Коментари - Локдаун има и сега, за всеки без "зелен сертификат" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е вярно ! Защото ако имаше lockdown за хората без сертификат нямаше да има такива по улиците и на работното място !

Това не е вярно. Щеше да е вярно, ако децата на ваксинираните родители ходеха на училище, а само на невакснатите да са онлайн.

Засега сертификат се издава срещу инжекция. Другата година срещу клетва за вярност на ЕО и Генералисимус Радефф. Разбира се, политиците ни следвайки неотлъчно каквото кажат от Брюксел, защото те даават парите. А то си знаем, куче не хапе ръката, която го храни. Е понякога булдоците проявават мъдрост. Политиците ни -- винаги верни на бомбардиращите ни. А след това вече, като останат под милион българи на българи няма да се издава, защото завзелите България ще им видят сметката. Може да ги затворят в накой зоопарк или близо до Нюрнберг.

Ясно е,че од ден на ден такива като теб остават по-малко и скоро ще бъдете тотални аутсайдери.

Е точно така.Без Зелен сертификат можеш да се разхождат в парковете и да сядат на пейки.Могат и да пътуват. Не е като при Борисов,когато затвориха парковете и изтърбушиха пейките .Имаше и КПП.

Що бе, виж като погребваха Кол въпреки изричното му желание да го погребват без тяхно присъствие какви ехидни физиономии имаха. Имат емоции, разбира се. Пъклени.

Ти да видиш, европейските лидери имали емоции. Този театър отдавна ни е пуснал, на европейските лидери. Циничен, арогантен, човеконенавистен.