Лорер с коментар той ли ще е новият външен министър и кога очаква споразумение със Скопие

14 декември е нереалистичен срок за цялостно споразумение с Република Северна Македония, заяви членът на ПП

Обратно в новината

Коментари - Лорер с коментар той ли ще е новият външен министър и кога очаква споразумение със Скопие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това еврейско мекере ако се пусне на РС Македония ще бъде публично разпнато на кръст до статуята на Света София, както един от неговите преди малко повече от 2000 години на Голгота. После да няма неразбрали

хахахх бан даже Семитските народи са тези, установени в Близкия изток и в северната част на Арабия, включително финикийците, арабите, евреите, арамейците, евреите и етиопците. и пак чифутите с а световно проклятие

Тримата от запаса отново се появиха в нови образи: Велчев,Дянков и Василев. Сега пак подобни шмекери ни се озъбват и опулват от екрана и се хилят като напушени с лечебна марихуана. Где е Канада? Где е Канада? Песента на нашето поколение. Де е България?!

от герб по-страшна е либерастията, която обхваща не само пудела европа а целия свят. А ПП с радан и станишевци е окончателно либерастка партия, наливат пари в нпо-та да ги крепят и изритват граждански орг, които наистина имат кауза. Само Нинова и Радев ги спираха и сега явно си разчистиха пътя. Ще платят децата и внуците ни, които са главната цел на либерастите, а за РСМ вече е договорено всичко, то се вижда.

Този човек не е завършил дипломация,нито е работил по външна политика.Какъв министър на външните работи ще бъде тогава?Поредната калинка. Явно много неща свързани с СР Македония тия момчета не ги разбират и явно не ги и знаят.И как така ще сменят нашата политика спрямо тази страна -има обществено мнение и трябва да се съобразяват с него. Защото кои са те??

наглеци-либерасти, къде са се съобразявали с народа? Налагат чуждите интерси и това е, народа само мрънка и нищо не може да им направи, те го знаят това. А за 4г ще изчегъртат всеки който мрънка по-високо, другите са овце ще си траят. Така е по-света, ти не виждаш ли?

това дали ще се избере радев или гербераста не решава въпроса кой ще ни управлява. Защото проблем е ако ПП състави правителство а това вече е опасно, защото се видя че ще направят либерастко управление с радан, станишевското бсо и чалгаря който уж не състави преди че не искал със статуквото Нинова а сега виждаш ли със станишевците нямало проблем, те не са статукво. А само Нинова се бори с герб, нали, сама, без да се огъне. Така че не може да допуснем либерастите да сменят герб и ПП да състави правителство, това ще е безумие.

Член е на управителния съвет на организацията на евреите в България „Шалом“, освобождава поста през септември 2021 г.. Хич не е знаел, че ще спечелят изборите ... да да.

ми то външно - мосад, явно така са ни наредили нашите "приятели" - паси, младенов, тоя, все израелски граждани.

както в Берлин и Ньой е тотално против България Нали сме в НАТО и ЕС а РСМ не е.Защо подкрепят нея начело със САШ. Посланничката на Щатите в Скопие е най голямата антибългарка

Референдум трябва по този въпрос. Всичко друго е фашизъм и диктатура. Когато се взема такова историческо решение трябва да се направи допитване до народа. Тогава на Кирчо и Макрончо ще им стане ясно, че 90% от българите са против компромис със С. Македония.

Нищо ново, евреите / независимо от националната принадлежност / винаги са били против България и българите, заради духовността , която носим и е заложена в нашия генетичен код. Поглеждайки назад в българската истории ...еврейските жени на българските владетели са вредили на нашата държава. Велико Търново пада под турско робство заради евреин, който дава ключа от портите на турците. Извън Търново има едно място наречено жидов гроб. Най-жестоките бейове са евреи от френски, английски, немски и дори холандски произход, които са сменили имената си с турски. Венецианските търговци, също евреи са подпомагали Високата порта и финансово са се облагодетелствували от това. всички предатели са евреи / или подкокоросани от евреи / и с това лепват позорно петно, че българите са си предали героите, съвсем йезуитски номер. В най-новата ни демократична история е същото, евреи ни управляват и завличат в тинята. Над 30 години България се унищожава духовно и материално. Но въпреки всички усилии на евреите България ще бъде и ще пребъде най-вече в духовно отношение. Над България е само слънцето.

И точно евреин ли се намери да ни оправи външната политика? Как можахте да гласувате за тази партия и тия олигарси? Ще ревете за бат Бойко само след няколко месеца..

не с а гласували -козяк ги назначи... без партия идея платформа структори и хоп първа "сила" най гнусните отрепки са в листите и в парламата...а малоумния чорап е дал обещание да затрие страната.

_stankow

Ето, точно такъв човек, с такава българска фамилия ще защити българския интерес и българщината в спора за българския език ! Няма кой друг ! Интересно ми е какъв ще е министърът, който пък ще ни обясни витиевато как ще пробута Истанбулската конвенция. И кой ще е министър на енергетиката, който ще ни обясни колко сме неправи, че не искаме да си нарежем роторните багери в мини Марица-Изток ! Не ще и дума, че са се подготвили. И всички с 2, някои с "1 и 1/2" гражданства ...

Съгласно еврейския закон всеки евреин гражданин на която и да е страна има само една родина Израел.Така ги възпитават от деца.Имам много такива познати.

А турците с "родината - майка"? Или те са с ГЕРБ и не ги коментираме.

Допускането на тези индивиди в ЕС би било национално предателство! Ако тези новичките направят нещо подобно, най-вече под външен натиск ще е национален срам.

_stankow

Ще го направят. И не под натиск, а с най-голяма външна подкрепа.

Зееви, ... Паси ..., Лорер ... Примката се затяга. Сбогом, Българийо! ... ами - що не си цаним един гръцки министър?! Те им знаят цаката на макакетата

Не мога да повярвам, че това се случва.

Условието на запада в България да бъде заличена корупцията е едновременно да бъде заличена и българската идентичност.

Що - корупцията ли е нашата идентичност?!

да

Евреин унищожи българската армия, изглежда че и евреин ще заличи българската идентичност.

Тоест политическа намеса иска да каже и майната на историята. Усещам как за пореден път разни етничерчета от европидна класа ще ни оставят на пунта манта... Нямам вяра на бъдещето правителство!

Лорер е умно и успешно момче, от уважаван в България еврейски род, доказал се с постижения. Женен за българка от Варна, самата тя умно момиче. Имат три деца. Самият човек има капацитет и багаж да свърши полезна работа за държавата. Ама Министър на Външните работи?!? Сигурно някой се шегува.

Ако си обърнал внимание ,в последните 30г. повечето ни външни министри са евреи, за останалите нямам данни. Това ме навежда на мисълта че Американци или Англичани ни ги налагат. А министрите ни винаги водят проамериканска външна политика.

За евреите, гърците и арменците забележки нямам... . Умни, находчиви, прогресивни и успешни хора са. Отлично интегрирани в българското общество, с полезен принос! Можем дори да се учим от тези общности. Мисълта ми е че Д. Лорер е умен и успешен човек, но външната политика и държавна дипломация не е в неговите компетенции - нито като образование, нито като професионален опит. Компетенциите са му отлични, но в други сфери. Към момента склонява да мисля, че това е фалшива новина, от. МАКЕДОНЦИТЕ

_stankow

Външният, финансовият министър и единият от зам.председателите задължително са от малкия народ. Президентът - през един. Това е условието. Иначе на правителството ще му се случи каквото се случи на Виденов. Няколко телефона до банките кредиторки и левът отива на $1:1000. С това държат всички правителства по света.

Мошето може и да стане външен министър, ама от ПП не зависи нищо самостоятелно. Като изключим ДБ останалите 2 партии от потенциалната коалиция са против даване на аванси на сърбоманите от Скопие. Ще видим кой, какво, съвсем скоро.

Професорът дали ще попита Радев нещо за масонството?Например дали е масон?Ако вземе да заеква,значи е масон.

По-скоро може да се окаже професора е от масонството. Ако се изпоти под носа значи че е!

Еврей външен министър? Само за сапин става

Гледам, че освен от вируси , нямаме тайни и в международни отношения и история . Всички тайни са ни явни по рождение , евреите, Сорос и Москофа са ни в джеба, не сме ги виждали , но им знаем мръсните мисли искат да ни вземат историята , македонията и да се настанят в панелките ни и сами да си вдигнат тока. За явните неща нищо не знаем, що да си хабим кратуните , ние сме провиделци , квото ни наливат в чутурите , после го имаме за откровение. Не обичаме евреите, но ако не бяха техните връзки навреме да ни вкарат сред белите хора , сега щяхме да се надскачаме на гръцката граница кой да мине пръв, като беларусин на полската ограда. Вместо да видим какво могат да помогнат в спора с Македония , ние си искаме да се омазваме в нашето спбствено ако , иплцоканп от родни разбирачи, кооето доведе до печалния резултат вдички да срещу нас.за и да подкрепят македонците. Показатешно как може да си прав за нещо , но когато си много тъпи, некомпетентени и алчен , така да го поставиш , че всички да са срещу теб

Ще направят така със Северна Македония, че накрая ще се окаже, че историята на България започва от 1944 година!

Колкото и да се въртите, в крайна сметка, всички сме македонци!

защо в конституцията пише, че чужди граждани не могат да са български минситри? Стана ли ви ясн, защо макетата просто чакаха и се държаха арогантно. Кирчо на коя държава е лоялен, след като се е клел във вярност на Канада и кралицата? Същото важи и за този от снимката? Тия хора с какво самосъзнание са и чии интереси ще защитават? Като слушам какво говори този от снимката за Македония, май не е българските интереси. Как така макетата знаят бъдещите министри и даже казват, кой им е по-удобен? Ние какво сме, държава или задморски департамент на САЩ? Аман вече от това, некадърници да плюят на българските интереси и история. Лорерчо да каже и какво следва. Малцинство, културна автономия? Какво става като се отмени историческата комисия? Пюем си на историта? Да кажат, та да знем какво следва, а не да минават с прази приказки!

Този е евреин и няма нищо общо със България. И евреи и македонци са неблагодарни мърши като циганите. Не е трябвало българи да загиват за свободата на македония, нито да спасяваме евреите от нацистките концлагери. Освен пп Възраждане всички останали формации са чужди политически проекти-сащ-исани, турски еврейски. Ако ни предадат новите еврейско харвардси невестули кръв ще се лее.

Не само заразна, но и душевно болна.

До 123 Само за протокола здрава съм физически и психически. Не ме мислете...

Сегашният външен министър на Израел е с български корени: https://bntnews.bg/news/noviyat-vanshen-ministar-na-izrael-e-s-balgarski-koreni-1055057news.html Въпросът е, кой как се възползва от това и дали това създава мостове или разделя хората. В тоя глобален свят, където1/3 от работоспособното ни население вече е в чужбина, трудно ще се намери след време формула, при която някой от управлението ще бъде единствено и само българин. Не и ако имаме претенции да е млад, успял и образован и с международни контакти. По - скоро трябва да се заложи на обществения договор и да се заложат механизми да се контролират евентуалните залитания в политиката ни, отколкото да се делим на чисти българи и такива с чужди корени. Така или иначе, еничари имаме достатъчно и повечето според мен са си с чисти български документи!

Ти само си помисли да дадете карт бланш на Сев.Македония без да е изпълнила условията и ще видиш какво ще ви се случи гадни предатели и чужди шпиони.

американците за това ги докараха на власт. България е сбирщина от предатели!

_stankow

Не, България е сборен пункт на предатели. Хората ѝ са си съвсем нормални и трезвомислещи.

свършиха ли българите.......

Чужди езици - иврит и български!

Айде честито - северномакедонците ни назначиха външен министър. Първата му работа ще е да се споразумее с тях. Сега разбрахте ли, защо чужденци не трябва да се назначават за министри - защото обслужват чужди интереси!

Законът за защита на нацията трябва да се върне. Забрана за тайните общества и НПО-тата с чуждо финансиране! Забрана за участие в политическия живот за всеки, който някога е притежавал чуждо гражданство и забрана за двайното гражданство. Касиране на изборите и излизане от ЕС!

Не бъркайте фашизма със законодателство за изборните права по конституция.

Вече е съвсем очевадно, че Мунчо и шайката му са подготвили национално предателство.Да е честито на всички лумпени и глупаци, които ги подкрепят.

А герп и дсп направиха какво - криминално национално предателство. 10 + години криминално точеха ресурса на държавата и хората.

И хайде сега уричнете се най-сетне! Радев е "руска подлога" или служебния му кабинет и новата партия са "американски проект". Щото то не може хем така, хем онака.

Нима са малко педалите във България та ни пратиха педал евреин

Трябва да се оправят споровете по историческото наследство и да се продължи напред. За какви ще се мислят хората в Северна Македония, си е тяхна работа. Всички в света знаят, че „македонци“ никога не е имало и няма. Тези наши роднини със същия успех могат да се смятат за „марсианци“, но в генетично отношение са като населението на България. Отделен въпрос е, че сегашните българи почти нямат гени от брабългарите, както и да речем днешните турци, нямат нищо общо с огузите (смятани за родоначалници на турския етнос), които около 11 век се заселват във Византийската империя. Въобще хората в този регион на света са една безкрайна смесица от различен генетичен материал. Останали са само имена на държави и разбира се религията, особено исляма. Турците например се олицетворяват с исляма. На тази база е и стратегията на Ердоган да ислямизира Европа, т.е. да я турцизира според неговите представи. Тази агресивна политика има своите основания в това, че Европа се напълни с бежанци. Последните не могат да се адаптират в обществото, образуват затворени общности на база религия и се превръщат в удобен инструмент за дестабилизация на западната цивилизация. Последствията предстоят. Ето защо, не е необходимо да създаваме изкуствено други разделения с най-близките ни народи, с които имаме една вяра, доколкото вярата все още има някакво значение за нас.

Идва от името на твърдата пшеница - Булгур, булгар, българ, Болгар(на различни езици, като турски, арабски и др.)! Т.е. отглеждащи пшеница(жито).

Това е разтрошена на парчета пшеница или остатъци след меленето и. Няма мека пшеница.

Топ коментар! Браво! На Балканите сме си едни и същи хора, мешали се помежду си векове наред. И в Римската и в Османската империя. Нито ние сме прабългари, нито турците са турци, нито "македонците"... На някой много му изнася да ни дели -, по религия, граница,... Генетично най-вероятно всички сме си роднини, по-близки от тези в други частни на Европа. Култура, обичаи, храна - всичко ни е сходно.

Мирише ми на нещо като шайката на Кобурга. Този чужденец ли ни готвят да разпродава България???

Интелигентни хора! Успели и преуспели в бизнеса си. Говорещи по 4-5 езика.Учили! Не като Бойко тиквата и неговото "сиреч"

разреши на Сащ и те направиха тук най голямата база на ЦРУ в Европа. Сега ще им дадат морска база във Варна Така турските роби издържат 5 бази на американския башибозук, както издържаше турския. Сега робите гласуваха за Петков който бе посочен от Байдън директно Така Тиквата бе посочена от Меркел навремето. Дерзайте роби......

Я сакам дека секи македон се подпише , че е бугарин и плямпа на бугарски.

Какви са пък тези ВМРО? Никой не ги е чувал, откъде се появиха?

Същите като тия от Изпразни се, мили вън :)

Не се ли чувствате предадени от масона Радев, авер на Гергов?

Питайте го Гадев масон ли е и колко хора от правителството му са масони! Че народът да разбере изтината!

Журналистите да зададат въпроса директно. Герджиков може да попита Радев на диспута.

Много ясно, че е. Даже Узунов го има сниман, как го правят масон. Тежко и горко на България.

този с какво гражданство е. Да не се окаже, че само си е мислел, че е с българско, като Кирчо.

Власт на измамнижи, простаци и комунисти. Хванахте ги от улицата и им дадохте кацата с меда.Ама четете и за икономиката ни бе, а не само да пишете.пълен спад на всичкоооо, ББР на-4% под управлението на Кирчо от +7%при ,,крадливият,,Борисов. Накрая ще бъдете унижени с Македония щотомакетата ще ни се смеят, ще си ядете и цървулките през зимата и на пролет ще си бършете и сополките.В неделя изберете Радев да Ви погребе окончателно

Опита на Радев и Станишев да разградят БСП ме стимулира да гласувам срещу Радев. А този член на ръководството на ПП и вероятен външен министър,потвърди решението ми да гласувам срещу Радев. Избори 2021 в България бяха най-успешният политически експеримент на САЩ в България, след така наречената "Жан Виденова зима".

Не бива да се гласува за масони и ционисти! Не живеем нито в Амарика, нито в Израел. Противоестестено е! Опомнете се!

Гърците какво направиха когато ги натискаха за северна македония в Нато - масови протести. Гръцкото правителството се оправда с масовите протести и не поддаде на натиска, така северните "македонци" клекнаха . По същия начин гърците го играха и когато бяха фалирали - масови протести и гръцки номера докато дойде на тяхното и не фалираха и пенсиите им пак по големи от нашите.

ей, не се правете на улави, не можем да оставим герджиков да спечели балотажа, я се стягайте и не бъдете шараните.

Всички нормални хора ще гласуваме за проф. Герджиков!

Всички нормални дебили, глупаци,лумпени и малоумници - с БКП напред!

ТЕЗИ ГИ ДОКАРАХА АМЕРИКОСИТЕ, ЗА ДА ПРОКАРАТ ТЯХНАТА ПОЛИТИКА. ТАКА СТАВА, КАТО ЗА МИНИСТРИ И ПРЕМИЕРИ СЕ СЛАГАТ ХОРА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ. СЕГА ЩЕ ПЛЮЯТ НА БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ВКАРАТ МАКЕТАТА В ЕС. НА ТОЗИ НЯКОЙ ДА МУ ОБЯСНИ, ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩИТАВАМЕ НАЩЕ СЪНАРОДНИЦИ И БЪЛГАРЩИНАТА В МАКЕДОНИЯ, НЕ ВОДИМ БЕЗСМИСЛЕНИ СПОРОВЕ.