Коментари - Ликвидираха бащата и братята на организатора на атентатите в Шри Ланка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А мимдианите , дето се турчеят , кога ...

Както каза хитреца Ердоган,влизаите в християнските държави множетесе и проповядвайте корана.Вище в Англия, Германия, България. Колко много джамий направиха ,кой позволи това нахлуване на мюсюлманите.Трябва да бъде линчуван.

Е, какво не ти харесва на джамиите в Грозни, Казан и Москва?

В българия какво правят съдийте ,защо дадоха само една годино затвор на това мюсюлманско говедо.Утре ще излезне по надъхан и ще убива наред.

Писах ми минус ,не защото не сте прави,а сте супер неграмотни.СъдиЙ и джамиЙ нови хим. елементи ли са или римски императори?За лапето от втори клас питам...

Така се прави!

Няма друго решение на този проблем освен екстрадация на мусулманите от Шри Ланка. КактоСталин депортирал чеченците за сътрудничество с Хитлер като че ли за едно денонощие. СЕга какво трябва да направят -товарят на кораби всички мусулмане и ги закарват в Пакистан. Друго решение няма. Каква е тази работа - не могат да се справят с екстремисти!

Атентата в Нова Зеландия (от еврей преминал обучение на Мосад) и атентатите в Шри Ланка носят почерка на организация отвън. Въпреки "поемането на отговорност от ИД" за атентатите в Шри Ланка, конспиративни медии издигат версията за организация на атентатите от Израел, заради подкрепата на Шри Ланка за държава на палестинците в Газа... същата версия е за "изгорялата сама" катедрала Нотр Дам и падналите сами кули в Ню Йорк с анимирани на филми самолети... Колкото до чеченците - спомни си, че Путин се оправи с чеченската война за 3 месеца, и след това им сложи чеченец да ги "оправя"... сега не се чува за нови "успехи" на ЦРУ, МИ6, Саудитска Арабия на чеченския фронт май...

Държави като Япония и Китая просто не толерират исляма. Т зная много добре с какво си имат работа. Аман от тази толерастия и огромна лъжа, която света търпи от хиляда и кусур годни насам.

Читава държава.

140 поддръжници на ислямска държава-, значи трябва да има 140 застреляни.

Ето така трябва да се пипа твърдо и в България, превантивно да се сече от корен джихадизма. А не като нашите меки съдии - дали на Ахмед Муса 3+1 години затвор, а на останалите имами - условни присъди. Трябва ли да стане атентат като този на гара Буново през 80-те години, за да се събудят нашите политици, прокурори и съдии от дълбокия сън в който са изпаднали.

В България атентати са правили само комунистите и то по поръчка на Москва.

5 цента от Сорос...

Явно на теб комунистите са ти вкарали пръчка динамит в задника. Ето това е атентат.

Рейгън, Брежнев и Тодор Живков спорили в коя държава горите са най-големи. - В САЩ горите са огромни. Като влезеш в петък излизаш чак в неделя вечер - казал Рейгън. - Нашите гори са по-големи - възразил Горбачов. От съветските гори по-големи няма. В Сибир имаме такива гори, че като влезеш на пролет излизаш чак на есен. - Това е нищо - казал бай Тошо - От нашите гори на 9 септември 1944 започнаха да излизат партизани и до днес, 1989 година продължават да излизат. Та точно същото стана след 1989 г. Вече 30 години след 10.11.1989 г. антикомунистите продължават да извират от нищото... щото преди 1989 се брояха на пръсти.

Милите хорица там, аман от лумпени и откачени. И да, отдъхват си хората когато хахавите са избити ама на каква цена..?! Все някой е трябвало да ги застреля и да си изцапа ръцете, заради тях...

Всичко това идва от Саудитска Арабия.

На зло куче - зъл прът!

В този светъл ден на Възкресение не би-трябвало да има толкова омраза. Сатанинските организатори на този противен акт са някъде на спокойно в лукс и разкош, и наблюдават от далече. Убитите са поредните безмозъчни изпълнители, чиито трупове с нищо няма да променят трагедията. Джихадистите и привържениците на войнстващия ислям са хора, обработвани и доведени до пълна неадекватност и дебилен фанатизъм. Тези, които седят зад тези изстъпления не са нито последователи на истинския ислям, нито християни. Те вярват единствено в Мамона и силата на Сатаната. Много, дори от тези, които вярвт в БОГ не знаят, че БОГ Отец е един! И това, че последователите на Исляма го наричат Аллах, не го прави някакъв друг. Тоест и те и ние почитаме един БОГ Отец. Разликата е, че те не считат Исус за БОГ или син Божи, но го признават и почитат за пророк, наричайки го ИСА. Естествено почитат повече Пророка Мохамед. Това не ги прави лоши хора! Истинския ислям не проповядва убийства, а тези, които ги вършат са заблудени, работят за чужди интереси и не познават собствената си религия! Дори всяващото ужас вече АЛЛАХ АКБАР, означава просто БОГ Е ВЕЛИК и това е вярно! Пиша това с надеждата да не се оставяме да играем мръсни игри на сатанински сили и да се избиваме полудели от злоба едни други, докато истинските инициатори си пият уискито на някоя луксозна яхта.

И си прав, и не си прав, приятел. Проблемът е в самия ислям, една религия на лъжата, измслена от злодея Мохамед за безмозъчни и означава подчинение. Чел си много, но изслушай какво казва в Ю-юб Божидар Димитров и интервюто на един палестинец от Хамаз, който е конвертирал към християнството след като е служил като двоен агент за Мосад за да предотврати много аентати и дори помага да вкарат баша му в затвора, за да има мир (салам). И това видео го има в Ю-Тюб, със субтитри на български, а книгата която е написал за злата религия ислям, която трябва да се изкорени и да се забрани Корана като кнга на омразата пълна с боклуци, се казва “Син на Хамаз” на английски. Така че виж какво казва човека от първа ръка и недей да делиш исляма на миролюбив и ектремистк, като някои тъпи политици. Трябва просто насила да се избие от главите на близо млиард и нещо мюсулмани, че това не е религия а пълен боклук и те трабва да си намерят друга религия както е започнал да проповядва този палестинец. Докаоима ислям, все ще се намират такива идиоти които да се смятат за по-блзки към бога си като избиват друговерците. Те нкога няма да проумеят това което казваш и ти и го желаят други християни. Те не могат да разберат християнте и другите, а само ги търпят, но са винаги готови да ги изтрепят. Не се заблуждавай. Амин!

Видеото в Ю-Тюб се казва “Истината за корана” ...

А поръчителите? Кога?

атентаторите не жалят себе си - сложили са си главата в торбата, но жалят роднините си - ако знаят че ще ги убият и те се кротват

Сега за "нграда" за делата им, Бог вместо 70=сет девици, да им даде 70-сет демона да ги мъчат.

сега братчедите им да съдят държавата в Страсбург

...и другите роднини до 9-то коляно....да няма зараза.

Бързи, смели, сръчни! Нашите съдии щяха 3 години да се занимават само с мярката за неотклонение. Абе евроатлантици, какво да се прави.

Колкото по малко от тези, толкова по добре за света. Плъзнали са навсякъде като хлебарки в канализация и се размножават на гърба на цивилизованите народи.

Много проблеми ще бъдат решени, ако се забранят религиите, но евреите няма да го позволят...

БОГ има винаги последната дума.Евреите има още много да се учат.

Така се прави, на месо, а не като нашите европейски либерасти, арестуват ги, па им осигуряват условия в затвора, па ги пуснат след 5-6г. пак да правят атентати.

Така са го правили вашите след 9/9/44.

правилно, по този начин на месо и такива налоумници като тебе ще идат на сапун ебаси кефа няма да има повече руски тролове, ще храним прасетата с тях

Толерантността ще ви убие!

за Шри Ланка

браво!

Luna0102

Ма как ще ги очистите веее, всеки манго има права, при това без задължения. Трябваше най-учтиво да ги помолят когато имат време и желание да отидат до полицията да си поговорят. А сега кой знае колко комитета ще съдят Шри Ланка за погазване правата на недоказани по съдебен път престъпници.

Кога в Европа ще вземат пример как се действа с такива уроди???

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

Това не са организатори, а само изпълнители. Организаторите са в Лангли.

Па то най-печеливш от атентат срещу християни преди избори за европарламент е любимия ви Путя ! Така се качва процента на Воленчета и Льопенчета ! Май са в Кремъл организаторите !

Ний на Кремъл му викаме Лангли.

"Лангли" къде е? В главата ти?

така се прави с боклука,а в кравария да са ги направили почетни членове на цру