Локдаун в Ухан - вариантът "Делта" превзема Китай

Засегнати са над 12 провинции, както и столицата Пекин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търси се спешно австрийски художник за президент на Света!

Вируса ще е тук следващите години. И ще има два начина да го бориш -без защита - или разчитайки на организма и “късмета”, което е малко един вид руска рулетка (може да ти се падне куршума) и не го препоръчвам, освен на храбрите ретро наивници и другия по сигурен за оцеляване начин- ваксина. За сега ефективна и срещу делта варианта за предпазване срещу тежък и смъртоносен Ковид.

или има нещо скрито от "широката публика"?! Как така този Делта вариант на вируса, който не е с китайски произход изведнъж се появи в Китай и доведе до локдаун и в Ухан?! Нима това не информационно затъмнена световна биологична война с цел отвоюване на геополитическо превъзходство и доминиращо положение в света?!

А ти си един необразован идиот

“Въпреки ваксинацията, стотици хиляди жители на Китай бяха подложени на локдаун” , - за многомилионен град няколко стотици хиляди означава жителите на едно мини кварталче

Да им се връща. Нарочно заразиха целия, ама сега и те ще страдат.

Другари и другарки! Няма вирус, няма Финландия, няма жираф! Горете маските и не се ваксинирайте, защото ви слагат чип! Долу мерките, които ви отнемат свободата! Да живее БКП/КПСС и подобни! Ура-а-а ...

Защо си мислиш, че като решиш да обединиш каквото прецениш с БСП/КПСС хората са толкова прости и ще ти се връзват на внушенията? За мислещия човек елементарни номера от този род не минават.

И китайците са наясно вече, че новите щамове са ефективни срещу ваксини...вероятно защото са развили резистентност точно заради тях...

Какво се получи? Китай тръбеше за супер ваксината си, имаше тотално задължително ваксиниране в големите и рискови райони. Какъв е ефекта от това освен пропаганда и харчене на пари? По-добре да бяха ваксинирали децата си срещу шарка. А те и това не правят там. В Русия същата работа - мега ваксина да, известна сред редовите и препатили руснаци като "капутник" и там без особен ефект. В Англия и там масови и задължителни и какви ли не ваксинации и пак нищо. Когато ваксина се прави за толкова малко време и има главно политически цели, всичко завършва така. Ще има пак затваряния, пак ограничения все едно дали я има или няма тази ваксина. Защо някой вирусолог не каже за колко време се произвежда една ефективна ваксина дори при съвремените методи? Лошо ще ви стане, ако разберете. Хайде, нали всичко знаете, проверете какъв е процеса на разработка, колко отнема. Да кажем, че аз избщо не знам - нищо не пречи вие да научите. Ще ви отнеме час четене. Да, повечето не сте свикнали на толкова, но ако намерите времето ще намерите цялата нужна информация. Маса учени пък станаха политически лица, участват в абсурдни пропагандни реклами на ваксини и изобщо в обществото няма никакъв реален разум. От векове се знае, че Китай е инкубатор за всякакви зарази - Европа е почти унищожавана от чума донесена от там. Всички големи зарази по традиция идват от там. И никой не търси никаква отговорност на китайското племе, известно сред съседите си като ниско хигиенично, без морал, основано на жестокост, създало псевдообщество, в което лъжата е норма, в което управляващите са евреи (да да, там ги наричат "хака", може да проверите). Оказа се обаче, че в Европа главният виновник за всичко това не е Китай, а са хората, които не искали да се ваксинират. Не, не Китай, който лъга месеци, че нямало никаква епидемия и разпространи това. Това даже и не се помисля в главите на тези провеждащи репресията срещу сънародници. Много добре им дойде този вирус, за да налагат глоби, да арестуват, да бият, да убиват.

Ваксина е една от най-неефикасноте. Псвен това новината е за ограничаване на потенциално ново разпространение на делтата в Китай. Къде точно видя данни ,че ваксината не върши работа?

Спри да заблуждаваш хората с неверни данни от незнайно къде! Ако Великобритания не бяха ваксинирали 80% от населението си сега щяха да умират 1600 на ден при тази дневна новозаболеваемост! Освен това китайската никога не е била “суперваксина”. А и новината е как Китай предприема мерки за да предодврати нова пандемия там! Такива като тебе са за затвора!

Честит нов живот! Нови вируси, лоша храна, мръсен въздух, суша, пожари или наводнения, а милиардерите си живеят чудесно и то не в градовете, където са събрали заблудените кариеристи, прекарващи 80% от живота си с устройствата в ръце, с надеждата някога да изкарат достатъчно за да могат да си купят щастие и здраве, или поне завистта на по-бедните. Поздравления за прогреса! И задължително се ваксинирайте срещу коронавирус, това е начина да продължите съществуването си в прекрасния нов свят.

Не знам какви са вълните на Делта в Китай, но там вчера и днес имат, общо за цял Китай, по около 90 новозаразени ...

Лабораторията там работи ли все още? Питам за един преател ....

Сега ще се получи малко с "техните камъни по техните кратуни", вируса изобретен от тях и пуснат от тях да нанесе щети в родината си! А плямпанията, че били болни само 300 жълти са за децата в началните училища. Вероятно болните са 300 000 поне, нека да редуцира населението на Чайна поне с 20%, че станаха много нагли.

Не искам да убеждавам никого, само ще отбележа това на което съм свидетел. Живея в Азия, над 10 милионен град, не съм излизал от страната в която съм от 15 март 2020. Никакъв туризъм, затворени хотели и ресторанти, и все пак Всичко беше ок до преди три четири месеца. След големият празник в Индия с много струпвания на хора всичко в Южна Азия се обърка. Сега тук е пълен, ПЪЛЕН локдаун. Работя за немска компания и тъй като пътувам по цял свят, знам какво е в Европа,и на много други места, но с Азия не може да се сравни. Не желая да изпадам в подробности, а само да предупредя - Идва нова мощна вълна на делта и делта +! Дали да се ваксинира Всеки си решава за себе си, но не бълвайте лъжи и не пречете на тези, който искат да се предпазят! Маските и дезинфектантите пазят! Ваксините дори и да са несъвършени пазят! Тук ваксини няма. Аз и всички, който познавам искат да се ваксинират, но НЯМА ваксини.

Аз живея на луната. Работя за една марсианска компания и да ви светна, че след голямото пролетно слънцестоене така се разви делта ++++ вариантът, че премина в гама. Сега чакаме гама + и гама ++ да започнат да заразяват, че маските, дето ги докараха китайските тайконафти по 5 цента парчето така си седят по магазините. Нищо, че само за 10 долара ги продават! Пич, всеки може да напише всичко, което си измисли. ЛОГИКА И ФАКТИ са необходими, за да вярват хората. Ще ти покажа, как се прави: 1. Всички лекари ОТ САМОТО НАЧАЛО бяха с маски и шлемове. 2. Най-засегнатото съсловие от Ковид е лекарското. 3. Най-голям процент починали има измежду лекарите. Вярвам, че си съгласен с така изброените три факта? Сега тезата: 1. МАСКИТЕ НЕ ПАЗЯТ 2. ЛЕКАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ПРЕДИМНО ОТ ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ 3. ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА УИМИРАТ И ПРИ ОБИКНОВЕНА ПРОСТУДА 4. БЕЗ АУТОПСИЯ, МОЖЕ ДА ЗАПИШЕШ И УДАВНИК ЗА ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД Виждаш ли как се прави? А не, като теб - една измислена история и създаване на паника между хората!

Заповядай в бг, тук ваксини има! И не обяснявай, че локдауна е решението на пандемията, защото аз никога не съм стояла затворена, през цялото време съм ходила на работа и около мен са били болни хора постоянно, но тест + никога не съм дала вече почти 2 г. А има хора, почти не излизат, не общуват с други, ваксинирани са и се разболяват. Дали ще е роб на страха от болести, смърт, или друго, всеки може да ИЗБЕРЕ какъв живот да живее, а колко време ще продължи никой не може да каже

допуснаха на своя територия краварите да щетат. резултат.

Където има много ваксинирани идиоти има и пик. Така е и тук, Вече започват да боледуват и да мрат ваксинираните март април. Данни от Англия, мрат предимно вакси 50+ годишни, а се разболяват 75% ваксинирани срещу 25% неваксинирани. Ваксите да бъдат затваряни, те разоространяват щамове. Долни мръсни вакси

Пишеш пълни лъжи! Защо? Пишката ти става по-голяма сигурно..

Ааахахаххахаха! Дай линк за тея “официални данни” от Англия. Такива като тебе са болест! За съжаление спряха ваксините за такива паразити! Иначе щеше да чукаш камъни на Белене!

да бяха слушали мангърчо, щяха да си спестят много мъки

Цял свят ли или само ние?

се употребява лъжата как отказа от лечение убил хората, да взема да ви питам. Със сигурност ако ви питам алчни ли са докторите ще отговорите ДА. Е как си представяте че ще връщат пациенти дето са златните кокошки бе? Вярно трудно като се напълниха болниците, но всичко и всички си работеха. Всяка операция спешна се оказваше и така. Доста хора обаче троловете ги бяха уплашили. Помните ли лъжите как само да припариш до болница ще те хванат лошите лекари, ще те пишат ковиден, ще те интубират и ще те убият понеже им плащали за умрял от ковид? Помните ли собствените си лъжи бе мама ви гнусна тролска? Знаете ли колко хора заради вас не посмяха да се лекуват и умряха?

Плановите операции доста дълго бяха забранени... А от рак не се ли оперираш в първи стадий, след това е само удължаване на мъките... Не дай Боже да го изпиташ на собствен гръб!!! Жив и здрав да си, ама колкото си уверен в тезата си, толкова тя е погрешна!

ясно съм ти го написал и то защото съм го видял лично. Пишат че е спешна операцията и я правят. И пациента доволен и лекарите си взимат пътеката понеже иначе няма пари. Толкова. Проблема беше че много хора въобще не потърсиха помощ уплашени от вашите лъжи.

Загубих близки хора. Не ви го пожелавам. Нямам нищо против антиваксинацията, но пазете Вас и Вашите близки, особено по възрастните.

аз,но не от ковид. От рак. Не ви го пожелавам.

И как да ги пазим? Да се ваксинираме? Виж Англия, Израел, САЩ, Германия - там вече ваксинираните в болниците са повече от не ваксинираните. А в Израел при толкова ваксинирани, кой е основен разпространител? И защо да се ваксинираме с БИОПРОДУКТ??? Ако си ваксиниран/а, значи си подписал/а информирано съгласие. Та именно там първа точка завършва с названието БИОПРОДУКТ. А пнеже не си наясно, да ти обясня, че това информирано съгласие не пази теб от болестта, а фирмите от съдебни дела. Защото нито биопродуктът им е ваксина, нито е изпитан по стандартите на добрата лекарска практика, нито има смисъл да се ползва - корона вирусите спадат в категорията на бързо мутиращите и най-добрият начин за борба с тях е укрепване на собствения имунитет, а не унищожаването му с измислени биопродукти. Аз също загубих скъпи хора - баща си, майка си... Да те светна, че те на времето също загубиха скъпи хора - дядовците ми, бабите ми... На всичко отгоре и те са загубили някога скъпи хора! ТОВА НЕ Е ПРИЧИНА ДА ВЯРВАМЕ, ЧЕ ИЗМИСЛЕНА ПАНАЦЕЯ ЩЕ НИ НАПРАВИ БЕЗСМЪРТНИ! Хората имаме това свойство да умираме. И дай Боже да е над 65 години, за да се порадваме на живота и внуците си! А корона вирусите не са ЯРОСТНА ЗАПЛАХА, а прекрасен дар от боговете - от тях почти не се заразяват децата - ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!! А ние - старите, така или иначе трябва да се отроним от дървото на живота някой ден.

умно и точно.

Аз съм на 41 г и за последните 15 г съм загубила над 15 приятели, набори и по-млади от рак, инсулт, инфаркт наркотици и алкохол и нито 1 от коронавирус, нито 1! На теб колко точно близки ти отне вируса?

Аз лично пет: 2-ма колеги и 3-ма приятели. И повечето от тях говореха като теб. Но не беше забавно като им видиш ковчезите. А аз и други мои близки го изкарахме тежко. Така че не говори силни думи ;)

Китай причинява повече главоболия отколкото разрешава. Време е САЩ, Европа, и Русия да му обърнат гръб.

А чесън в Кауфланд откъде ма?

Бе и ние надписваме сметки, ама вас не мож стигнем!

В България има хомо сапиенс и друг по - странен вид хомо невервананикумус. На него нема как да му обясниш - едно е ясно - новата вълна на Ковид е вече тук-ковид днес случаите са близо 400- и ще продалжават да растат - И пак проблема ще е за неваксинираните- ваксинираните ще го изкарат без симптомно- нали така хомо невервананикумус?

И си вземи психотропните, че току виж утре прогледнеш. И да светът е кофти място за дроги като теб!

къде са тези бройки? Защото март и април също имаше поголовно надписване на "болни". И доста хора си отидоха от хроничните си болести,защото им се отказваше лечение. Просто нямаха необходимите ковидни цифки за да им обърнат внимание.

Дай доказателства за твърденията си. За лъжесвидетелстване, колко се лежи?

Пирогов ли иде реч?

Със сигурност ако ви питам алчни ли са докторите ще отговорите ДА. Е как си представяте че ще връщат пациенти дето са златните кокошки бе? Вярно трудно като се напълниха болниците, но всичко и всички си работеха. Всяка операция спешна се оказваше и така. Доста хора обаче троловете ги бяха уплашили. Помните ли лъжите как само да припариш до болница ще те хванат лошите лекари, ще те пишат ковиден, ще те интубират и ще те убият понеже им плащали за умрял от ковид? Помните ли собствените си лъжи бе мама ви гнусна тролска? Знаете ли колко хора заради вас не посмяха да се лекуват и умряха?

Делта варианта успя да направи това, което Байдън не успя- 70% ваксинирано население и да повиши рязко нивото на ваксинираните в щати като Флорида и Люизана- в момента се надпреварват за ваксини там….

Естествено с неминали доклинични изпитвания препарати. Кои са репресираните и онеправданатие в САЩ - белите. На кого плащат месечни социални помощи без да работят - всеки го знае - е та те са за ваксинация. И при нас има прослойка, която не работи и не плаща нищо нито на държавата, нито на ЕРП, нито на ВиК, а само получава, но за разлика от САЩ - не се ваксинират. Прост въпрос : "От кого се стреми да се държавата ни" - Отговор - "От данъкоплатците българи"

с лъжите. Зачестиха статиите с откровени глупости. Вероятно намек за идващото поредно затваряне на страната.

Не се кахърете за Китай моля. От кахъри по другите се затриваме сами. Кахърихме се за Русия, за Германия а те си направиха СП 2 например...

Не е нужен локдаун ако населението е масово ваксинирано- при ваксинираните протичането е безсимптомно. Англичаните го разбраха това и бързо, бързо го вдигнаха в разгара на вълна от Ковид. Проблема е за неваксинираните….

Каква ваксина бихте препоръчали и защо. Благодара.

Каква ваксина бихте препоръчали и защо. Благодаря.

Проблемът са ваксинираните! Скоро ще ти стане ясно. Вероятно лично ще го отнесеш!

Най- бързата ваксина - в смисъл приложена най - бързо- това малко в реда на шегата- тай като да се изгради имунитет са необходими 2 седмици. Но не бих чакал определена ваксина, ако в момента има която и да е- модерна, Пфайзер - те са еднакви на практика.

Блаходаря.

Лекар от САЩ тука- не знам кои изпити съм проспал приятелю, но не е лесно на станеш лекар в САЩ….

Докторе, ама доста изпити си проспал. Това имунология, вирусология - с преписване си ги взел, май? А и лъжеш, като журналист. Даже повече - като гербер!!! Апропо, в Израел са над 90% напълно ваксинираните, а от два дни пак са в локдаун... На всичко отгоре бавят зелените паспорти за ваксинираните, защото се оказа, че се разболяват, РАЗПРОСТРАНЯВАТ и мрат.... Та кой ти преподаваше по имунология, казваш?????? Не, че нещо, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ти е казал, че за бързо мутиращите вируси няма смисъл да се прави ваксина - една ваксина отнема 10 години да се въведе в производство, а вирусът е мутирал 20 пъти през това време. Но БИОПРОДУКТ можеш за три месеца да изкараш на пазара и да печелиш милиарди, ДОКТОРЕ!!!! Изобщо доктор ли си?

Вече няколко пъти бивате хващани в манипулации! Това не е журналистика вече! Гнусно е и на нищо не прилича вашето!

Делта вариантът може да е по-вирулентен, но не и по-смъртоносен. Вирусът се развива до степен, до която е почти безопасен за гостоприемника си. Целта на вируса е симбиоза, а не унищожение. Защо пишете за този вирус така все едно е чума?! Всявате страх и паника и хората умират от това, а не от друго. Бъдете журналисти, а не гулю гулю.

Ако коментара е против ваксинирането в повечето случаи не можеш да сложиш плюс+ , но за минус- няма проблеми. Пробвайте се на горния коментар, например! Пробвайте и на другите подобни и ще се убедите в скритата цензура на сайта.....казвам го от опит.

Е що така бе,там всички нали са дисциплинирани и ваксинирани?Да иба и манипулациите

ВМЕСТО УВОД ------------------------ ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ НА генерал и на доцент! ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ на световен диригент! ВИЕ НЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТ на недоказан медикамент! "Теория на конспирацията" е термин, който се използва обикновенно за дискредитиране на истината. - Оруел „Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.“ - Оруел „Мълчанието не е опция: Мълчанието е съучастие“ - Оруел ПРОСТО Е ЗА РАЗБИРАНЕ, НО СИ ТРЯБВА ПОЛАГАНЕ НА УСИЛИЕ И ИНТЕЛЕКТ ЗА СХВАЩАНЕ НА ПРОБЛЕМА С МАНИПУЛАЦИЯТА "КОВИД - ЛЪЖЕ ВИРУСИ - ПЛАНдемии" ЗАРАДИ НЕРАЗБИРАНЕТО НА КОЙТО ВИ ОТНЕМАТ ЗДРАВЕТО, ЖИВОТА, СВОБОДИТЕ и СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ! СЕРИОЗНОТО ЗАПОЗНАВАНЕ С ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ВИ ГАРАНТИРА АДЕКВАТНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ ТЕРОРИСТИТЕ НА ВЕКА и В РЕЗУЛТАТ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ОГРОМНИЯ ШАНС ДА ИМАТЕ БЪДЕЩЕ ИЗПЪЛНЕНО СЪС СВЕТЛИНА, ЛЮБОВ, И СЪЗИДАНИЕ ОТ КАКВО ИСКАМЕ ДА ВИ ПРЕДПАЗИМ ОТ 2020-ТА ДО ДНЕС?! -> 1.ВЯРВАШ НА ЗОМБО'ВИЗОРА т.е. ВЯРВАШ НА БОТОКСА, КАЦАТА, лъжливото коремно хирургче, БИГ ФАРМА "медиците ни" и СЗО-то на Бил ГЕНОЦИДИС -> 2. НАДЯВАШ НАМОРНИКА ДЕТО НЕ ТЕ ПАЗИ ОТ ВИРУСИ ПО НИКОЙ НАЧИН, ВДИШВАШ СИ БАКТЕРИИТЕ ОТ УСТАТА В ДРОБОВЕТЕ, ВДИШВАШ ТОКСИЧНИ ГРАФЕНОВИ ЧАСТИЦИ(В МАСКИТЕ СА) и НАМАЛЕНО КОЛИЧЕСТВО КИСЛОРОД И ТИ ПАДА ИМУНИТЕТА, И МЕНТАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ, МЪЛЧИШ РОБСКИ и СПАЗВАШ ДИСТАНЦИЯ - > 3. ХАРЧИШ БЕЗСМИСЛЕНО МНОГО ПАРИ ЗА МАСКИ и ПСР ТЕСТ ДЕТО ХЕМ НЕ ДОКАЗВА ВИРУСИ, ХЕМ ВИ ВРЕДИ(!!!ОТРЕКОХА ГО ВЕЧЕ и ОТ СЗО!), ЧЕ ЗА КАПАК Е С ДВОЙНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ.-> а)- ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЛЪЖАТА КОВИД, ЗАЩОТО СЪДАТЕЛЯ МУ ЯСНО СИ КАЗВА, ЧЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ЗА ДИАГНОСТИКА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ОТДЕЛНО И ЗАРАДИ АМПЛИФИКАЦИЯТА ДАВА 95%++ ФАЛШИВО ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ! -> б)- С ТЕСТА ВИ ВКАРВАТ В МОЗЪКА ВОЕННА НАНО ТЕХНОЛОГИЯ НА ДАРПА и НЕЗАКОННО ВИ ВЗИМАТ ДНК ЗА ЗАЛАГАНЕ В СИСТЕМИ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ, А ТЕ КОМУНИКИРАТ С НАНО-ЧИП ИМПЛАНТА ЧРЕЗ КВАНТОВА(ДНК ИЗЛЪЧВА КВАНТИ) + 5Г(ГЕЛ ЧИПА) + нискоенергиина Блутуд/NFC КОМУНИКАЦИЯ(ГЕЛ ЧИПА)! -> 4. БОДЕШ СЕ С "ВАКСИНАТА" ДЕТО Е ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВ КОНТРОЛ И ДЕПОПУЛАЦИЯ, КОЯТО ГАРАНТИРАНО и ПРИЗНАТО ОФИЦИАЛНО НЕ ТЕ ПАЗИ ОТ ПРЕДАВАНЕ или БОЛЕДУВАНЕ, БОНУС-ПРАВИ ТЕ ЗАРАЗЕН ЗА НЕВАКСИНИРАНИ, НЕ ТИ СВАЛЯ ОГРАНИЧЕНИЕТО ЗА НАМОРНИКА, ПАК ИСКАТ ДА СЕ ДИСТАНЦИРАШ, ДА СЕ БОДЕШ С ОЩЕ ОТРОВИ, ДА СИ ПРАВИШ ТЕСТОВЕ ДО ПРИПАДЪК и Т.Н. !!! ДОБАВИ И ФАКТА, ЧЕ НИКОЯ ВАКСИНАЛНА КОРПОРАЦИИКА НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВРЕДИТЕ ОТ ТАЗИ ОТРОВА С РОБСКИ ЕКСТРИ-> 5. СЛЕД НАБОЖДАНЕ НЕ ЧАКАШ МНОГО и ВИЖДАШ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ШИПЧЕСТИЯ ТОКСИЧЕН ПРОТЕИН, ЖИВАКА И ФОРМЛДЕХИДА, АНТИФРИЗА, НАНО АЛУМИНИЯ, БАРИЯ, НАНО ТЕХНОЛОГИЯТА ВЪВЕЖДАЩА ЧУЖДО ИЗВЪНЗЕМНО ДНК(НЕ Е МАЙТАП), КОНТРОЛА С ГЕЛ-НАНО ЧИПОВЕТЕ, и ВСИЧКИ СПОМЕНАТИ ДОСЕГА КОМПОНЕНТИ В СЛЕДСТВИЕ ОТ КОИТО ИМА ПОВЕЧЕ ОТ РЕАЛЕН ШАНС ДА СЕ ИНВАЛИДИЗИРАШ ТРАЙНО -> 6. ПОСЛЕ НЕ МИНАВА И ГОДИНА И СИ ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ДА МУ ОБЯСНИШ, ЗАЩО БЕШЕ ТОЛКОВА НАИВЕН, ДА НЕ КАЖА ТЪП и СЕ ХВАНА НА ТАКАВА ОЧЕВИДНА ЛЪЖА, ЧЕ ТЕЗИ ДЕТО ДО ВЧЕРА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАХА ЗА ТЕБ, ДЕТО ТЕ КРАДОХА и ИЗДЕВАТЕЛСТВАХА, СЪЩИТЕ ДЕТО СИ ПЕЧАТАТ И ИМАТ ПАРИ ДА ОПРАВЯТ СВЕТОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ ОТ РАЗ СА РЕШИЛИ ДА ИНВЕСТИРАТ -ТВОИТЕ и СВОЙТЕ ПАРИ- ВЪВ ВАКСИНИ И ДА ЛЪЖАТ 24/7, ЧЕ СА БЕЗВРЕДНИ И БЕЗПЛАТНИ, ЧЕ ИСКАТ ДА ТЕ СПАСЯТ ОТ НЕИЗОЛИРАН и НЕДОКАЗАН ВИРУС (ПО СЪЩЕСТВО ДОКАЗАН ЕКЗОЗОМ!!!-повече инфо в линковете), ЕКСПЕРИМЕНТИРАЙКИ ВЪРХУ ТЕБ с ГЕННО РЕДАКТИРАЩА и ЧИПИРАЩА ТЕ ТОКСИЧНА ТЕЧНОСТ В СПРИНЦОВКА!? НЕ Е ЛУД ТОЗИ ДЕТО ВИ ПРЕДЛАГА ДА СЕ САМОПОРОБИТЕ, САМОУВРЕДИТЕ И САМОУБИЕТЕ ДОБРОВОЛНО С ГМО-ТОКСИЧЕН ПРЕПАРАТ, ЛУД Е ТОЗИ ДЕТО СЕ ВРЪЗВА И ПРИЕМА ОФЕРТАТА! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- КЛЮЧОВ МОМЕНТ N:1 ЗА СХВАЩАНЕ НА МАНИПУЛАЦИЯТА с КОВИДА И ПЛАНдемиите. ЕТО ТАКА СЕ ДОКАЗВА НАЛИЧИЕ НА ВИРУС по НАУЧНО МУ, А НЕ ПО ПСЕВДО НАУЧНО или МЕДИИНО УДОБНО! http://bit.ly/VirusNotExist Ето ви СУПЕР КЛИП ЗА ОКОНЧАТЕЛНОТО РАЗОБЛИЧАВАНЕ НА ИЗМАМНАТА ПСЕВДО ВИРУСОЛОГИЯ показващ ЛЪЖАТА НА ВЕКА с истински научни факти и максимално ясно за разбиране от всеки интелигентен човек. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/RazoblichenaVirusologiq Пояснение към горното инфо: Една много съществена част от пъзела на манипулацията в плана Ковид - скриването на ЕКЗОЗОМИТЕ (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/ExosomeNotVirus Още една КОН-спиративна теория взе, че стана реалност! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19 https://bit.ly/END-of-PCR-FakeTest Вируса не е това което със сигурност Ви представят, а ето какво е: -------------------------------------------------------------------------- ВИДЕОТО УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид http://bit.ly/StopK19Genocide ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА СЪБРАНИ и РАЗКРИТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg ДОКУМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕКСТ и ВИДЕА за ПЪЛНОТО СХВАЩАНЕ НА КОН'СПИ'РАЦИЯТА КОВИД https://bit.ly/stop-k19genocide Ако няма такъв вирус, защо хората умират?!, ще разберете ясно от този и следващите видеа и материали в този пост https://bit.ly/AkoNqmaVirusZashtoUmirat Ето ви и смешния отговор на въпроса, Що е то Корона вирус? - много смях и много истини на едно място. (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/CoronaTruth-SmileVersion ----------------------------------------------------------------- Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ) http://bit.ly/BgHealthMinister-CovidNotExist Правителството на Ирландия призна официално, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://bit.ly/Official-CovidNotExist Не напразно все още никой не е взел тази нагарада от 1 милион. ---------------------------------------------------------------- Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува! http://bit.ly/1milionPrizeToProveSarsCov Ето ви официално инфо (Вируса не е изолиран): --------------------------------------------- Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/TotalFakePandemicInfo ИСКАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, МОЛЯ, ТАЗИ ВИДЕО БИБЛИОТЕКА Е ЗА ВАС. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ОКО ДА ВИДИ и УХО ДА ЧУЕ, УМ ДА ПОМИСЛИ И ДА ВИ ОТВЕДЕ ДАЛЧЕ ОТ ОТРОВИТЕ Ето Ви купища видео документални доказателства за безапелационно запознаване с тази ключова за бъдещето ни на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ тема - "ИЗМАМНИТЕ ПЛАНДЕМИИ по СЪЩЕСТВО". (ВИДЕА БГ СУБ) https://bit.ly/PLANdemiaAntiDotVidea ----------------------------------------------------- Ето и директни линкове към някои ХИТ ВИДЕА от библиотеката убиец на лъжливата медиина, правителствена, псевдо медицинска и фарма пропаганда НА ЧУЖД ГРЪБ И СТО ТРОМБОЗИ СА МАЛКО КАЗАЛА БИВШАТА ОПИТНАТА МИШКА ЧАКАЩА ДА ЗАВЪРШАТ ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ ВЪРХУ ХОРАТА ЗАБРАВИЛИ ДА СИ ПОЛЗВАТ МОЗЪКА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. --------------------------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА ВАКСИНИТЕ, А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕО: Кратка версия на мега актуална за това време лекция от Девид Айк 2008 на тема - "Ако ще влияете на всичката риба, най-лесно е да въздействате на морето." https://bit.ly/DavidIckeWasRight Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath ВИДЕО: Д-р Рашид Бутар - 11 причини да се ваксинирате ако искате да срещнете Създателя по-рано от очакваното. Видео само за НЕваксинирани, за останалите вече е късно за наше голямо съжаление. http://bit.ly/drRashidButar-stopVaxGenocide ВИДЕО: Най-новото интервю за ДЕЛОТО НА ВЕКА "НЮРНБЕРГ 2" с топ адвоката Д-р-Райнер Фулмич, завел и спечелил досега стотици дела срещу мега корпорации и хибридния ГЕНОЦИД провеждан нагло над всички хора по света. http://bit.ly/drRinerFulmich-CovidDeception ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/VaxxedEqKillerExplanation Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF) https://bit.ly/BigVaxError БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО) https://bit.ly/VaccineKill50000 Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните http://bit.ly/VaxxedEqualVirulent СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects Към какъв фашизъм отиваме можете да вдите от инфото и видеата в следващите линкове. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Ваксините чипират, но какво от това се питат някои хора?! Ето, вижте си го 1:1 в този документален филм за електронния концлагер към който ви набутват чрез нано гел-чип технологията във ваксините уж против ковид. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/WorldAfterVaxxChipization САЩ: Правителствен документ инструктира екипите на „ударните сили“ за ваксини как да разчистват сгради, да нарушават законите за престъпване на границата и да посочват антиваксърите за принудителна карантина https://bit.ly/PresentLieForcedVaxx Най-свежият пример за това, че медийните пропагандатори на експерименталките и командированите „експерти“ отразяват всичко друго, но не и реалността: Над 90% набодена Исландия планира 15 години медикофашистки терор https://bit.ly/UnrealMirrorOfMedia ВИДЕО: СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Теста за Ковид е много повече от това което ви представят! - това не е шега! (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/DigitalSignOfBeastAnd5G 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- НАУЧЕТЕ И ЗА ТАЙНИТЕ ФАКТОРИ СТОЯЩИ ЗАД ЖЕЛАНИЕТО НА ЕЛИТА МНОГО СПЕШНО ДА НАБОДЕ С ОТРОВАТА ВСИЧКИ ХОРА! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. ДА НЯМА КОНТРОЛНА ГРУПА ЧИСТИ ОТ ВАКСИНИ ХОРА ПО КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ СКОРО или СЛЕД НЕМНОГО ВРЕМЕ, ЧЕ ВАКСИНАТА Е ОТРОВА!!! 2. ДА ВИ ПРЕВЪРНЕ ВЪВ ФАБРИКА ПРОИЗВЕЖДАЩА ДОКАЗАНО И ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАТО ТОКСИЧЕН ШИПЧЕСТ ПРОТЕИН и ДРУГИ ГЕННО ПРОИЗВЕДЕНИ ТОКСИНИ ПО ВЪНШНА 5Г КОМАНДА или чрез БИО-ХИМИЧЕН СТИМУЛАТОР (НАПОМНЯМ, ЧЕ ТЕЗИ ВАКСИНИ СА МОДЕРЕН ВИД БИО-НАНО-ГЕНОМНА ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА и ТОВА СА ДУМИТЕ+ПАТЕНТИТЕ НА ВАКСИ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ!), и ВРЕДНИ ЗА ВАКСИНИРАНИТЕ И ЗА НЕВАКСИНИРАНИТЕ. ТОВА Е ПАТЕНТОВАНА ВОЕННА СТРАТЕГИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ НА ОКОЛНИТЕ ЧРЕЗ ВАКСИНАЛНО ПРЕДИЗВИКАНИ ЗАРАЗО НОСИТЕЛИ !!! 3. ДА ВИ НАТЪПЧЕ С ЛИПИДНИ НАНО ЧАСТИЦИ С ПРОВОДИМ И ЕНЕРГО АКТИВЕН ГРАФЕНОВ ОКСИД И ДРУГИ НАНО ТЕХНОЛОГИИ ОТВАРЯЩА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЛЕСНАТА ВИ ЗОМБИФИКАЦИЯ, КОНТРОЛ И ИЗТРЕБВАНЕ С ИМПУЛСНИТЕ ВЪЛНИ НА 4/5Г ТЕХНОЛОГИЯТА и НЕ САМО. С ОПИСАНОТО ЦЕЛИ И ДА ВИ ПРЕВЪРНЕ В ЛЕСНО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЯВАНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ НЕВАКСИНИРАНИТЕ! 4. ДА ОТРЕДАКТИРА В МАКСИМАЛЕН БРОЙ ХОРА ГЕНИТЕ НА ВЯРАТА В ПО-ВИСШИ ЦЕЛИ И КАУЗИ, ГЕНА НА СЪПРОТИВАТА и ИНСТИНКТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, ДА УСИЛИ РОБСКИЯ ГЕН НА ПОСЛУШАНИЕТО и ТАКА ЕЛИТА САТАНИСТИ ДА СИ ГАРАНТИРА, ЧЕ ХЕМ НЯМА ДА СЕ БУНТУВАТЕ КАТО МРЕТЕ, ХЕМ БЕЗКРИТИЧНО ЩЕ ИМ ВЯРВАТЕ НА ЛЪЖИТЕ и ИЗПЪЛНЯВАТЕ КОМАНДИТЕ, ...КАКТО И НЯМА ДА ИМ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ и ТЪРСИТЕ ОТГОВОРИ ПО КРИТИЧНО ВАЖНИ ЗА ЗДРАВЕТО и ЖИВОТА ВИ ТЕМИ! 5. ДА ВИ ВКАРАТ В КЛЕТКИТЕ ГЕН НА ОПРЕДЕЛЕН ТИП НИСКОЕВОЛЮИРАЛО ИЗВЪНЗЕМНО С КОЕТО ДА ВИ ПРОМЕНЯТ ЕНЕРГО-ИНФОРМАЦИОННО и ВИБРАЦИОННО ТАКА, ЧЕ ВЕЧЕ ДА НЕ ВЛИЗАТЕ В ПОНЯТИЕТО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО МОЖЕЩО ДА ПРЕТЕНДИРА ЗА СВОБОДАТА И СВОБОДНАТА СИ ВОЛЯ И ИЗЯВА!!!! С ТАКАВА ДОБАВКА ПРИЕТА ОТ ВАС ДОБРОВОЛНО ТЕ СИ ГАРАНТИРАТ, ЧЕ И СЪЗДАТЕЛЯ НЯМА ДА ГИ ГОНИ ЗАДЕТО ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ НАД СУВЕРЕННИ ЧОВЕШКИ ДУХОВНИ СЪЩЕСТВА РОДЕНИ ОТ АБСОЛЮТА С ИЗНАЧАЛНО ДАДЕНА ИМ СВОБОДНА ВОЛЯ!!! 6. ЦЕЛЯТ И ВКАРВАНЕТО В ТЕЛАТА ВИ НА КЛЕТКИ ОТ АБОРТИРАЛИ ЧОВЕШКИ БЕБЕТА, ПЛАЦЕНТА, и ДРУГИ ЧУЖЕРОДНИ КЛЕТКИ И ТЪКАНИ С КОЕТО ИСКАТ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ТЕХНИТЕ САТАНИСНКИ ПРАКТИКИ, ТЯХНАТА ТЕЖКА КАРМА и В КРАЙНА СМЕТКА ДА ЗАГУБИТЕ ПРАВОТО СИ ДА ПРЕТЕНДИРАТЕ ЗА СВОБОДНАТА СИ ВОЛЯ БИДЕЙКИ ПРЕВЪРНАТИ В СЪУЧАСТНИЦИ И ДУХОВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СРЕЩУ СЕБЕПОДОБНИ! 7. ВЕДНЪЖ НАБУЧЕНИ С ТАЗИ САТАНИНСКА ИЗВЪНЗЕМНО ИНСПИРИРАНА ТЕХНОЛОГИЯ СТАВАТЕ ВАКСИНАЛНО ЗАВИСИМИ ДО ЖИВОТ и ОСВЕН ТОВА СКОРО ЩЕ НАУЧИТЕ, ЧЕ НАБОЛИТЕ СЕ БЕЗОТГОВОРНО СА СОБСТВЕННОСТ НА ЕЛИТА и ФАРМА КОМПАНИИТЕ ИМ, ЗАЩОТО ТЕ ПРИТЕЖАВАТ ПАТЕНТИТЕ НАД ГЕНОМА ДОСТАВЯН В ХОРАТА ЧРЕЗ ОТРОВИТЕ В СПРИНЦОВКИ !!! ЕЛИТА СЕ ПОГРИЖИ ОТ ГОДИНИ ДА СИ ПРОКАРА МЕЖДУНАРОДЕН ЗАКОН ДАВАЩ ИМ ПРАВО НА ВСИЧКО В КОЕТО ИМА ТЕХЕН ПАТЕНТОВАН ГЕНОМ, НЕ САМО НАД РАСТЕНИЯ или ЖИВОТНИ, А И НАД ХОРА! АКО ВСЕ ОЩЕ ПРИТЕЖАВАТЕ ЛУКСА ДА МИСЛИТЕ КРИТИЧНО, МОЛЯ НАПРАВЕТЕ ГО ДОКАТО ИМА СМИСЪЛ! ------------------------------------------------------------ Вместо финал -------------- Неподчинението като граждански дълг за борба срещу тиранията! http://bit.ly/Nepodchinenieto-kato-grajdanski-dalg

от тези нову случаи с делтата има ли преболедували и ваксинирани? колко?

Досадно…

С тея локдауни

А китайците знаят ли че са в локдоун ?

tonk11

Брех мама му, тия при 50 случая се клопнаха а ние при 200 се пазарим за стратегия. Луда работа.

Е, недей така, те са малка държавичка с изчезващо население, не могат да де мерят с Булгаристан, дето има милярди население и един делта не го плаши.

Аз разбирам само от компютърни вируси. === = = = = = = = ….’’&@€) === = = = = ===

А аз от морзовата азбука. .. . . … . .. . . . .. ..

То хубаво разбираш, ама ползвай кирилизирания вариант - с тиретата. А то глаголицата, само с точки на един лист повече от три думи не се събират!

За Китай?? Ми то нема една маала ве ....:))

Джикитайците ядат ли хурката тия жълти неграмотни мангасари?!? Искат да ибът света, ама сега сами се ибът.

Жълтурите станаха на вирос. Вожда Си ще реже ли глави? Така е то като ядат мъди на кучета и крилца от прилепи, и разми други вкусотии като дебело черво на катерица.

Неграмотността, а не вируса убива. Докато не се проумее това, още много хора ще си заминат ваксинирани!

Писна ми от всичко честно, искам само една горска къща..огън природа и хубава храна..с любимете хора.

обаче вместо него получава... лудница, чалга, идиоти, жега, бетон, локдауни и п..ки-майни!

Златните 500 000 000 на Земята, така ще си живеят !

ужасс..много малко

да са само 500 млн. ще има недостиг на работна ръка. но, може редукцията до към 4 милиона, почти наполовина да оправи природата. ами, ако не е толкова спешно, вместо вируси да се въведе закон да нямат повече от едно дете всички и ще се получи. които не го спазват - жестоки наказания и аборти.

Спокойно. Вируси ще има за всички. Гледайте да се уредиме с ламбда. Делта е слаба ракия.

Няма такъв фарс! Пандемии, вируси, умирачка... Зад масовата психоза от един вирус, я толкова страшен - я не, стои един фармацевтичен интерес, който има за цел да вкара простолюдието в медикаментозна спирала. Колкото повече се лекуваш със синтетични лекарства, толкова по-болен ще си, докато не хвърлиш топа, а паричките ти ще са отишли в нечий мръсен джоб. Има разкрития по тази тема, потърсете в нета. Аз обаче съм на друг принцип - за да си наистина здрав, трябва да се почне от храната, която е нашето истинско лекарство, затова е важно да е качествена и чиста. Отделно има различни билки и природни лекове, както народната медицина повелява. Аман ти от тези скъпи(за парите и здравето) антибиотици и ваксини, след като всички патогени успяват да ги заобиколят в даден момент и да развият резистентност. А знаете ли, че колоидното сребро действа като широкоспектърен антибиотик и вирусоцид, и дори има изследвания че се спрява напълно с ковида. Повече за изследванията вижте тук - https://srebro.ddns.net/?p=524

с тройна сила се завръща! Ще потроши глава празна, ще разбие цяла къща...

Видиш ли китаец, направо му пускай куршум в тиквата, в ТЪМНОТО !!! Като убият в ТЪМНОТО, китаец, арабин или негър- маймуна, хем РАЗЧИСТВАТ всякакв ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.. В София има китайци на пазара в Илиянци.. А някакви китайци са се домъкнали към Бургас до Резвая ( кс. М Рудник ), Велека( кс. Изгрев) и до Краснодар( кс. Възраждане). В София, между Централна гара и Лъвов мост има някакъв арабин- Уалид Салман.. В Айтос се е домъкнал някакъв китаец, на главния път. Иска да КРАДЕ бизнеса и Работата на българските магазинчета.. Има разни богати араби- Токуда, Семир Абумелих , направили болници за да ОТКРАДНАТ работата на българските лекари, вместо да си докарат богати клиенти от чужбина ( и после да ги изпратят обратно, като правят тия в Турция ).. Убивай ги тия да РАЗЧИСТИШ вирусите и да вземеш няколко милиона лева !!!

Туй да не ти е негър или мангал?!

Когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле - е..и им майката на другите и гледай ти да си добре!

Колкото повече опити за овладяване и ваксини има, толкова повече мутации ще се появяват. Такава е природата на всеки един вирус. Но парите чертаят тази нелепа спирала. А неграмотността убива!

Тези великобританци се скъсаха да летят до Китай по време на пандемията и им донесоха "Делта" варианта там, който вариант даже мега, гига, супер, дупер, тера ефективните и безгрешни ваксини, не могат да спрат. Голям цирк, голямо нещо. Сега какво да очакваме? Може би след като затворят за втори път Ухан, пак да има тотално затваряне в целия свят?! Този филм вече сме го гледали...

2 години вече минаха, сега поне 2-3 години ще бориме Делтата, всичко е точно по план за 2025 и 2030...

Гилотина за вас

Там всички са ваксинирани,явно и китайската ваксина не работи!

и с времето все повече няма да работи! Това е мечът на Еволюцията и на Естествения подбор! ТРАП ЗА СЛАБИТЕ, СТРАХЛИВИТЕ И НЕПРИСПОСОБЕНИТЕ !!!

Пак заплахи ,превзема китай и ццелия свят.Да ви е.а м.журналистка

ЗАЩО ДЪРЖАВИТЕ И РЕЛИГИИТЕ - ЙЕРАРХИИ И БЮРОКРАЦИИ, ТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. К-19 ВИ ПОКАЗВА ЯСНО ВСЕКИ ДЕН ТОВА, НАЛИ... "Преди да диагностицирате у себе си депресия и ниска самооценка, първо се уверете, че не сте заобиколени от идиоти." Зигмунд Фройд Ако държавите и религиите изчезнат от света, много идиотщини изчезват заедно с тях. С какво са допринесли бедните държави за света? С какво са допринесли богатите държави за света? Освен да създават проблеми, постоянни психосоматични манипулации, задължително "образование" (задължително програмиране на останалите от шепа "хора" чрез различни вербализации - език, лингвистика, "държави" и "религии", безсмислени йерархии и бюрокрации), епидемии и войни, те нищо друго не правят. Държавите и религиите носят със себе си най-различни суеверия, които спъват твоята интелигентност, твоята визия, твоята способност да бъдеш свободен човек тук и сега. Едно нещо е сигурно, старият тип човечество умира. Ние можем да накараме хората по света да разберат това, тогава новият човек може да оцелее. Новият човек е гражданин на света, няма да има държави и религии, тези безсмислени днес йерархии и бюрокрации. Новият човек е религиозен, но няма да има никаква религия. Нещата трябва да се преподават по научен начин, а не по суеверен начин, както е правено досега от държавите и религиите, само тогава има възможност за бъдеще на това човечество. Ако предприемем сериозна стъпка срещу опасностите, пред които е изправено човечеството, има възможност за нов човек, за по-добър човек, по-естествен, по-здрав, по-религиозен в бъдеще. Eдин свят без войни, без нации, без държави, без религии, без безсмислени йерархии и бюрокрации. Един мирен, любящ свят, свят в търсене на истината и реалността, която е винаги и само, тук и сега, а не там и тогава, както винаги представителните политици и религиозните лидери - йерархии и бюрокрации (държави и религии) ви обещават от десетки стотици години. Тези проблеми сa създадени и наложени безусловно и постоянно от шепа "хора" (привилегирован елит и паразит, лидер и останалите - господар и роб) чрез обществото върху останалите, този паразит който е реален собственик на държавите и религиите, ако тези проблеми не се решат незабавно, бъдещето на това човечество е невъзможно.

Консумативите предписани от лекарите и всичко ще е наред.

Тая делта не беше ли някаква хрема?

(Северно-)Македонска хрема!

мааму!!!