Лидерът на разбита група каналджии взимал по 2500 евро за преведен мигрант

Бежанците били транспортирани от турската граница до тази със Сърбия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, Рюте, какво става бе? Ти нали каза, че за 50€ минават през България, а виж сега за колко ги прекарват. Ще ни изкарва той нас българите евтиняци, хайде де.

Бежанците били бедни хорица ?! А вадят и дават по 2500 евро !!! Искат безплатен подслон и храна, а дават по 2500 евро за да стигнат в Сърбия. Там не е безплатно и пак дават 2-3 хиляди за да стиганат Австрия !!! Откъде са тези пари? Защо не хванете кой ги спонсорира и защо има изгода да са в Германия например ?

Откъде имат толкова кинти в брой "мигрантите"?!? Кой има интерес да влизат повече чалми в ЕС?!? Кой води война в Украйна и има огроммо желание да отслаби ЕС, за да не помага на Украйна?!? Правилно: за Жубето с напи.кан памперс иде реч!! Парите от бедния, руски народ отиват за организиране на групи от чалми, които биват вкарвани от Сирия в Турция-след това организирано ги откарват до бългсрска или гръцка граница и трансфера започва!! Ердоган е доволен, защото спестява милиони на икономиката си!!! Жужин също, ЕС изнемогва -но скоро всипко за него ще приключи!!!

Не може да взимаш такива пари и да не се отчиташ на копоите на буци. няма как.

може, можееее! отчиташ се на рашков!

Хахах, къв Боци ве-палячо?? От 2 години никакъв го няма, сега твоите работодатели лапат, швествр!!

И сега ги осъдете пак за пореден път и ги пуснете... 16 пъти превели бежанци,това е много малко,явно има още куп други каналджииски групи за разбиване,като при някой групи помагат и хора в МВР и на по високо ниво в държавата,е там трябва да се пипа,ама явно не се пипа...

Продължават да пишат мигранти. Те са Емигранти.

Някой ще зададе ли въпроса откъде идавт тези 2500 Евро на човек само за нашата граница....????

Шенген, а ?

А холандеца говореше за някакви 50 еврака !

Е баш на него не биха му поискали повече, гражданин на ЕС е, все пак...

Ако бяха направили тази акция преди седмица-днес можеше да сме в Шенген!!! Клоуни

Преди седмица и преди две седмини и даже преди месец-два имаше множество акции. Цирка с отказа за нас не е заради това, а заради наивната им представа, че слагайки граници ще спрат някого. Докато те самите социални залудо, мечтата на всяка тарамбука ще бъде да дойде в Европа, за да лежи по цял ден и да взима месечна издръжка в по-голям размер, отколкото би изкарал с тежък труд в зачуканото си село за година.

Ама то решението е просто и даже Кирето се опита да го прокара. Командироват се немски , холандски и квито искат митничари на нашата граница и първо ще видят как се пази разградения ни двор и после ще се въведе какъвто ред е нужно. НО буци и пашата не дават и хората с право ни казват стойте си у Анадола.

А колко от тези 1500 са отивали за подръжка на чадъра?

боклуци такива. оставка

Рибата се вмирисва от към главата са казали хората. Малко прах в очите. Мястото му вече е запълнено…

Ей затова ще се налага още дълго да гледаме шенген през крив макаро,н, но жалкоче заради нас страдат у румънците. Тия каналджии не са от 3 дена, а още от времето на Бойко Борисов, но до сега се биеха в гърдите, че заловили бежанците, а каналджиите бяха незасегнати за да доставят следващата партида. А които се отчитаха където трябва техните пратки бяха пропускани и ще продължат да работят до следващия график за Шенген.

Интересно, откъде тези "мигранти" имат толкова пари за да плщат на каналджии? Нали уж са бедни и зтова бягат към ЕС...

Обикновено родата, която вече е в Германия/Дания/Швеция и рупа социални взима заем от някой лихвар и им плаща пътуването. А после те се разплащат като работят за мафията.

Бедни са тикволандците. В Сирия средната заплата е 1200 евро.

Ми защо тогава не заминеш за Сирия, ще си цар

Ами хубаво, ама като отидат в Сърбия после трябва да минат шенгенска граница за да влязат в Австрия или Нидерландия и то не българската граница. При това положение ми се струва че май някой е за изключваме от шенген...

България е употребена за политическите цели на няколко евролидера. Все пак трябва да се посочи виновник, мерна овца

че на унгарската има доста полиция и проверки;)Ама пък точно те са бивши територии и е неудобно някак си да ги злепоставят-какво да се прави,политкоректност;)