Лондон обяви коронавируса за непосредствена заплаха за общественото здраве

Пробите на пациент в Скопие, за когото се подозираше, че може да е заразен, са отрицателни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук Смут, как ме чувате приемам!

В други сайтове и в тубето чух, че некои хора вервът, че това е ново-разработен вирус на чума, защот осе държи по подобен начин. Не гарантирам истина ли е, но слуха е, че вируса разгражда тъканите на телото и ги изяжда, избирателно нервната система, лигавиците и меките тъкани, които са и преносителите на заразата де. не съм дофтур, но имам здрав разум, ако се умира от това за нема и 2 седмици, тогава тфа трее да е истина. Никой не умира просто от пневмония, но крият произхода на вируса просто. Ас лично не вервъм, че е дошло от рибен пазар и некакси мистериозно се е прехвърлил на хора. Това не се случва в природата. За последните 100 години, имахме списък от човешко-произведени вируси и патогенни бактерии, които се ОПИТАХА да бъдат пандемия - ебола, ХИВ, сега това. Дотуък не успеха да пуснът нещо като чумата в Средновековието. Но дори и по чумното време, са измрели 1/3 от хората и са останале 2/3 от населението. Демек, човешкото тело си изработва собствена защита и не всеки умирга. От население 150 мелиона на Еропата тогава, 50 мелиона са измреле. Но 100 мелиона са останале. Това им е целта - да пуснът вирус, който ке избие 90% от населението, ако не вирус, тогава война ама те да останът живи. Мислим си просто.

да ти издам една тайна - мисленето хич не ти е силна страна

ОК, не моем да мислим, но моем да гледъм - и това което виждъм, е че мрът за по-малко от 2 седмици след първите симптоми, а дофтурята не знает (иле не казвът какво знает) защо заразените измирът, и защо некои оцелевът, а други не. Сега да чуем твоя коментар, че кату гледъм, и ти да гледъш не моеш. ПС: от чума се е умирало от 3 до 5 дни. Който е прескачал 6 и 7 ден, е оцелевъл. Не съм чула да има ваксина иле антибиотик за чума, а има поне 10 разновидности на чумния вирус (не претендиръм да ги знам, боужей упази!).

Някои наивни хора повярваха, че можело с алкохол да се предпазиш. Трябва да е ясно, че това е остра респираторна инфекция, която причинява болка и затруднения при дишането. Няма друга опция освен силни антибиотици за бели дробове.

Антибиотиците почвът да действат след 5-тия ден, биологични факти просту. А междувременно, как дишаш, щом дробовете ти са блокирани и не можеш да поемеш дух, и се задушаваш. Това тея, дето се правите на дофтуря, сте толко неграмотни чееее....

Инкубационният период на коронавируса може да е 24 дни! Инкубационният период на новия вирус може да е от нула до 24 дни, тоест десет дни повече, отколкото се предполагаше досега. Затова карантината за хората трябва да се удължи на поне един месец задължително,тези 14 дни,които сега се дават са недостатъчни!

само за днес цифрата починали е 97!

Глупости нашия министър каза, че китайците, който идват у нас, ги посрещат на летището техни си хора, откарват ги с техните си коли по местоживеене и после се наглеждат, тия британците тръгнали да изолират. Човекът от Хасково, за който имаше предположение, че може да е зарезен, отишъл при джипито, тя го пратила за снимка, върнал се, пратила го в инфекциозно отделение, отишъл, там му казали че не е за тях и отишъл на трето място. Министъра и лично Батко, каза че са взети всички необходими мерки. Т'ва значи, че британците се престарават, ама-ха, да взимат пример от нас......

Наблюдават се притеснителни случаи на разпространение на коронавируса от хора, които не са пътували" в Китай, написа в Туитър Гебрейесус !!!!!!! ЕЕЕЕЕЙЙЙЙ тоя гюбре исус много умен беееее!!! пък той си мислел че вируса е запазен само за китайците !!!!!!! тцтцтцтц

Ами, СЗО да вземе и да отправи сериозно послание до китайското правителство да посъветва своя народ да си смени диетата и да престане да яде всичко, кавото лети, ходи, плува, пърха... лази и пр. , а да се огранит с диетата на цивилизованите народи. Как на времето издадоха указ, с който се забрани на семействата да имат повече от едно дете, предвид свръхнаселеността и безразборната раждаемоист?! Този вирус вече се доказа, че е пренесен в хората от ядене на някакви змии и подобни неща.

Има 4 последователности от ХИВ и то точно в гена за повърхностния гликопротеин с който вируса разпознава рецептора на повърхността на клетките в които да влезе и да се наложи в човешкото тяло...това реално е СПИН разпространяван като респираторен вирус. Това значи, че този вирус напада не само епителни клетки, а имунни клетки, лекува ли се или става хроничен като спина

Защото вирусът отива в имунните клетки и след като им отслаби имунната система, те развиват както всички болни от СПИН всякакви инфекции, д които не могат логично да се справят...също обяснява и предаването чрез контакт с всякакви лигавици

Ко, ко каз'а?

idio

UK economy will grow faster than the eurozone in the first two years after Brexit, International Monetary Fund predicts International Monetary Fund has published its latest world economic outlook Suggests UK economy could grow 1.4 per cent in 2020 and 1.5 per cent in 2021 That is a faster rate of growth than the eurozone's 1.3 per cent and 1.4 per cent

Е, и???? Ne spami!

новичок можел да убива корона вируса!

Те вълнуват ли се от болните в България, че да ме занимавате с техните проблеми

Лондон е вън от ЕС. Да си обявяват каквито искат коронавируси на техните си министерства.

ми да, няма да чакат тромавата еврпейска бюрократична машина да се задвижи

СПИН, Ебола, ДАЕШ, Коронавирус … толкова биологични оръжия създадоха ..., за да насърчат естествения спад сред някои видове от населението на земята, че чак да им се чуди човек, ако бяха вложили тия усилия правилно, човечеството вече да е колонизирало поне Луната и да е стъпило на Марс …, а не да ползват Руските ракети, за да стигат до МКС.

idio

даеш от кой под-щам на вурусологията точно е ? (за един приятел на чичо пешо питам)

Много е важно под всяка новина да има разделение анти и про Русия. Всичко да се върти около Матушка.

Ако бяха само 800 починалите в Китай , нямаше дори да говорят за този грип, камо ли да арестуват 100 милиона там по домовете...Или пък как ви звучи "27 заразени , от които 2 починали и 3 излекувани....а другите 22 на изпарили ли са се!?

Около 7, 53 млрд. са заразени и починали от коронавируса. Останали са живи две магарета и един катър.

Що не се разходиш до Ухан, кретен

Разочарован съм от работата на братските партньорски служби. От началото на заразата мина повече от месец. До сега трябваше да се появят снимки на ония тримата, лошите, от ГРУ на Русия от които да се вижда как те пръскат с едно шишенце морските продукти на пазара в Ухан.

Ще се задействат

Чакат снимки от гаража на Гебрев. И Помпейо да обвини в невиждана корупция деловодителката в съда- голям руски шпионин в съдебната система.

Пишете в коментарите, че много ви е шубе, че да мислят, че целта им е постигната и да спрат да пишат за това лабораторно творение.

Но, ако не си бяхме закупили(само предплатили) самолети от въпросните престъпници, какво мислиш, че щяха да ни спретнат на нас?

Всъщност ще ги изолират в хотели :) Единият хотел се намира в гр. Милтън Кийнс и има вълна от недоволство,ч е NHS е избрало такъв голям град за подобна акция. Дир, дали някой ден ще започнете да си проверявате писанията преди да ги публикувате?

Онзи ден нали професора каза че коронавирусът не издържа на алкохол !? Да се отвори Държавния резерв за алкохолни напитки и да се забрани на хора с алкохол в кръвта под 3 промила да излизат от вкъщи !

Накрая котката и морското свинче ще го отнесат

Като допускате хора излезли от Китай и влезли във всички останали държави без да са поставяни под карантина,накрая и други хора ще започнат да го пренасят,защото ще са се заразили от китайците или от такива,които са били в Китай! Всеки,който влезе от Китай и не бъде приведен под карантина може да е преносител на заразата и така да зарази хора,които са били в близост до него и не са стъпвали в Китай,от там тези хора ще заразят други и става мазало - пандемия! А това е много,ама много опасно! При пандемия ще загинат милиони,защото ще плъзне заразата по света и ще стане неконтролируема! Затова политици и лекари,че дори и армията да се вземат в ръце и да изолират за 2 - 3 седмици всеки влязъл от Китай,въпреки,че и това може да не помогне,ако вече има заразени хора в други държави на местно ниво...

Иначе нямаше да е пуснат вируса - той е предназначен за Китай и европа

На круизния кораб "Даймънд Принцес", в Япония, който е под карантина и са взети всички предпазни мерки, първоначално, преди няколко дни имаше 10 заразени, днес са вече 136. Така че този вирус си е голямо предизвикателство, дори и за ефективните мерки.

Кажи ми как точно са взети всички предпазни мерки като ги държат изолирани на кораба, а той е една кошара за овце?! Как точно може да бъдат сепарирани заразените от здравите на кораба?! Кой работи със заразените? Какви допълните средства има за останалите да не бъдат заразени? Това е изключително цинично и показва невъзможността на японското правителство да се справи с предзизвикателството! Ерго отписват 3К души да умрат на кораба, но заразата да не слиза на брега!? А всички платени орки виеха онзи ден как Русия не допуснала в Москва на най-голямото и летище да кацне самолет със заразени на борда...

Тоя кораб е чудесен за статистиката, може да се изведе доста информация, колко заразени, кога, кога излекувани, колко починали, повтаря ли.....

им правят тестове, заразените се откарват за лечение, оставащите избягват контакти и носят маски. Това което правят и хората в едно населено място.

Няма да има незаразени, но ще има максимум около 40% смъртност! А бе калпава работа на изобретателите на вируса!

Че то това е идеалния вирус, силно заразен и избива половината от приемниците си, така не рискува да се се самоизолира и умре, като избие всички и остане без приемници.

Deus Vult

Те тези от лондон са като Интернет екслпорер... А между другото дали не са го свързали още с Новичок?

Колко жалко, че бобитата тъпи няма как да свържат коронавируса с Путин и КГБ...