Лили Иванова се снима с почитателите си в избирателната секция

Звездата на българската музика публикува снимки от гласуването си за Европейски парламент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох,те феновете на Лилито,като феновете на БСП-то,всичките 65+години и всяка година намаляват.

Що не наминеш към Арена Армеец, когато тя си прави концертите, да видиш какви са й феновете? Не харесвам творчеството й, нито сега, нито по татово време, но я уважавам като човек, който се адаптира към новите условия и продължава да печели дори повече, изключително благодарение на собствения си труд.

млада комунистка

Какво е съдбата? Ако си беше в Кубрат, кой щеше да я знае. Медицинската сестра свиреща на акордеон. Дарба. Точния човек на точното място в точното време. Да е жива и здрава, да гласува. Забравих да кажа фен съм и от 1968 година.

Тя няма да каже,но изненада.. Може да е гласувала за найобикновени и не особено известни кандидати.

Интересно за кой гласува бившата БЗНС почитателка!

Харесвам Лили, но това, че гласува за ГЕРБ дълбоко отвращава. Така поддържа опростачването, бандитския произвол на мутрите и унищожаването на България! Като един от символите на тази страна извършва голямо престъпление.

Тя гласува за всеки,който отваря порти за нея.Навремето се омъжи и за комуниста Янчо таков,разведе се,комунистите и отрязаха всички пътища и 10 години беше принудена да пее в Германия поради това,че комунистите и лично таткото на Янчо Таков,Пеко Таков,който беше дясна партийна ръка на Тодор Живков и съратниците му не разрешаваха да й дават никакви изяви и договори в България.След това се върна и пееше за кампанията на БСП, а сега гласува и за мафията на комунистите....Уважавам таланта й,но не винаги действията.Тя най-много се вълнува като говори против простаците,а продължава да гласува за опростачването на нацията и България.

No sigurno mnogo uvajavash Peko Takov?

Лили Иванова е един от тримата най-велики българи от Освобождението до днес.

ППМ

Ха ! На първата снимка - 12 фена и Лили Иванова, и горе долу един век...

Ма заглавието кърти де: по едно време останах с впечатление, че всички почитатели на Лили се събират в една избирателна секция. То Славия има повече фенове...

Лили е национална гордост. Тя е част от тези българи, заради които се гордея да се наричам българин! Бях изненадан, че в село в Африка, нашата Родина я свързваха с Лили и Стоичков. Уважение и респект!

Все в тая връзка, да си крие годините, освен очила, трябваше и медицинска маска да си сложи на устата. И все пак, нищо лошо за жената. Евала, че на тия години така изглежда, и продължава да работи.

НЯМА ДА КАЗВАМ ЗА КОГО Е ГЛАСУВАЛА, ОТГ. ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ....

Дали има цъфнало дръвче от Фандъкова?

РАЗОЧАРОВА МЕ! ЗАЩО НЕ Е ПАК ПО ПРАШКИ))))::

Тези слънчеви очила, дето са си ги сложили, защо са им...

Няма ли да питаш защо си слагат жените обеци и гердани ?

Можеше да бъде всяка една.

Браво на Лили, отговорна постъпка, за сметка на останалите 64 % от българите. Респект и уважение!

Брех, хем уважение, хем респект. Лили е ексклузивна и изключителна, освен това ми е индиферентно и безразлично, дали, и за кого е гласувала. Аз лично изразих вота си, пък и гласувах.