17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете да извивате ръцете на хората! Правя си тестове, и работя, какъв ви е проблема с такива, като мен!? Ваксинираните също заразяват, също боледуват, но не ги третирате като заплаха. Омръзна ми от злобни, самодоволни и крайни изказвания на ваксинирани срещу неваксинирани. Изкарахте ни, че сме безотговорни, безсъвестни, тъпи, неграмотни и каквото още се сетите. Принуждавате и притискате хората насила да се ваксинират, това е чист геноцид!

че ако някой трябва да се заключва това са регистрираните с положителна проба и преболедувалите. Тук никакви антитела не играят, причината е доказано опасно и антисоциално поведение и игнориране на всички предохранителни мерки. Ако до този момент не си го хванал значи се пазиш и на теб може да се разчита. Точно като в казармата - гърч за неебавките

Направете задължително ваксинирането, като ви е толкова важно. Включете тази ваксина съм задължителните. Не става така едни неща за ваксинираните, а за другите не може. Това си вид задължават, затова направете директно задължително ваксинирането.

Над и под 60

Леглата в болниците се пълнят основно от хора над 60 години. Ако се намали натиска към болниците именно от тази възрастова група, в държавата няма да има такъв проблем. Дори и всички млади да се ваксинират, ако възрастните хора не се ваксинират, те пак ще влизат в болница. Животът на младите хора не трябва да се ограничава. Рискът за възрастните хора е голям, ако ги обичате убедете се да се ваксинират.

От къде идват болните? Ами от чужбина. Тези които идват от Европата. Защо не се взеха мерки към тези хора още на границата? Да се направят карантинни центрове и да си плащат за щуротиите си. Сега всички боледуват и всички нас трябва да наказваме. Вируса не е Европейски ДЕМОКРАТ. И ЕВРО_ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ценности не са му познати. Кога ли ще престане тази демократична щуротия?

Не идват от чужбина. В момента цяла България е пламнала. Никой не ни е виновен.

Още в началото на "кризата Ковид-19", японците съобщиха за резултатите от тяхно изследване: 80% от хората срещат и отминават вируса без да ги засегне, 20% от хората го прекарват в някаква форма, от тези 20% има хора, които наричат "ПРЪСКАЛКИ" произвеждащи голямо количество вируси и са способни да заразяват много хора. Е защо тези 80% да бъдат дискриминирани с една единствена цел - поставянето /продаването / на ненужните за тях ваксини?????? Второ питане: Аз съм на 68 години и плащам заплати всеки месец на хората от фирмата ми: ДА ГИ ОСТАВЯ ЛИ БЕЗ ЗАПЛАТИ ????? И осигуровки в това число? /нито 60 на 40, нито 80 на 20 - нищо не съм получил от държавата/

Ваксинирай се, ако наистина си толкова съвестен

Каква е целта на ваксината? Да изградиш антитела, нали така? Имам антитела, без да са съм боледувала официално от ковид. Очевидно съм го изкарала под някаква лека форма и съм изградила имунитет. Защо трябва да се ваксинирам?

В България много сектори се крепят точно от работещите 60 годишни. Да не говорим, че много от тях още не са достигнали пенсионна възраст, която расте всяка година. За тази година е 64.4 години за мъжете и 61.8 год. за жените. А в охранителният сектор даже са 95 % от заетите.

Малко извън темата, ама ме гложди една мисъл. Някой знае ли какво стана с Кунчев? Да не е гушнал букета?

Да не би "ваксинираните" над 60 г. да са безсмъртни за вируса, не се заразяват и не предават заразата на околните? Какъв е смисъла едни хора да затварям, като добитъци, а други не? Пълни глупости са това, а не "мерки"!

Смисълът е да не се пълнят болниците. Младите, които карат Ковид на крак, но не влизат в болница не са проблем. Единственият проблем са леглата на изчерпване в болницата.

А защо за над 60г?За неваксинираните изобщо. Въпреки че вината в случая е на това служебно правителство. Всъщност нещата експлодира ха след тръгване на учениците на училище. Те са в основата на пика. Има държави в които ваксинираха 85-90% от учениците и тогава ги пуснаха присъствие но. Иначе онлайн. Ама в България тоя момент е изтърван вече.

честно,кой мушмул изгнил измисли този концлагер?

ТОВА СА РОДИТЕЛИТЕ НИ БЕ, ЛУМПЕНИ! Дай и да ги избиваме после, да не харчат от хазната и пенсии! НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПИТАТЕ ИЗОБЩО ТАКИВА НЕЩА!

Иване, успокой се! Това, че питат е хубаво. Гледай отговорите.

А децата ни? Защо стоят затворени с часове? Те плащат цената в момента!

Именно. Толкова хора загубиха родителите си от Ковид.

ЛОКДАУН за алибеговите хора - твърдо ДА

Ще затворим възрастните хора, а младите ще ходят по дискотеки ? А националният информационен портал показва, че най-много заболели има при хора от 40 до 60 години !

73,87% от вчерашните заболели са до 60 години. Не възрастта е определяща - личната отговорност е решаваща!

Дървените глави не разбират, че тези "мерки" са безполезни. От две години се прилагат без положителен ефект. Вирусът си върви вълна след вълна. Всички ще преболедуват със и без сертификат.

Глупаците не разбраха, че тези мерки вършат работа, винаги след локдаун има намаляване на случаите. Примери, че мерките вършат добра работа - Китай, Австлалия, Нова Зеландия, Хонт Конг, Сингапур....

И ти повЕрва на стъкмистиките на държавите от далечния Изток...

В България хората до 65 години не са пенсионери.Локдаунът им означава да бъдат уволнени точно преди пенсиялИ какво ще се случи с тях после някой замисля ли се?

ТАКА ЛЕЛЕЯНИЯТ "ЗЕЛЕН ПРЕХОД" - ЖЪЛТО-КАФЕВИТЕ ЛИСТА ЩЕ СЕ ОКАПАЛИ НА ЗЕМЯТА И ПОД ЗЕМЯТА , ЩЕ ИЗГНИЯТ И СЪС СОКОВЕТЕ ЩЕ НОПЯТ ДЪРВОТО, ЗА ДА МОГЕТ НЕКОИ "БОГОВЕ" ОТНОВО ДА ХАПВАТ ЯБЪЛКА НАСРЕД "РАЙСКАТА ГРАДИНА"

2021-10-27 09:17:43 Ваксър (нерегистриран) . Липсата на интелигентност не оправдава липсата на отговорност. ---- ЩО ФАРМАМАФИЯТА - НЕ ЩЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ? ЩО ПРАВИТЕЛСТВАТА - НЕ ЩАТ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ? ЩО ДОКТОРИТЕ НЕ ЩАТ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ? А ПЪК АЗ АКО НЕЩА ДА СЕ ДУПЧА С ТОВА "НЕЩО" ЗА КОЕТО НИКОЙ ПЪРВОИЗТОЧНИК НЕ ЩЕ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ, СЪМ БИЛ "БЕЗОТГОВОРЕН" ! АБЕ ВЕРНО ЛИ , БЕ ?! Я ПАК СИ ПОМИСЛИ ХУБАВО, КОЙ Е БЕЗОТГОВОРНИЯ, ЧЕ НА ВСИЧКО ОТГОРА И НАСИЛНИК!

за оня със свинските очички...

ТОВА СА РОДИТЕЛИТЕ НИ БЕ, ЛУМПЕНИ! Дай и да ги избиваме после, да не харчат от хазната и пенсии! НЕ ВИ Е СРАМ ДА ПИТАТЕ ИЗОБЩО ТАКИВА НЕЩА!

Локдаун за политици, математици и кибици, за тази цел да се закрият всички информативни блокове и да се забрани в новините да се съобщава за темата вирус и така до април, да видите как още ноември няма да има никакви проблеми

ПЪЛЕН локдаун за НЕВАКСИНИРАНИ!!! С изключение на хората, които по медицински показания не могат да се ваксинират. Писна ми две години да слушам как и ние, и системата се гърчим от тази криза. Писна ми от всякакви 5G и вакси-тъпотии. Липсата на интелигентност не оправдава липсата на отговорност. Чакахме ваксините. Дойдоха. И кво? Влязохме в теория на конспирацията, започнахме да си упражняваме правото на туй-онуй! Съдии и прокурори се ебават с нас както си искат, ние сме тръгнали да търсим под вола теле-къде ми е правото да НЕ СЕ ваксинирам?! Ами нямаш го! Защото твоя келешлък може да убие човек. Цялото семейство сме ваксинирани и то много преди да наложат зелените сертификати. Имаме възрастни родители и сме длъжни да ги опазим доколкото това е във възможностите ни. Както се казва правим каквото трябва, пък да видим какво ще стане. Дори съм ЗА това на всички, които проповядват антиваксърски теории да им се налагат яки санкции. Те ни докараха до това дередже. Най-лесно е да скочим на правителството-за всичко ни е виновно-за болните, за здравите, за нередовния менструален цикъл, за популацията на калинките... Ревахме ли за ваксини? Ревахме! Имаме ли ги в изобилие и разнообразие? Имаме ги! Пълним ли болниците и гробищата с тъпотията си и криво разбрано усещане за права? Пълним ги! Ало, анти ваксърите, упражнете си правата в тази така наречена правова държава и подгонете лекарите, които издават фалшиви сертификати! Това си е чист опит за предумишлено убийство!!! А притежателите на такъв документ с неистинско съдържание трябва да получават ефективни присъди вместо глоби-поне да са си сгушени на едно зарешетено място и да не носят рискове за свободно щъкащите ваксинирани и неваксинирани. Всички, абсолютно всички сме жертви на антиваксърите и последиците от ниското ниво на ваксинация! Децата ни не ходят на училище, бизнеси умират, затварят ни се все повече врати. А болните мозъци с трепетно очакване следят коя ще е следващата тъпотия, с която ще осъмнат в съмнителните сайтове с фалшиви доктори и/или шамани - чипиране, стерилизиране, проследяване, промиване на мозъци, светене, намагнитване, опъпчване, косопад, лиготеч ... да ме простят просветените, но не мога и не искам да съм в течение на всичките антивакс щуротии. Многото ни приятели, познати и роднини, пръснати по по-нормалната и отговорна част от света вече заживяха нормалния си живот отпреди пандемията. И то благодарение на постиженията на науката и медицината-ваксините. Жалки сме... Много сме жалки! ПЪЛЕН ЛОКДАУН ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ ПО НЕМЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАНИЯ! ПЪ-ЛЕН!

Успокой се, ще получиш някой инфаркт!

Нямам нищо против твоето мнение. Но бъди тъка любезен да зачиташ и моето мнение. И ако наистина си толкова грамотен и възпитан , моля без обидни определения за тъпотата и глупостта на хората с обратното на твоето мнение.

Спешно на психиатър!!!!

Подкрепям напълно! В момента 7000 болни пенсионери затварят 7 милионна държава и държат хиляди ученици вкъщи, съсипват бизнеси и хора остават без работа.

ПЪРВО: 7000 броя не са само пенсионери. ВТОРО: Държавата отдавна не е 7 милиона. ТРЕТО: Ако има дискриминация по определен признак, тя да е за всички!

Защо ще ми забраняват да излизам (отивам да работя), след като ме задължават да работя до 65 годиншна възраст, за да получа пенсия?

Категорично ДА! Това са хората, които пълнят болниците и черните статистики. Или стоят вкъщи или се ваксинират. Не че ще останат безсмъртни, но поне с някоя друга година може да се удължи живота им.

Подкрепям локдаун за експерти и политици. Когато при 90% ваксинирани имаме 10 000 заразени на ден и в болниците няма места В клетки ли ще ни затватят?

Личните лекари трябва да звънят на всеки свой пациент над 60 години и да го приканят да се ваксинира. Особено важно е за хората с придружаващи заболявания. Болниците се пълнят основно с хора над тази възраст и ваксинирането им е приоритет, а не затварянето.

Преди да говорим за локдаун, да дадем право на нерегистрираните преболедували и безопасни за останалите хора да ходят на работа без да се третират като неимунни.

дира, одобрявате ли да ви турят една глоба, защото с тия анкети насаждате омраза между хората ? да / не ?

Повечето работещи здравни работници и учители са над 60 години. Кой ще работи?

Ами ще се ваксинират, както правят в държавите където заразените са 40-50 на 100 000 души. Толкова ли е сложно за промитите мозъци?

По промит мозък от теб няма бе ,сектант! Като искаш да си биеш тестови течности го прави, не го налагай на нормалните хора!

Не. Разнасящите са ония , които отказват да се ваксинират и тестват, а само щъкат насам натам.

Всъщност разнасящите са точно "вакЦинираните" - те са заразени с вируса, но имат някакви мъгляви обещания, че няма да го карат тежко, или пък да Омрат... (ама си Омират, нали!)

.....Научните данни говорят, че ваксинираните заразяват и разпространяват вируса по-малко от неваксинираните, наистина този ефект не в такъв голям процент, както се мислеше първоначално, но все пак го има, и то не малък. Престанете с глупавите опорки, излагате се.

Подкрепям локдаун за пенсионери.

И да им спрЪт пенциите!

В Русия мъжете се пенсионират на 60 година , а жените на 55. А тук се работи докато си жив...

Щото много пият затова. Освен това има голяма безработица и работна ръка бол. Ниски пенсии. Ако бяха с големи пенсии щяха да бачка до 65/66г.

Пълен локдаун !

Ами нали се работи до 65 за мъже и 62 за жени. Пълно безумие.

глупости на търкалета. заболяват от всички възрасти. на 59 години няма риск, ама на 60 има.

ни си прав да та иба колко по одартява човек толкос е по опасно

Простотия! Възрастните хора са по-податливи на заразяване, но са най-малко опасните за околните! По дисциплинирани са от младите, и по спазват мерките. Опасни са тия, които постоянно щъкат насам натам, по ресторанти и кръчми, НЕ се ваксинират, и не спазват дори елементарни противоепидемични мерки. И това със сигурност НЕ са пенсионерите!

Явно неваксинираните са проблем за теб. А нещо за ваксинираните, които пръскат заразата, но пък за сметка ма това - професионално? Сертифицирани са все пак! Колко изследвания показват, че ваксинираните нито са предпазени, нито са безопасни за околните? Знаеш ли? Или ти като си набоден с неодобрен за използване сертификат, си мислиш, че имаш право да обвиняваш тези, които не са се съгласили да бъдат опитни мишки? Не виждаш ли, че това е пътят обществото да бъде за пореден път разделено? И този път може да се стигне до гражданска война.

Ами сертифицирай се и ти бе, какво ти пречи?

2021-10-27 08:17:48 Бай Иван (нерегистриран) Ко туй локдаун ? ----- ИСКАТ ТОТАЛНО РАЗРУШЕНИЕ НА ВСИЧКО, ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД ТУЙ, МНОГО ПО-ЛЕСНО И БЕЗВЪЗВРАТНО ДА СИ ПРОКАРАТ ... "ПРАВАТА" ВЯРА ! ЛОГИЧНО, НАЛИ ?!

Американците са напечатали милиарди, и много хора в бг се възползваха на гърба на хората. Тъпациииии

Въпроса се поставя грешно. Какъв локдаун за някой който е прекарал скоро COVID и не може да се ваксинира и да иска. В този случай се получава сертификат и въпроса за локдаун отпада. Живот в тотална заблуда, дерзайте антиваксъри...

Локдаун за всички неваксинирани поне с 1 доза. Братя българи - пийте ракия, за да утрепете тоя проклет вирус. И глистите. хе-хе

... "ЗА ДА ВИ ПОБЕДЯТ", ЗАЩОТО ... ""[2:7] ....който побеждава, ще дам да яде от дървото на живота, що е посред Божия рай."" АМИН !

АКО НЕ СЕ НАБОДЕТЕ И ОЦЕЛЕЕТЕ - ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ "ПОБЕДИЛИ" ... ТАКА, ЧЕ ... НЕЩАТА НЕ СА ПРОСТИ ... ИМА ДВА ПЪТЯ !

Колкото ПОВЕЧЕ антиваксъри, толкова ПО МАЛКО антиваксъри... има и други начини да сте различни!! Ше Мрем ама ваксина НЕ щем!

Гриви се за себе си. Остави ората да преценчт, сами. Ако си вакднт си радвай се на добро здраве.

Боговете сигурно са полудели. Тези хора как ще ходят на работа, как ще си пазаруват храна, лекарства, как ще си плащат сметките, откъде ще получават доходи като не ходят на работа, как ще си разхождат домашните любимци. По добре да ги откарайте на стадиона като Пиночет, иначе ще се мъчат . СРАМ!!!

Бих подкрепил ако ми дадете логично обясбение какво по-точно,ще се постигне с това??Болните пак ще ги има, и вирусът ще е сред нас всяка година за напред.За сметка на това всички заключение пенсионери,ще итрещят от стоене вкъщи....Явно е време да се връщаме на село. Там поне е широко. Евал съм ви и шибаните гарадове и без това храната магазините е пълен пикоч.

ЩЕ ИМА СРИВ НА ИКОНОМИКАТА ИМ /КОЕТО Е И ЦЕЛТА/, А ТЕБ ПЪК ЩЕ ТЕ ОСТАВЯТ "БЕЗ ПАРИ" ЗА ДА УМРЕШ1 ЩОМ НЕ ИСКАШ ДА СЕ ЧИПИРИШ С "НЕЩО" ЗА КОЕТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ!

Ко туй локдаун ?

Напълна подкрепям, ако мъжете се пенсионираха на 60г., жените на 55, както беше през лошия сочиализъм.

Това е съвременен расизъм , фашизъм, дискриминация и каквото още искате.....

Така е, прав си. Само,че по форумите няма да стане.