Лозан Панов покани Данаил Кирилов лично да проследи случайното разпределение на делата

Правосъдният министър първо обвини председателя на ВКС в намеса, отговориха му, че делата отдавна се разпределят със специален софтуер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Основна презумпция е,че съдът е независим, само че у нас се влага и прилага в друг смисъл тази идея,а именно,че от него нищо не зависи. За това съдебната система тъне в корупция и слугинаж. Какъв е тогава смисъла да има съд и какво значение има разделението на властите в България,след като от съдията нищо на зависи?

Много случаен е избора, немам думи.

Сложи селянин за министър и гледай сийр.

Има една дума доверие. Без съмнение знаем, кой е прав. Защото Панов е институция в България!

Институция за отдаване къщи под наем. Институция за рецепти за сготвяне на агнешки главички.

Абе този Дани май не е много умен?

Панов не честно от твоя страна да викаш Дани дето запек ще го хвани да ти цалува кунка Той само на Винету цалува кунка а и много други органи

Решението за реформата е повече от елементарно! Вместо да търсят човек,който да не злоупотребява със огромните правомощия и безнаказаност, е къде къде по лесно и нормално да се отрежат правомощията и " човека" да е под контрол.Прокурорите, барабар с главният не са съдебна власт, те са държавни чиновници,които имат задължението да повдигат обвинения,когато е извършено престъпление.Не го ли правят поради неграмотност или кинти- един шут и да стават адвокати,нотариуси,юристконсулти и ала бала.Таман ще се овъргалят законосъобразно в кинти,но поне няма да пречат.Разказаха му играта на правото.Съдебна власт е единствено и само съдът!

Твърде логично и рационално, и правилно за тия корумпирани и зависими чукундури!

в Конституцията, която уж заради "демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света... Помните ли, че преди да дойде на власт ББ обещаваше "възмездие" за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората ! Но като се усети, че и той и неговата "шайка" ще имат нужда от "милосърдието" на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи ! Даже направи всичко възможно да се обяви за "незадължителен" резултата от референдума организиран от екипа на Слави..

Не са у ред....и двамата.На единия са развинтени болтовете,а другия е скаран с правото.

А не така. Съдията Лозан Панов не целува ръце,не е послушко,не изпълнява чужда воля и поръчки и е напълно независим. Освен това е професионален съдия ,разумен и достоен човек. И когато говори съдията ,трябва внимателно да се слуша,защото България трябва да е правова държава а не пунта мара.

Дани,Дани,Ти найш ли кой туй кумпютър?

Ама Простьо Кирилов не знае кой влак кара...де да е чул за софтуер...

Поредния цирк в проядената съдебна система. Аз лично съм се сблъсквал с уж" случайния принцип" на избор на съдебен състав. Нищо подобно, ако делата са интересни, т.е. има да се одерат едни пари- съдебния състав от тази система за случаен избор се получава точно този, който трябва да бъде и познайте накрая колко е справедлива присъдата.... не познахте, просто, който плати повече той печели и няма значение дали затриват човешки живот, че човека е невинен или ще пуснат най-закоравелия престъпник на свобода. Ако на някое дело има все пак някаква присъда/ дори и не толкова справедлива/ тя е защото делото е попаднало във фокуса на медиите/

Дани Ръбъл дори не крие слугинажа си към Дебелаците и мафията. Чудя се само по-нагъл ли е или по-тъп?

за Прокопи???

Манипулаторите обвиняват в ... манипулации! България! Справка - изтеклите записи на “двете каки”, едната Пт които, леф на СГС - Янева, “семейна приятелка” на ГЕРБ - на Цв.Цв.

Много е неприятно, когато имаш за министри дебили! И то откровено наведени и зависими!

А както е известно на всички щом има компютър, той може да се манипулира по всяко време. Справка тото милионерите у нас

Компютрите не се манипулират, невежа! А данните и информацията, и евентуално начините им на обработка и представяне...

Компютрите са по същество машини, електронни устройства... Как се манипулира машина, бе тъпак? Я иди и си манипулирай например “Москвич”-а, или микровълновата печка (ако имаш или си чул за такива), или пък петалнята, бе тъпак! Откъде са ви събрали вас троловете тук толкова тъпи!

Лозан Панов главен прокурор.

да, да и да

това за да стане, трябва възстание су диктатора

Съвсем скоро ще настъпи времето на Пинокио, и той да забие нож в дървената глава на баща си, който го създаде и да сложи край на проекта ГЕРБ.

Кой тежи на мястото си повече, назначения министър, или избрания председател на ВКС? Не, не ми отговаряйте, въпроса е риторичен.

О! И непременно му " превъртайте файловете", че иначе ще ви обвини в нагласяне ;))

И да не забравя за стария казус "Бизнес Парк", защото това е манджа , която при нужда винаги може да бъде притоплена...