Коментари - Линейката на съдебна власт е виновна за катастрофата с Арабаджиеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦИРК! ама билетите са скъпи

яка статии. Били на дело в Специалиазирания наказателен съд/СНС/, а видиото то Съдебната палата. Двете сгради обаче са на километри една от друга

Какъв Ветко бе, този се казва Вълчо. Кога ще започнете да наричате нещата с истинските им имена?

На какво се чудите. Шоферът има монтирани светлини /и сирена/ има право да ги ползва. Защо да чака в движението, нищо че за никъде не бърза. Една радост има в живота, да минава като цар по улицата. Обзалагам се, че кара с включени специални сигнали дори когато отива да купи банички.

Проданов сега ще има повод пак да се покаже по телевизията... Това му е любимо, а инак - въздухар от ВМРО. Съсипаха и това, което беше останало от системата на ГДИН и ГДО!

Тези крадливи парвенюта пак си намериха някой да ги вози и охранява, точно както преди ;)

Аз пак да питам. Умирал ли е някой, та линейката е била с включени светлини за специален режим на движение?

Французите, испанците, италианците също са лъжлово племе, но....ние българите сме доста по-напред .,,Беден човек -жив дявол". колко му е за някой лев тези да изчезнат... в чужбина,като галеви, Божков и други....Нещо е станал провал в РМС и БКП -то ...., като преди 1944г.

Линейката на съдебната власт? Ало? Пак добре, че не е била тяхната пожарна.

Защо няма такава - виж горния коментар !

Не може да бъде! Милиционер да е виновен за нещо, доживяхме! Те че бакшишите не са читави е ясно, но скоро май ще го оправдят милиционера - със светлини бил, бързал за не знам къде, ала бала. Вчера пишете, че таксито УДАРИЛО линейката и слагате снимка с таксито, на която се вижда, че помляно във вратата отстрани, баси...Хаха, дано да остане "виновен" тъпия нагъл милиционер!!!

Ами то колите на съдебната власт и без това са ги превърнали в таксита! Развозват всякакви нахални престъпници нагоре-надолу, защото това им е от най-големите разнообразия! Не им се виси по килиите, които заслужават, а се мъкнат по съдебните зали, като изобщо не е задължително да се явяват, имат си адвокати!!!

Колата е виновна,не е шофьора,ами колата... Смешни сте!

Ясно ми беше кой е виновен още катп чух, че били минали на жълто. Как пък не, светофарите имат закъснение и ако минеш на жълто си минаваш. Чак няколко секунди след като ти светне червено, на другите им светва зелено. Тоя си е минал като на парад без да гледа.

Да ама, не. Все още има светофари на които свети жълто и в двете посоки и става следното, тарикат дето си мисли, че има две секунди да мине на "оранжево" настъпи и някой засилил се от перпендикулярната посока, реши че щом е жълто няма да намаля и ......мармалад.

...и забелязахме Всички че Първата публикация (снощи РМ) - събра “цели” 100 коментара...а случката НЕ е нито шега, нито маловажна... - на Хората им Е писнало ! - на Хората им Е ясно що е ! - Хората - почтиИзцяло ТеглихаТекмето на “държавата” на Вси”наште” ! ....а в Такива “спесифики” - Дори ЯвнаДиктатура НЕ спасява “управляващите” .

Понамирисва ми нещо тая работа . Няма никаква логика тъкмо по това време на денонощието ( разбирай по тъмно ) , да се разкарват из София такива ВИП арестанти ! Дали пък водача не е получил от тях нещичко , за да ги закара до някое ДРУГО местенце откъдето да са направили някое дребно трансферче например ??? При всички случаи някъде са се позабавили ! И то - далеч не само в задръстването ...

Умник. Чел-недочел

Театро. ...епизод от ВсеСъщото. ...Непродаваемото на Вси”наште”. - т.е. ей ся - Съдене на “правната”система ! ..+ Застрашен жизнь на индивиди от Вси”наште” ! ..+ Лошата демокрация ! (демек - задунай пляски&частушки АнкорЕшчьоАнкор .... Говеда, Сър !, ВсеСъщите. Породисти задунайшки.)

Гешев, ай сиктир от тебе!

Никой не е учуден. Поредното милюционерско нагло каране.

Ах, този...турлюгювеч от задунай пляски&частушки ! ——- То Вси”наште” - Ясно че Няма да пипнат никой от ТяхСамите... ...ама Кьовеши - иде !

Колата на съдебната власт не е виновна. Виновен е шофьорът на съдебната власт, който е карал въпросната кола. Все едно да кажем, че за трагедията в Хитрино е виновен влакът. Да му ударят 100 тояги на голо и да го пускат поживо-поздраво!

тя колата как ли ще понесе срама от тази вина? вероятно ще трябва да се консултира с психолог

На мен ми стана интересно... къде бръмчат по това време на денонощието? Да не би Арабаджиевите да ги ползват като такси?

ИСУЛ е наблизо,,няма и километър път дотам,има спешно отделение , но ги закарали в Правителствена болница , ЗАЩО ?

ИСУЛ е за такива като мен и теб :) За тях правителствена болница. Истината е, че аз съм ходил няколко пъти в ИСУЛ по сешност и всеки път ми се карат. Един вид, за к'во ми идеш тук, още не си умрял :)

Чети! То пишеше - били са на дело в спец. съда.