17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колхозника е петимен, да е важен Голяма мъка му е, че не е Играе все второстепенни роли Затова се изоква от време на време Да си четка егото

Пуцни по Киев с големите ...

ИСТИНА Е ! УКРИТЕ СА НАРКОМАНИ КАТО ПРЕЗИДЕНТА СИ ЕВРЕЙ , СТРАХ И СТРЕЛЯТ КОГАТО СА В НАРКОТИЧНО СЪСТОЯНИЕ , ПО ВСИЧКО ДВИЖЕЩО СЕ И ПО ВСИЧКИ ПОСОКИ НА СВЕТА ! ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРЧО КОКАИНЧО ПОДЪРЖА УКРИТЕ ЗАЩОТО СА СЪЩТИТЕ КАТО ЕВРЕЯ ЗЕЛЕНСКИ ! БЪЛГАРИТЕ 99% СА ПРОЛТИВ УКРИТЕ И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ НАМИРАТ В БЪЛГАРИЯ !

Факт!

Да бе, ти щот не си наркоман

Путкин като им казваше - взимам Донбас и по живо-по здраво, тия не, ще се бием, ФАЩ ще ни помогне! Е сега като ви каже, че цяла усраина ще е руска, добре помислете дали да откажете! Щото алтернативата е Груз 200 и цинкови ковчези!

Тя великата и непобедимата затъна 5-ти месец в блатото а мижавия белорус ще бъде издухан от Украйна и Полша за отрицателно време,ако въобще войската послуша този мустакат олигофрен .

Сега и на Полша ли се надявате? Ако се включи, ще е да ви вземе терирории!

Този изпращял палячо се взема насериозно. Безгласна буква е в Европа от доста време памперса на путлер

Вече немците се готвят за студена зима без газ и ток :)

Чудя се защи църкате? Нали ви се сбъдна мечтата да ви пускат в Европа! Аре бърже да целувате ръка на Путкин :)

Ма малко :)

НА МЕН НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА УКРИТЕ И ЩЕ Е ХУБАВО ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Още колко ли желаещи има да се израдват на усраина! Не ми се мисли ...

недей да мислиш бе другарю , а си върши съвестно и качественно работата на околовръстното , работи предимно без ръце и си слагай отзад по малко масълце

Хем фашист, хем прост, хем невъзпитан - що е то? Жокер - кланя се на бандера :)

Аз имам желание да се израдвам на миризливата ти жена.

Но нямаш възможност :)

има още много руски трол, който да се прати обратно към Москва. Съдейки по троленето тук 70 трола по-малко са недостатъчно.

Надай се да са тролове :) Ма май са нормални и разумни хора, желаещи да благодарят на братята руси, че им вършат мръсната работа :)

хахахаха РАЗУМНИ казваш./.... хахахаха

Малоумниците стават двама.

А смъртника си е пак един - Еленски!

Да идват от Беларус, Сирия и Иран и да ги приключват за седмица! Без жал!

серия от наши удари в Москалия : Белгород и Курск бяха поZдравени от нас с няколко ракети и доста 155 мм снаряди ! Губернатор Белгородской области сообщил о трех погибших после ночного обстрела СЕГОДНЯ В 06:22 https://www.mk.ru/politics/army/2022/07/03/gubernator-belgorodskoy-oblasti-soobshhil-o-trekh-pogibshikh-posle-nochnogo-obstrela.html Губернаторът на Белгородска област съобщи за трима загинали след нощен обстрел Областният управител предостави данни и за жертвите. „Към момента четирима, двама души са откарани в болницата: мъж и 10-годишно дете. Човекът вече е в критично състояние“, пише той. Според него има частично разрушение на 11 жилищни сгради по улиците Маяковски, Мичурин, Чумичов, Попов и Павлов. Най-малко 39 частни жилищни сгради по улиците Маяковски, Попов, Павлов са частично разрушени. 5 частни къщи са напълно унищожени, каза областният управител. Гладков каза, че под ръководството на неговите заместници ще бъдат извършени обходи от врата на врата, за да се заснемат разрушенията и днес ще започнат възстановителните работи. Както пише експертът Борис Рожин в канала си в Telegram, днешният масиран обстрел на Белгород от Украйна се превърна в най-мощния от началото на спецоперацията. Също така през нощта е регистриран обстрел на Курск и Мелитопол.

Съвсем ще ти изпържи мозъка!

jingiby

Накрая Полша ще се намеси и ще прегази Беларис както едноименния трактор гази нива...

Само да не стане накрая Полша да е стъклена :)

Беларус правят трактори, Полша обдухва американските чепове

Полша е следващата след Украйна.

урките май ша ги мачкат и от Север! Бандеровски фашаги

Ми се струва по голем фашага от теб няма

Не обиждай Олодимир Еленски :)

Тази сволоч е по-страшна от Путин. Винаги оцелява, винаги ближе крайниците на Бащицата, винаги е на трапезата и по-недооглозганите кокали са за него, виноги е от името на асвабадителите и той барабар Петко с мъжете, върши още по-сатрапски дела в страната си, с жестокост се разправя с опоненти, посмели да надигнат глас, и даже не търси оправдания с лъжи и измислици, действа направо. Паднеш ли му - край! Със сигурност крои шапката и на Сюзерена си като пръв царедворец и виночерпец! Не му харесва да е вечно втори.....И уж вярност и тотална подкрепа, а в един хубав ден ще го изненада.

Моли се и той да не ви почне!

Руските малоумни селтаци много добре знаят,че ако нямаха ядрени ракети Нато щеше да ги измел до кавказ за 2 дена.. 5 месеца ми превземат 1 завод... Пълна и жалка трагедия...

и ЕП (евро пенделите) ще трябва да се сьобразяват.

той и оня чичко с мустачките от Берлин си е мислел така.

Тоя чичка го сравнявай с Еленски! Накрая ще лапне дулото!

Милият той, абе що не ходи да се рекува от маймунската шарка, изтекоха вече данните на колегите, че е в първа фаза.. Тръгнал на войник да си играе дето бъкел нищо не разбира

Мале как ще ви се израдва :)

ако оформи малко мустака по хитлеристки ще е готов путлерофашист.

Заформил съм ви една операцийка, и аз имам територии в усраина :)

Въобще не ми е ясно защо украинците не говорят украински,а руски...Нали мразят руснаците толкова много,а говорят руски..Не мога да разбера...

руснаците мразят и българите ама с български букви пишат.. А тези пакети са изстреляни от руска територия.

И австрийците говорят немски. Та и половината Швейцария също.

Но не са го забранили!

За го погледнеш иии иии дъхът ти спира....

Кървавият клоун с помощта на англия подпали Трета световна война ?? ХОРА БДЕТЕ и водете война на Албиона !

Лукашенко върти Одески номера. Украинците трябва да са луди, за да въвлекат ище един враг срещу себе си във война. Повече от ясно е, че украинците губят войната и без военна помощ от Полски войски няма въобще да има Украинска държава. само, защото понечиха да забранят на руснаците да говорят руски в украйна. Едно високоговорящи идиоти!

Аааааааааа ха ха ха ха ха ! Не вярвам Поляците да са чак толкова прости , че да захапят така яко Хамериканската въдица , както това стори Зеленски ! Това , че Украйна НЯМА да има , вече е ясно ! А ако Полша тръгне да им "помага" , е сигурно , че И ПОЛША НЯМА ДА ИМА ! Много се надявам тъкмо Поляците отлично да разбират това . А между впрочем , след Полша май следваше Германия ... Да внимават И ТЕ !

Аз пък като го напера на майка ти в гъзо и нея няма да я има

Бегай го напери на бандеровския ти татко, педалче :)

Ако тръгне в Украйна, неговите военни ще го разстрелят. Ако пък не угоди на Путю....

Що, не може ли?

Каква ракета бе. Тя специалната операция не завърши ли. За два дни.

КАРТОФЕНИЯТ ДИКТАТОР СЕ ПЪЧИ В ОГЛЕДАЛОТО Остана ли още някой, който да гледа сериозно на тоя дебил? Даже в Русия му се присмиват. Русия прави каквото си иска в Беларус, включително и да стреля по белоруси, за да въвлече белоруската армия в активни военни действия. По същество, днес Белорус е асимилирана от Русия. Очаква само официалният акт.

Gugnelid

Да видят сега Окраинците хубаво ли е да им се прави постановка.

Украйна на украински език означава РОДИНА.

измислена държава на измислен език означава -иди еа ХуЙ тролякопитеко тъпи.. ббаахаха

Усрайна значи усран народ, усрана територия!

Така започна и в Русия. Първо украинците атакуваха.

Малоумник

Като се върна от Сибир ще заваря теб и домочадието ти с чалми и с различен цвят на кожата !!! Помни ми думата Умнико ! лека нощ !!

Глиги, ти ли си?

Скоро ти одяа края и на тебе

Виждаме с кой е свършено, слава на Бог :)

Айде и те, как разбраха, че е украинска, а не поредната грешна руска?

Не е война това !! А спецялна операция !!! Ако беше война сега Окрайна да е Лунен пеизаж и да се хадеше с скафандри там !!!

Българският ти е слаб. Ти още не си усвоил някои тънкости на българският език. Вместо да тролиш в български форум, по- добре си стягай куфарите, че утре те товарят на влака и обратно в могучая. В заключение - слаб си в пропагандата на български, затова съвсем заслужено ще те препратят в Сибир, на самоподготовка.

Ти - българин, аз разбрал. Твой български също не добре - пълен, непълен член....нещо не сме много в час, май. Руският ти тоже не е в час. Хайде, по живо, по здраво!

Ето на това се казва, " гъста пръдня"

И умри!

А, Ванга какво е казала ?!

Това ще стане!

Ето но това се казва, " гъста пръдня"

Имаите в предвид че щом Русия бяга от Булгаристан накаде ви водат ваще господари ? Сега уж да ви помогнат да заселят 2-3 милиона мулти култура от техните и до 5-6 години да видиш Българин Трябва да посетиш исторически музеи ха хаа хааа

Коя Русия? Тази, чиято армия поставя чеченците най-високо и буряти разни и джингитайци... Не знам кой е за оплакване но в България и циганите са виждали плоски телевизори

Пращат мангали да трепят мангали!

май че от далече кара вода ... мдааа ... това ще се види и то много скоро , джуджето явна го заорава и ибрика е готов да подмива ... ево жопа :)))

Война! Ракети летят във всички посоки. Да не е цопнала някоя в твоя двор?

Путин Лукашенко Орбан Ердоган се избирот от народа си и те работят за тоя Народ !!!А На вас мърши се назначават Лакей за да ви управляват !!

28г " нсрода" го избира с 99.9%.

Този ли назначи Путин за президент на Русия.

Путин едвам го удържа тоя червей да не нападне украйна. Защото включи ли се беларус във инвазията на страната на русия започва наистина "третата световна" война с която путин толкова заплашва. Само че русия няма съюзници. Т.е. светът срещу русия. Русия ще оцелее само заради ядреното оръжие което може би все още има. Но до кои морета и дали ще има достъп остатъка от русия не се знае.

Не знам кой кого удържа, но по - голяма част от Азия, Африка и Латинска Америка с радост ще се върнат на САЩ и Европа за мизериите последните 500г. Конкретно за Украйна доста станаха провокациите на САЩ, беше неизбежна тази развръзка. Такава беше и целта на Евроатлантите. Великобритания и САЩ искаха да изместят Русия от енергийния пазар в Европа, такава беше и войната в Сирия . САЩ искаха да контролират пътя на катарския газо/петропровод. Окупираха в Сирия петролните находища. Трябва да ви е ясно няма черно и бяло, въпросът е къде сме ние.

Смешници, точно те имат само едни ядрени ракети. И до там. Са ще има рапид респонс напън да съберат 300 000 армия:) Айде да видим как ще стане това.

И що ни занимавате с тоя проскубан мустак? Кой се интересува от брътвежите на нощното гърне на Путлер?

Браво на Лукашенко, велик политик и родолюбец

троле?

Сресвай мустака и беж да те няма :)

Тоя кърти с прическата.

Пази боже комуноид да мутира до путиноид.

звучи като предвестие за включване на Беларус във войната.

Лошо няма :)

Скоро и ти ще си платиш ….

Изписва се прИхванати, а не прЕхванати.

В случая е използвана правилно думата "прехващам".

Лелките прИхващат тенджерите и тиганите докато са в кухнята. Самолетите и ракетите прЕхващат чуждите самолети и ракети.