17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох,омръзна ми с тази криворазбрана хуманност от тези европейски лидери!Затворете границите и пускайте само хора бягащи от война,както казва ББ.И дори да бягат от война те не трябва да избират къде да отидат да живеят и да се разхождат свободно из Европа....Като биягаш от война ти приемаш всичко без претенции... И какво е това цяла Африка да се пресели в Европа??? И все млади мъже... Повръща ми се от решенията на тези лидери! Като ги спасяват да ги връщат обратно и ще се научат ,че трябва да подават документи там...НИКАКВИ НЕЛЕГАЛНИ!!! Браво на Орбан и италианеца!!!

На срещите са присъствали 29 души -28 лидери и преводача на Бойко Методиев

И така до тук е ясно едно: ЯДОХА (плюсках), пиха, и се прегръщаха до самозабрава, на сметката на всички нас - данъкоплатците? Те забравиха и защо са се събрали в крайна сметка, РЕШЕНИЯ ли чакаме от напълно ИЗКУФЯЛИ тъпанари, ето това са тия СБЪРКАНИ Европейски ГРЕШНИЦИ... Ситуацията е мрачна и предстои ДА СЕ ХВАЩАМЕ ЗА ГУШИТЕ в тая Европа, всичките лайна ги забърка Меркелката...Пфууу...скопени дъртофелници, унищожихте цял един континент от това да си връкате далаверите! НО ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ДА СИ ПЛАЩАТЕ СМЕТКАТАааа...чакаме денят! СКОРО Е !

Да си чул за куково лято?

Нищо не са се разбрали, щом няма наложено наказание на немския бабингер!

Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници! Меркел и Макрон са джендъри-марионетки на Ротшилд и ко.

Чета текста 3 пъти, освен алабализми никакво "споразумение" няма! Това с "центрове за мигранти извън ЕС" е претоплема манджа. И сега има такива центрове. Ще наливат още пари в касата на Турция, Либия, Йордания. НПОта и ЕС съветници ще ги "усвояват", както те си знаят. А сериалът "Спасители на плажа" в Гърция и Италия ще си продължи с нов сезон. В България, чичо Тиквичка ще трупа похвали, докато чиновниците МУ ще раздават тапии на тарамбуките и ще си ги коткаме вечно наши. А основният въпрос е: Какво, аджеба, правим с този милион безименни мизерабли, вече попаднали в обятията на обетованата земя?

Така е. В чуждите медии пишат че няма пълно съгладие и само 18 страни са подписалу някакво общо съглашение.

Такива са.Това ,че седалището им е в Германия ,не означава ,че са немски.Това са НПО на Сорос .Sea Watch ,Sea Eye ,Sos Mediterranee и др.Главен спонсор Сорос ,американския финансов елит,крупни предприематели.Цел -отслабване на Европа.Няма нации,има глобален човек.Тия организации имат кораби,дронове,нощно време превозват от Либия,бежанци от Африка.Така ,че това са пирати.Чакат на 12мили от либийският бряг,подават сигнал SOS,товарят бежанци и ги отправят предимно към Италия,от там из Европа.Те работят заедно с контрабандистите.Така ,че Европа ,ако иска да се справи с мигрантите,трябва да забрани НПО.Сицилиански град -Кастел Умберто ,млад град, НПО превозват негри.Никой не е питал жителите,искат ли да живеят с чужденци.Всичките си забравили документите в къщи..Населението нищо не знае за тях и това се наричало демокрация.В градът страшна безработица,предприятия закрити заради глобализацията.но държавата била длъжна да дава пари на разни НПО и бежанци.На някои места итал.военни дори не допускали журналисти да снимат бежанци ,били полит.бежанци.

На НПО - тата дасе криминализира дейностаим . Да се забранят с закон .Мумията Сорос да бъде съден . Тревога !!! , опмнете се Европейци Европа се Ислямизира . Ако трябва с оръжие да са защити Европа , мисля че е време

Дотук добре, Европа. Но още капани се готвят, бъдете нащрек- още много завист има да поемете.

ТРИ ДНИ АЛИ ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ И НАКРИ НИЩО НЕ СВЪРШИЛИ А НИЕ ПЛАЩАМЕ

С една дума нищо не са решили. Колапс. Тълпа от неумни и безпомощни европейски бюрократи, които са се е вкопчили в власт с бодряческото настроение правят вид на успешно проведено мероприятие. Клоуни-еквилибристи. Основни въпроси пренесени на октомври. Макрон: "Европа ще трябва да живее с мигрантски натиск ДЪЛГО време. Ние трябва да успеем да се справим с това предизвикателство, оставайки верни на ценностите си". Празни думи и пълна неопределеност. За какво са се събирали, ако Европа ще продължи да се напомпва с мигрантите „ДЪЛГО ВРЕМЕ” и потокът не може да бъде спрян? А за какви ценности говори Макрон? За тези, с които Франция бомбардирала Либия и превърнала богатата африканска държава с големи социални придобивки в разграден двор и предизвикала неспирен поток в Европа на одивели черни неуправляеми тълпи от хора? Решили да помагат с пари (лагери в Либия ).Та те нямат толкова пари да оправят целия африкански континент с 1,216 милиарда хора. Ще фалират. Ще правят концентрационни лагери на европейски континент? Няма да стане. Никой не е съгласен да превърне територията си в зона на нестабилност.

Помогнете на тези хора като спрете корпорациите да грабят държавите им и въдворите в тези държави някакъв ред. Всичко друго е глупост, за която ЕС ще плати доста скъпо.

Матео Салвини обеща днес да спре достъпа на още две организации, вкарващи мигранти от Близкия Изток и Африка, до италианските пристанища, предаде ДПА. Забраната се отнася за германските неправителствено организации "Си Уоч" (Sea Watch) и "Мишън Лайфлайн" (Mission Lifeline), съобщи във Фейсбук водачът на италиянската партия "Лига". "Тези хора трябва да разберат, че Италия повече не желае да насърчава бизнеса с незаконната имиграция" заяви той. Салвини каза, че двете НПО позиционират корабите си край бреговете на Либия и от там товарят съмнителни лица, които вкарват на територията на Европа. Преди шест дни Италия отказа да приеме кораба "Акуариус", нает от френско-германско-италианската организация "Ес О Ес Медитеране" и "хуманитарната" организация "Лекари без граници". Някой задавал ли си е въпросът кой е напълнил Южна и Северна Америка с чернокожи?? В 18-19 век негрите не са имали кораби. Пейзажът в Америките сега е известен на всеки-скоро Европа ще придобие същият облик. Който се интересува да прочете малко история и ще си намери отговорът.

Сорос с няколко НПО армии завладя Европа по добре от Сюлейман велики......Защо тогава НПО отказват да го подпишат и спазват? Единственият възможен извод е, че те се поставят НАД закона и всъщност техните „спасителни операции“ не са нищо повече от своеобразна „фериботна връзка“ за мигранти, като при това те ги съгласуват не с Италия (където стоварват мигрантите), а с трафикантите на мигранти от Либия - без изобщо да се занимават с „дребни подробности“, като прекарването на терористи и криминални престъпници сред мигрантите, а също и с това, че реално стават съучастници в криминално престъпление – подпомагане на трафика на хора. Нека сега да видим, КОИ НПО отказаха да подпишат Кодекса: • Лекари без граници (Médecins Sans Frontières) • Open Arms (Испания) • SOS Mediterranee (Франция) • Jugend Rettet (Германия) • Sea – Eye (Германия) • Life Boat (Германия) • Sea Watch (Германия)

Германия-2015-2016 год.лица искащи убежище 1,17 милиона.2017год.пристигнали още около 200000.Бежанци от Сирия,Афганистан,Ирак,следват Албания-78500:Иран-65700:Еритрея-47300:РФ/Северен Кавказ/-22600.Русия си прочисти Северен Кавказ от джихадисти,нищо чудно да искат да се преселят в ЕС.От всички искащи убежище 40%мъже под 30 год.Жертви причинени от мигранти са 106 немци на ден.Там са включени и нарушение на сексуална неприкосновеност-2706 броя,също и брутални изнасилвания,които никак не са малко.Някои бягат от войните ,някои по икономически причини.Редно е ,който е създал хаоса,сега да се погрижи да въведе ред.

НасилствеН начин да продължат да приемат хора от друг континент.,,нали беше само бягащи от войната,,Просто сте решили да ислямизирате ЕС.Ама вие изобщо не мислите за обикновените европейски граждани.Никой не желае да работи и за ,,паразити,,и да получава колкото тях.Бабата и бабовеца или са с отклонения или става въпрос за много пари,а за каквобли са им,,нямат наследници,,Но важно е ,че ще унищожат целият съюз.За бъдеще имат шанс само национ.партий.И леви и десни работят,,само за пари

Например нацисти и комунисти

Радваш ли се на това нашествие,много различно от нас.Еее,,кой,,е популист,,те насилствено ни налагат тези хора,а защо за нас бедните българи не се погрижат,да имаме поне наполовина от техният стандарт.

либерастията също е нацизъм - само дето се възхваляват всички нации, освен собствената. толков отвратителен нацизъм... няма. а това 'да вземем от бачкатора и да дадем на търтея' ако не е комунизъм... здраве му кажи. та, за какво говореше, а?

Накратко Макрон и бабата пак си пеят старата песен: Актът ще бъде дълъг ,продължителен и болезнен,но ние ще се справим....а Боце щеше да предлага да се затворят всички граници ??-дали е предложил и на какъв език никой нищо не споменава.....по всички канали днес сутринта показват само времето и "наводненията" и нито дума за срещата на върха??????

Това което разбирам от поредното нищоправене на Брюксел е: Меркел остава на власт, мигрантите да идват - ще видим къде ще ги настаняваме, но със сигурност ще ги приемем, щот сме готини европейци... нищо ново, нищо различно, нищо в защита на европейското население, територия и цивилизация...

Така и не разбрах, дали наистина са се разбрали! Защото според бабето от Източна Германия емигрантите не могат да си избират държавата, в която да отседнат, а полякът май е разбрал точно обратното! И като се разделят с подобно различия, после пак става мазало, както впрочем и в момента!

Започвам работа във Фронтекс. Супер далавера, ще се пбъркам от манги. Мгрантите плащат по 3000 евро на пърче.

До Дира Аве кво се тва ТАСС цитирате.ТАСС-Телеграфна Агенция на Савецкия съюз то нито Телеграфи нито Съвецки съюз има вечи. Ай влезти в час

Май ти не си в час! Да, няма нито телеграфи, нито СССР, но абревиатурата на информационната агенция се запази, макар, че както се вижда, такива като тебе са пропуснали това!

желязното бабе можело и да отстъпва! Карто ти припари под краката... Както се казва на нукой не му пука, докато не го запукат))):

В момента тя преглъща камилите, но само чакай като се поразмини как ще се развихри наново- санкции за държави които не приемат, повишаване на цените на всичко. Трумп е изпратил писма на всички ръководители на държави с ясното послание-УВЕЛИЧАВАЙТЕ БЮДЖЕТА ЗА ,,ОТБРАНА,,.И всички са му обещали при следващите дебати за бюджет да го увеличат.

Да се споразумяват по бързичко,щото тати тръмп от бялата колиба е на ръчна спирачка,и чака да си направим лагерите за бели,че да ни прати още амуджохидини,с някоя войничка в мусулманския свят.

И, само да добавя- тия дето организираха мигрантските потоци в сговор с разни човекоядни диктатори, и дето разбунваха Европа с разни нео-фашистчета и нео-терористчета, ще си го получат от Господа- само Той си знае как и кога, но с тяхната мярка ще им се отмери непременно. Нито завистта, нито злобата помагат на некадърника, само покаяние, учение и работа, работа, работа ще го направят достоен за уважение и свободен човек.

От статията разбрах, ч всъщност никой не ги иска, но европейските ценности победиха и скъпите лидери пак извикаха " елате", но не в Германия, а в други страни, ще намерим начин доброволното да стане задължително.

Евролицимерство в действие :)

Те наистина са лицемери. Какви скандали имаше, когато Орбан не ги пусна и построи огради, защото щяха да сгазят Унгария и предвиди, до какво ще доведе поканата на тая ..., наричаха го най-голям ксенофоб, а меркел квичеше, че Европа с огради не е нейна Европа. Сега умуват, как да излязат от блатото, хем да приемат съгласно европ. ценности, хем да ограничат миграцията.

КАКЪВТО ВИ Е ФУТБОЛЛЪТ, ТАКАВА ВИ Е ЦЯЛАТА РАБОТА!

КАКЪВ ТРАУРЕН ДЕН ЗА РУСКИТЕ ПОДМЕТКИ ТУК!

Нищо подобно. Траура ще дойде за държавите под формата на лагери и заселване на нови европейци, ма ти откъде да помислиш за тези неща- е стой и гледай кой ще бъде новият ти съсед.

Но за ЕС,защо ни обвиняваш,напразно,защото ни боли за съюза ,че ще се разпадне и ,,братушките,,да ни пак превземат.

Френското човече казва значи, хем да станем педерази (eu ценностите), хем да храним маймуните и да им търпим издевателствата над нас.

Е КАКВО СА СЕ РАЗБРАЛИ?! Напишете по същество какво са се разбрали, защото от пасквила по-горе излиза, че нищо не са се разбрали!

Продължава по старому.Защо ги събират,нали се перчеха ,че ще променят нещо,а се оказа НИЩО добро за обикновенният европеец.Да живеем в страх и несигорност,това ни гарантира бабето

Ала - бала!Какво точно са решили?В какво ни въвличат отново?Защо се мълчи?

С нискотарифна Андреа Меркел Ейрвейс от София до Берлин и обратно ! На Сънчака в Сенчест-Бряг боси-голи нудисти си направян селфичета за спомен с магарета от близките развъдни бази !

на още по-нисък тариф , защото вземаме от общия бюджет ! Напред към слънцето , братята ! Да живее Меркелова Революция !

на Меркел не реагира ....това означава че са се спорузумели за нещо...за което в момента или не ни казват, или го казват по начин който е завоалиран.

нищо подобно- имаше явен ултиматум и явно огласено съгласие още вчера, няма нужда да търсите под вола теле. И, освен това, защо само ЕС да е длъжен да обявява всичко толкова явно? Защо всички други държави/държавни обединения да имат правото да си мълчат и крият за всичко години и десетилетия, дори столетия наред, а ЕС да е длъжен за всичко да им кукурига на момента? Не е ли малко нахално изискване от страна на всички останали?

Всички останали сме ние, ГРАЖДАНИТЕ НА ЕС! И ДА, ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ, какво ни готвят брюкселските античовечи!

не, не сте граждани на ЕС, щом говорите така за него. Но, моля ви -56% от българите са ЗА ЕС. Останалите, по-малката част- щом не ви харесва- напуснете, преселете се другаде, в по-добра за вас територия- вече няма телени мрежи, никой няма да ви застреля на границата- прав ви ви път.

Поканих ги преди 5 години да живеят в нашия апартамент и те дойдоха. Сега видях, че не мога да ги храня повече и извиках съседите да ги уведомя, че или ще вземат част от моите гости у тях, или ще им спра тока, водата и асансьора, защото ключовете са у мен. Те нещо се бавят с "правилното" решение или ми отказват директно. Семейството ми ме заплаши, че ще поиска развод и аз реших да сменя тактиката. Събрах съседите от блока и след дълги препирни, решихме единодушно, че няма да ги задължавам да приемат гостите ми, а ще ги препратим в апартаменти извън нашия блок, а ние ще се оградим с воден канал. Решихме го! Но никой не е говорил с хората от другите блокове, дали имат желание да отглеждат нашите гости, Няма значение, това ще му мислим после. Сега е важно, че измислихме решение и разводът се отлага. Докога?

показаха листовки от заседанието за миграцията, в които участниците се задължават да не осведомяват журналистите за водените преговори...Показаха как журналистите гледат мачове, докато текат преговорите...Воследствие листовките били събрани...Освен да не съм разбрала точно?

и европейците се научиха на секретност- то им писна разни недоброжелатели да ги работят тайно и явно

Съд за Меркел....европейския предател

Европейските джендъри решили...

А колко пари само се наляха, за да бъде гътната Европа ,а? То бива липса на икономическа логика, бива, ама чак пък толкова...

как нито веднъж не каза-през 2015 политиката ми беше погрешна...Сега-"Европа потъва, ако не разрешим проблема"...Цяла Европа да разрешава НЕЙНИЯ проблем? / в немските форуми искат Орбан за шеф на Европа/

Разбраха се, че страните, които искат да продължават да пълнят Европа с африканци ще си ги вкарват спокойно, но без да ги прехвърлят на другите... засега.

Тези се споразумяха ,че няма да се споразумеят . Такава езуитщина няма другаде, тези политици са пародия , никой не разбра какво са се разбрали и до колко,преливат от пусто в празно, всички остават на коренно противоположни позиции, но се били разбрали, смях в Африка. Елате хиляди младежи.

ЗАЩО го няма на снимката НАШЕТО СЛЪНЦЕ, ХАДЖИ БИБИТКО на гален по празната ТИКВА от трима папи??? МНОГО СКОРО НАРОДА ЩЕ ГО ПОГЛАДИ ПО КРАТУНАТА,така,че да го ЗАПОМНИ !!!!!!

Така се заканваха и по изборите, че няма да го изберат, И ГО ИЗБРАХА ОТНОВО. Българите сме силни да плямпаме, но всъщност резултатите ги виждаме, а политиците ни цедят като лимони.

Другаря Сталин е казал , че не е важно за кого се гласува а кой брои гласовете...

Браво на ОРБАН! Единствен МЪЖ сред педеругите, които и сто "любовни' срещи да си направят, резултата е НУЛА, жална ни майка , жална ни Европа, ПФУууу....какво да се очаква от джендъри с джендърска политика??? ОРБАН и единствен той е достоен за ЛИДЕР НА ЕВРОПА !

Знаеш ли на какво ми прилича цялата ситуация- през втората световна война когато малко по малко се разбира, че Германия губи войната, но те продължават да я водят и да вярват, че ще я спечелят.

Преговорите продължиха над 10 часа - пийене, йеденйе и тези три неща. И накрая - ейй, разбрахме се!

Три дена яли,пили и се веселили и накрая решили : Бат Бойко ще ни оправи, ще ги прибере в кочината...

1. Меркел трябва да бъде свалена от власт!!! 2. НПО-то ООН трябва да се ЗАКРИЕ!!!ООН е престъпно НПО, което спусна" тази КОНВЕНЦИЯ според която КОНВЕНЦИЯ, НПО-то ООН ще изпраща МИГРАНТИ от 3-тия свят и Европа се задължава да ги приема всичките...до последния си сетен дъх!!!

нещо случайно да си се объркал/а? ООН ли поддържа братските диктаторски режими на разни човекоядци или някой друг?

"Совите не са това, което са." : ООН е НПО, създадено и финансирано от Сорос&компания!!!

хапчетата, ама много бързо! и после, на спокойно сърце- проверка за годините на създаване на ООН и годините на дейност на въпросния Сорос, дето от него не можете вече да спите.

PEYTSCH

Оставаме верни на ХРИСТИЯНСКИТЕ ценности! НЕ на двойно гражданство с ислямски държави! Не на исляма !

Kuku - rasist i gey.

По норвежкото радио тази сутрин се говори, че ЕУ са се разбрали да организират лагери в тези ЕУ-ЕС държави които доброволно искат. НО, не са постигнали никакви конкретни резултати. Също така се казва, че Италия и Турция ще получат повече пари във връзка с бежанците. Спекулира се по проблема, че африканските държави вероятно ще се съгласят, но ще се опитат да постигнат договори които им носят много пари. също така се съобщава, че държавите от Европа които не желаят емигранти- Унгария, Полша и т.н. твърдо са казали, че няма да променят решенията си, НО БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ СПОМЕНАВА КАТО ДЪРЖАВА КОЯТО НЯМА ДА ПРИЕМЕ ЕМИГРАНТИ. Така че, дръж се народе и гледай как г- жа Меркел те управлява. И да се учим ...чуждите им езици, Норвегия също щяла да приема повече нови норвежци.

PEYTSCH

Няма дори половин мигрант който да иска да се закотви в България...Дори правителството да го кани следва да му даде социална помощ МИНУС здравните, подслона и храната, тоест да си плаща престоя по цигански...

Ти живей с тази мисъл и гледай как България ще се напълни с емигранти. България за тях е нещо по- добро от Африка, а когато се здобият с бълг. паспорт цяла Европа е тяхна. Когато идват в Норвегия се съгласяват да са където и дае в държавата. Щом получат паспорт се пренасят в столицата или в по- големите градове. Замо чакай и стой та гледай...и вярвай че няма да дойдат в България.

Много приказки и никакво смислено решение.

Всичките тия хора, на които Европа разчита да и решават проблемите, дълбоко грешат. Колкото повече грижи и внимание има към прищълците, толкова повече те ще се окуражават и прииждат. Вземете пример от Америка. Тя приема само хора, които имат доказани качества, че могат да живеят по американските правила и закони. И на първо място, не де чакат на готово, кой да ги храни, а да си изкарват хляба сами. Превърнаха добрата стара Европа в клоака. Чух изказването на Орбан. Браво на него.

Не знам, май ще трябва да пресмятаме колко десетки милиарди ще ни струва излизането от Евросъюза и дали да не ги потърсим от тия, които ни вкараха там... и какво ще правим после ?

Не знам, май ще трябва да пресмятаме колко десетки милиарди ще ни струва излизането от Евросъюза и дали да не ги потърсим от тия, които ни вкараха там... и какво ще правим после ?

Част от Европейските лидери ( по специално Меркел и компания) се държат като шизофреници (то няма да се учудя ако наистина са такива).. до преди година две "Нека мигрантите дойдат в Германия тук са добре дошли", сега " Не ви ги искаме взимайте си ги".. Иди ми - дойде ми... Като си си канила гости сега си им бери ти гейлето.... Хайде дръмката!!!! Ние в България си имам достатъчно жители на социални помощи, повече нещем.... Е, на ти ги мигрантите.... интегрирай ги в обществото, тъкмо да ни покажеш как ние да интегрираме циганите, пардон, ромите...

Тази Меркел,като толкова иска тези африканци,защо не отиде да живее с тях в Африка?!?

Ерозията на ЕС неможе дасе премахне със споразумения.Големият грешник Меркел пред Християнството е,че покани мюсюлманска Африка в Германия,а сега иска да ги връща в държавите от бившите соцстрани , Гърция,Испания и Италия.