Тереза Мей и ЕС имат сделка за Брекзит, Великобритания трябва да напусне до 26 май

Предстои ново инфарктно гласуване в парламента, Корбин призова депутатите да се обявят против

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Тереза Мей и ЕС имат сделка за Брекзит, Великобритания трябва да напусне до 26 май" - чудни са ми тези коментари на дир.бг...днес ще има гласуване в английския парламент и 100% от коментаторите казват, че проекта на Т Мей ще бъде отхвърлен. Така че разсъжденията са за нещо, което няма да стане. Големия въпрос е какво наистина ще стане, но изглежда това е съвършено неясно.

Хептен се заплетоха. Магарета на мост

Чудна работа- шотландци,уелсчани и ирландци са за оставане в ЕС, а англичаните все още си мислят с понятията на 19в. т.е. за империята, но перлата на короната отдавна я няма-Индия, а в щатите едва 20% са от английско потекло дори Тръмп е от шотландски и германски корени. А кво каза борис Джонсън- Тръмп вече го определи за приемник на старата госпожа Мей, все пак не е Тачър а и времената са други.

си е мафия....е не бе!

ко стана? еврогейският съюз излезе по-дълъг и по-корав от стожера на консервативната демокрация и пазител на националният дух. При това въпреки ишиаса. Ти да видиш! За едно съжалявам - не можах да се насладя на уменията на Фарадж и Джонсън да постигнат сделката, с която да останат в историята.

Къде се изпокриха сега Фарадж и Джонсън? Избягаха като мишки от потъващ кораб. Даже Фарадж още топли местенцето в ЕС и лапа европари.

От 1869 година руската пропаганда вие, за разпада на загниващия Запад, но империята се разпадна, западът не. Чакай Минке китка!

сделка-вие кво чакате...абе масонска му работа...

stankow

Какво е това, което чака нещастния ЕС, та хитрите англичани така панически се спасяват !? И защо ние не се поучим от тях ?

нищо лошо не се задава.. просто за излизане гласуваха мнозинство от зле информирани и не особено прозорливи "реднеци". Които отделно бяха подучени от сполучливата пропаганда "pro-Leave" не без експертната намеса на КГБ. По въпроса споровете са излишни, защото едва ли има някой който е твърдо убеден, че на Любянка няма цял отдел, който става и ляга (а понякога и не спи) с нарочното поръчение да разбие ЕС и всички евро-институции.

не да ги разбие, а да ги ... оглави?

"Коментаторе", пак както винаги Путин ви е виновен !

Англичаните са разкрачени между два потъващи кораба. Не знаят кой ще потъне по-бързо и затова се чудят толкова. Бъди сигурен , че и двата ще потъват още дълго.

Знам само, че във ВСВ, анличаните и руснаците са едно, а ние с германците -друго. Сега пак така.

Няма сделка, а допълнение към допълнението и обещание към обещанието! Днес островитяните ще гласуват, ще видим тия баби какво ще гласуват!

Следващата дата за сделка ще бъде септември. Карай да върви.

Аман от Брекзит, аман от Алекс и Иван Ласкин! Всеки ден!А Великобритания стана вече страна на циркаджиите.

Аман и от такъв ревльо като тебе!

Не можах да разберат ще излизат ли от ЕС тея талибани или не ?

Предимно са индийци.

АМАН ОТ РЕКЛАМИ ! АМАН ОТ РЕКЛАМИ ! АМАН ОТ РЕКЛАМИ ! АМъН уТ РиКЛАМи !

Сделка или не

Снимката кърти мифки. Пратеничката на лордовете услужливо наведена зад юнкера.

Каквото заповядат от САЩ !

"Ако Великобритания не е излязла от дотогава, ще трябва да спази законовото изискване да участва в тези избори" А аз си мислех че нашите закони са манджа с грозде!Как така няма наредба изключваща страните от евентуални избори ако ще напускат ЕС?! А сделката поне сигурна ли е на 100% или ще като предните пъти "днес има сделка,а утре няма"?

Чакам новата сделка до новата дата, защото както се вижда се прехвърли от Март през Май......само дето не обясняват как ще се провеждат ''изборите'' за евродебилите като тези си знаят че си отиват повечето ''болнави от ишиас'' и не се знае следващите какво ще решават..

Аман от разиграване, манипулации лъжи които задминаха ''тука има тука няма'' ама на високо ниво с много високо материално облагодетелстване....

Да се махат англичаните, но без сделка- да видим дали им стиска:) А брекзит без сделка е О.К. за България, защото така ще има работа за младите ни висококвалифицирани кадри, британските протежета, пратени в България чрез командировки от фирмата - майка, няма вече да могат да източват финансово българската дъщерна фирма и нещата ще си дойдат на местата си. Най- много ще се накефя, когато на британец само с британско гражданство, ще му е нужна работна виза, за да работи в “гадната, бедна“ България:) Това ще е абсолютен удар по британските навирени високомерни носове и по идеологът им фараж!

Оф, много си досадна, жено. Измисли нещо ново. Това го повтаряш като мантра вее 1000 пъти. По тази логика знаеш ли пък колко работни места за българи ще освободят белгийски, германски, италиански фирми, ако те попаднат в същата ситуация. ха-ха-ха. Дано от примера горе ти се изясни колко извратена е твоята логика.... Не се ли усещаш, че не си по-разлина от така омразните ти брекзитари и "антибългари", за които говориш в постовете си, но просто с обратен знак.... Да си призная, досега не бях виждала толкова обсебена и комплексирана душа в нета. Дори в дира, където има всякъкви, успя да се отлииш. И това не беше комплимент-ха-ха.

Брекзит кючек...

Брекзит ще има колкото Грекзит, колкото Каталуния се отцепи от Испания. Мей заминава при Варуфакис, Пучдемон, Камерън, Фараж,, Джонсън - на бунището за популистки клоуни.

Май хич не им се излиза от ЕС на британците цирка вече е много голям :D

Германия не ги иска, ще им дадат аванта само да се махнат, ама не искат, щото няма да имат думата в европа вече. Как си го на би ха

Злокобният / както го наричат брекзитерските парцали/ Макрон не ги иска. А той знае защо и как. Меркел е твърдо до него. Я какво споразумение спретнаха двамата.

даже не усети как го прекараха .

Пак клекнаха на албионските гадове!

Първо - аман от тоя брекзит. Пишем и говорим за него, все едно сме англичани. А не сме. И второ - цялата тая сага е срам за така наречената "демокрация", за така нареченото "право" и за така наречената "политика". Всичко е лъжа и манипулация и сега това лъсва безпощадно. Нито законите се спазват, нито принципите. Всичко е сметкаджийство. А ни обвиняват нас , че сме били корумпирани и сме си били гледали интереса.

Не отъждествявай интереса на шепата мафиоти и ченгета със интереса на българския народ. И не сравнявай абсолютното беззаконие и корупция в България със процесите, които текат в цивилизованите и правови държави. Това което става в България - тоталната липса на праворараздаване, справедливост и свобода на медиите го няма никъде в Европа, че дори и в азия. Може би само в нашата пътеводна светлина - Русия.

НЕ бих, ако не беше видно, че тази шепа е на власт с благословията на "цивилизованите" и "правови" държави. Закачката ти за Русия ще пропусна, защото ми писна от това дежурно рефериране към нея за щяло и нещяло. Сега говорим за Европа, не за Русия. Това, което става в България - сами си го допуснахме. Да ни сложат мутри за началници - сами си го допуснахме. Тук Русия няма. А коментарът ми е именно, защото европейските държави прокламират върховенство на правото и демокрация, а с тези циркаджийски преговори като на Женския пазар лъсва истината.

Дърти комунисти пак пишете пасквили.

Ех, младите фашисти пак ни изловиха ;)

ватниците им се подиграват вече... въвели са глагола брекзит :) Он брекзит на руски значи - седи госта до късно пие и говори че ще си тръгва но продължава да седи да и да пие :)

Освен, че вече са за присмех, те и не знаят къде са искат, но нещо не им се получава. Не щат, ама пак не излиза сметката. И накрая греда. Влизат в последните минути на мача. Може да се каже, че англичаните направиха един голям панаир с напускането си. По- забавното е, че след 5 години може да поискат отново да влязат при условията, които са имали при образуването на ЕС.

шотландците бяха много устати че ще излизат от ЮК и ще остант в ЕС... но интереса явно клати не само феса ами и килта :) колко ли паунди са потекли към шотландските лордове :)

Референдума преди няколко години шотландците не излязоха най-вече поради това,че ако се бяха отцепили излизаха и от ЕС. При нов референдум никой няма да се интересува от мнението на тия лордове,а и все още са си в ес.

ви писах тук, че нито шотландци ,нито северноирландци ще напуснат ОК. Не са толкова тъпи , колкото българите, че да си ритнат сами хранилката.

Демек твърдиш ,че робството е оферта.. добре

Шотландците изчакват. В съюз с Уелс. Настроенията са по силни отвсякога. В момента Уестминстър им отказва втори референдум по конституция. Обаче прецедентът със Северна Ирландия ще им даде най-силния юридически коз. Изобщо не се съмнявай, че ще цакат.

уникорна дадоха ?

Хахаха- найджъл фараж призова тръмп да подкрепи брекзит без сделка;0 И този суек излезе от нелегалност и вече започна с призивите, защото счита, че може да бъде назначен за посланик в сащ;0

счупи тъпомера? те назначенията в юк от тръмп ли зависят? я малко повече уважение! както знаеш, твоя мъж свикнал на лесни назначения, ама в юк не ви мина номера хехе

Виж какво, нагло британско човече, остави съпругът ми на мира, а си гледай британските ви фекалии! Написах ти- съпругът ми работи тук, в София, е една от биг фор АМЕРИКАНСКИ, а не английски фирми, така, че- брекзит НЕ ГО засяга по никакъв начин.

работи подлога на американците....абе мъжът ти д а не е цвинокио?

Понякога отварям статия за брекзит вече заради вас и искрено се забавлявам, макар че спамите яко, излизайки далеч от пределите на темата. Осмицо, кой набута съпруга ти в чата-ТИ. Сега му слагай огради да го пазиш. В предишната статия одитираше банки, тука гледам вече и за американска фирма работи....Очевидно ти е дал свободно и предоставил цялото време на света по тази причина. Което ти се чудиш как да запълваш. С нетърпение очаквам утре следващата статия за брекзит, за да разбера дали пък не е почнал следващата доктурантура и взел така между другото да работи и за НАСА, Гугъл и Бомбардие.

Cheers

Напоследък все по често се споменава,че може да няма никакъв брекзит.Мей го каза ,сега и дъртия пияница, депутатите в Англия и те не знаят как да гласуват..нещо ми се струва всичко нагласено да останат в ес

"Или това споразумение или изобщо няма да има Брекзит. Трети шанс няма да има", предупреди председателят на ЕК, цитиран от Франс прес. Който е направил веднъж компромис, пак ще направи. Юнкер се заканваше , че няма да има повече преговори, ама... омекна

Милион варианта да им се предложат на британските политици, те все ще ги отхвърлят, защото са като цига8ите - искат само права и привилегии, но без да поемат насрещни задължения, а това не е приемливо за никого. Всъщност- те това и обещаха на избирателите си- ще изнудваме ЕС, за да можем да издействаме максимални привилегии за о.к., но без да приемаме никакви насрещни задължения;0 В обичайният случай, такъв манталитет води до затвора в една нормална държава, а в о.к. виждаме цялата им пасмина от политици да се държи по този начин...

близо е... ах как болииииии :)

Да не те напна някое паки изотзадзе без предизвестие?

А да е отстъпил нещо? Смисълът на изказа не е в това, че няма да преговарят за напускането, а в това, че няма да отстъпи от позицията си. Та омекването му е по-скоро плод на хибридни внушения от петербургската секция на ГРУ, целящи да омаскаряват всячески и по всяко време евросъюза!

Подкрепям коментарът Ви.

Тотално не разбирате какво се случва.

НЯМА сделка за брекзит, докато парламентът им не гласува за сделката. Много им се иска на наглоанглите да има сделка, защото усетиха, че държавата им полита в бездната на океана, но- всеки носи последиците от собствените си действия;0

всъщност, на вас ви се иска! не усещаш ли? хайде на бас, че парлиамента ще отхвърли удължаването на срока и сделката?

Аз не съм законодателната власт в о.к.- има лейбъристката ви партия, е заявила, че ще гласува против в британският парламент;0 За разлика от много други хора, мога да направя ясната разлика къде и кога нещо зависи от мен, и къде и кога нещо зависи от други хора, но е видно , че брекзитърите не сте научили тези елементарни житейски уроци;0

Ще бъде идеално за ЕС, а гърча в УК ще е с незапомнен магнитуд. Е, няма да се плашиш, кенефа в Австралия няма да се изчисти по тази причина и ще можеш да си мангалстваш на воля и занапред.

нищо няма да стане. Проблемът е Северна Ирландия и никъде не се говори как ще бъде решен.

Пак нищо не се разбра! Ще се чупят ли или парламентът им ще решава? ПО скоро е второто, но и нашите джендъри начело с алкохолика не са цвете за мирисане. Тотална липса на лидери! Само нагли чиновници с тлъсти заплати и бивши неграмотни мутри....

Няма да има Брекзит! Мей търси начин да си спаси кожата от нелепата ситуация.Само толкоз.

Управляващите в Англия заблудиха избирателите за необходимостта от брекзит И там както в България населението застарява и засъжаление по възрастния електорат избра пътя на брекзит

Това, което сте написал/а в първото си изречение, е вярно и го твърдя от самото начало. Вижда се до къде стигат нещата, когато избирателите повярват безкритично, 100 процента на политиците, спират да мислят сами и не си задават логични въпроси, на които да търсят логични отговори.

за Тачър , но МЕй наистина е желязна! ЕС клекна.

Чиче, ходи да прекопаеш марулките. Къде се навираш ?

чнки се палел или тов аили изобщо нямало да има Брекзит..този дърт ияница не разбра ли , че никой не може да спре? Бахтипростиятъпдивиндивиддетоуправляваес

Тюююю,най-после...Бях се притеснил ,че това назлъндисване, щеше да бие рекорда на 100-годишната война-ха-ха-ха.... Ха дано през май ...Великобритания ,че да дойде и нашият ред подред .... Че покрай този ЕС ,народа е постоянно в стрес ,а покрай това НАТО -България затъна в ....блато ! Единствените, които се облажват ,са политиците и управляващите,които яко в джобовете си ...намазват !

Тъй, март стана май, а май ще стане... септемри. И така до Нова година. А там - Нова година -нов късмет.

Браво на тази жена! Каква борба, какъв дух!

Какъв театър, какви милиончета!

Каква борба /за кокъла/, какъв БЪЗдух / под налягане/