си ебати бездумния тъпоглав добитък.. ббаахаха

Toчно обратното - получаваш винаги петоколончик-еничар на издръжка към.... виж ми никнейма.

От престъпният преход насам всяко едно българско правителство е слугувало на чужди служби и държави, в ущърб на народ и Родина. Затова сега сме "Майка плаче, грамофон свири". Мъка..

Защото казвам истината или защото зи русофилски, блядски еничар и не ти харесва никнеймът ми?

Повечето от тях имаше и светнати които заминаха на обучение

Със самолетите на Радев от СССР се връща БКП (баби и дядовци от БСП, внуците им, изучени в Харвард - ПП, дечицата им от ДА и клоуните им) на власт! Честито на Християнското семейство! Честито на обединените от всички страни и поколения комунисти!

Има нещо вярно! Въпроса е кой плаща на Слави?

Престъпен е, защото едни и също престъпници-комуняги и копейкаджиски еничари го правят вече 30 години.

има щадящи тестове

Когато наивниците свършиха безплатна услуга на САЩ и Сорос! След 30 години грабежи..... ......... Днес отново получаваме еврейско чучело за външен министър!

Днес пак гласувайте за комунистите!!! След месец на (- 20 С) ще го разберете!

Вече БСП не е партия на статуквото, а Продължаваща Промяната партия.. Щом една стара лъжа работи, защо да измислят нови.. Радев е новият Луканов.

Организирано и дерижирано от комунистите,за да инсценират преминаването им от комунизъм към капитализъм.

Се ся... По онова време имаше цветни снимки..

Мацетео с белия лист е много готино. Да е жива и здрава, каквото и да прави днес. Иначе, как ги използваха тия хора. Днес Държавна Сигурност и партията пак управляват държавата и назначават президент, премиер и министри

Абсолютно. Обаче все още прекалено много хора си мислят, че идва 10-и ноември и всичките генерали, ченгета и агенти си казали "Е, другари, това беше", взели се палтата от закачалките, оставили ключовете от кабинетите на портиера и тръгнали към вкъщи, мислейки си с какво ще се занимват оттук нататък.

ЕЕЕХХ 90-ТЕ ГОДИНИ, ЖЕНИТЕ ПУСКАХА ЛЕСНО, КОКАТА БЕШЕ ЛУКС, КАМЕРИТЕ БЯХА САМО ЗА СВАТБИ, ДАЖЕ СВАЛЯШ СТАРИТЕ МАРАТОНКИ ОТ КРАКАТА, ПРОДАВАШ ГИ И ПАК СИ НА ДАЛАВЕРА 75 ГОДИНИ СТИГАТ, ВРЕМЕТО Е НАШЕ!

Едно време, ги учеха в Москва, сега в Харвард.

Добре си го казал за жалост.

Интересно е да се гледат тези снимки. 65 аудитория е легендарна. Сегашните студенти ми се струват бледо копие на това което бяха тези от снимките. Някак си инертни и незаинтересовани. Дори и при невероятно наглите ни политици, нашите студенти са просто 'пас' за разлика от '90,' 97. Отдавам го, на това, че най-талантливите отиват да учат в чужбина, а и демографската криза. Няма я критичната маса млади хора да направи промяната. Няма значение, дали са ги лъгали тогава, дали е имало провокатори, ченгета и т.н. Това е част от играта при такива събития. Важното е че е имало дебати, протести и студентите са участвали живо в това. В момента ситуацията напомня на това, което се случва през Възраждането. Разчита се, на емиграцията да се внесат нови идея и практики, а народа спи десетилетния си сън.

серим ти на тъпия никнеим и на тебе ти серим в празната черепна кутиика.. ббаахаха

защо се притопля този bullshit? "лежалото" с доган копеленце кошлуков не свърши нищо, освен да се олигави около комсомола в университета и да си уреди лек живот що не пишете за студентската кооперация и колко милионери излязоха от там с парите от дкмс?

най ме изкефи сеимка 14 дедото с евро кюнците. еuroбулгаристан с евроценностите- дръва и кюмюр.. ббаахаха

абе цървул, 1990 е тогава евроценностите бяха в кореком, откъдето са купували шоколадови яйца, за да платят на майка ти

пак е ДС, но не българската.

а в другата статия на дирника, две дърти но модерни 'арт'лесбийки най-нагло продължават да се правят, че Конституционния съд не е тотално отрекъл джендърската ИК. та, за това ли ги ручахме жабетата?

Никой не ги гони а те бягат Финансираха Кошлуков .Учи в Щатите,а другите да с голи задници Плсшай десеттошорно за квартира и обучение. Боклуци

хора с такъв ретро-кенефен език нямат право да казват на другите 'цървул'.

Винаги жаби ручат

а за кого да гласуваме? за радикалния ислям на Ердоган? или за Доган, който е от ДС и не го крие?

Кои български политици - национални предатели, продажници и българоубийци са подписали договора, чужди самолети да имат право да влизат във въздушното пространство на България, без да искат разрешение, за да пръскат народа с химикали и зарази?

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ БЕШЕ НА ПОДЧИНЕНИЕ ПРИ КГБ И МАЧКАШЕ БЪЛГАРИТЕ