Българка роди в самолет над Атлантическия океан

38-годишната българка Десислава К. роди момче по време на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт над Атлантическия океан на 26 юли.

Обратно в новината

Коментари - Българка роди в самолет над Атлантическия океан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкият Николай ще стане пилот когато порасне . Да е жив и здрав и само са ви радва.

да са живи и здрави майката и детето!!!! до плювачите: бах бах бах бах тая злоба,злъч и простотия!!!!

Я българска докторица, я мунгалка... Те в последно време най-много се шматкат по самолетите! Чий пенис търси в напреднала бременност? Шматка...

хубава работа да са окотиш над Атлантика, не можа ли да стиска два три часа докато са окучи или да са беше напънала още в Богота

вие сте тотолен кретен

Хитро, хитро... да роди в самолета - спестила е някой лев за престой в болница.

Къньо ли си, Муньо ли си, нали са я свалили в Манчестър да я закарат в болница!

Господ здраве да им дава и на майката и на детето! Като порасне мънечкият, ще има да се хвали, че е един от малкото, родени в самолет над океана...

да и е живо и здраво момченцето да порасне и в потурландия да не стапва при злобни и зависливи потури да не расте

Бебето е роден атлантико-европеец. Плевню да му бабува. А иначе да е живо и здраво.

Хората,чуждите се радват и целия самолет е ръкопляскал и подкрепил родилката=непознати,чуждоземци,само българите тук във форума се намериха да храчат и плюят...ей,проклето и злобно племе сте бе....Да е живо и здраво детенцето и по-добре в ръцете на чужденеца пилот ,отколкото пребито от 'л'безни български акушерки'' в комбинация със злобните коментари на някои от тук....Лош и нескопосан народ,Слаба Държава!!!

Когато чуждите се радват, значи, нещо лошо се е случило на своите.

Така става с всички жени,които работят в чужбина и особено в САЩ.Там за разлика от България не разрешават майчинство и затова жената е родила в самолета.

Само не разбрах, след като лети от Богота към Франкфурт, как решиха, че трябва да се отклони за Манчестър, за да направи междинно кацане там?

явно не си летял през океана. мълчи си тогава, ама не, българин си, трябва да си отвориш устата да плямпаш

Нещата на тоя свят не винаги са такива, каквито изглеждат! Самолетите летят по глобуса, а не по плоската двумерна хартиена карта. Начи, вземи един глобус и един конец, опъни го между Богота и Франкфурт и веднага ще разбереш защо са кацнали в Манчестър...

Отвор в браузъра си flightradar24 (точка) com. Отиди на история на полетите (Data/History => Flights history), напиши номера на полета LH543 в полето Search for flight (by flight number), избери си някой полет (синия бутон Play в дясната част на реда) от последните 7 дни и му разгледай траекторията.

Голям късмет е извадила глупачката и детенцето най-вече.

Едиственият глупак тук си ти!!!!!!!!!!!!!

Това е една добра новина, да е живо и здраво детенцето и да радва родителите си и за напред.

Голям късмет, че е имало лекари на борда сред пътниците. А съм сигурен, че тази родилка е раждала в по-сигурни условия, независимо от обстоятелствата, за разлика от някои наши болници.

Поздравления за всички участници в събитието ! Важното е да се раждат повече Българчета по земя , море и въздух ! Урааааааа ! Със здраве :))

Капитан Курт "Панцер" Майер ахахахах :)

papion

Само да питам, като място на раждане в акта на детето какво ще пише? Самолет, Атл.океан или Германия, защото самолетът е немски.

В немската преса пишеше, че в акта за раждане ще има данните на географските ширини и меридиани от океана, защото напрактика се е родило там някъде.

Ами значи- бебе Атлантик.

По интересно е-кой е бащата! За него що не става дума... и буди съмннения...

Тъжно е когато хората пряко потърпевши от случката се радват на това събитие (стюардесите, пилота, лекарите на борда), а българите, които по никакъв начин не са засегнати освен че родилката е българка като тях, плюят по жената и бълват простотии! Да е живо и здраво бебенцетo!Сладур - нямал търпение да се появи :) !

А безхаберието на бременните, които летят в тази фаза на бременността ???? Наясно ли си, че точно полетът на самолета е предизвикал контракциите ???

Ами представи си че се налага? Например по препоръка на лекар, че в Германия имат по-добро оборудване за раждането?

Е, и? На тебе какъв точно ти е проблема и какво те бърка това???? Хаберни и безхаберни хора има и няма да се свършат и дали аз и ти сме наясно е абсолютно без значение. Просто се порадвай на детенцето.

Ако в самолета не е имало доктори дали нямаше да оплюете родилката а?

Още един селендурски български боклук мотащ сепо летищата насвета и търсещ майка си в Богота Аман от чистачки-прислужнички ибоклуци--нормалните хора си стоят в къщи итам си раждат децата Все пак боклука не може дасе мери с циганките--тая на 37 нещо инвитро ехправила --на 37 г наште циганки имат по 20 внучета--Това ме успокоява и дава кураж забъдещето на българия

ходи се прегледай - няма да те боли

Злобен и ограничен нещастник си. Жената е родила дете. Ти даже не знаеш какви са обстоятелствата в живота й, но кълнеш и поклиняш. А и си неграмотен. Нещастник!

Кой ти каза, че е правила ин витро? И въобще знаеш ли що е то ин витро, че го употребяваш като термин?

Коя от всичките на снимката е майката?

Зе ми го от устата! И аз това се питам.

Тази със замазаното лице е родилката.

Според мен това на снимката е част екипажа. Едната не е искала да й се вижда лицето. А родилките до колкото знам са в легнало положение след раждане.

Е, не може тая патка да не е знаела, че ще роди!!! Просто няма как! Ама ей така, да влезнем в новините ще направим най-голямите простотии, които можем да се сетим! И какво ще търси бременна в 9 месец в Богота?!? Изобщо какво може да прави там един нашенец? Нищо, печели внимание за това колко далече е ходил!! Селска работа!

а и пари няма да плаща, българска работа, циганска работа

Бравооо!! Прекрасен старт за малкия Николай !!! Уникална новина !!!

Преждевременно раждане. Добре, че е минало успешно.

Интересно,как са я пуснали на борда?Обикновено в белите държави правят проблем,но може и да се бъркам.

Незабравима поява на белия свят!!!! Това заедно с приключилото събаряне на седмокрилия, ми дава небивало добро настроение!!!! Тази вечер ще се празнува!!!! Обещавам поне една от наздравиците да е за здраве на детето!!!!!

Браво,добра новина. да са живи и здрави мама,таткото и малкия Колю.

Честито! Да е живо и здраво! Луфтханза да му подари безплатни билети!

Браво майка героиня!

Да са живи и здрави всички и на детенцето да му върви все так с усхи в живота .

Всичко е наред , когато свършва добре :))) Важното е , че майката и бебока са добре .Почитания към екипажа и помогналите лекари . Едно е сигурно , всички дълго ще помнят този полет :))) Прекрасно е да започнеш Живота си на такава височина над Атлантика .....

Наприличва ми на Циганка. Макар да са позаличили физиономията и.

И да мяза,но ражда.И в самолета раждат,и на полето.И в къщи.Навсякъде и без проблем.При тях няма, " цезарово сечение" и Ин Витро. А вие,едно читаво не можете да направите,ако не сте под наблюдение със месеци. Като дойде термина,то лекари,то екипи, специални екстри. И накрая- недоносени. ТА в задачката се пита? Коя семка е по пригодна за живот, и коя генетика е по силна. Това ,че ги ненавиждате,няма да промени законите на Природата. И последно: Радвайте се ,че все още са ниско образовани.Защото започнат ли да имат високообразовани ,във всички сфери,както са креативни, бързо мислещи , умеещи да рискуват, ще разберете, кое,къде,как. А нещата натам вървят.Изграждате си масов,еднотипен профил за тази раса- не народност,а раса!Щом е циганин, непременно е черен,грозен и нечистоплътен.Придружено от , нахален, необразован и Миризлив! Там е огромната Ви грешка.По- точно,на примати със елементарно,еднопластово мислене, като теб.Ти се възприемаш за висша каста,само защото носиш името Българин. Но абсолютно същото право има и Той.Защото и той и ти сте родени тук,в България. Извод: Гледай какъв е човека,като цялост.А не- от кой етнос,или раса е!

Бла, бла, бла. Разбрахме, че си циганин, който може да пише. Айде успокой се. А по темата - да е здраво бебето и майката. От който и етнос да са. Не вярвам да са цигани, какво ще търсят в Колумбия? Те отиват в Западна европа да крадат.

От 1965 не е имало друга ненормалница!

Тук и там и навсякъде.

Защо не пишат, че детето ще получи автоматично гражданството на страната, над която са прелетели в момента на раждането?

над атлантическия океан. ти тъп ли си?

И защото самолета не се смята за територия на страната над която прелита.

Защото важи за САЩ главно, много други държави не го признават. А ако лети над ничия територия се гледа националността на полета.

Е няма по-малоумни хора като тази.

Една добра новина!!! Поздравления за майката и всичките хора, помогнали за раждането!!! Уважаеми Дир.бг, повече позитивни новини!!!

jingiby

Браво...

Кво правила тази в Колумбия?:)

ами. . деца