Лозан Панов нарече Румен Радев фалшив герой

Съдебната система е дадена на концесия на ДПС и това го направи г-н Бойко Борисов, заяви председателят на ВКС и кандидат-президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този тарикат е по интелигентен от Мунчо, но е от гилдията на разбойниците-магистрати, визията му е на Перко Наумов… Като че ли няма нормален и достоен кандидат за президент. Всичките са измекяри и политически проститутки. Най нормално и логично е тази вредна институция да се закрие. Не сме Президентска Република като Америка нито като трагикомичната Русия, която де юре е Парламентарна република, а дефакто е Президентска или по точно Диктаторска.

Тиквоид такъв!

номера е да плюем ГЕШЕВ , за да ме изберат ! после - майната ВИ !

Лозан Панов да пооправи малко прическата, че сега в профил е малко като Георги Димитров ба връщане от изгнание в Съмюза. То и партията , която го издигна има някакви връзки в това направление ( Бойкикев и родата му). Бойкикев нали бленуваше за първонвторо място в изборите (то ннапоследък малко се умълча де)

Лозан Панов е нагъл лъжец и позор за правосъдието.

Хе, благодарение на този “фалшив герой” Борисов беше свален от власт след 12 годишно еднолично управление , а Указът за назначаването на Гешев за главен прокурор беше подписан след като първият път беше върната кандидатурата на ВСС и след като те повторно го предложиха на Радев, той нямаше друг избор !

същински Радев 2.

Всички сте политически реплики!

каже , колко пъти ВКС е отменил решенията на окръжните съдилища. И във ВКС има як пазар

Стига с тия съдебни реформи, не ми дреме, както и да се въртите, гъза все отзаде. Кажете либерасчета долни, кво прайм с решението на ЕП от преди две седмици да задължи всички страни членки да признават гей браковете ?

аз СЪМ за гей БРАКОВЕТЕ ! ТОВА ПРАВИ ЛИ МЕ ГЕЙ ?

Ами нищо не правим, признаваме ги. Пречи ли ти?

Ако вярваш на гербавите тролове под статията, които ДБ ги била "загубила" с подкрепата си за Панов, то ДБ трябваше да има пълно мнозинство на последните избори.

Лозане, ще представяш ли вече декларацията за имотното състояние? Успя ли да прехвърлиш всичко на жена, сестра, баща, братовчед...?

Тоя пък на върха на Касационния съд 7 години и сега плюе по същата система, в която е бил началник 7! години. Значи плюе по себе си

ДБ изгубиха и мен, този път окончателно. Атанасов сам по себе си е труден за преглъщане, но Панов е последната какпка в чашата. Всички правят кампания на гърба на Борисов, все едно няма какво да се направи в България, освен да се назначават "наши" хора. Аз се питам ако ГЕРБ и ДПС имаха тази власт, която им се приписва и техни хора на всички важни позиции, как така не са на власт още? Все по-често си мисля, че всичко е, защото Борисов се им даваше да папат и те, е, 10 години без достъп до пари и власт, всеки ще направят злобно и бясно псе!

Хахахахаха.... ГаРБИдж, мислиш ли, че някой ви се хваща?

Всичко казано от тази Мека Китка е голяма Отровна Лъжа ! Защо гласувахте за Гешев и беше за ! Мръсен долен Мошенник , Гробарска подлога честните и почтенните били мръсни , а ти мръснико изцапан от горе до долу си чист ! Как има Сурат да говори глупости , като всеки ти знае ибрикчииските номера ! Възмутен съм !

не беше подписал указа, веднага щяха да го импийчмънт. Този не е ли чел Конституцията. Като си в съдебната система, защо не се бори там?

Бе на тоя очелата що му стоят така…

Шило

Лозане, Лозане, проблемът не е Гешев, Лозане. Съдът, на кого е? А, не ми казвай, че нямат външни сили влияние върху него!!!! А дали Радев е фалшив герой, не си ти, който да го определи. А, кажи, какъв ход имаше президента, който и да е той, след второто гласуване? И що не си кажеш, ти, Лозане, как беше избран? Че на изслушването на Гешев, Цацаров нещо спомена, а ти си замълча, като бит г.з

Имам чувство че преди Гешев съдебната система е била като часовник едва ли не ,бързи дела ,осъдени маса хора на високо ниво и нещеш ли дойде Гешев и нищо не работи вече ,тез хора на имат за балъци и все едно не сме живяли в България през прехода и нямаме идея кво е било ,от Гешев почва всичко

Браво

На тези избори няма да гласувам за ДБ заради този шут с евтиния апартамент..доказано спорна личност която не се вписва в амбициите на ДБ за нов морал и ново бъдеще....Довиждане ДБ....

Хайде и този зе да плюе само за да хва не бройка. Остана само Герджиков.

Този ли е героят на народа?Не бе ли Бойко?

Този шут винаги е свързван в зависимост от олигархични кръгове и най вече с Прокопиев. И не отива на висш съдия да говори по такъв начин за своите опоненти. Направо показва че за нищо не става.

Този козел ще смъкне ДБ до 4%.

ДБ ме загуби с този си изключително глупав ход. Причината-накараха Панов да всява смут и да дрънка глупости, доказвайки, че Росенец е добре режисиран сценарий. А от тук и въпросите с цялата липса на доверие в съдебната система и спасителя Панов, като част от нея... Нещо не ми се връзва. А на вас?

Ако Лозан Панов и неговите съдии си вършеха съвестно работата нямаше да има толкова много престъпници на свобода с условни присъди. Мислете преди да гласувате.

Нали всички съдии бяха против Лозан, защо ги наричаш "негови"? Комунистическа наглост.

Gugnelid

Всеки, който не ви играе по свирката е "комунист", а? Дали това не беше типична черта на псевдо-комунизма - който не е с мен е против мен. Айде улево, боклук!

Мисленето не ти се отдава, недей да даваш акъл троле

Ако Радев е фалшив герой, ти защо сам не се изправи срещу мафията и хунтата на ГРОБ? Радев заслужава още поне три мандата.

КАТЕГОРИЧНО ЗА РАДЕВ !!! Ако не искаме да ставаме за смях тук у нас и навсякъде по света ! Както с ББ например . Само му вижте “визията” на този педрунгел: с дълга НО рядка и невчесана коса , с очила очевадно не пасващи на лицето му и един претенциозен и неясен израз ( подобно на “царя” навремето) от което става ясно , че той има абсолютен монопол в/у истината : типично професионално изкривяване! А пък този Гербиков също с рядка косица , полюшващо се шкембенце и отпуснати бузки кога “се сети” , че иска да става президент ? След като му се обадиха по телефона !!!! Стига глупости !!!

Голямото наддрънкване. ДБ със сигурност си направи лоша реклама и ще загуби избиратели. Поне мен загуби.

Да да, точно теб те е загубил. Заминавай при доганя и севда.

Тази година много кандидати за президент. На някой да не му е ясно, че нямат шанс?

Радевите тролове се активизираха. Обратен бил, млад, но стар, нам кво. Дръжте се на фокус, момчета. Друг ви е конкурента и на втори тур ще трябва да разчитате и на Лозановите избиратели. Иначе не излиза сметката. Що не го оставите на мира не мога да схвана.

Щото плюещите маже да не са избиратели на Радев...не мислиш ли? ГРОБ са на едно по-високо ниво в тролищината от всички други!

Аз съм в шок. Този го мислих за 70 годишен дядо, а се оказа, че е на същите години като Джъстин Трюдо, който е премиер на Канада. Извинявайте, ама Трюдо изглежда като негов внук. На 50 години не може да си съсухрен дядка и с бяла коса. Това е признак на дефектни гени и едва ли му остава повече от година живот. Джо Байдън, който е на 80 години изглежда по-млад от този попикан дядка.

Може, може.... и на 30 с бяла коса.... Който не е мамино синче и няма кинти, а трябва да се бори с лъвове ... така става:(

Лозан Панов и той е избран с подкрепата на ДПС и ГЕРБ, ама си мълчи...

Тая прическа от Рик и Морти ли я е копирал?

Не по прилича да е от Уди кълвача.

Този си има една тема и си я дъвка

Фалшив председател на фалшив съд, в който снимаха клип за гангстери и наркотици. Ще прави фалшива реформа с гласовете на фалшиви десни избиратели.

Кой е избрал това нещо на снимката за началник в съдебната система?!? Само питам, ако дойде на интервю за работа в нормална фирма с този вид....не знам, не знам

Е да,не е с бръсната глава,ланец и нагла селска физиономия. На българина му дай хитри селски бабаитчета,с изказа на бате Венци. Той такива уважава,щото сме нискообразована ,нагла нацийка.

Gugnelid

Ако беше написал "с изказа на Бат Бойко", щях да ти ударя един плюс...

ГЕРБ и ДПС били конпроментирали съдебната система.... Лозане, Лозане да я беше видял преди тях тази система как беше цънфанал и вързала....

Само не разбрах на какво основание президент ще преценява качествата на избран от ВСС главен прокурор, че да не подпише указа! Панов, какви ги говориш?

На изборите ще гласувам за Лозан Панов и ДБ, защото само те открито изразиха подкрепата си за правата на ЛГБТ+ общността в България!

Аман! И кой ви ги е вземал правата? Това, че вие искате повече права от тези, на "обикновените" хора, по-точно повече за вас , за сметка на правата на "обикновените" хора може да има само обратен ефект. Законите на природата за действието и противодейсвието никой не може да отмени.

Алоо, злопаметния... началото на ноември 2019 г. Румен Радев върна на Висшия съдебен съвет (ВСС) кандидатурата на Иван Гешев, защото процедурата по избора на Гешев във ВСС беше формално проведена, без конкуренция, и без истинско състезание между кандидати... ВСС обявиха, че в случай на връщане на кандидатурата, тя ще бъде прегласувана, без да се отваря нова процедура... Фалшив герой си ти Панов, защото докато действахте като прасета в теменужки ВСС и Барни Ръбъла ближеха задниците на мафията.

Лозьо е роден през 1971 г., а мяза на 65 годишен. Нали меките китки изглеждали по-млади като си сложат грим...?

Как ще е 71ва. Мисля, че е роден 41ва година. Поне на толкова изглежда.

Мека китка-президент,бисексуална от Фрация- за вице,еднополови бракове,Истамбулска конвенция(от която се отказаха даже истамбулци).Май е време да грабнем паветата.......

И тоя джендер цопна у цукалото... ОЙДЕ КОНЬО У РЕКАТА!!!

Не искам да коментирам думите на Панов. Нито на някой друг кандидат за президент или депутат. Днес привечер, имаше митинг пред Съдебната палата. Представяха кандидат - президента Лозан Панов, който също бе тук и направи изявление. Присъстващите, ако махнем журналистите, ченгетата и случайни минувачи като мен, застояващи се за по половин минута, в митинга участваха около 150 - 200 човека. Цялата тази патардия около изборите за парламент и за президент ми се струва доста трагикомична и ненужна, защото доказва едно старо правило в политиката: "Всичко се променя за да не бъде променено нищо."

„Панов припомни протестите при избора на Гешев и подчерта, че ако той е бил президент, не би подписал указа за назначаването му...“. Това изказване не държи сметка за разпоредбите на конституцията и определено не подхожда на председател на ВКС. Панов да не прави декларации, ами да обясни как „не би допуснал“ назначаването на Гешев при повторно предложение на ВСС. Подобно нещо означава нарушение на конституцията от страна на президента и е основание за отстраняването му от длъжност от КС. Понеже Панов това го знае, очевидно говори заради самото говорене и евентуално да внуши, че той е по-най... и т.н.

Опасявах се, че точно това ще стане. Но все пак се надявах, че поне между Лозан Панов и Румен Радев конкурентната борба ще е почтена и на висота, без удари под кръста! Съвсем понятно е защо Панов атакува СЪЩО Радев - президентът има смазваща преднина пред останалите кандидата, някои от които са дори комедийни. Лозан Панов е прав за едно - когато казва: “ Панов припомни протестите при избора на Гешев и подчерта, че ако той е бил президент, не би подписал указа за назначаването му, защото определено смята, че той не притежава качествата да бъде главен прокурор.” Но той като добър юрист също така знае, че при отказ на президента да подпише кандидатурата на Гешев за главен прокурор, защото този бе очевидно, че не притежава необходимите качества, тя щеше да бъде върната и марионетките от тотално зависимия ВСС щяха отново него да предложат и втория път - и тогава президентът бе длъжен по закон да я подпише! Да, можеше (и трябваше) според мен - и аз го писах още тогава, президентът Радев да върне кандидатурата и да отправи питане към Конституционния съд за това, че избор на главен прокурор, както повелява Конституцията, де факто нямаше и Гешев очевидно не е пригоден, но това само щеше да забави встъпването му в длъжност, но въпреки това си заслужаваше, защото щеше да изпрати и правилното послание на президента към свободните граждани! От тук нататък започват въпросите към Лозан Панов. Защо нарича Румен Радев фалшив герой? (Не споря дали е такъв или не!) Панов е длъжен да обясни, не може просто така да хвърля подобни обвинения и квалификации! Друг въпрос - какво значи, че президентът нямал право да оглави протестите, да подкрепи протестиращите?!? Радев не започна и не оглави протестите - той просто застана зад тях, на страната на народа и им даде много важния, необходим импулс, и точно това трябваше да направи един истински президент! Не знам, може и Радев в един момент да ни разочарова, може и той в един момент да ни предаде, допускам всичко от български управници и политици, вече всичко (лошо) сме видяли от тях, но отново - без конкретни факти и доказателства излиза, че Лозан Панов и тези зад него (ДБ, Христо Иванов,...) наливат вода в мелницата на ГЕРБ и ДПС! Още повече, че Борисов вече обяви, че ако има втори тур те Кели да подкрепят именно Лозан Панов!!! Христо Иванов и ДБ направиха вече няколко много сериозни грешка! Силно се надявам да са си взели поука и да не допускат нова! Не знам какви сметки и калкулации си правят, но е интересно да съобщят какви са техните прогнози за шансовете на Лозан Панов срещу Румен Радев и на какво се основават.

Глупости преднина! Откъде накъде! Толкова ме изнервя! Не го слушам от 2 години. Папагал. Какво направи в тоьи мандат освен скандали и обиди!

Не Борисов обяви, а Томислав, че евентуално Герб биха подкрепили Панов за втори тур, аз например категорично няма да го направя, ако останат Радев и Панов няма да гласувам

От онези зли гении или гениален добряк с хвърчаща коса:))))

Тоя е черен, оня черен само ти си чисто бял. Как пък не!

Боко и той такива ги разправя.

Колко престъпници е пуснал с ниски присъди и се представя за борец за справедливост. Агент на Пеевски, назначен от Костов. Лумпена му вярва.

В предаването "Въпросите" по TV1 Касимова обясни, че не подкрепя въвеждането на задължителна ваксинация, но и че е ваксинирана, защото вярва в науката. Относно Истанбулската конвенция журналистът и писател заяви, че е изключителен защитник на права на жените и приветства тези документи. Тя се застъпи "за" еднополовите бракове, "защото трябва да гледаме на хората като на граждани".